FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Nerminovic
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Nerminovic » 13 jul 2014, 13:30

Doktor :kafa:

[youtube][/youtube]
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 jul 2014, 14:30

Ma Benatia ce doci, slomice uprava otpot Rimljana.

Ovo me podsjeti na sagu oko Boatenga, lomili smo City i na kraju prelomili i uzeli stopera za 13 miliona. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 13 jul 2014, 14:55

Nadam se, i ako dode nadam se da necemo vise vidjeti Martineza na stopera.

Benatia/Boateng - Dante/Badstuber je sasvim dobro i kvalitetno.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 jul 2014, 17:04

Sky Sport : Arjen Robben has confirmed he will not be following Holland manager Louis Van Gaal to Manchester United this summer.

"I have a special bond with him. He is the most important coach in my career," Robben said.

"(Moving to United) is not an option though. I will stay at Bayern Munich."
:salut:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 13 jul 2014, 19:03

Nerminovic je napisao/la:Doktor :kafa:

[youtube][/youtube]
Sad se i ne pokazuje tolika paznja njemu i njegovoj igri, ali iducih decenija cemo traziti njemu dostojnu zamjenu.
U svakom smislu rijeci ikona kluba.
Pravi njemac, pravi general i lider.
Njegova sezona pod Juppom je mozda i najbolje odigrana od svih veznjaka koje pamtim.
Od pocetka do kraja, maestralno.
Povrede su ga sprjecile da svake godine igra onako, a zasluzio je biti u svakom mogucem sastavu na FIFA-inim i UEFA-inim izborima.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 13 jul 2014, 21:56

CalcioBalkan je napisao/la:Moguća zamjena Shaqiri - Benatia. Više informacija na calcio-balkan.com
:pray:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 13 jul 2014, 23:47

https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/CE015D ... _.KnNZZ.t0" onclick="window.open(this.href);return false; :tokralju:
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 27 jul 2014, 02:55, ukupno mijenjano 1 put.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 13 jul 2014, 23:51

Ko ovakvog Boatenga može izbaciti iz prve postave? :D :D
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 jul 2014, 23:56

Boateng stašna utakmica, samo jedan kiks kod ofsajda. Švajni pokazao da je General modernog fudbala, umire, gine, lomi se, na jednoj nozi igra, koji igrač. Lahm u Pep-a zadnji vezni, frajer nije normalan, Lahm odigrao maestralnu utakmicu. Kroos nevidljiv, o tome sam pisao stotinu puta, neka ide, ne treba nam takav igrač, Gotze ušutkao sve kritičare, jedan gol koji će ostati zapisan zlatnim slovima u historiji Njemačke sa samo 22 godine.

Neuer golman svih golmana, fali tu još malo da stigne Titana, najboljeg svih vremena.

@Džeko

slika

Ne piši više gluposti ;)

edotabako
Kontakt:

Post Postao/la edotabako » 14 jul 2014, 00:00

Znao sam da ce ga Götze zabit'.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 jul 2014, 00:25

@Anel

Utakmica koja je čisti primjer što sam uvijek pisao o Kroos-u. Ja, ti, svi želimo najbolje Bayern-u, ali čovjek odigrao strašnu utakmicu - dvije i onda nestane utakmicu - dvije. Da li takav luksuz može Bayern sebi dozvoliti?

Uzmi u obzir da su Tomica (Makaay) i Gotze sličan tip igrača kao i on, s tim da se Gotze i Muller tu i tamo pojave pa hladno zabiju ili asistiraju. Igrati sa tri takva igrača u prvih jedanaest je suicidno, to se pokazalo prošle sezone.

I dalje stojim iza toga da se Kroos nije povrijedio nikad ne bi na onakav način uzeli Ligu prvaka. Muller na ceneru je zakucao fudbal te sezone.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 14 jul 2014, 00:26

Bravooooooooooooo Bayernovciiiiiiiiiiiiiii. Manu, Boa, Lahm, Basti, Toni, Mario, Tomica, pokazaliste gdje se igra njbolji nogomet na svijetu. Boateng utakmica karijere, Bastian pokazao kakav je majstor :tokralju: :tokralju: :tokralju: i lider Njemačke i Bayerna i gdje su sad oni koji kažu da Generala se moramo rješiti :lol: i prodati šećerko je najviše o tome pričao. Gece majstorski ipak pokaza kakvog dragulja u ekipi imao i sad tek mislim sljedi ono najbolje u Bayernu. Koja krađa i nepravda od **** Fife prema Tomici čuj lesi najbolji na turiru :twisted: :twisted: samo ližite šupak lesiju iz fife. TOMICA JE NAJBOLJI :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 14 jul 2014, 00:42, ukupno mijenjano 2 puta.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 14 jul 2014, 00:34

Neutral je napisao/la:@Anel

Utakmica koja je čisti primjer što sam uvijek pisao o Kroos-u. Ja, ti, svi želimo najbolje Bayern-u, ali čovjek odigrao strašnu utakmicu - dvije i onda nestane utakmicu - dvije. Da li takav luksuz može Bayern sebi dozvoliti?

Uzmi u obzir da su Tomica (Makaay) i Gotze sličan tip igrača kao i on, s tim da se Gotze i Muller tu i tamo pojave pa hladno zabiju ili asistiraju. Igrati sa tri takva igrača u prvih jedanaest je suicidno, to se pokazalo prošle sezone.

I dalje stojim iza toga da se Kroos nije povrijedio nikad ne bi na onakav način uzeli Ligu prvaka. Muller na ceneru je zakucao fudbal te sezone.

Sto bi nas narod rek'o istina je negdje izmedju.
Cinjenica je da Kroosu fali konstantnost, a tek bi onda bio medju najbolim igracima danasnjice.
Posto je on novi igrac Reala, moje pisanje o njemu prestaje od veceras, i sto se tice za mene je to zavrsena prica.
Naravno, ja ostajem pri svom stavu da je on morao ostati u Bayernu bez obzira na sve ali...

slika

:tokralju: :tokralju:

Ne pamtim kad je jedan igrac odigrao ovakvu utakmicu :crazy:

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 14 jul 2014, 00:52

slika

Kakav lider kakva utakmica ponovo si zadivio majstore Bastian el Komadante :tokralju: :tokralju: :tokralju:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 14 jul 2014, 01:08

Kakva utakmica Schweinia :o U ovoj utakmici Kroos preuzeo Gotzeovu ulogu "Caspera", a Mario se promovisao u heroja nacije. :)
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 14 jul 2014, 01:09

Hvala,hvala.

Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 jul 2014, 01:38

Trebamo na vrijeme prodati ovog precijenjenog Gotze-a dok još vrijedi nešto novca :shhh:

Boateng je sebi osigurao mjesto u prvih jedanaest.

Neuer, Lahm, Boateng, Holger (Dante), Alaba (Bernat), Javi, Schweini, Ribery, Robben, Muller, Lewandowski.

Gotze mora poraditi još na sebi, posebno fizičkoj spremi. Malo se udebljao, dobio je boje u Brazilu i dalje živi u svom svijetu. Reakcija Klose-a pri izmjene pokazuje kako je važno imati nekog starijeg igrača u timu. Očekujem da General počne dijeliti šamare u svlačionici. Ona studentkinja, pjevačica (uz to još mnogo toga, moderator itd, pljuju po njoj po njemačkim sportskim portalima) ne smije uticati previše na Gotze-a. Ako ode potpuno u šminkere, otiće brzinski iz Bayern-a.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 14 jul 2014, 02:02

Nema pljuvanja Bayernovih igrača!!!Pa osnovno pravilo nikako da naučite :tralala:
Luzerski mentalitet bla bla, propali talenti bla bla, kriminalna odbrana bla bla, kiksevi od igrača bla bla.
Većini popljuvanih ostane samo još Evropsko prvenstvo i mogu kolektivno u penziju
Kroos :tokralju: (bez finala)
Boa :tokralju: :tokralju: (za finale)
Neuer :tokralju: :tokralju: :tokralju: (za turnir)
Gotze :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: (u inat hejterima)
Lahm :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: (za bol u rukama od podizanja silnih trofeja)
Muller :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: (za sve što radi)
Schweini :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: (za je*ački karakter i maximume koje izvlači iz sebe i ostalih)
Četvrta zvjezdica i na ovom dresu da se ne osjeća razlika kad se igra za klub :kralj:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 14 jul 2014, 02:21

Kakav je veznjak Schweinsteiger. Da nije bilo stalnih povreda u karijeri sigurno bi bio najbolji veznjak planete, i ovako je ostvario zavidnu karijeru. Jednom prelikom Heynckes je rekao u fazonu da ne postoji bolji veznjak od Schweinsteigera, tu je negdje Busquets, tako nekako... Večerašnja partija generala je bila fenomenalna! I ako se biralo između Kroosa i Generala, onda smo dobro izabrali! :clap: :clap:

Šta reći za veličanstvenog Neuera? Od prve do zadnje utakmice fascinantno, kao zadnji vezni, kao štoper, kao bek, kao golman. Kakvo istrčavanje na Higuaina, kakva daMu, kakva istrčavanja protiv Alžira, mislim da je na ovom SP dobio sigurnost za ta istrčavanja i da imamo najboljeg golmana na svijetu u narednih 10ak godina, sigurno! :clap: :clap:

Boateng: Igrao je desnog beka, pa je prešao na štopera. Kolega semirbvb je čini mi se kritikovao u fazonu ne može dvojicu Bayernovaca ostaviti na klupi. A Boateng je odigrao MAESTRALNO na poziciji stopera. Ostao je u sjeni Hummelsa u onoj tekmi kontra Francuske, ali u ovoj večeras, INSTITUCIJA. Ako bude na ovom nivou igrao i dalje, Benatia će da grije klupu! :clap: :clap:

Kroos: Dobro odigrao turnir, sve do finalne utakmice, tu se izgubio. Sigurno da će on dobiti na toj konstantnosti kad-tad al' mislim da je Bayernu dao sve što može, te da u ovakvom Bayernu on ne bi imao mjesta u prvih 11. :clap: :clap:

Lahm: Kapiten-kapitenski, reklo bi se. Čovjeka će fakat zaboljeti ruke od tolikih pehara. Večeras maestralan, i protiv Francuske extra na poziciji desnog bočnog, pretrčao preko 13km što je dovoljan pokazatelj njegove igre! Bravo Philipe! :clap: :clap:

Muller: Šta god da se kaže, bilo bi malo. Fudbalski fenomen. U jednom tekstu sam pročitao, kada vidiš Mullera da dođe i hoće i on da igra fudbal, rekli bi u sebi, ma hajde treba ga pustiti ionako nema pojma. Čovjek konstitucije za dobrog košarkaša, mada nema mase potrebne haha, ali čovjek za velike utakmice. Uvijek tu gdje treba, velika borba, požrtvovanje kakvo se dugo nije srelo na fudbalskim terenima, živi za Bayern i za Deutschland i siguran sam da nas NIKAD neće napustiti! :clap: :clap:

Gotze: Nakon par uvodnih tekmi, preselio je na klupu, zasluženo ili ne ne bih se miješao u odluke Lowa kao i nikada do sada. U svakom slučaju, mislim da je mogao puno više pružiti od Ozila no trenerove odluke su tu, i moraju da se poštuju. Sa 22 godine donio najvažniji trofej u Njemačku. Da je ranije prešao u Bayern, osvojio bi sve što se osvojiti može ( sem EP ), ali nema veze, u narednih godinu-dvije, Bayern će sigurno dići klempu. :clap: :clap:

HVALA VAM DEČKI NA PREDIVNOM PRVENSTVU! Mia San Mia!
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 jul 2014, 04:26

Treba dati dodatni odmor momcima koji su igrali za Elf, pa i Robben-u koji je odigrao isti broj utakmica kao i oni. Duga je sezona, igramo na tri fronta, ne smijemo fizički pasti kada je to najpotrebnije (drugi dio sezone).

Superkup, tu i tamo, poprilično nebitan trofej koji služi čisto za pohvaliti se da se ima titula.

Sezona počinje 17.8 u kupu protiv Munster-a. Slijedi Bundesliga i domaća utakmica protiv Wolfsburg-a 22.8, te teško gostovanje kod Schalke-a osam dana kasnije.

Možemo očekivati kombinovani sastav na početku sezone, valjda ne bude opet izmišljanja od strane Pep-a kada se momci u potpunosti oporave fizički i psihički. Dakle, Navas(?) ili Neuer (hoće uvijek da brani), Rafinha, Badstuber, Dante, Bernat, Alaba, Javi, Ribery, Shaqiri, Thiago, Lewandowski. Alaba u vezni red na svoju prirodnu poziciju.

Ove sezone očekujem mnogo od Thiaga, a za Shaqiri-a je sezona biti ili ne.

Mislio sam da se za svaku petu titulu dobije po jedna zvijezda, a mesečini da to nije tako. Pet zvijezdica slijedi tek nakon 30 - te titule :think:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.