FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

GameFKS
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la GameFKS » 14 jul 2014, 00:46

MB7 je napisao/la:
Clutch je napisao/la:Najbolji igrač prvenstva nije zabio gola u knock-out fazi. :tokralju:

:rol: :rol:
Nema motiva ili problema sa glavom i to ga koci.. objasnio lik post iznad :lol:
Ti si vidno ograničen i ne vidim šta je smiješno, volio bih da mi objasniš. Nisam navijač Barcelone samo se nadovezujem na Messijevo nezalaganje, ima psihičkih problema očigledno, a ti si jako pametan vidim pa mi objasni i kako jeste.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 14 jul 2014, 00:47

Steta nisu mu dali zlatni trofej :lol: neda Gotze... :wave:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 14 jul 2014, 00:48

GameFKS je napisao/la:
MB7 je napisao/la:
Clutch je napisao/la:Najbolji igrač prvenstva nije zabio gola u knock-out fazi. :tokralju:

Ti si vidno ograničen i ne vidim šta je smiješno, volio bih da mi objasniš. Nisam navijač Barcelone samo se nadovezujem na Messijevo nezalaganje, ima psihičkih problema očigledno, a ti si jako pametan vidim pa mi objasni i kako jeste.
ma vidis da ne zna lik sta pise. nije pogled`o nijednu utakmicu barcelone, ali hajde misli da je smijesan.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 jul 2014, 00:51

jasmin10 je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Jel' se na ovoj temi može čestitati Midzi za nagradu?

ČESTITKE
Hvala.

Imal kakva nagrada za Safeta da i ja tebi čestitam?
naravno da ima.
Najbolji amidza na mundijalu.
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

:tokralju: :tokralju: :tokralju:

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 14 jul 2014, 00:54

GameFKS je napisao/la:
MB7 je napisao/la:

Cuj ja ogranicen pa vidis li ti kakve si granice postavio...pa jbg druze Njemacka, Holandija isto, Belgije...nije moglo zasto zato sto Messi nije imao motiva :? ili ima problema u glavi...dok u grupnoj fazi dok je mogao probio je onim golom Iran :clap: BIH :clap: Nigeriju :clap: tad je imao motiva :?:
JESI VIDIO KAKO JE SKAKAO KAD JE ZABIO NAMA GOL ?
Uostalom boli me..
Njemacka je prvak :opaopa: njemu ova nagrada a on je izgleda isto svjestan da je nije zasluzio jer ga u 1/4, 1/2 i Finalu bukvalno nije bilo, Holandiju prosli na penala zah. golmanu i Maski :mrgreen:

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 14 jul 2014, 00:58

Messi je tolike komplekse nabio svim navijacima drugih klubova da oni jedva cekaju da on faila u nekoj utakmici i turniru , mislim da bi ih 80% ruku dalo da se Messi oprosti od nogometa sutra ili da ga auto udari. :puke:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 jul 2014, 00:59

Furymaker je napisao/la:Messi je tolike komplekse nabio svim navijacima drugih klubova da oni jedva cekaju da on faila u nekoj utakmici i turniru , mislim da bi ih 80% ruku dalo da se Messi oprosti od nogometa sutra ili da ga auto udari. :puke:
A zamisli tek šta bi pisali da je otišao kući sa mundijala kad i Ronaldo? :rol:

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 14 jul 2014, 01:00

Furymaker je napisao/la:Messi je tolike komplekse nabio svim navijacima drugih klubova da oni jedva cekaju da on faila u nekoj utakmici i turniru , mislim da bi ih 80% ruku dalo da se Messi oprosti od nogometa sutra ili da ga auto udari. :puke:
:oops:

13 godina imas :?:

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 14 jul 2014, 01:08

Kako izlaze frustracije na površinu....jedno 70% posto "navijača" Nemačke u stvari ne simpatiše nemce već im je samo bilo bitno da Messi ne postigne uspeh sa Argentinom. Čista glupost.

Inače finale fantastično... Nemačka odlična, Argentina takodje, sve čestitke i jednima i drugima pogotovo pobedniku koji je ipak se pokazalo na kraju bio svežiji i zasluženo pobedio.
Glede Mesija takodje potpuno zasluženo najbolji igrač turnira... sva osporavanja te odluke svode se na već pomenute frustracije i klubašenja forumaša. Sve u svemu bilo je odlično SP i zaista veoma ujednačeno, bilo je sjajnih reprezentacija na turniru i nikad više ujednačenosti i neizvesnosti.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 14 jul 2014, 01:14

GameFKS je napisao/la:Messi nema više motiva , izgleda da ima problem sa glavom, i to ga koči.
Hoce to kad osvojis SP dva puta zaredom i zabijes 5 golova sve u utakmicama knock out faze :mrgreen:

Ovaj post parangala iznad je kalsican post jednog lobotomca, argumentirano je objacnjeno zasto argentinska spodoba nije najbolji igrac i kad se suoce sa argumentima odma spominju nekakve hejtove prema Messiju. Sto se mene tice neka mu daju zlatni i srebrenu i bronzanu loptu skupa nema veze samo problem je sto on nije bio najbolji igrac turnira i to su cinjenice...

Ublehasku pricu o tome da je odveo sam argentinu u finale mozete prosipati djeci, Argentina se pokazala uz Holandiju takticki najjacom reprezentacijom prvenstva i njihov trener uz Van Gaala je bio najbolji na prvenstvu, odbrana ih je odvela do ovog finala.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 14 jul 2014, 01:17

"Suarez - fair play"

:kafa:

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 14 jul 2014, 01:18

bas to malo jadno postaje vise

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 14 jul 2014, 01:19

BigBigBang je napisao/la:
GameFKS je napisao/la:Messi nema više motiva , izgleda da ima problem sa glavom, i to ga koči.
Hoce to kad osvojis SP dva puta zaredom i zabijes 5 golova sve u utakmicama knock out faze :mrgreen:

Ovaj post parangala iznad je kalsican post jednog lobotomca, argumentirano je objacnjeno zasto argentinska spodoba nije najbolji igrac i kad se suoce sa argumentima odma spominju nekakve hejtove prema Messiju. Sto se mene tice neka mu daju zlatni i srebrenu i bronzanu loptu skupa nema veze samo problem je sto on nije bio najbolji igrac turnira i to su cinjenice...

Ublehasku pricu o tome da je odveo sam argentinu u finale mozete prosipati djeci, Argentina se pokazala uz Holandiju takticki najjacom reprezentacijom prvenstva i njihov trener uz Van Gaala je bio najbolji na prvenstvu, odbrana ih je odvela do ovog finala.
ja sam ponovio nisam fan Barcelone , nit sam fan Messija. A lobotomac te **** usta škrbava ta majmunska. Činjenice iznosim jer loše igra , i vjerovatno je uzrok psihičke prirode.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 14 jul 2014, 01:20

BigBigBang je napisao/la: Ovaj post parangala iznad je kalsican post jednog lobotomca, argumentirano je objacnjeno zasto argentinska spodoba nije najbolji igrac i kad se suoce sa argumentima odma spominju nekakve hejtove prema Messiju. Sto se mene tice neka mu daju zlatni i srebrenu i bronzanu loptu skupa nema veze samo problem je sto on nije bio najbolji igrac turnira i to su cinjenice...
Vidiš ovo boldovano i shvatiš da tvoj post ne spada u kategoriju ozbiljnih...odrasti dečko, to je samo fudbal.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 14 jul 2014, 01:22

Kakve cinjenice ti iznosis pricas o liku koji je sezonu citavu ako ne i vise podredio ovom turniru da nema motiva :urnebes: :urnebes:

Haj da ne bude da sam hejter Messija na ovom turniru je dokazao bar da je bolji od Ronalda...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 14 jul 2014, 01:23

:thumbup: :thumbup:

Ma nije imao motiva....ehhh kako je samo skakao kad je nama zabio ili Iranu :lol:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 jul 2014, 01:25

Za ove koji ne znaju, ne shvatajte ozbiljno Paju (a.k.a BigBigBang) kad je riječ o Messiju, Barceloni i Španiji.

Taj na ime Messi zamuca iste sekunde.
MB7 je napisao/la:
Ma nije imao motiva....ehhh kako je samo skakao kad je nama zabio ili Iranu :lol:
A jesi naporan u pm, kako te ne smori pisanje istih postova na dvije teme?

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 14 jul 2014, 01:27

Messiju se štima još jedan Balun od zlata. :kafa:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 14 jul 2014, 01:29

slika
gospodin

joj al se nakoti ove standardne djece padobranaca pocnu pametovat kad god im nesto nije po volji :urnebes:
,messi ovo messi ono messi nakav ovakav

ne znaju sta ce od muka jadni ,sta ce sad sa zivota messi osvojio titulu za najboljeg igraca prvenstva ,kako sad da zive sa time :urnebes:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 jul 2014, 01:30

opet se brukaš :facepalm: šta drugo da ti kažem

svi golovi u kojima je Messi direktno ucestvovao, kako golovima tako i asistencijama:

slika
slika
slika
slika
slika
slika

Nismo znali da se samo na odbranu i disciplinu može proci do finala...a bez golova i asistencija :cool:

dobro, razumijemo da vam je Messi nabio trajne komplekse, otežao djetinjstvo i mentalni razvoj - pa odatle i ovoliko likovanje nakon što je izgubio...ali treba nekad argumentima pricati

ponašate se ko da vam je Messi zlostavljao najbliže...to nije normalno ponašanja za osobu stariju od 12 godina.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.