FK Radnički Lukavac
-
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
Da citiram hanku paldum: dragi nedime sta nam ovo rade
Evo kraćeg izvještaja i video priloga sa utakmice OVDJE
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Opet valja učit ko je ko. Pola ovog početnog sastava mi je nepoznat, počev od golmana
Mislio sam da je na golu ostala prošlogodišnja rezerva
Skontat će se protiv Gradine
za Z.

Skontat će se protiv Gradine

Baščelić je jučer imao smrtni slučaj u porodici pa zato nije bio na golu
. A ne znam kako ti je ovaj golman nepoznat. On je u Radničkom prošao sve kategorije...Edis Halilović (Kadijin).

Ma jarane nemam ti ja vremena da idem na Jošik osim na utakmice prvog tima. A moj izvor informacija sada nije ovdje, tako da mi neki igrači promaknu,jbg.Zoom088 je napisao/la:Baščelić je jučer imao smrtni slučaj u porodici pa zato nije bio na golu. A ne znam kako ti je ovaj golman nepoznat. On je u Radničkom prošao sve kategorije...Edis Halilović (Kadijin).

Uglavnom kao što se može vidjet 7 standardnih igrača otišlo, došlo 4-5, svi naši mlađi su tu i dalje. I dalje sam mišljenja da je Džindo ovdje najslabija karika, ali ko me šta pita. Koliko para toliko i muzike
- TzBulevar87
- Kontakt:
Zoom je li ovo Todorović brat našeg Darke Todorovića, Davor ako se ne varam... ?
075
Jeste, to je taj 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Predsjednik UO podnio neopozivu ostavku
http://lukavac-x.ba/lukavac/sport/samir ... nicki.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://lukavac-x.ba/lukavac/sport/samir ... nicki.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
" Do imenovanja novog predsjednika UO, vršilac dužnosti na ovoj funkciji trebao bi biti potpredsjednik Upravnog odbora Enver Omerdić. ". Poznatiji kao "miko poplava" koji nanio stete kopu sikulje skoro kao ove poplave. Sve gore od goreg 

novi predjsednik UO i trener niti su bolji ni gori od prethodnih.Enver Omerdić je ako ništa drugo bar prisutan na svakoj utakmici Radničkog.Što se tiče Džinde mislim da nije neka trenerčina ali isto tako mislim da nije ništa lošiji od Ibrahima Crnkića,Fuada Grbešića,Smajla Karića i njima sličnim.Zašto bi se pare bacale nekom Kemi Hafizoviću kome je Radnički bitan kao lanjski snijeg ako klub nema nekih ambicija i ako je cilj sredina tabele.Neki će reći da Radnički ne gledaju ili nisugledali zbog Bajre Baćića,drugi zbog Patare,Mehinovića,Ibrakovića,Lovića,Džambića i dr.Ja na Jošik dolazim zbog Radničkog briga me za njima.
Moglo se i pretpostaviti da će ovako završiti po pitanju trenera. S obzirom na ambicije, očekivano jbg.
Ugostitelj je svakako rekao da je prelazno i privremeno rješenje na čelu UO, tako da nisam puno iznenađen razvojem situacije. Haj da vidimo i Omerdića na djelu.
Meni je doći na utakmicu ko god da je u klubu. Sve dok se ne počne ofirno trgovat, tada je bye bye...
Ugostitelj je svakako rekao da je prelazno i privremeno rješenje na čelu UO, tako da nisam puno iznenađen razvojem situacije. Haj da vidimo i Omerdića na djelu.
Meni je doći na utakmicu ko god da je u klubu. Sve dok se ne počne ofirno trgovat, tada je bye bye...
-
- Kontakt:
nazalost omerdica smo vec vidjeli na djelu, sto se tice radnickog a ja sam ga vidio i u firmi gdje radim pa znam sta pricam. Ima sigurno 5 presuda suda gdje je pronevjerio minimum 3 miliona maraka. A sto se tice radnickog veoma je zanimljivo da miko ide za VD kad i dzindo za trenera. Sad scenario ide sigurno da uspostave odnose sa fk sarajevo tj ibrakom njihovim intimusom sa kojima su upropastili ulazak u PL jer su pare za stimuliranje viteza ostavili u svom dzepu i to citava carsija zna. O odnosu ibraka i dzinde prema talentovanim igracima da i ne pricamo. Djete od mog radnog kolege inace extra talentovanog su napunili takvim pricama i lazima i unistili ga totalno.studeni je napisao/la:Moglo se i pretpostaviti da će ovako završiti po pitanju trenera. S obzirom na ambicije, očekivano jbg.

Omerdić je po nekoj hijerarhiji, kao potpredsjednik, tu kao VD predsjednika UO. Mislim da je sazivanje Skupštine neminovno, a i vrijeme je da se to uradi.
Pojavile su se špekulacije da članovi napuštaju UO zbog toga što će Opština smanjiti tranšu, odnosno izdvajanja iz Budžeta za Radnički. Lično nisam upoznat s tim da će biti nekog smanjenja tranše. Ustvari, uskoro će rebalans Budžeta pa ćemo vidjeti šta je i kako je.
Pojavile su se špekulacije da članovi napuštaju UO zbog toga što će Opština smanjiti tranšu, odnosno izdvajanja iz Budžeta za Radnički. Lično nisam upoznat s tim da će biti nekog smanjenja tranše. Ustvari, uskoro će rebalans Budžeta pa ćemo vidjeti šta je i kako je.
Znači otišao i Mace, šta je sa Džanom?
Jbt pa ovo će izgleda biti potpuno novi tim, od starih ostali samo Šuba i Juka. Naravno tu su naši omladinci od prošle sezone, jbg valja i njima dati šansu da kroz utakmice steknu iskustvo. Na šta li će ovo izaći!
A ne tako davno, prije 15 mjeseci, je bila furka PL ovo-ono
Jbt pa ovo će izgleda biti potpuno novi tim, od starih ostali samo Šuba i Juka. Naravno tu su naši omladinci od prošle sezone, jbg valja i njima dati šansu da kroz utakmice steknu iskustvo. Na šta li će ovo izaći!
A ne tako davno, prije 15 mjeseci, je bila furka PL ovo-ono

-
- Kontakt:
Kod nas se dešava isto što i kod vas. Bila priča PL, borba, nismo ušli i rasulo. Isto sve. Žalosno.
Mace u Velež, Džana juče uzeo papire. Danas sam se čuo s njim, ima nekih ponuda ali ne zna još uvijek gdje će.
-
- Kontakt:
Čuj Mace u Velež a kod nas nije mogo igrat?Zoom088 je napisao/la:Mace u Velež, Džana juče uzeo papire. Danas sam se čuo s njim, ima nekih ponuda ali ne zna još uvijek gdje će.

Džana daleko najbolji naš igrač i momak koji može igrat komotno u Premijer ligi za neki bolji klub.
Ponovo borba za opstanak.

Nešto sam načuo da će Džana u Banoviće, ali eto za sada info nije tačna.Zoom088 je napisao/la:Mace u Velež, Džana juče uzeo papire. Danas sam se čuo s njim, ima nekih ponuda ali ne zna još uvijek gdje će.
U principu se sve isti igrači vrte po kantonu, sve je to presipanje iz šupljeg u prazno. Pola ekipe Budućnosti će izgleda biti nekadašnji igrači Radničkog. Ovdje će opet doći neki drugi i tako u krug. Nek neko kaže kad igramo narednu pripremnu, da dodjem vidjet ko sve igra,ako se igra ovdje negdje.
Valjda u subotu dolazi Poljice, u srijedu mozda u Gracanici, pa onda u narednu subotu dolazi Gradina, pa u Prokosovice, pa turnir u Devetaku...to je ono sto sam ja dobio info.
Ipak mislim da smo mi preuveličavali kvalitet naših igrača. Tako smo govorili za Gigu,Lugija,Juku da su za PL pa šta bi. Nit ih ko traži nit se oni gdje miču iz ove lige. Ili i stagniraju kao Giga pa odu u prvu kantonalnu.SiouxLukavac je napisao/la:Čuj Mace u Velež a kod nas nije mogo igrat?Zoom088 je napisao/la:Mace u Velež, Džana juče uzeo papire. Danas sam se čuo s njim, ima nekih ponuda ali ne zna još uvijek gdje će.![]()
![]()
Džana daleko najbolji naš igrač i momak koji može igrat komotno u Premijer ligi za neki bolji klub.
Ponovo borba za opstanak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.