Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
A sta je on sveta krava, kakav je on qrac da se ne smije kritikovati?
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
Miševi poput tebe nemaju pravo kritikovati jednu velicinu kao što je Emir.Batko je napisao/la:A sta je on sveta krava, kakav je on qrac da se ne smije kritikovati?
Sent from Angelina's bed
Čovjek ovdje dva mjeseca pametuje i pljuje, spominje kabadahije, miševe i ostale pogrdne nazive (bolje rečeno, nema normalnog posta na ovoj temi), pa ne dobije ni upozorenje, ovaj jednom spomene "miševe" i 7 dana odmah.

Na šta tačno misliš? Da će otići prije Francuske?aleksandar_veliki je napisao/la: Usput, MandraX, sve mi se čini da se varas

- Nerminovic
- Kontakt:
Ma' misevi obicni... kriticari su ga godinama hvalili.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Svi ste se vi kleli u Spahu odjednom covjek postade meta svih kritika. Misu jedan vrati se u rupualeksandar_veliki je napisao/la:Sedam dana, ja napisem prije mjesec da mi se povraca na ovu rijec, te da cu zbog iste banovati ali hajde ti dokazi. Jos izbrisem jednom, progledam kroz prste, ali nema odustajanja.Nerminovic je napisao/la:Ma' misevi obicni... kriticari su ga godinama hvalili.

@ Clutch
Ko te je sta pitao nesreco. Ako se ne slazes sa mojim misljenjem tvoje pravo. Svako ima pravo na misljenje pa bio on luzer ili legenda. Cak i ti imas pravo na neko misljenje odnosno komentar.
Ako imas sta konstruktivno da kazes bujrum. U okviru teme naravno koju komentarises. Lako je biti internet ratnik. Kao sto sam rekao drzi se kosarke dijete drago.

Ko te je sta pitao nesreco. Ako se ne slazes sa mojim misljenjem tvoje pravo. Svako ima pravo na misljenje pa bio on luzer ili legenda. Cak i ti imas pravo na neko misljenje odnosno komentar.

- Juventinisimo
- Kontakt:

Komunjare

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Otkad ja ovo govorim, pisao sam isto ovo na ovoj temi prije par mjeseci. Ovo je realno razmišljanje, i apsolutno se slažem sa istim. Jedino zbog čega bi se Emir trebao oprostit' od repke jesu godine, a samim tim i pad kvaliteta, logično.aleksandar_veliki je napisao/la:
Mislim da sve ka tome vodi, a bolje bi i za njega bilo. Realno, Spahic vise ne moze igrati na vrhunskom nivou, pogotovo na par frontova, repka, Bundes, Kup, Evropa, tako da ocekujem njegov oprostaj protiv Lihtenstajna. Mislim da je Pape svjestan da bi njegovim pozivanjem sam sebi zamio metak u celu s obzirom na stav javnosti, a covjek je u godinama i s obzirom da voli lovu (ko je ne voli), mnogo vise ce zapinjati u klubu, pa bi mi okupljanja dolazila kao neki mali odmor, sto moze biti pogubno po nas. Zahvaliti mu se na svemu, stisnut mu ruku i krenuti dalje...
Sa ovim bi se i ja, a i svak' normalan trebao pomirit', ukoliko se oprosti naravno, al' nikako se pomirit' sa njegovim odlaskom iz razloga koje navode pojedini pacijenti na ovoj temi. Čovjek je zaslužio da se oprosti od repke u velikom stilu, jer je mnogo toga dao za istu, a nikako ne ovako kako pojedinci žele.
Samo imamo mali problem, mi trenutno boljeg stopera nemamo!
Nadam se da će mu Lihtenštajn biti oproštajni meč. Protivnik dostojan lika i djela dotičnog.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.

Dobar si ti momak.

zaboravio si napisati da ga ne zaslužujemo i dodati neizostavni "mandraX je napisao/la:Otkad ja ovo govorim, pisao sam isto ovo na ovoj temi prije par mjeseci. Ovo je realno razmišljanje, i apsolutno se slažem sa istim. Jedino zbog čega bi se Emir trebao oprostit' od repke jesu godine, a samim tim i pad kvaliteta, logično.aleksandar_veliki je napisao/la:
Mislim da sve ka tome vodi, a bolje bi i za njega bilo. Realno, Spahic vise ne moze igrati na vrhunskom nivou, pogotovo na par frontova, repka, Bundes, Kup, Evropa, tako da ocekujem njegov oprostaj protiv Lihtenstajna. Mislim da je Pape svjestan da bi njegovim pozivanjem sam sebi zamio metak u celu s obzirom na stav javnosti, a covjek je u godinama i s obzirom da voli lovu (ko je ne voli), mnogo vise ce zapinjati u klubu, pa bi mi okupljanja dolazila kao neki mali odmor, sto moze biti pogubno po nas. Zahvaliti mu se na svemu, stisnut mu ruku i krenuti dalje...
Sa ovim bi se i ja, a i svak' normalan trebao pomirit', ukoliko se oprosti naravno, al' nikako se pomirit' sa njegovim odlaskom iz razloga koje navode pojedini pacijenti na ovoj temi. Čovjek je zaslužio da se oprosti od repke u velikom stilu, jer je mnogo toga dao za istu, a nikako ne ovako kako pojedinci žele.

Posto je Safet ostao selektor, mislim da je vazno da Emir ostane kapiten, jer treba neko koji nece dopustit tom panju da unisti ovu reprezentaciju totalno. Spaha ima muda da ga zaustavi. Znamo da je Emiru BiH na prvom mjestu uvijek, a Papetu nije ni u top 10.
Ne daj im da diraju svetinju, Emire.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Tako je,zaustavi ga Spaha haman k'o EmenikeaCartman je napisao/la:Posto je Safet ostao selektor, mislim da je vazno da Emir ostane kapiten, jer treba neko koji nece dopustit tom panju da unisti ovu reprezentaciju totalno. Spaha ima muda da ga zaustavi. Znamo da je Emiru BiH na prvom mjestu uvijek, a Papetu nije ni u top 10.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
+1mandraX je napisao/la:
Otkad ja ovo govorim, pisao sam isto ovo na ovoj temi prije par mjeseci. Ovo je realno razmišljanje, i apsolutno se slažem sa istim. Jedino zbog čega bi se Emir trebao oprostit' od repke jesu godine, a samim tim i pad kvaliteta, logično.
- legenda reala
- Kontakt:
Ne znam ko misli da će Emir otići iz repke nakon SP i ostaviti traku pa nema za to ni promil šansi, naravno da on i Safet trebaju ići, ali mnogo su svi usrali da bi sve svalili na jednog, sad svi imaju prljav veš i svak svakog može ucjenjivati, ovdje relano nikad ne može doći do rješenja + kad na to dodamo koja je Safet pizda i da je sve bajno on ne bi smio ništa učiniti
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
vratio se,jaci nego ikadCartman je napisao/la:Posto je Safet ostao selektor, mislim da je vazno da Emir ostane kapiten, jer treba neko koji nece dopustit tom panju da unisti ovu reprezentaciju totalno. Spaha ima muda da ga zaustavi. Znamo da je Emiru BiH na prvom mjestu uvijek, a Papetu nije ni u top 10.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Spaha ne treba otići dok se ne nađe adekvatno rješenje za njegovu poziciju. Arslanagića polako uvodit u prvih jedanaest a Spahu na klupu, naravno ako želi da bude na klupi kao i Miske a do tad Spaha mora igrat!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 313, BosnianDragon2024, dedo26, Google Adsense [Bot], Konzerva, Micron, Quartararo, RajvoSA03 i 84 gosta.