Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Virtu4l » 13 jul 2014, 17:50

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 13 jul 2014, 17:50

A sta je on sveta krava, kakav je on qrac da se ne smije kritikovati?

Sent from Angelina's bed

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 13 jul 2014, 17:55

Batko je napisao/la:A sta je on sveta krava, kakav je on qrac da se ne smije kritikovati?

Sent from Angelina's bed
Miševi poput tebe nemaju pravo kritikovati jednu velicinu kao što je Emir.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 13 jul 2014, 18:08

Čovjek ovdje dva mjeseca pametuje i pljuje, spominje kabadahije, miševe i ostale pogrdne nazive (bolje rečeno, nema normalnog posta na ovoj temi), pa ne dobije ni upozorenje, ovaj jednom spomene "miševe" i 7 dana odmah.
aleksandar_veliki je napisao/la: Usput, MandraX, sve mi se čini da se varas
Na šta tačno misliš? Da će otići prije Francuske? :)

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 13 jul 2014, 18:21

Ma' misevi obicni... kriticari su ga godinama hvalili.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Bizii6
Kontakt:

Post Postao/la Bizii6 » 13 jul 2014, 18:33

aleksandar_veliki je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:Ma' misevi obicni... kriticari su ga godinama hvalili.
Sedam dana, ja napisem prije mjesec da mi se povraca na ovu rijec, te da cu zbog iste banovati ali hajde ti dokazi. Jos izbrisem jednom, progledam kroz prste, ali nema odustajanja.
Svi ste se vi kleli u Spahu odjednom covjek postade meta svih kritika. Misu jedan vrati se u rupu ;)

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 13 jul 2014, 19:09

slika

simulanti
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 jul 2014, 19:10

@ Clutch
Ko te je sta pitao nesreco. Ako se ne slazes sa mojim misljenjem tvoje pravo. Svako ima pravo na misljenje pa bio on luzer ili legenda. Cak i ti imas pravo na neko misljenje odnosno komentar. :thumbup: :thumbup: Ako imas sta konstruktivno da kazes bujrum. U okviru teme naravno koju komentarises. Lako je biti internet ratnik. Kao sto sam rekao drzi se kosarke dijete drago. :urnebes: :urnebes:

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 13 jul 2014, 19:29

slika

Komunjare :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 13 jul 2014, 20:05

Mislim da sve ka tome vodi, a bolje bi i za njega bilo. Realno, Spahic vise ne moze igrati na vrhunskom nivou, pogotovo na par frontova, repka, Bundes, Kup, Evropa, tako da ocekujem njegov oprostaj protiv Lihtenstajna. Mislim da je Pape svjestan da bi njegovim pozivanjem sam sebi zamio metak u celu s obzirom na stav javnosti, a covjek je u godinama i s obzirom da voli lovu (ko je ne voli), mnogo vise ce zapinjati u klubu, pa bi mi okupljanja dolazila kao neki mali odmor, sto moze biti pogubno po nas. Zahvaliti mu se na svemu, stisnut mu ruku i krenuti dalje...
Otkad ja ovo govorim, pisao sam isto ovo na ovoj temi prije par mjeseci. Ovo je realno razmišljanje, i apsolutno se slažem sa istim. Jedino zbog čega bi se Emir trebao oprostit' od repke jesu godine, a samim tim i pad kvaliteta, logično.
Sa ovim bi se i ja, a i svak' normalan trebao pomirit', ukoliko se oprosti naravno, al' nikako se pomirit' sa njegovim odlaskom iz razloga koje navode pojedini pacijenti na ovoj temi. Čovjek je zaslužio da se oprosti od repke u velikom stilu, jer je mnogo toga dao za istu, a nikako ne ovako kako pojedinci žele.

Samo imamo mali problem, mi trenutno boljeg stopera nemamo!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 jul 2014, 20:17

Nadam se da će mu Lihtenštajn biti oproštajni meč. Protivnik dostojan lika i djela dotičnog.
Voli te tvoje Sarajevo.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 13 jul 2014, 20:40

slika

Dobar si ti momak. :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 jul 2014, 20:42

'vako se slika postavlja,

slika

:tralala:
Voli te tvoje Sarajevo.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 13 jul 2014, 20:46

mandraX je napisao/la:
Mislim da sve ka tome vodi, a bolje bi i za njega bilo. Realno, Spahic vise ne moze igrati na vrhunskom nivou, pogotovo na par frontova, repka, Bundes, Kup, Evropa, tako da ocekujem njegov oprostaj protiv Lihtenstajna. Mislim da je Pape svjestan da bi njegovim pozivanjem sam sebi zamio metak u celu s obzirom na stav javnosti, a covjek je u godinama i s obzirom da voli lovu (ko je ne voli), mnogo vise ce zapinjati u klubu, pa bi mi okupljanja dolazila kao neki mali odmor, sto moze biti pogubno po nas. Zahvaliti mu se na svemu, stisnut mu ruku i krenuti dalje...
Otkad ja ovo govorim, pisao sam isto ovo na ovoj temi prije par mjeseci. Ovo je realno razmišljanje, i apsolutno se slažem sa istim. Jedino zbog čega bi se Emir trebao oprostit' od repke jesu godine, a samim tim i pad kvaliteta, logično.
Sa ovim bi se i ja, a i svak' normalan trebao pomirit', ukoliko se oprosti naravno, al' nikako se pomirit' sa njegovim odlaskom iz razloga koje navode pojedini pacijenti na ovoj temi. Čovjek je zaslužio da se oprosti od repke u velikom stilu, jer je mnogo toga dao za istu, a nikako ne ovako kako pojedinci žele.

zaboravio si napisati da ga ne zaslužujemo i dodati neizostavni " :bih: " smajli

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 jul 2014, 20:53

Posto je Safet ostao selektor, mislim da je vazno da Emir ostane kapiten, jer treba neko koji nece dopustit tom panju da unisti ovu reprezentaciju totalno. Spaha ima muda da ga zaustavi. Znamo da je Emiru BiH na prvom mjestu uvijek, a Papetu nije ni u top 10.

Ne daj im da diraju svetinju, Emire. :bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 jul 2014, 20:58

Cartman je napisao/la:Posto je Safet ostao selektor, mislim da je vazno da Emir ostane kapiten, jer treba neko koji nece dopustit tom panju da unisti ovu reprezentaciju totalno. Spaha ima muda da ga zaustavi. Znamo da je Emiru BiH na prvom mjestu uvijek, a Papetu nije ni u top 10.

Tako je,zaustavi ga Spaha haman k'o Emenikea :bow:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 jul 2014, 21:55

mandraX je napisao/la:

+1

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 jul 2014, 22:11

Ne znam ko misli da će Emir otići iz repke nakon SP i ostaviti traku pa nema za to ni promil šansi, naravno da on i Safet trebaju ići, ali mnogo su svi usrali da bi sve svalili na jednog, sad svi imaju prljav veš i svak svakog može ucjenjivati, ovdje relano nikad ne može doći do rješenja + kad na to dodamo koja je Safet pizda i da je sve bajno on ne bi smio ništa učiniti
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 13 jul 2014, 22:13

Cartman je napisao/la:Posto je Safet ostao selektor, mislim da je vazno da Emir ostane kapiten, jer treba neko koji nece dopustit tom panju da unisti ovu reprezentaciju totalno. Spaha ima muda da ga zaustavi. Znamo da je Emiru BiH na prvom mjestu uvijek, a Papetu nije ni u top 10.

vratio se,jaci nego ikad :D

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 13 jul 2014, 22:47

Spaha ne treba otići dok se ne nađe adekvatno rješenje za njegovu poziciju. Arslanagića polako uvodit u prvih jedanaest a Spahu na klupu, naravno ako želi da bude na klupi kao i Miske a do tad Spaha mora igrat!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, denza, Mostarska i 45 gostiju.