NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Kada se igra utakmica sa Drinom?
20. na nasem stadionu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Novajlije strijelci
,haman ćemo ove sezone biti efikasni....dobili smo igrače koji znaju zabiti

vatreni je napisao/la:Novajlije strijelci,haman ćemo ove sezone biti efikasni....dobili smo igrače koji znaju zabiti
![]()
![]()
Valjda necete, u prvom kolu na Kosevu.

Hvala astra, znao sam da je kod kuće samo nisam znao tačan datum.astra1922 je napisao/la:20. na nasem stadionu
Ma daj,sramota bi bilo zabiti trenutno najkvalitetnijoj ekipi lige....a da ne pričam o pobjedi....al jbg.nikad se ne znaamypitar je napisao/la:vatreni je napisao/la:Novajlije strijelci,haman ćemo ove sezone biti efikasni....dobili smo igrače koji znaju zabiti
![]()
![]()
Valjda necete, u prvom kolu na Kosevu.

samo da se ne ureknemo.sada malo gledo gadzu stojanova demica na you tubu momci su odlicni igraci i gdje god su igrali ponajbolji su bili.demic akobogda samo da malo povrati snagu ima da bude ekstra na zadnjem veznom.gadzo se nazabijao golova u finskoj ligi .stojanov je mlad i iz sezone u sezonu je sve bolji.iako nikad nije igrao u najvisem rangu nadam se da mu to nece biti problem..
vjerujem u doru napravio je vec odlican stimung u ekipi,pojacanja su na vrijeme dosla kao nikad do sad....poslije ovoga ocekujem povratak navijaca na banju
vjerujem u doru napravio je vec odlican stimung u ekipi,pojacanja su na vrijeme dosla kao nikad do sad....poslije ovoga ocekujem povratak navijaca na banju
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ma posložiće to Doro,nego nisam nešto upratio gdje je Radivojević?astra1922 je napisao/la:samo da se ne ureknemo.sada malo gledo gadzu stojanova demica na you tubu momci su odlicni igraci i gdje god su igrali ponajbolji su bili.demic akobogda samo da malo povrati snagu ima da bude ekstra na zadnjem veznom.gadzo se nazabijao golova u finskoj ligi .stojanov je mlad i iz sezone u sezonu je sve bolji.iako nikad nije igrao u najvisem rangu nadam se da mu to nece biti problem..
Gdje je Mico???crvenobijeli je napisao/la:Početni sastav Zvijezde protiv Podrinja iz Janje:
Brkić(kapiten),
Čolić E.,
Zuhrić,
Islamagić,
Čović,
Adam,
Demić,
Ordagić,
Stojanov,
Gadžo,
Diatta.
Rezervni igrači:
Kurbašić, Karavdić, Zulić, Puljić, Bijelić, Faćić, Jovanović, Čolić.A., Isanović, Alibašić, Muratović.
-
- Moderator
- Kontakt:
Zar nije na probi on negdje vani?Tkanton je napisao/la: Gdje je Mico???

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Postoji mogućnost da nas pojača još jedan provjeren vezni igrač, sa iskustvom igranja u premier ligi ali i van granica naše zemlje. Bivši igrač Sarajeva.
Da nije Purić.....combe je napisao/la:Postoji mogućnost da nas pojača još jedan provjeren vezni igrač, sa iskustvom igranja u premier ligi ali i van granica naše zemlje. Bivši igrač Sarajeva.
Nije, momak je otišao vani na probu, ako neprođe trebo bi doć nama. Pod uslovom da naši do tada neodustanu od njega.vatreni je napisao/la:Da nije Purić.....combe je napisao/la:Postoji mogućnost da nas pojača još jedan provjeren vezni igrač, sa iskustvom igranja u premier ligi ali i van granica naše zemlje. Bivši igrač Sarajeva.
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 9107_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Lijepa prilika da vidimo gdje smo i šta smo.....
Lijepa prilika da vidimo gdje smo i šta smo.....
Ništa od pojačanja o kom sam govorio eto momak je potpisao za Čelik. U pitanju je bio Amer Osmanagić. Razgovarao je sa Durgutomi obećao da će doći ako nepronađe ino angažman. Ali koliko sam uspio saznati ni naši nisu bili voljni čekati da se on odluči.
imali jos kakvih pojacanja..ako su oni svi potpisali po meni ne bi vise ni trebalo imamo solidan kadar da se izbori opstanak.sada samo uigravanje i za 15 tak dana krece cirkus
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
po meni je dobro što nije potpisao za nas, momak je bomba u svlačionici,nešto poput našeg Savića...combe je napisao/la:Ništa od pojačanja o kom sam govorio eto momak je potpisao za Čelik. U pitanju je bio Amer Osmanagić. Razgovarao je sa Durgutomi obećao da će doći ako nepronađe ino angažman. Ali koliko sam uspio saznati ni naši nisu bili voljni čekati da se on odluči.
Ne bih da prejudiciram neke kritike.Razgovarao sam sa ljudima iz Zenice vezano za M.Čovića.....Kažu,da nije nesto poseban bio u odbrani.Nekada davno je to bio talentovan mladi igrač.Sada je nesto drugo.Isto kažu da je Moranjkić za njega pojam.Ajd,valjda kod nas proradi kako treba. 

svi tako govore o bivsim igracimavatreni je napisao/la:Ne bih da prejudiciram neke kritike.Razgovarao sam sa ljudima iz Zenice vezano za M.Čovića.....Kažu,da nije nesto poseban bio u odbrani.Nekada davno je to bio talentovan mladi igrač.Sada je nesto drugo.Isto kažu da je Moranjkić za njega pojam.Ajd,valjda kod nas proradi kako treba.
I ja sam misljenja da nije nesto posbno, od Covica je ostalo samo ime, steta, jer bio je veliki potencijal..moranjak je napisao/la:svi tako govore o bivsim igracimavatreni je napisao/la:Ne bih da prejudiciram neke kritike.Razgovarao sam sa ljudima iz Zenice vezano za M.Čovića.....Kažu,da nije nesto poseban bio u odbrani.Nekada davno je to bio talentovan mladi igrač.Sada je nesto drugo.Isto kažu da je Moranjkić za njega pojam.Ajd,valjda kod nas proradi kako treba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.