FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljocity
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la zeljocity » 13 jul 2014, 15:26

denole je napisao/la:
emirati je napisao/la:ma kako god da odigramo nije dobro. dolazimo u petak i ostaju tri dana do pocetka utakmice. pa ovo nema nigdje. samo ne kontam razlog zbog cega i sta je poenta ?
Poenta je da fifa ocigledno zeli da nas izbaci iz ovog takmicenja kao sto i svake godine cine. Prvo protiv Maribora znamo sta se desilo. Beslijin ofsajd, crveni kartoni... a prosle godine nam na kosevu dajugol u kljucnom trenutku kada smo mi trebali gol za prolaz. A kasnije se ispostavi da je taj gol bio iz ofsajda

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ipak mislim da ima vise veze sa tim da na istom stadionu igraju 2 kluba.
Zadnja izmjena: zeljocity, dana/u 13 jul 2014, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

emirati
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la emirati » 13 jul 2014, 15:26

sve je to lijepo ako ces ti pobjediti, ali ako ne pobjedis, nece to dobro biti za nas nikako..

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 13 jul 2014, 15:31

Hoce li biti prenos iz Makedonije

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 13 jul 2014, 15:43

Biće tešlo ispoštovati kurs koji je zacrtan ali je jedini ispravan u situaciji u kojoj jesmo.Zaista se nadam da će navijačka i svijest simpatizera napokon doći do izražaja,kupovina karte i podrška sa tribina je jedini mogući način našeg backupa kursu koji je ova uprava zacrtala..Nadam se da će i kazni biti manje jer je i to dio opšteg mozaika.Ne očekujem neko spektakularno povećanje gledanosti ali makar da dignemo prosjek za hiljadu gledalaca.Inače mi nije jasno šta se dešava sa sarajevskom sportskom publikom.Evo i kod komšija silna ulaganja u marketing,dovođenje igrača i opet jedva nešto na stadionu.Vidim sinoć i pored činjenice da su igrali protiv selekcije U 21 kluba iz Velsa mršava posjeta.Gdje se u ovom gradu izgubilo da se gleda tim za koji navijaš prije svega.Košarku,rukomet da ne spominjem.Na Amarovom intervjuu na Tv Hema čovjek fino veli da bi se iznenadio da nas bude desetak hiljada u ovim evropa liga tekmama..Da se razumijemo i ja bih volio gledati tekme na Grbavici sa normalnog istoka ali ako to već nije moguće daj bar da napunimo onaj jug i sjevear.Kako veli fkz 1921 prođu li se makedonci i napuni koševo eto dobre uvertire za dobru sezonu

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 13 jul 2014, 15:55

VIDEO: Sadiković: Drago mi je što sam ušao u historiju Kluba

http://fkzeljeznicar.ba/video-sadikovic ... luba/9876/" onclick="window.open(this.href);return false;

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 13 jul 2014, 15:58

sto se tice posjete na nasim stadionima bilo to kosevo ili grbavica uvijek ce biti oni standardni koji dolaze a to je do tri hiljade i kad je u klubu lose i kad je dobro. kako privuci gledaoce? jednostavno napraviti dobar tima, jer dobri igraci = dobra igra = vise gledalaca na tribinama. sjetit se samo kad je bio zeba, bekric, nyema itd kakva je posjeta bila. dalo bi se raspravljati o tome ali ljudi kad odu na tri utakmice i vide da je mrtvaja nece da idu vise, iako vi mozete pisati nije real, ostani kuci itd ali je tako nazalost. sarajevo ce ove sezone vjerovatno imati vecu posjetu zbog dosta ulaganja, dosta dobre ekipe, pojacanja, a ovo protiv kardifa nije neko mjerilo.

kb80
Kontakt:

Post Postao/la kb80 » 13 jul 2014, 16:05

emirati je napisao/la:sto se tice posjete na nasim stadionima bilo to kosevo ili grbavica uvijek ce biti oni standardni koji dolaze a to je do tri hiljade i kad je u klubu lose i kad je dobro. kako privuci gledaoce? jednostavno napraviti dobar tima, jer dobri igraci = dobra igra = vise gledalaca na tribinama. sjetit se samo kad je bio zeba, bekric, nyema itd kakva je posjeta bila. dalo bi se raspravljati o tome ali ljudi kad odu na tri utakmice i vide da je mrtvaja nece da idu vise, iako vi mozete pisati nije real, ostani kuci itd ali je tako nazalost. sarajevo ce ove sezone vjerovatno imati vecu posjetu zbog dosta ulaganja, dosta dobre ekipe, pojacanja, a ovo protiv kardifa nije neko mjerilo.
1+

fare1921
Kontakt:

Post Postao/la fare1921 » 13 jul 2014, 16:29

Hoce li biti manijaka danas u gorazdu

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 13 jul 2014, 16:33

Ma ljudi iz najbolje namjere ovo promijenili termin. Skontali da je Zeljo navikao igrat u terminu kad igraju svi ostali sampioni drzava pa nam izasli u susret, a vi odmah napadate. Hvala UEFA! ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 13 jul 2014, 16:37

Nek mijenjaju sta god hoce, mi ovo mozemo lagano proc.. :cool:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 13 jul 2014, 16:47

emirati je napisao/la:sto se tice posjete na nasim stadionima bilo to kosevo ili grbavica uvijek ce biti oni standardni koji dolaze a to je do tri hiljade i kad je u klubu lose i kad je dobro. kako privuci gledaoce? jednostavno napraviti dobar tima, jer dobri igraci = dobra igra = vise gledalaca na tribinama. sjetit se samo kad je bio zeba, bekric, nyema itd kakva je posjeta bila. dalo bi se raspravljati o tome ali ljudi kad odu na tri utakmice i vide da je mrtvaja nece da idu vise, iako vi mozete pisati nije real, ostani kuci itd ali je tako nazalost. sarajevo ce ove sezone vjerovatno imati vecu posjetu zbog dosta ulaganja, dosta dobre ekipe, pojacanja, a ovo protiv kardifa nije neko mjerilo.
sjeti se ti malo bolje kakva je posjeta bila, tu negdje k'o prethodne godine a mnogo lošija nego prvu sezonu kad se vratio amar. što će reći ni blizu tada prikazane igre.

MosaLjoze1921
Kontakt:

Post Postao/la MosaLjoze1921 » 13 jul 2014, 17:00

Ima li stream za današnju utakmicu ? :)

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 13 jul 2014, 17:08

sve se nema a avionom se ide, a ovo je nidje veze sto se revansa tice imalo bi logike da makedonci pomjeraju termin zbog stadiona al mi ne moramo.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 13 jul 2014, 17:15

MosaLjoze1921 je napisao/la:Ima li stream za današnju utakmicu ? :)
imas prenos na slovenskom sport klubu.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 13 jul 2014, 17:20

lisander je napisao/la:sve se nema a avionom se ide, a ovo je nidje veze sto se revansa tice imalo bi logike da makedonci pomjeraju termin zbog stadiona al mi ne moramo.
Nekako ovo pravo čudno, trebali bi nasi traziti razlog pomjeranja termina mozda uefa misli da sarajevo igra kuci prvu pa su napravili utorak cetvrtak :lol: .

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 13 jul 2014, 17:30

franklampard8 je napisao/la:Pa gdje su ta djeca ? Koliko je djece igralo protiv onih ugostitelja ?
Pa upali mozak, šta trebaju da igraju juniori umjesto tomica, stanica, kvesica, zeljkovica, pa nisi zar toliko glup, a uostalom kad kažemo naša djeca mislimo na igrače koji su PONIKLI na Grbavici. Ja kako ste ograničeni ko balkon sad će svi otići na klupu da bi igrali sami juniori

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 13 jul 2014, 17:38

vodimo 1-0 protiv gorazda
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 13 jul 2014, 17:38

terabajt je napisao/la:
lisander je napisao/la:sve se nema a avionom se ide, a ovo je nidje veze sto se revansa tice imalo bi logike da makedonci pomjeraju termin zbog stadiona al mi ne moramo.
Nekako ovo pravo čudno, trebali bi nasi traziti razlog pomjeranja termina mozda uefa misli da sarajevo igra kuci prvu pa su napravili utorak cetvrtak :lol: .
Valjda misliš da UEFA misli da maleni igraju revanš kući, što bi pomjerali termin utakmice ako ima 5 dana između? :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 jul 2014, 17:39

Vodimo 1-0
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

MosaLjoze1921
Kontakt:

Post Postao/la MosaLjoze1921 » 13 jul 2014, 17:41

pile87 je napisao/la:Vodimo 1-0
Gdje pratis ?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Hrasno15, Levin i 50 gostiju.