Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

drummer
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la drummer » 13 jul 2014, 15:49

Ajax je napisao/la:A gdje su gifovi od Bicakciceve dvije pogreske protiv Argentine. Da je Spaha sapleo Besica. Ovdje bi se mjesec dana vrtio taj gif. Gdje je gif kada je Chicharito izvozao Sunjica zapucao na gol i tek tada se Sunjic okrece. Gdje je gif kada je Sunjic zakasnio kao najblizi igrac i Iran postize gol. Gdje su ti gifovi ??

Sta ako slucajno Spahic nije bio 100% spreman za utakmicu. Ipak dva dana prije nije trenirao. Mislio je da mozda moze ali ocigledno nije mogao. Uostalom ono sto je Emenike uradio bi mnoge sudije sudile i faul. U svakom slucaju 33 godisnji stoper nemas sta trazit na BEKU nikako. A kamoli protiv africke reprezentacije kojoj je glavna prednost BRZINA. Jedino ako nismo znali da su africke selekcije jako brze i atletske, onda OK.
Ovi Nigeri su fizicki zvijeri.Faul je bio vidljiv iz aviona,zasto nije sviran drugi je par opanaka.
Nevezano za to,pazljivo sam gledao utakmicu izmedju Francuske i Nigerije i upravo taj Emenike je u svakom momentu,tokom cijele utakmice bio udvojen i pored toga su ga jedva uspjeli zaustavljati.
Sta hocu reci,hocu reci da se moralo racunati na to(kao sto je racunao francuski selektor)da je Emenike i jos neki nigerijski igraci u stanju lako proci jedan na jedan pored svakog odbranbenog igraca svijeta.
Ne da se nije racunalo na to nego je Spahic opet na poziciji lijevog beka i to potpuno sam,kao da se sve ucinilo da se Nigerijcima otvori put prema golu i to preko krila,njihovog najaceg oruzja.

mujezin
Kontakt:

Post Postao/la mujezin » 13 jul 2014, 15:57

Da je Louis van Safet postavio taktiku kako treba, Emir uopste ne bi došao u priliku da pogriješi, jer bi tu bio Kolašinac.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 jul 2014, 16:01

drummer je napisao/la:
Nevezano za to,pazljivo sam gledao utakmicu izmedju Francuske i Nigerije i upravo taj Emenike je u svakom momentu,tokom cijele utakmice bio udvojen i pored toga su ga jedva uspjeli zaustavljati.
Sta hocu reci,hocu reci da se moralo racunati na to(kao sto je racunao francuski selektor)da je Emenike i jos neki nigerijski igraci u stanju lako proci jedan na jedan pored svakog odbranbenog igraca svijeta.
Upravo to sam ja napisao na ovom forumu. Kada je Nigerija odigrala utakmicu ( koju smo trebali mi odigrati ) protiv Francuske. Da prvo sto sam uocio na toj utakmici da je Emenike uvjek imao bar dvojicu igraca na sebi ( stoper i bek ). Non stop je bio udvojen neznam jel jednom u cijeloj utakmici odigrao 1 na 1 protiv igraca Francuske u blizini gola. Sto se tice Spahe. Odigrao je ocajnu utakmicu protiv Nigerije. Ako ga igraci Walesa ili Belgije budu tako vozali treba ga izbaciti iz prvih 11. Ovo bi mu trebala biti zadnja sansa. Mozda covjek jednostavno zbog godina nije vise isti igrac. Neki igraju do 33 neki mogu do 36 zavisi od igraca do igraca. Ja bi ga izbacio odma iz prvog tima ako bi momentalno postojala zamjena koja je bolja ili bar jednako dobra kao sto je on. Sunjic to sigurno nije, bar trenutno. Bicakcic i Arslanagic mozda postanu.

ibish1995
Kontakt:

Post Postao/la ibish1995 » 13 jul 2014, 16:47

Ajax je napisao/la:A gdje su gifovi od Bicakciceve dvije pogreske protiv Argentine. Da je Spaha sapleo Besica. Ovdje bi se mjesec dana vrtio taj gif. Gdje je gif kada je Chicharito izvozao Sunjica zapucao na gol i tek tada se Sunjic okrece. Gdje je gif kada je Sunjic zakasnio kao najblizi igrac i Iran postize gol. Gdje su ti gifovi ??

Sta ako slucajno Spahic nije bio 100% spreman za utakmicu. Ipak dva dana prije nije trenirao. Mislio je da mozda moze ali ocigledno nije mogao. Uostalom ono sto je Emenike uradio bi mnoge sudije sudile i faul. U svakom slucaju 33 godisnji stoper nemas sta trazit na BEKU nikako. A kamoli protiv africke reprezentacije kojoj je glavna prednost BRZINA. Jedino ako nismo znali da su africke selekcije jako brze i atletske, onda OK.
33 godisnji fudbaler,ako je nespreman nema sta traziti na terenu. ;)

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 13 jul 2014, 16:51

Ajax je napisao/la:
drummer je napisao/la:
Upravo to sam ja napisao na ovom forumu. Kada je Nigerija odigrala utakmicu ( koju smo trebali mi odigrati ) protiv Francuske. Da prvo sto sam uocio na toj utakmici da je Emenike uvjek imao bar dvojicu igraca na sebi ( stoper i bek ). Non stop je bio udvojen neznam jel jednom u cijeloj utakmici odigrao 1 na 1 protiv igraca Francuske u blizini gola. Sto se tice Spahe. Odigrao je ocajnu utakmicu protiv Nigerije. Ako ga igraci Walesa ili Belgije budu tako vozali treba ga izbaciti iz prvih 11. Ovo bi mu trebala biti zadnja sansa. Mozda covjek jednostavno zbog godina nije vise isti igrac. Neki igraju do 33 neki mogu do 36 zavisi od igraca do igraca. Ja bi ga izbacio odma iz prvog tima ako bi momentalno postojala zamjena koja je bolja ili bar jednako dobra kao sto je on. Sunjic to sigurno nije, bar trenutno. Bicakcic i Arslanagic mozda postanu.
Šunjić nije? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bičakčić da postane? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 13 jul 2014, 17:04

Nerminovic je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Često čujemo kada neko kaže 'preš'o te je kao plitak potok'. Po Vukajliji, to je jedan od kreativnijih načina da istakneš ono što je očigledno, a evo slika koja to dokazuje,

slika

Da sumiramo, u ovoj priči Emenike je Emenike, a Spahić Emir je potok (plitak).
Sta ja vidim? Vidim da je faul cist ko' suza.
Faul ili ne, ono sto ja vidim je odbranbenog igraca koji je potpuno FAILirao i pogresno protumacio situaciju, i isao da zaustavi samog protivnika umjesto da je isao prema onome sto je vazno - lopti. Ne znam jel konto da ce mu oko same lopte pomoc drugi odbranbeni igrac ili Begovic, ali kao sto se vidi na gifu, niko drugi od nasih nije bio ni blizu. Isto tako se mora spomenut Pap(ak)e, koji je Spahica uopste stavio da igra na ovoj poziciji.

Da je Spahic bolji bio u ovoj situaciji i sprijecio gol, isli bi dalje iz grupe. Isto tako se obrnuto moze reci za Dzeku na drugoj strani terena. Kakva steta, po igracima smo objektivni bili bolji od Nigerije i trebali smo barem izac iz grupe. Totalno upropastili Svjetsko Prvenstvo.

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 13 jul 2014, 17:06

Pa pogledajte vi ovu nasu odbranu , protivnicki igrac ulazi u 16 metara a tamo na 3 igraca. :(

A jedna Argentina ima 5-6 igraca konstantno u svom 16-ercu kada napada protivnicki tim :(

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 13 jul 2014, 17:08

Ovaj @Ajax bi mog'o biti nova zlatna kanta foruma.

Momak piše duge tekstove, kad onako pogledaš, pomislio bi da je to nešto pametno, argumentovano, a ustvari ništa ni sa čim. :tokralju:
Uvijek iznova oplačem na njegove postove :lol:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 13 jul 2014, 17:11

Vidimo faul napadaca.

Dok Pusic nije kriv za nista :oops: ta ce lijevi bek :?
Spahic i Dzeko postavili formaciju tj. prvih 11... :lol:
Zadnja izmjena: MB7, dana/u 13 jul 2014, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 13 jul 2014, 17:15

Armala je napisao/la:Pa pogledajte vi ovu nasu odbranu , protivnicki igrac ulazi u 16 metara a tamo na 3 igraca. :(

A jedna Argentina ima 5-6 igraca konstantno u svom 16-ercu kada napada protivnicki tim :(
Ko je onaj igrac koji je potpuno ostavio onog Nigerijskog igraca koji je na kraju dao gol da zaustavi igraca koji je preso Spahica?? :damn:

Iz onakvog mrtvog ugla se daje gol mozda 1 od 20 sutova, pogotovo protiv jednog od boljih golmana kao Begovica. A onaj sam ostavio onog igraca da mu se lopta servira ko na zlatnoj tacni, za jednostavan "tap in". :damn:

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 13 jul 2014, 17:17

Sunjic stoper buducnosti.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 13 jul 2014, 17:17

Ofirno preuvelicavanje sposobnosti naseg kapitena. Realnost je da ce vremenom postajati sve vise nepouzdan. Nasa najbolja sansa je da damo prostor nasim mladjim stoperima. Neka to budu Zukanovic, Bicakcic, Arslanagic, Sunjic. Odlicno je i vrijeme da se napravi smjena. :thumbup:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 jul 2014, 17:23

Tri ste puta bili pred plasmanom na neko veliko takmičenje i sva tri puta se završilo u suzama. Ne moramo ni pitati šta bi Vam značilo da konačno probijete taj zid?

- Značilo bi - kraj karijere! Davno sam jednoj vrlo dragoj osobi obećao da ću napraviti sve da odemo na neko veliko takmičenje. Ako se to desi, njemu ću prvome javiti da sam ispunio obećanje i onda ću se oprostiti.
Još jedna gnusna laž iz arhive.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 13 jul 2014, 17:30

Pa nisam ga ja dzaba između ostaloga nazivao lažovom!!!! Mnogo toga je on lagao!!

Sent from Angelina's bed

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 jul 2014, 17:33

Samo mi je žao što postoje neke izjave za koje ne mogu naći izvor, a sjećam ih se od prije, prije svega za Sport i Oslobođenje, kao i neki video zapisi, ali to je nemoguće pronaći crno na bijelo.

Ima jedna o Bajramoviću i kapitenskoj traci :oops:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 13 jul 2014, 17:37

jel to kapiten u zemlju propo

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 13 jul 2014, 17:39

pa dokle bi covjek doguro kad bi se samo obracao na svaki komentar navijaca.

Sent from my RM-875_eu_hungary_298 using Tapatalk

Batko
Kontakt:

Emir Spahić

Post Postao/la Batko » 13 jul 2014, 17:44

Kakav je kapiten koji se za svoje mnogobrojne kikseve nikada naciji nije izvinjavao... Čak ni kad je koštao plasmana na euru pa ni poslije kikseva u najvažnijem meču na SPu...

Pogledajte druge kapitene i igrace kako su se izvinjavali i za mnogo manje stvari!!!

Sent from Angelina's bed

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 13 jul 2014, 17:48

Mnogo toga vi znate ovdje, pametujete i tako to...al' malo toga znate utvrdit' dokazima...kako se ono kaže, šupljak do šupljaka.

Kapiten nas vodi u Francusku, sa trakom oko ruke, pomirite se sa tim.

Vaše lupetanje i plakanje (Batko kme kme) po forumu neće ništa promjenit', hvala Bogu.

:bih:

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 13 jul 2014, 17:49

mandraX je napisao/la:Mnogo toga vi znate ovdje, pametujete i tako to...al' malo toga znate utvrdit' dokazima...kako se ono kaže, šupljak do šupljaka.

Kapiten nas vodi u Francusku, sa trakom oko ruke, pomirite se sa tim.

Vaše lupetanje i plakanje (Batko kme kme) po forumu neće ništa promjenit', hvala Bogu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, Google Adsense [Bot], zgembo89 i 40 gostiju.