Safet Pusic" Kolasinac je kriv za prvi gol Argentine dok Bicakcic za drugi tako da obadva sele na klupu protiv Nigerije"
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
+1Neutral je napisao/la:Da se to namještanje dokazalo on ne bi nikad igrao u Bayer Leverkusen-u. Također bi dobio suspenziju, možda i doživotnu.
Nemamo boljeg stopera. Uspoređivati Šunjića i Spahića je besmisleno. Pljuvali ste i na Vranješa nakon Grčke, sada pljujete po kapitenu koji je ginuo uvijek za dres. Svako spominje neke nemire unutar reprezentacije a niko nema niti jedan dokaz o tim istim nemirima. Zovete ga svakakvim imenima, vrijeđate ga bez razloga. Ja sam bio najviše ljut na njega nakon Francuske, stari forumaši to znaju i rekao sam da mu to neću nikad zaboraviti. No sa druge strane, čovjek je više bio bek sa 33 godine protiv brzih Nigerijanaca nego stoper radi taktike pokušaja od selektora Safeta Sušića, ali eto, to je kao nebitno.
Novinari su izmislili nakvu tuču između Vede i Emira, na što je ovaj reagirao sa slikom na facebook-u. Emir Spahić ne diktira sastav Safetu Sušiću, a da jest, Sead Kolašinac bi igrao u prvom timu protiv Nigerije.
Pratim Emira godinama, igrao je na početku desnog beka u reprezentaciji. Uvijek je ginuo i odazivao se na poziv selektora. Ne mogu vjerovati na što je spao ovaj kućni odgoj kod ove djece kada ne mogu izraziti poštivanje naspram legendi bosanskohercegovačkog fudbala, stidite se, vi ste sramota i gadite mi se.
Stidite se
Aferim! To je to, ništa dodati, ništa oduzeti.Neutral je napisao/la:Da se to namještanje dokazalo on ne bi nikad igrao u Bayer Leverkusen-u. Također bi dobio suspenziju, možda i doživotnu.
Nemamo boljeg stopera. Uspoređivati Šunjića i Spahića je besmisleno. Pljuvali ste i na Vranješa nakon Grčke, sada pljujete po kapitenu koji je ginuo uvijek za dres. Svako spominje neke nemire unutar reprezentacije a niko nema niti jedan dokaz o tim istim nemirima. Zovete ga svakakvim imenima, vrijeđate ga bez razloga. Ja sam bio najviše ljut na njega nakon Francuske, stari forumaši to znaju i rekao sam da mu to neću nikad zaboraviti. No sa druge strane, čovjek je više bio bek sa 33 godine protiv brzih Nigerijanaca nego stoper radi taktike pokušaja od selektora Safeta Sušića, ali eto, to je kao nebitno.
Novinari su izmislili nakvu tuču između Vede i Emira, na što je ovaj reagirao sa slikom na facebook-u. Emir Spahić ne diktira sastav Safetu Sušiću, a da jest, Sead Kolašinac bi igrao u prvom timu protiv Nigerije.
Pratim Emira godinama, igrao je na početku desnog beka u reprezentaciji. Uvijek je ginuo i odazivao se na poziv selektora. Ne mogu vjerovati na što je spao ovaj kućni odgoj kod ove djece kada ne mogu izraziti poštivanje naspram legendi bosanskohercegovačkog fudbala, stidite se, vi ste sramota i gadite mi se.
Stidite se
Neutral je napisao/la:Da se to namještanje dokazalo on ne bi nikad igrao u Bayer Leverkusen-u. Također bi dobio suspenziju, možda i doživotnu.
Stidite se
Virtu4l je napisao/la:Desno crnac, desno,
Virtu4l je napisao/la:G0vno ili ne moj hureme, slika vrijedi hiljadu riječi, a kapiten ih hvala Bogu ima na pretek.
Naravno. Bayer Leverkusen je jedan od stalnih top klubova Bundeslige, njegova uprava nije na amaterskom nivou naseg saveza ili kriminalca Susica. Oni kada su doveli Spahica tacno su znali koga dovode i zasto. Tako prosto.Neutral je napisao/la:Da se to namještanje dokazalo on ne bi nikad igrao u Bayer Leverkusen-u. Također bi dobio suspenziju, možda i doživotnu.
Na ovom gifu se pored grube greske Spahica vide i neke potpuno nevjerovatne stvari u samoj postavci nase igre.Nerminovic je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Desno crnac, desno,
Faca na ovom gifu govori sve o tome o kakvom seljačkom karakteru se radi!!Belmin6 je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:G0vno ili ne moj hureme, slika vrijedi hiljadu riječi, a kapiten ih hvala Bogu ima na pretek.
Evo i jedna za tebe naš dragi Virtu
Batko je napisao/la:
Faca na ovom gifu govori sve o tome o kakvom seljačkom karakteru se radi!!
Sent from Angelina's bed
Lulic aka lijevi bek, lijevo krilo i krilni napadacPrincipatus je napisao/la:@Drummer
Daj bolan kakve greske u postavki nase igre?
Pa zar nevidis lijevo pored Spahica tragove Luliceve heatmap?![]()
Trenutno korisnika/ca: Imperator98, jasmin10, Maestro^^, Proximic, Sveti i 23 gosta.