Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

MB7
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la MB7 » 13 jul 2014, 01:18

:lol: :lol: :facepalm:

Safet Pusic" Kolasinac je kriv za prvi gol Argentine dok Bicakcic za drugi tako da obadva sele na klupu protiv Nigerije"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 jul 2014, 05:49

Da se to namještanje dokazalo on ne bi nikad igrao u Bayer Leverkusen-u. Također bi dobio suspenziju, možda i doživotnu.

Nemamo boljeg stopera. Uspoređivati Šunjića i Spahića je besmisleno. Pljuvali ste i na Vranješa nakon Grčke, sada pljujete po kapitenu koji je ginuo uvijek za dres. Svako spominje neke nemire unutar reprezentacije a niko nema niti jedan dokaz o tim istim nemirima. Zovete ga svakakvim imenima, vrijeđate ga bez razloga. Ja sam bio najviše ljut na njega nakon Francuske, stari forumaši to znaju i rekao sam da mu to neću nikad zaboraviti. No sa druge strane, čovjek je više bio bek sa 33 godine protiv brzih Nigerijanaca nego stoper radi taktike pokušaja od selektora Safeta Sušića, ali eto, to je kao nebitno.

Novinari su izmislili nakvu tuču između Vede i Emira, na što je ovaj reagirao sa slikom na facebook-u. Emir Spahić ne diktira sastav Safetu Sušiću, a da jest, Sead Kolašinac bi igrao u prvom timu protiv Nigerije.

Pratim Emira godinama, igrao je na početku desnog beka u reprezentaciji. Uvijek je ginuo i odazivao se na poziv selektora. Ne mogu vjerovati na što je spao ovaj kućni odgoj kod ove djece kada ne mogu izraziti poštivanje naspram legendi bosanskohercegovačkog fudbala, stidite se, vi ste sramota i gadite mi se.

slika

slika

slika

Stidite se ;)

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 jul 2014, 09:27

Neutral je napisao/la:Da se to namještanje dokazalo on ne bi nikad igrao u Bayer Leverkusen-u. Također bi dobio suspenziju, možda i doživotnu.

Nemamo boljeg stopera. Uspoređivati Šunjića i Spahića je besmisleno. Pljuvali ste i na Vranješa nakon Grčke, sada pljujete po kapitenu koji je ginuo uvijek za dres. Svako spominje neke nemire unutar reprezentacije a niko nema niti jedan dokaz o tim istim nemirima. Zovete ga svakakvim imenima, vrijeđate ga bez razloga. Ja sam bio najviše ljut na njega nakon Francuske, stari forumaši to znaju i rekao sam da mu to neću nikad zaboraviti. No sa druge strane, čovjek je više bio bek sa 33 godine protiv brzih Nigerijanaca nego stoper radi taktike pokušaja od selektora Safeta Sušića, ali eto, to je kao nebitno.

Novinari su izmislili nakvu tuču između Vede i Emira, na što je ovaj reagirao sa slikom na facebook-u. Emir Spahić ne diktira sastav Safetu Sušiću, a da jest, Sead Kolašinac bi igrao u prvom timu protiv Nigerije.

Pratim Emira godinama, igrao je na početku desnog beka u reprezentaciji. Uvijek je ginuo i odazivao se na poziv selektora. Ne mogu vjerovati na što je spao ovaj kućni odgoj kod ove djece kada ne mogu izraziti poštivanje naspram legendi bosanskohercegovačkog fudbala, stidite se, vi ste sramota i gadite mi se.

Stidite se ;)
+1
Ispade Spahic los protiv Argentine. A bio nas najbolje ocjenjeni odbrambeni igrac. Treca utakmica se ne broji jer protiv tih levata je odigrao sa pola snage. Jedina greska mu je bila taj prvi gol protiv Argentine sto nije mozda izbio loptu kod kornera. A takvih situacija bude stotinu na utakmici. Mada naravno duplo veca greska je od Bicakcica koji se je bukvalno izmakao i jos kod drugog gola sapleo Besica. A protiv Nigerije on kao stoper je morao da izlazi na beka protiv snaznog i brzog Emenikea. Sto nije pametan potez od selektora da to zahtjeva od 33 godine starog stopera koji uz to dva dana nije trenirao prije utakmice.

U svakom slucaju nije mi jasno toliko pljuvanje po Spahicu.Kada ti isti ljudi koji ga pljuju znaju da nema sanse da ga Selektor ne pozove bar za ovaj ciklus. A ako mu je to bila zelja onda minimum minimuma bi bio da je pozvao Zukanovica da se pridruzi u Brazilu. Da i njega isproba, uigra na stoperu. Makar protiv loseg Irana koji se ionako jedino zna braniti svih 90 minuta sa 11 igraca iza lopte. Ali sta ce nam stoperi. Nek je on pozvao petoricu ofanzivnih veznjaka. Trojicu desnih bekova itd.. Ali zato samo dvojicu napadaca :crazy: :crazy:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 jul 2014, 12:06

Neutral je napisao/la:Da se to namještanje dokazalo on ne bi nikad igrao u Bayer Leverkusen-u. Također bi dobio suspenziju, možda i doživotnu.

slika

slika

slika

Stidite se ;)
Aferim! To je to, ništa dodati, ništa oduzeti.
DRUG NEBI TI PUNCA

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 13 jul 2014, 12:09

slika

slika

slika

Stidite se ;)
:tokralju:

Ne zasluzujemo te, Neutral.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 jul 2014, 12:19

Desno crnac, desno,

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Batko
Kontakt:

Emir Spahić

Post Postao/la Batko » 13 jul 2014, 12:28

Kikserska posla.. Uvijek u važnim tekmama!! Minimum 10 poteza je imao za zatvora u tom meču... Crnac gao jeo ko mlohav qrac...

Kabadahisto, lažna patrioto, kikseru, smetljaru marš iz reprezentacije, marš i ne vraćaju se vise kikseru jedan bijednički!!

Sent from Angelina's bed

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 13 jul 2014, 12:33

Virtu4l je napisao/la:Desno crnac, desno,

slika
:kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 13 jul 2014, 14:43

Koje si ti gov.no od covjeka @virtu4l, i tebi slicni...

Batko
Kontakt:

Emir Spahić

Post Postao/la Batko » 13 jul 2014, 14:49

Ma ja, Virtual ne podsjećuj ih na kikserove greške.. Muka im je i ovako sto je kumovao ispadanjem sa SPa amaterskim pristupom najvaznojijoj tekmi karijere!!! Pokušavaju to zanemariti!!! Al teško ce ici!!!! :kafa:

Sent from Angelina's bed

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 jul 2014, 14:51

G0vno ili ne moj hureme, slika vrijedi hiljadu riječi, a kapiten ih hvala Bogu ima na pretek.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 13 jul 2014, 14:56

Virtu4l je napisao/la:G0vno ili ne moj hureme, slika vrijedi hiljadu riječi, a kapiten ih hvala Bogu ima na pretek.
slika

Evo i jedna za tebe naš dragi Virtu :ljepota:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 jul 2014, 15:00

Naravno. Bayer Leverkusen je jedan od stalnih top klubova Bundeslige, njegova uprava nije na amaterskom nivou naseg saveza ili kriminalca Susica. Oni kada su doveli Spahica tacno su znali koga dovode i zasto. Tako prosto.

No ispade da su ovi u Bayer Leverkuzen kabadahije, a ljudi iz saveza pod krivicnom optuzbom su profesionalci i cisti. Aha jesu, u neko cudnoj paralelnoj dimenziji ili u zemlji cuda. :urnebes:

Emir Spahic je ovo, on je uradio ono, potukao sa ovim, sa onim. Na kraju nema nijednog dokaza, drugo su plasirane lazi koje su brzo dementirane (potukao se sa Ibisevicem). Ali to se presuti, pa se ponovo iz pocetka pocinje blatiti. Ko god to uzima za ozbiljno je sam kriv. Na drugoj strani se brani smetljar Susic, koji svoj kriminal i ne prikriva.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 13 jul 2014, 15:03

Nerminovic je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Desno crnac, desno,

slika
:kafa:
Na ovom gifu se pored grube greske Spahica vide i neke potpuno nevjerovatne stvari u samoj postavci nase igre.
Molio bi da se pogledaju i razmisli o slijedecim momentima:
1.U nasoj zadnjoj liniji nalaze se tri covjeka i samo jedan od odbranbene cetvorke.Gdje su ostali?
2.Spahic se nalazi na poziciji lijevog beka.Nije li on igrao stopera i gdje je lijevi bek?
3..Medunjanin se nalazi na poziciji stopera i faulom zaustavlja igraca Nigerije.Zasto je tu Medunjanin a nema stopera?
4.Gdje su Tonji Šunjić, Mensur Mujdza i Senad Lulic?

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 13 jul 2014, 15:05

Belmin6 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:G0vno ili ne moj hureme, slika vrijedi hiljadu riječi, a kapiten ih hvala Bogu ima na pretek.
slika

Evo i jedna za tebe naš dragi Virtu :ljepota:
Faca na ovom gifu govori sve o tome o kakvom seljačkom karakteru se radi!!

Sent from Angelina's bed

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 jul 2014, 15:09

@Drummer

Daj bolan kakve greske u postavki nase igre?
Pa zar nevidis lijevo pored Spahica tragove Luliceve heatmap? :urnebes: :lol:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 13 jul 2014, 15:09

Batko je napisao/la:
Faca na ovom gifu govori sve o tome o kakvom seljačkom karakteru se radi!!

Sent from Angelina's bed
slika

Izvoli i ti. :ljepota:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 13 jul 2014, 15:10

Iz ovog gifa kao i iz citave utakmice vidljive je da je igranje Medunjanina unijelo pravu pometnju u nasu igru ,defanzivna i vezna postavka nase igre je potpuno razbijena,ne zna se ni ko sta igra,ni ko pije ni ko placa.
Za ekipu ovakvog nivoa i kvaliteta potpuno nevjerovatno,frapantno.

Da,bas sve lici na neku namjestaljku.
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 13 jul 2014, 15:12, ukupno mijenjano 1 put.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 jul 2014, 15:11

Jesam li ja ovdje jedini neutralan sto se tice Spahe, niti ga volim, niti ga mrzim. :mrgreen: Ni crno, ni bijelo. :D

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 13 jul 2014, 15:12

Principatus je napisao/la:@Drummer

Daj bolan kakve greske u postavki nase igre?
Pa zar nevidis lijevo pored Spahica tragove Luliceve heatmap? :urnebes: :lol:
Lulic aka lijevi bek, lijevo krilo i krilni napadac :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: kakarut, Meshko91, Normus90, Proximic i 33 gosta.