U ligi 24 ,mozda jos poneku u kupovimaJohny je napisao/la:Nije tacan ovaj podatak za asistencije Suareza, on je imao u Liverpoolu priblizno 50 asistencija...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
U ligi 24 ,mozda jos poneku u kupovimaJohny je napisao/la:Nije tacan ovaj podatak za asistencije Suareza, on je imao u Liverpoolu priblizno 50 asistencija...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
polako da prvo ova rasprava zavrsi,pa cemo to..Ima materijala brat bratu za 30 stranicaDzoni je napisao/la:I to u jacoj ligi.suhi je napisao/la:Benzema [25] in last 4 seasons. - 102goals - 54 assists
Suarez [27] in last 4 seasons. - 82 goals - 24 assists
Kažem ti ja da United neće ići po njega, nije niko dalabu dati tolike noFce osim ovih naftašasuhi je napisao/la:Di Maria blizu potpisivanja za psg za 60M ,dok je james za nas za 85 xD
Nije da oni nisu budale, već nemaju te pare kao naftaši.rio_Ferdy88 je napisao/la:Kažem ti ja da United neće ići po njega, nije niko dalabu dati tolike noFce osim ovih naftašasuhi je napisao/la:Di Maria blizu potpisivanja za psg za 60M ,dok je james za nas za 85 xD
8mil eur godišnje
Ima United pare, samo ih neće bacati na Angela, tu je razlikaCap17an je napisao/la:
Nije da oni nisu budale, već nemaju te pare kao naftaši.
Angel Di Maria bacanje para?rio_Ferdy88 je napisao/la:Ima United pare, samo ih neće bacati na Angela, tu je razlikaCap17an je napisao/la:
Nije da oni nisu budale, već nemaju te pare kao naftaši.
60 mil je previše za njega, na to sam mislio, to sam i na temi Uniteda spominjao (nisam rekao da je on loš igrač), jer nije igrač koji nam je potreban, imamo većih prioriteta od toga. @Raul je objasnio to odlično na temi Uniteda, imaš njegov post gore i pročitaj gaClutch je napisao/la: Angel Di Maria bacanje para?![]()
Onda se zapitaj što je odigrao samo 133 utakmice u zadnje 4 sezone.barca_87 je napisao/la:zadnje 4 sezonesuhi je napisao/la:Benzema [25] in last 4 seasons. - 102goals - 54 assists
Suarez [27] in last 4 seasons. - 82 goals - 24 assists
benzema 200 odigranih utakmica
suarez 133
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.