FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Babilon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Babilon » 27 feb 2010, 16:48

Za ta tri boda ne znam bas protiv Veleza,mozda negdje drugo u gostima posto su Rođeni kuci jaki i imaju odlinu igru prema naprijed a ekipa im je ostala konpletna mozda je vasa sreca sto nece biti Dzafica al svejedno jaki su,mladi i brzi,uvjerio sam se kad je bio derbi u mostaru!
HSK Zrinjski Mostar

maroonboy
Kontakt:

Post Postao/la maroonboy » 27 feb 2010, 17:59

stvarno nemogu da svatim ove pesimiste, njima je sezona izgubljena radi GOSTUJUCEG poraza... a da smo pobjedili slavili bi titulu 14 kola prije kraja, ma smijesni ste... pa jos 14 kola, sjetite se kako smo poceli polusezonu pa kako smo je zavrsili povaljali selju,borca,zrinjskog u gostima. sta panicite radi jedne tekme smijesno... a ova sloboda uopste nije kao ona od prosle polusezone... a i ovu tekmu smo izgubili radi jedne greske alaima koja je jednostavno prelomila tekmu, onaj 3 gol nakon prekida nista ne znaci. a stavrno nas sreca prati pogodili smo precku, haj bar nije kao u sirokom bilo, i bar nas nisu sudije zakidale kao u mostaru... samo sto smo mi gostovali kod jake modrice, a sada je svi deru, a svi su derali laktase, a sad borac uze jedva 3 boda kod kuce... ali samo hrabro naprijed: SVI U NAPAD JEDAN JE HASE.

p.s. a za evropu se ne brinite nikad nismo sramotili zemlju u evropi, pa necemo ni ove godine. znam da vam je u krvi da budete pesimisti, jer isti vi ste govorili da ce nas svi u evropi derati pa ste vidili sta bi. pa ste govorili da cemo se boriti za opstanak nakon onakvog starta pa 3 zavrsismo. bolest nije kraj
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 27 feb 2010, 19:59

maroonboy je napisao/la:stvarno nemogu da svatim ove pesimiste, njima je sezona izgubljena radi GOSTUJUCEG poraza... a da smo pobjedili slavili bi titulu 14 kola prije kraja, ma smijesni ste... pa jos 14 kola, sjetite se kako smo poceli polusezonu pa kako smo je zavrsili povaljali selju,borca,zrinjskog u gostima. sta panicite radi jedne tekme smijesno... a ova sloboda uopste nije kao ona od prosle polusezone... a i ovu tekmu smo izgubili radi jedne greske alaima koja je jednostavno prelomila tekmu, onaj 3 gol nakon prekida nista ne znaci. a stavrno nas sreca prati pogodili smo precku, haj bar nije kao u sirokom bilo, i bar nas nisu sudije zakidale kao u mostaru... samo sto smo mi gostovali kod jake modrice, a sada je svi deru, a svi su derali laktase, a sad borac uze jedva 3 boda kod kuce... ali samo hrabro naprijed: SVI U NAPAD JEDAN JE HASE.

p.s. a za evropu se ne brinite nikad nismo sramotili zemlju u evropi, pa necemo ni ove godine. znam da vam je u krvi da budete pesimisti, jer isti vi ste govorili da ce nas svi u evropi derati pa ste vidili sta bi. pa ste govorili da cemo se boriti za opstanak nakon onakvog starta pa 3 zavrsismo. bolest nije kraj
Kao prvo nije isto igrati na proljece i na jesen u nasoj ligi jer ovo nije normalna liga,tako da nemozes sada ocekivati neke pobjede na strani jer svima trebaju bodovi.Drugo, ako imas ekipu koja je 3 puta bolja od ostale lige onda ti nije vazno gdje igras jer stvaras prlike, pa ako sudija i silji za protivnika nemogu stalno siljiti jer ti imas ekipu koja svakome utrpa 2-3 komada.Posto mi nemamo puno bolju ekipu od ostalih onda i nemozes ocekivati da ces dobiti slobodu niti veleza sljedecu tekmu.Trece, mi nismo nizerazredni tim da se zadovoljimo evropom, ja hocu titulu i u svakoj recenici nasih igraca i predstavnika kluba zelim rijec titula,evropu ganjaju manji klubovi i to im je san a ako smo veliki klub sve osim titule je poluuspjesna sezona.Ako cu svake godine cuti boricemo se za titulu a ako ne onda evropu cemo izboriti to je tuzno.Tuzno je i zalosno mozemo se naci svi da placemo skupa da siroki ako osvoji prvenstvo mu je 3 titula a mi imamo samo 1.Ne racunam onu kad se nije igrao playoff.Tako da dok god budemo imali 2-3-4 dobra igraca a oslalo prosjene igrace necemo nikad biti superiorni u nasoj ligi,necemo imati Evropsko Sarajevo....a 80% je kriva nasa nasposobna uprava......pozzzzz

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 27 feb 2010, 20:46

ja ne znam sta ce biti kad ova sezona zavrsi,ali mislim da je previse pesimisticno da odmah nakon prvog poraza u proljetnom dijelu gubimo nade,jednostavno,moramo dalje nastaviti,ako padnemo u ocaj,to nam nikakvo dobro ne donosi... Ni pocetak ove sezone nije bio bas sjajan,pa smo se nekako domogli borbe za evropu,tako da...nada zadnja umire
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

High

Post Postao/la High » 27 feb 2010, 21:41

Sad dosao kuci,koliko sam vidio na CUM-u nekoliko nasih momaka sa tribine.Od samog pocetka,odnosno od mjesta polaska je bilo nervoze.Policija nas zadrzala sat-dva duze,zbog navodnog prevelikog broja navijaca u busevima,pa smo cekali dodatne kombije,jer nas je bilo vise .Za zakasnjenjm smo krenuli,put do Zivinica dobro prosao,uz zezanciju,tu smo izasli na 5-10 minuta i krenuli ka Tuzli.Zakasnili smo,cini mi se stigli na tribinu oko 40-te minute,gdje nas je cekala jedna grupa vec,na tribini.Vec smo gubili 1:0,ali tek kad sam ustao dali smo taj gol za izjednacenje.Prva grupa usla na stadion,preko blata,armatura,cijevi,mostova,prasuma i smjestili se.Zatim smo cekali nase momke koji su stajali ispred ''stadiona'' da nam se pridruze,cekali su acabovci tvrdili da nema mjesta za sve i da moraju ostati ispred,iako smo se mi na tribini suzbili.Tad' su pocele i varnice,kao sto to uvijek biva.Pojedinac je dovoljan da to sve unisti i pokrene nepotrebno.Tu je i sve pocelo.

Ja nemam snage da raspravljam o neredima,niti me se to dotice.

Za kraj,jedno je sigurno.To da tuzla-tusanj nema mjesta za veci broj navijaca,da taj grad nema uslove za iste,i da je ovo danas bilo katastrofalno organizovano.Po mojoj procjeni 450 nas.Ako nemaju stadion za sve ovo,onda su mogli igrati na najblizem stadionu kako bi se sve ovo izbjeglo,ali ocigledno je da ima propusta.

Popustite sa djecijim raspravama i pricama ko je prvi poceo,ja fakat ne kontam kako vi mozete tipkati o svemu tome,pricati price,a nijedna se ne poklapa.

Za rezultat nemam sta reci jer nisam vidio niti jedan pogodak,ali pobjeda je pobjeda i cestitam.Ostalo se zna.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 27 feb 2010, 21:43

High je napisao/la: Popustite sa djecijim raspravama i pricama ko je prvi poceo,ja fakat ne kontam kako vi mozete tipkati o svemu tome,pricati price,a nijedna se ne poklapa.
posljednje upozorenje za zakuhavače i provokatore.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 27 feb 2010, 21:51

High je napisao/la:Sad dosao kuci,koliko sam vidio na CUM-u nekoliko nasih momaka sa tribine.Od samog pocetka,odnosno od mjesta polaska je bilo nervoze.Policija nas zadrzala sat-dva duze,zbog navodnog prevelikog broja navijaca u busevima,pa smo cekali dodatne kombije,jer nas je bilo vise .Za zakasnjenjm smo krenuli,put do Zivinica dobro prosao,uz zezanciju,tu smo izasli na 5-10 minuta i krenuli ka Tuzli.Zakasnili smo,cini mi se stigli na tribinu oko 40-te minute,gdje nas je cekala jedna grupa vec,na tribini.Vec smo gubili 1:0,ali tek kad sam ustao dali smo taj gol za izjednacenje.Prva grupa usla na stadion,preko blata,armatura,cijevi,mostova,prasuma i smjestili se.Zatim smo cekali nase momke koji su stajali ispred ''stadiona'' da nam se pridruze,cekali su acabovci tvrdili da nema mjesta za sve i da moraju ostati ispred,iako smo se mi na tribini suzbili.Tad' su pocele i varnice,kao sto to uvijek biva.Pojedinac je dovoljan da to sve unisti i pokrene nepotrebno.Tu je i sve pocelo.

Za kraj,jedno je sigurno.To da tuzla-tusanj nema mjesta za veci broj navijaca,da taj grad nema uslove za iste,i da je ovo danas bilo katastrofalno organizovano.Po mojoj procjeni 450 nas.Ako nemaju stadion za sve ovo,onda su mogli igrati na najblizem stadionu kako bi se sve ovo izbjeglo,ali ocigledno je da ima propusta.

Popustite sa djecijim raspravama i pricama ko je prvi poceo,ja fakat ne kontam kako vi mozete tipkati o svemu tome,pricati price,a nijedna se ne poklapa.

Za rezultat nemam sta reci jer nisam vidio niti jedan pogodak,ali pobjeda je pobjeda i cestitam.Ostalo se zna.
Joj gluposti, ja se iznerviram kad pročitam ovako nešto, a mogu mislit' kako je tebi ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 27 feb 2010, 22:15

High je napisao/la:Sad dosao kuci,koliko sam vidio na CUM-u nekoliko nasih momaka sa tribine.Od samog pocetka,odnosno od mjesta polaska je bilo nervoze.Policija nas zadrzala sat-dva duze,zbog navodnog prevelikog broja navijaca u busevima,pa smo cekali dodatne kombije,jer nas je bilo vise .Za zakasnjenjm smo krenuli,put do Zivinica dobro prosao,uz zezanciju,tu smo izasli na 5-10 minuta i krenuli ka Tuzli.Zakasnili smo,cini mi se stigli na tribinu oko 40-te minute,gdje nas je cekala jedna grupa vec,na tribini.Vec smo gubili 1:0,ali tek kad sam ustao dali smo taj gol za izjednacenje.Prva grupa usla na stadion,preko blata,armatura,cijevi,mostova,prasuma i smjestili se.Zatim smo cekali nase momke koji su stajali ispred ''stadiona'' da nam se pridruze,cekali su acabovci tvrdili da nema mjesta za sve i da moraju ostati ispred,iako smo se mi na tribini suzbili.Tad' su pocele i varnice,kao sto to uvijek biva.Pojedinac je dovoljan da to sve unisti i pokrene nepotrebno.Tu je i sve pocelo.

sasvim korektan post...propusta je bilo mali milion i o tome sam pisao na temi Slobode...pokazalo se da na jednoj ovakvoj utakmici visokog rizika nemozes ovo radit sa tumbanjem navijaca...stadion je problematican jos od rusenja stajanja a sad sa ovim gradzevinskim radovima jos vise ih boli glava oko smjestaja navijaca...al valjda se sa izgradnjom i ovo rijesi...
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 27 feb 2010, 22:22

sto se tice same utakmice nemam sta pisat jer nista nisam ni vidio osim 10 minuta drugog poluvremena ...dok nismo izasli sa stadiona...@high je gore vec napiso sta i kako se desavalo...drugi gol slobode NEREGULARAN naravno to niko nije reko...lopta je cijelim obimom bila u autu,pred ocima pomocnika..i igra se nastavila i iz te akcije smo primili gol...to je sto se igr tice sto sam vidio.

Nerede necu komentarisat imaju momci koji ce to uraditi u ime grupe.....al sramota je kakvi sve klubovi igraju u prvoj ligi..osim sarajeva,zelje,celika i sirokog..kod nas ne postoji stadion koji ce primit gostujuce navijace...tusanj je sve samo ne stadion.....semafor veca moja tv :roll: :roll: ...teren katastrofalan...tribine...hocu rec tribina...a sta cu rec za ono jbt,trebali smo ribarske cizme ponijet da udjemo toliko je blato bilo....u svemu tome nije mi bas jasno..tuzla kao jedan od urbanijih gradova(kakvi su ostali jbt :roll: :roll: :| ako je ono urbano :| ) da ne moze obezbjedit neki normalan teren..nezz bgm..nisam pametan za to,takva nam je drzava..al brate daj vise napravite stadion jbemu majku.... :idea:

I NA KRAJU..sramotna organizacija... bilo nas je oko 500 hordi..u trenutku kad smo usli na stadion..domaci su prestali gledat utakmicu i samo su nas posmatrali ;) valjda nevjerujuci da smo u tolikom broju iako su nam ogranicili broj mjesta....al dobro..to je ono...ODANOST NASA NE POZNAJE GRANICE ;)

razocaran sam porazom..doduse nisam gledo utakmicu kao sto rekoh tako da nisam ni vidio igru...al....ispostavilo se da smo se sa razlogom pribojavali sudjenja

A.C.A.B.....bice jos price o tom sigurno u narednim danima i teroru koji smo dozivili
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

hzkb
Kontakt:

Post Postao/la hzkb » 27 feb 2010, 22:47

[quote="sarajlija89"]sto se tice same utakmice nemam sta pisat jer nista nisam ni vidio osim 10 minuta drugog poluvremena ...dok nismo izasli sa stadiona...@high je gore vec napiso sta i kako se desavalo...drugi gol slobode NEREGULARAN naravno to niko nije reko...lopta je cijelim obimom bila u autu,pred ocima pomocnika..i igra se nastavila i iz te akcije smo primili gol...to je sto se igr tice sto sam vidio.

GOL JE 100 % NEREGULARAN sto su prokomentarisali i navijaci Slobode, a taj isti pomocni sudija je kod naseg gola prvo digao ofsajd a kad je vidio da je glavni priznao go spustio zastavicu ko da nista nije bilo sto je izazvalo revolt igraca i navijaca Slobode, a u drugom poluvremenu njegov kolega na drugoj strani je dizao zastavicu kad bi Sarajevo pogledalo prema golu Slobode sto je izazivalo smjeh prisutnih, sad je kasno da zalimo al onakvu gresku Alaim sebi ne smije dozvoliti

prijeratni mangup
Kontakt:

Post Postao/la prijeratni mangup » 27 feb 2010, 22:58

evo da vidite kakvi su uslovi na stadionu bili
http://www.fksinfo.com/slike/tusanj_01.jpg

http://www.fksinfo.com/slike/horde_su_bile_ovdje.jpg
mali potpis

http://www.fksinfo.com/slike/tusanj_02.jpg
Prva grupa ulazi na stadion

http://www.fksinfo.com/slike/tusanj_03.jpg
Druga grupa zaustavljena kod gradilišta

http://www.fksinfo.com/slike/tusanj_04.jpg
Treca grupa zaustavljena kod parkinga i odvojena od druge grupe koja je 20-30 metara udaljena
slike preuzete sa foruma FKSINFO.COM

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 27 feb 2010, 22:59

hzkb je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:sto se tice same utakmice nemam sta pisat jer nista nisam ni vidio osim 10 minuta drugog poluvremena ...dok nismo izasli sa stadiona...@high je gore vec napiso sta i kako se desavalo...drugi gol slobode NEREGULARAN naravno to niko nije reko...lopta je cijelim obimom bila u autu,pred ocima pomocnika..i igra se nastavila i iz te akcije smo primili gol...to je sto se igr tice sto sam vidio.

GOL JE 100 % NEREGULARAN sto su prokomentarisali i navijaci Slobode, a taj isti pomocni sudija je kod naseg gola prvo digao ofsajd a kad je vidio da je glavni priznao go spustio zastavicu ko da nista nije bilo sto je izazvalo revolt igraca i navijaca Slobode, a u drugom poluvremenu njegov kolega na drugoj strani je dizao zastavicu kad bi Sarajevo pogledalo prema golu Slobode sto je izazivalo smjeh prisutnih, sad je kasno da zalimo al onakvu gresku Alaim sebi ne smije dozvoliti

jbg brate zivota mi nije mi zao sto smo samo otisli i dosli i sav onaj predjeni put nizasta...zao mi je sto smo izgubili....samo to...a ale..heh..pa eto..vadio nas je i nije grijesio ranije..tako da mu oprastamo ;) a i teren,klizavo..al bas mu je cudno prosla...da je ufati iiiiiii....jbg...zao mi je tolko sto smo izgubili
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 27 feb 2010, 23:01

hajmo se mi okrenuti sljedecoj utakmici
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 27 feb 2010, 23:05

HZ POZDRAV SAMO JEDAN KOMENTAR U ZENICI IMATE NAJBOLJE USLOVE SVE GOSTUJUCE EKIPE ................ :!: :!: :!: :!: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
samo celik ale samo celik ale

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 feb 2010, 00:12

sarajlija89 je napisao/la:sto se tice same utakmice nemam sta pisat jer nista nisam ni vidio osim 10 minuta drugog poluvremena ...dok nismo izasli sa stadiona...@high je gore vec napiso sta i kako se desavalo...drugi gol slobode NEREGULARAN naravno to niko nije reko...lopta je cijelim obimom bila u autu,pred ocima pomocnika..i igra se nastavila i iz te akcije smo primili gol...to je sto se igr tice sto sam vidio.

Nerede necu komentarisat imaju momci koji ce to uraditi u ime grupe.....al sramota je kakvi sve klubovi igraju u prvoj ligi..osim sarajeva,zelje,celika i sirokog..kod nas ne postoji stadion koji ce primit gostujuce navijace...tusanj je sve samo ne stadion.....semafor veca moja tv :roll: :roll: ...teren katastrofalan...tribine...hocu rec tribina...a sta cu rec za ono jbt,trebali smo ribarske cizme ponijet da udjemo toliko je blato bilo....u svemu tome nije mi bas jasno..tuzla kao jedan od urbanijih gradova(kakvi su ostali jbt :roll: :roll: :| ako je ono urbano :| ) da ne moze obezbjedit neki normalan teren..nezz bgm..nisam pametan za to,takva nam je drzava..al brate daj vise napravite stadion jbemu majku.... :idea:

I NA KRAJU..sramotna organizacija... bilo nas je oko 500 hordi..u trenutku kad smo usli na stadion..domaci su prestali gledat utakmicu i samo su nas posmatrali ;) valjda nevjerujuci da smo u tolikom broju iako su nam ogranicili broj mjesta....al dobro..to je ono...ODANOST NASA NE POZNAJE GRANICE ;)

razocaran sam porazom..doduse nisam gledo utakmicu kao sto rekoh tako da nisam ni vidio igru...al....ispostavilo se da smo se sa razlogom pribojavali sudjenja

A.C.A.B.....bice jos price o tom sigurno u narednim danima i teroru koji smo dozivili

pa covjece vidis da je pocela izgradnja tribine i ne moze ona biti gotova samo zbog ove utakmice Slaoba-Sarajevo pa da svi budu zadovoljni.Uslovi trenutni ne postoje, ali razlog je taj da je tribina u procesu izgradnje.Znam ja da si ti preko tih cijevi, armatura prolazio, ali drugacije nisi ni mogao to smo vam vec ranije pisali da ce biti zanimljivo guda ustvari vi mozete uci na onaj stadion.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 28 feb 2010, 01:01

Iskreno,Sarajevu je najbolje da se okrenu sljedecoj tekmi,ovu ste izgubili od spremnijeg protivnika od sebe,posteno smo vas pobijedili,imali ste svoje sanse mi svoje,o incidentu necu da pricam,zasto sad ne napadnete trenera,Skoru i Alaima,koji su vam obecavali 3 boda u Tz,a vidjeli smo kakav smijesan Alaim primi go,trener i igraci su vas nalozili da ce dobiti u Tz,pa ste se toliko nadali o pobjedi,al priznajte Sloboda je bila bolja i spremnija,ima nove igrace i trenera,dok vasa uprava i trener nisu nikog kupili,vec su vam poslali Handzica iz Poljske.Nisam se danas ni jednom na ovoj temi hvalio pobjedom Slobode,jer necu da provociram,a ne kao sto su pojedinci,navijaci FK Sarajevo odmah na temu Slobode i pisali sve i svasta,jel tako :?: nadam se da ima i jedan fer navijac Sarajeva da misli ovako kao i ja,igraci i trener su vam dizali adrenalin i na kraju zeznuli,zasto njih ne pljujete?
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

zmajce
Kontakt:

Post Postao/la zmajce » 28 feb 2010, 01:08

bad_boy je napisao/la:Iskreno,Sarajevu je najbolje da se okrenu sljedecoj tekmi,ovu ste izgubili od spremnijeg protivnika od sebe,posteno smo vas pobijedili,imali ste svoje sanse mi svoje,o incidentu necu da pricam,zasto sad ne napadnete trenera,Skoru i Alaima,koji su vam obecavali 3 boda u Tz,a vidjeli smo kakav smijesan Alaim primi go,trener i igraci su vas nalozili da ce dobiti u Tz,pa ste se toliko nadali o pobjedi,al priznajte Sloboda je bila bolja i spremnija,ima nove igrace i trenera,dok vasa uprava i trener nisu nikog kupili,vec su vam poslali Handzica iz Poljske.Nisam se danas ni jednom na ovoj temi hvalio pobjedom Slobode,jer necu da provociram,a ne kao sto su pojedinci,navijaci FK Sarajevo odmah na temu Slobode i pisali sve i svasta,jel tako :?: nadam se da ima i jedan fer navijac Sarajeva da misli ovako kao i ja,igraci i trener su vam dizali adrenalin i na kraju zeznuli,zasto njih ne pljujete?
Sarajevo je, ipak, klub koji je Evropi predstavio naš poslijeratni fudbal. Kakav god da je taj fudbal. Ne treba ovdje pisati kao da je sa Sarajevom gotovo. Pa svakom se desi da izgubi jednu utakmicu. Nemojte zezat. Ne postoji klub u državi kojeg Sarajevo ne može pobijediti. (Nisam navijač Sarajeva ali valja priznati, ko hoće pravo da govori,gigant je to za naše uslove) Meni je Sarajevo simpatičan klub i radujem se svakom njegovom uspjehu osim kad igra protiv Zvijezde iz Gradačca.

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 28 feb 2010, 01:13

zmajce je napisao/la:
bad_boy je napisao/la:Iskreno,Sarajevu je najbolje da se okrenu sljedecoj tekmi,ovu ste izgubili od spremnijeg protivnika od sebe,posteno smo vas pobijedili,imali ste svoje sanse mi svoje,o incidentu necu da pricam,zasto sad ne napadnete trenera,Skoru i Alaima,koji su vam obecavali 3 boda u Tz,a vidjeli smo kakav smijesan Alaim primi go,trener i igraci su vas nalozili da ce dobiti u Tz,pa ste se toliko nadali o pobjedi,al priznajte Sloboda je bila bolja i spremnija,ima nove igrace i trenera,dok vasa uprava i trener nisu nikog kupili,vec su vam poslali Handzica iz Poljske.Nisam se danas ni jednom na ovoj temi hvalio pobjedom Slobode,jer necu da provociram,a ne kao sto su pojedinci,navijaci FK Sarajevo odmah na temu Slobode i pisali sve i svasta,jel tako :?: nadam se da ima i jedan fer navijac Sarajeva da misli ovako kao i ja,igraci i trener su vam dizali adrenalin i na kraju zeznuli,zasto njih ne pljujete?
Sarajevo je, ipak, klub koji je Evropi predstavio naš poslijeratni fudbal. Kakav god da je taj fudbal. Ne treba ovdje pisati kao da je sa Sarajevom gotovo. Pa svakom se desi da izgubi jednu utakmicu. Nemojte zezat. Ne postoji klub u državi kojeg Sarajevo ne može pobijediti. (Nisam navijač Sarajeva ali valja priznati, ko hoće pravo da govori,gigant je to za naše uslove) Meni je Sarajevo simpatičan klub i radujem se svakom njegovom uspjehu osim kad igra protiv Zvijezde iz Gradačca.
To i ja mislim za Sarajevo,oni su danas izgubili,ima jos do kraja prvenstva mozda u narednom gostovanju dobiju,a ne danas izgubili ko da su izgubili u zadnjem kolu,ja sam navijao za Sarajevo u evropskim kvalifikacijama i uvjek cu za nase klubove navijat,bez obzira bio on Sarajevo,Zeljo,Zrinjski itd.al uprava i igraci su ih izigrali,davajuci im laznu nadu pred mec.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 feb 2010, 01:19

Ne razumijem sa tim sto kazes davali su laznu nadu...ajde ti nadji neku izjavu bilo koje ekipe koja ganja vrh a da kaze necemo ici na pobjedu? ja mislim da je logicno da svaka ekipa koja hoce vrh mora ici ,najavljivati i ganjati pobjedu,to sto se to ne ostvari je druga prica nemoze se uvijek ni pobjediti posebno sto je ovo nasa liga i sto se u gostima pobjedjuje svake prestupne godine,ali nemozes im reci zasto ste govorili dobit cete a niste,pa i tvoja Sloboda kad dodje sutra na Kosevo ce reci dosli smo da pobjedimo i sl pa zamisli ti da sad jedan trener ekipe kaze e idemo tu i tu izgubit cemo,zamisli na sta bi to licilo tita ti

Mislim naravno da svaka ekipa koja igra da ce najavljivati pobjedu,nece izaci sa stavom ma hajd izgubit cemo jbg i te stvari...naravno treba traziti u ekipi stvari zasto su podbacili ko je lose igrao i te stvari,ali optuzivati ih sad sto nisu pobjedili a govorili su da ce pobjediti je za mene glupo,jel danas svi znaju igrat fudbal i svako svakoga moze dobiti,najlakse je ispadati general poslije bitke i kritikovati svakoga,izgubili pa sta,jbg vama cestitat,mi se okrenut iducoj utakmici,ova danasnja ce vec sutra biti zaboravljena
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 28 feb 2010, 01:21, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 28 feb 2010, 01:20

Butmiran je napisao/la:
Boldirano: Ovo si ponovio jedno 18 puta danas.

Crvena boja: Visis na nasoj temi.Zasto si ti uvjeren da si u pravu?
Jesam i opet cu ponovit,pa mislim da sam upravu,jel vas trener izradio najavljujuci pobjedu,Skoro i Alaim takodje???
necu da nikog provociram,sa nekim navijacima Sarajeva hocu da ostanem u ok odnosu,nisam tip koji voli provokacije,a vi danas se nikako niste mogli pomirit sa porazom,jel tako :?:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], MaroonBjelave, Proximic, Tatamata1946 i 40 gostiju.