Marchisio je napisao/la:Zbog čega bi dovodili Romula koji se spominje ako je već tu isla svakako se neće naigrati ni jedan...![]()
A Pogba će otići ja sam uvjeren u to ako ne ove onda već sledeće sezone..
Romulo ako dodje to bi znacilo da Lich odlazi??
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Marchisio je napisao/la:Zbog čega bi dovodili Romula koji se spominje ako je već tu isla svakako se neće naigrati ni jedan...![]()
Dovedite i Romula i Rema i osnujte novo Rimsko carstvo. Ovaj put na sjeveru u Pijemondu.Marchisio je napisao/la:Zbog čega bi dovodili Romula koji se spominje ako je već tu isla svakako se neće naigrati ni jedan...![]()

Pogresno si protumacio, ja uopste nisam ogrcen,u jedno budi siguran, nikada igrac Juventusa, ako je ista znacio klubu nije rekao da zeli da ide, pa ni Zizu!!! Ima nesto posebno u Juvenutsu, toliko navijaci vole Juventus, igrace da niko ne moze ostati imun na sve to, pa tako ni Zidane ne bi otisao da Moggi nije odlucio drugacije ! Ne zaboravi da Pogba nema novi ugovor i sa lakocom ga zadrzavamo, tek kad produzi nece biti nikakvih problema, samo ce doci vrijeme kad ce mu cijena biti tolika,da cemo ga moci zrtvovati naustrb dvojice fantasticni igraca ! Tu ti je i odgovor na svu historiju tvog kluba, i sta je igracima bitnije 10 godina, ili cijela historija kluba !Jos jedan dokaz ti je danas bio, The young Parisian explained refusing English clubs. Kingsley Coman has left PSG for Juventus. In a given Corriere dello Sport interview, the young striker said to have refused the Premier League. "Newcastle, Arsenal and Tottenham were also interested. But I chose Juventus because I love history. This is the club Platini, Zidane and Trezeguet." I da zakljucim, za kakav klub navijac, ne cudi me tvoj pogled na nogomet ! Uci od ovog mladog momka !Caeruleus je napisao/la:Bez obzira na ogorčenje i razočarenje iskazano u ovom tvom postu, ovo mi je jedino važno. Znači svjestan si da će otići, da ga nemožete zadržati, napravi od takve klase jednu klupsku legendu. Paaa jbg, to je zakon tržišta. Znaš onu ''jači tlači''. Juve ima možda više titula od Chelseaja, ali Chelsea je u zadnjih 10 godina daleko ispred Juventusa: atraktivniji i bolji klub, bolja prilika za svakog igrača. Tako da u suštini kad Pogba odluči napredovati doći će u jaču ligu i jači klub (Premiership, Chelsea). Jasno kao dan. Ja ipak i dalje mislim da će on doći ovog ljeta, a priče ovog njegovog agenta, tko zna zna - veliki je manipulator i očito pokušava da izmuze što veću lovu.Mig_Mig je napisao/la:Ti navijas za taj klub u kojem nista osim romanovih para nije bitno ! Rijetko koji igrac cijeni klub, i ono sto mu je klub dao, a i oni koju su pokusali to, nisu imali priliku da iskazu ! Prema tome, ne brini se, kad mali Paul bude odlazio, otici ce kad ga Juve odluci prodati, kad on da maksimum za Juve, navijace, upravu ! naranvo za gomilu usranih ruskih para ! Nazalost po tebe i tvoj ruski klub, to se nece desiti uskoro !
Idi dočekuj Pogbu i vozi na temu plastičnog kluba.Caeruleus je napisao/la:Dovedite i Romula i Rema i osnujte novo Rimsko carstvo. Ovaj put na sjeveru u Pijemondu.Marchisio je napisao/la:Zbog čega bi dovodili Romula koji se spominje ako je već tu isla svakako se neće naigrati ni jedan...![]()
Samo ako bude zdrastveni karton dobar(opearcija što je imao), vi se pozdravite sa Vidalom... United ce sigurno ponuditi 150.000 sedmicno... što Juventus ne može ni u najluđim snovima...Sissoko je napisao/la:Mislim da bi trebali ovdje uvesti neko nepisano pravilo ne citiranja tog engleskog smeca tipa daily (ubaci nastavak) jer pojma nemaju i samo djaba raspravu neku dalju razvijamo ako sta za Vidala bude to ce italijanski mediji znat prvi.
Kao da pričaš o nekom osrednjem klubu iz premier lige. United je platio dva mlada igrača oko 55 miliona funti! Što znači, ima se može se, čak i ako se LP ne igra. Mislim, prema svim dosadašnjim izvještajima, ukoliko Vidal pređe u United, to će biti za oko 40 miliona funti.Celikovac je napisao/la:Ono sto mu vi ne mozete ponuditi ni u najludjim snovima je igranje Lige prvaka![]()
Isto tako moras biti strasno neupucen u fudbal i u zivot uopce da pomislis kako ce plata igrati nesto tu, kad je igrac pod ugovorom s drugim klubom. E sad ako vi ponudite 70 miliona (sto realno necete nikad moci), ja se necu buniti da Vidal ide u Man Utd. Medjutim tu se nesto pitaju i Real i Barca, koji te pare imaju za razliku od vas. Znaci ako Vidal i bude ganjao tih 150.000 sedmicno, vas mizerni klub ce i dalje moci sanjati samo da ga dovede.
I zato je Juventus onomad nashamarao Chelsea, a nashamarao bi i United, da je kojim sluchajem igrao sa njima.EPL je napisao/la:Juventusove kvalitete su na nivou 10 plasirane ekipe u EPL.
Serie A je u najgorem sluchaju chetvrta liga Evrope, a samim tim i sveta. U najgorem sluchaju.Imate srece da je Seria A na nivou Holandske lige jer realno je slabija i od Portugalske lige. Koliko se sjecam mafijaski klub je prije par sezona bio u seriji b...
Ja koliko sam skontao po pisanju forumasa, ovaj tuttosport je vise tuttoshit, tako da treba odvaditi dobar dio.caseres je napisao/la:Tuttosport breaking news!
"E Arturare Vidale agento reportađi de nostro vorior ehta preparitate per nuovo mezzo il Manchester United. Iro platare terae iznoso 9 milioni euro. Vidal esta in Chile e aspettare il Conord per Manchester."
Izgleda ode Arturo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.