NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Ni mi samo ne znamo nista. Moze li se taj nazvati pojacanjem? Iako, za ove sad sto imamo, pojacanje je i obican vatrogasac 

Dovoljno je sto prica lose po kafanama, teretani; prosle godine gleda trening Jedinstva i govori: Ma zvali su me da igram ali nema sanse nikad, jos ce ova ekipa i ispasti. (ekipa koja je bila prva na polusezoni)
-
- Kontakt:
to opce nije istina za sanida sta pricate...licno sam predobar sa njim haman smo svaku noc vani i momak voli ovaj klub...komicu stvarno si me razocaro sa ovim komentarom vezanim za njega...
dalje sto se tice igrackog kadra tu se situacija popravlja naime uz golmana hodzica koji je dosao iz vinodola treninzima se prikljucuje i bivsi igrac gradine popara...takodjer endi i reno ce se prikljuciti treninzima...kako cujem u narednih par dana doce jos 4-5 igraca solidnih za ove lige te se nadam da cemo opet biti u vrhu i ove godine
dalje sto se tice igrackog kadra tu se situacija popravlja naime uz golmana hodzica koji je dosao iz vinodola treninzima se prikljucuje i bivsi igrac gradine popara...takodjer endi i reno ce se prikljuciti treninzima...kako cujem u narednih par dana doce jos 4-5 igraca solidnih za ove lige te se nadam da cemo opet biti u vrhu i ove godine
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana
Garant će i ovaj golman što je došao igrati za 500km hoće al u ku.rcu, kad su već rekli da će ekipu činiti igrači sa kantona zašto nisu Almina angažovali. Nema u Jedinstvu napretka niti će kad biti teško da će se PL uskoro gledati u Bihaću ne sigurno ubrzo, nikakvog plana nema sve se radi "od danas do sutra", vraćaju se neki igrači po 100 put koji teško da bi mogli igrati i u omladincu iz pokoja. Kad već ulaziš u sezonu bez ikakvih ambicija odnosno sa jedinim ciljem da ne ispadneš iz ove jadne lige logično bi bilo da nađeš trenera koji je imalo stručan i da pokušaš graditi neku ekipu za narednu sezonu na mladim snagama i tu pokušati stvoriti neku osnovicu tima pa sa 3-4 pojačanja iduće sezone pokušati napasti PL. Imamo neki omladinski pogon koji nije sposoban izbaciti igrača za PL a pogotovo što više od toga, zašto je to tako odgovor je vrlo lako pronaći nestručan kadar i loša infrastruktura, ništa se ne ulaže a očekuje se mnogo
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
-
- Kontakt:
Loše info imaš burazeru,ja koliko znam a infomacija je sto posto tačna da je Renail Hušić jučer digao papire i već je u Austriji a što se tiče Endija on ništa nije dogovorio .Znaš i sam da je degradiran od strane Evija dok su drugi Jranovići igrali a uzeli lovu na ruke on je sjedio na klupi i još mu ostanu dvije plate dužni.Sad ti vidi po ovom dal on ima želje da šta dogovori,jer normalno razmišlja da će opet izvisit.bihacusrcu1 je napisao/la:to opce nije istina za sanida sta pricate...licno sam predobar sa njim haman smo svaku noc vani i momak voli ovaj klub...komicu stvarno si me razocaro sa ovim komentarom vezanim za njega...
Ja lično da sam na Sanidovom mjestu nikad nebi igrao za Jedinstvo. Taj klub, odnosno njegova uprava je njemu unistila karijeru. KAd je izisao iz omladnnskog pogona i potpisao ugovor sa prvim timom, to mu je bila najveća greška u karijeri. Malo ko zna da je uprava svojim nenormalnim zahtjevima za obestecenje stopirala njegov odlazak iz Jedinstva i dalji razvoj kao mladom igraču. Bilo je ako nece klub zaraditi, nećeš nikud pa makar propao kao igrač. Za koliko je para Ani otisao u Želju? Za džabe. Isparvno, pa pusti dijete neka se dalje razvija i napreduje. Kako mislis da mladic od 19-20 god. napreduje u ovoj vukojebini od lige, i ovakvim uslovima za rad.
-
- Kontakt:
Velika je greška što je Ani otišao džabe, ako budemo puštali tako igrače kad bi mi trebali biti klub. NAPRAVITI UGOVOR, DOK TRAJE UGOVOR, NEMA IĆI DŽABE PA ODMAH PROPADNI. ZAŠTO SI POTPISAO, TU TE NIKO NE TJERA DA STAVIŠ SVOJ POTPIS. Dok god budemo davali igrače džabe, nikad od nas biti ništa neće, jer na tome klubovi i žive, od prodaje. Neće sigurno od ulaznica.
Ti ako si ikakav simpatizer kluba, ti ces doci i pratiti Jedinstvo, ako si navijac, pogotovo, samo se bojim da nisi jedan od onih derbi navijaca, sto su isli od Tuzle, Gracanice, da bi bili vidjeni...F.G.R. HARMANI je napisao/la: Ako se dan po jutru poznaje ova sezona ce biti ocaj. I sto se tice trenutnog Jedinstva bojim se da me vise nece biti na utakmicama.
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
bez komentaraMirzoni89 je napisao/la:Ti ako si ikakav simpatizer kluba, ti ces doci i pratiti Jedinstvo, ako si navijac, pogotovo, samo se bojim da nisi jedan od onih derbi navijaca, sto su isli od Tuzle, Gracanice, da bi bili vidjeni...F.G.R. HARMANI je napisao/la: Ako se dan po jutru poznaje ova sezona ce biti ocaj. I sto se tice trenutnog Jedinstva bojim se da me vise nece biti na utakmicama.
Zadnja izmjena: F.G.R. HARMANI, dana/u 13 jul 2014, 12:28, ukupno mijenjano 2 puta.
MENI MOJE, A VAMA VASE
Haj mi sad objasnite razliku izmedju simpatizera i navijaca Jedinstva. Npr ja sam svaku domacu utakmicu na stadionu, na Zapadu, a kad mogu odem na gostovanje svojim autom. Sta sam ja onda? Zanima me misljenje 

-
- Kontakt:
Navijač je skroz nešto drugo, nema nikakve veze sa simpatizerom. Navijač ide na sve, zadnju marku daje, voli klub kako god, a simpatizer je tu jer voli nekad pogledati utakmicu, dok je dobro, dok ne ni ne ide i to je to. Ubija vrijeme, jednostavno. A navijač to živi.
Ne navijam, ali zivim za Jedinstvo. Kao i dosta ljudi na Zapadu pa cak i Istoku sto sjede. Malo je simpatizera na utakmicama Jedinstva, vecina je rodjena i odgajana uz klub. Nekako vucem po toj teoriji na simpatizera ali eto dokaza da simpatizer i navijac nije daleko jedno od drugog 

-
- Kontakt:
Bišćani ne vjeruju u ekipu, ne vjeruju u Jedinstvo..
I kad bude najteže, i svi te ostave, Sila će Nebeska biti uz tebe....
Ja vjerujem da će nas ova ekipa odvesti u PLnebeskasila je napisao/la:Bišćani ne vjeruju u ekipu, ne vjeruju u Jedinstvo..

Ledeni i prosle si sezone bio previse optimistican, ne vidim kako bi nas mogli i ko uvesti u PL 

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- anonymous001
- Kontakt:
nema šanse ... daj Bože da griješim ali budimo realni! nema od nas ništa ove sezone... valjda će biti neka sredina tabele i da nećemo ispasti!Iceplayer je napisao/la:Ja vjerujem da će nas ova ekipa odvesti u PLnebeskasila je napisao/la:Bišćani ne vjeruju u ekipu, ne vjeruju u Jedinstvo..
-
- Kontakt:
Biće ponovo od nas nešto, polako dečki.
Daj mi molim te reci u koga da vjerujem ? Imamo 7-8 seniora u ekipi i to onih koji su uvijek dolazili kod nas kad je klub bio u rasulu,svaka im cast na tome jer sigurno vole klub,ali oni nemaju kvalitet.Onda ostalo su ti juniori,ima tu nekoliko kvalitetnih igraca ali nisu ni oni nista posebno napravili u omladinskom pogonu,i sigurno se ne mogu nosit sa nekoliko ekipa iz ove lige.Svi mi vjerujemo da ce se desit neko cudo,ali realno to je nemoguce.Ni jedan solidan igrac za ovu ligu ti nece doci igrat za 500 KM,a jos na to sve prvenstvo skoro da je pocelo a mi nemamo ni jednu prijateljsku odigranu (ocekivano kad nemamo igraca) i nigdje necemo odrzat pripreme.I ti mi reci u sta da vjerujem ? Vjerujem za opstanak u ligi,ali za nesto vece ne vjerujem.nebeskasila je napisao/la:Bišćani ne vjeruju u ekipu, ne vjeruju u Jedinstvo..
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Danas prijateljska u Bosanskom novom, ja mislim. Ekipa je solidna, doci ce sigurno jos pojacanja i bit cemo medju prvih 5 

Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 12 gostiju.