Leeds United Football Club
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Leeds United Football Club
Barnsley - Leeds 0:1 ( McCormack ) 

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Leeds United Football Club
Iduće godine Leeds ce izboriti promociju u premiership 
Vrijeme je da se vrate

Vrijeme je da se vrate

- L'Avvocato
- Kontakt:
McCormack igračina 

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- L'Avvocato
- Kontakt:
Svi McCormackovi golovi i pozicija Leedsa na tabeli bez tih golova. Čovjek ih sam spasio.

★★★
Leeds - Derby 1:1 ( Smith M. )
Na kraju osvojeno 15. mjesto .
Na kraju osvojeno 15. mjesto .
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
Moze li mi ko reci u kakvom stanju je Leeds sto se tice finansija,ima li sanse da se zadrzi ova ekipa i da se pokusa napokon uci u premier ligu iduce sezone gdje je Licu i mjesto.Sta je na kraju bilo sa Celinom,bio sam citao da je htio da kupi Leeds ali ne znam sta je bilo sa tim.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- L'Avvocato
- Kontakt:
Kupio je Cellino Leeds. Pretpostavljam da će ulagati na ljeto. McCormack je u više navrata izjavljivao da ima svaku namjeru ostati u klubu, jer je zavolio navijače. Ukoliko njega zadrže a dovedu par dobrih pojačanja za narednu sezonu moglo bi se boriti za plej of. Više od toga teško.
★★★
Hvala brateL'Avvocato je napisao/la:Kupio je Cellino Leeds. Pretpostavljam da će ulagati na ljeto. McCormack je u više navrata izjavljivao da ima svaku namjeru ostati u klubu, jer je zavolio navijače. Ukoliko njega zadrže a dovedu par dobrih pojačanja za narednu sezonu moglo bi se boriti za plej of. Više od toga teško.

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- JoseMourinho
- Kontakt:
Nek je otišao, spominjani su Zola i di Mateo vjerovatno jer su talijani, vidjet ćemo ko ce preuzet...ja bi volio vidjet di Matea 

Zola i Carbone imaju najveće šanse...teško će Leeds sa ovakvom politkom rešetanja menadžera da povrati stari sjaj
A.F.C. Bournemouth!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Zar karbone nije doveden ko nekakav glavni za mlade, pa onda posto i savjetnik za prvi tim?
Ma nadam se da ce Leeds dobit normalnog managera, al poznavajući celina i vodjenje cagliaria bgm bit ce tu godišnje 2-3 managera pa se rotirat haha
iskreno nadam se da ce se celino opametit...
Ma nadam se da ce Leeds dobit normalnog managera, al poznavajući celina i vodjenje cagliaria bgm bit ce tu godišnje 2-3 managera pa se rotirat haha
iskreno nadam se da ce se celino opametit...
navodno ako Zola ne dođe,Carbone će biti prekomandovan u menadžera..smiješno u najmanju ruku ali nije da nismo navikli od CelinaCarbone currently works at Leeds United as 'Special Consultant to the Board of Directors
A.F.C. Bournemouth!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Nadam se iskreno da će Celino promijeniti stanje stvari u klubu. Dosadilo mi je gledati Leeds kako se bespomoćno, iz godine u godinu, bori za sredinu tabele. Nekad za šesto mjesto, nekad i za opstanak.
★★★
McCormak prodat Fulemu za 13,9 miliona
A taman sam kontao evo sad sanse da se Lic vrati gdje i pripada al ovako opet je napravljen veliki korak unazad.
Souleymane Doukara bivsi igrac Katanije je novi igrac,takodje i Tommaso Bianchi je presao u Leeds Utd.

A taman sam kontao evo sad sanse da se Lic vrati gdje i pripada al ovako opet je napravljen veliki korak unazad.
Souleymane Doukara bivsi igrac Katanije je novi igrac,takodje i Tommaso Bianchi je presao u Leeds Utd.
sta hoces prodali ste ga za 3 puta vise,ako se pametno uloze novci svasta se moze desitiManuel je napisao/la:McCormak prodat Fulemu za 13,9 miliona![]()
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- JoseMourinho
- Kontakt:
ma fuj napravit ce novi watford majke mi, neznam koliko god bi ih ja volio vidjet ponovo u premiershipu ovo mi se nesvidja ni sekunde 

Ma lik je bio motor ekipe,sve islo na njega,da su ga zadrzali vjerovatno bi se uz jos koje pojacanje vratili u premijer ligu a ovako opet treba traziti dobrog napadaca.FCUM je napisao/la:sta hoces prodali ste ga za 3 puta vise,ako se pametno uloze novci svasta se moze desitiManuel je napisao/la:McCormak prodat Fulemu za 13,9 miliona![]()
Guiseley - Leeds 0:2 ( Pearce J. 85`, Smith M. 90` )
Today's Team News:
First 60 minutes: Silvestri, Thompson, Lees, Killock, C Taylor, Cook, Tonge, Bianchi, Norris, Morison, Doukara.
Last 30 minutes: S Taylor, Byram, Wootton, Pearce, Warnock, Austin, Murphy, White, Hunt, Walters, Smith.

Today's Team News:
First 60 minutes: Silvestri, Thompson, Lees, Killock, C Taylor, Cook, Tonge, Bianchi, Norris, Morison, Doukara.
Last 30 minutes: S Taylor, Byram, Wootton, Pearce, Warnock, Austin, Murphy, White, Hunt, Walters, Smith.

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
Leeds have signed Switzerland international defender Gaetano Berardi from Sampdoria.
Berardi, who can play in both full-back positions, has signed a two-year contract after Leeds agreed an undisclosed fee with the Italian club.
The 25-year-old won his first international cap in 2011 and becomes Leeds' fifth signing of the summer.
Goalkeepers Marco Silvestri and Stuart Taylor have already joined along with midfielder Tommaso Bianchi and striker Souleymane Doukara.
Leeds' first-team squad returned to training on Thursday to work under new head coach David Hockaday ahead of thier Championship opener at Millwall on August 9.
Berardi, who can play in both full-back positions, has signed a two-year contract after Leeds agreed an undisclosed fee with the Italian club.
The 25-year-old won his first international cap in 2011 and becomes Leeds' fifth signing of the summer.
Goalkeepers Marco Silvestri and Stuart Taylor have already joined along with midfielder Tommaso Bianchi and striker Souleymane Doukara.
Leeds' first-team squad returned to training on Thursday to work under new head coach David Hockaday ahead of thier Championship opener at Millwall on August 9.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.