Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
mene je sramota tacno tih anketa.. zato rijetko ko smatra nase reprezentetivce ozbiljnim igracima :S... onaj miralem pjanic je takva igracina ali kad ga ubacis u poll sa xaviom,fabregasom, krossom, ozilom i da se na sve strane poziva da se glasa za miralema i na kraju se od ankete napravi sprdacina. glasaj brate al nemoj pozivati druge...
Stara narodna: "Čega se pametan stidi, budala se ponosi".harishp je napisao/la:Hem sto je Ramiz zmaj,hem sto je covjek u pravu.
Ma dobro,ne mora citav forum znati da si na to ponosan.isx je napisao/la:Stara narodna: "Čega se pametan stidi, budala se ponosi".harishp je napisao/la:Hem sto je Ramiz zmaj,hem sto je covjek u pravu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Na sta sam ponosan?harishp je napisao/la: Ma dobro,ne mora citav forum znati da si na to ponosan.
Pa nisi valjda stidan?isx je napisao/la:Na sta sam ponosan?harishp je napisao/la: Ma dobro,ne mora citav forum znati da si na to ponosan.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Muhamed Bešić
Jesi dobar? Vidim da imas probleme sa percepcijom notornih cinjenica. Postoje institucije, treba samo pomoc traziti. Nije sramota.
Probaj sa googlom,mozda ti pomogne.isx je napisao/la:Jesi dobar? Vidim da imas probleme sa percepcijom notornih cinjenica. Postoje institucije, treba samo pomoc traziti.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 13 jul 2014, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
po cemu su ova navedena cetvorica imala bolju sezonu od pjanica ?Prili je napisao/la:mene je sramota tacno tih anketa.. zato rijetko ko smatra nase reprezentetivce ozbiljnim igracima :S... onaj miralem pjanic je takva igracina ali kad ga ubacis u poll sa xaviom,fabregasom, krossom, ozilom i da se na sve strane poziva da se glasa za miralema i na kraju se od ankete napravi sprdacina. glasaj brate al nemoj pozivati druge...
sramota je da ti imas tako nisko misljenje o nasim igracima. tudje dizite, a nase ponizite.
- Consigliere
- Kontakt:
@emire, znas li nesto sto mi ne znamo, ili nas ovdje kolektivno yebes u zdrav mozak?!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Marsal
- Kontakt:
@China postavio sliku ćevapa onom jednom bukvalno voda na usta krenula
Dominiramo!

a drugi govori:HOLY MOTHER OF GOD
Please can you provide me with an in depth description if this as it looks utterly amazing.
Can we have that at half time instead of pies please.

Dominiramo!

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Da vise rijesi ovo da zna gdje ce i prodje pripreme..
Nije bitno koja liga Spanija, Njemacka, Engleska samo da igra u tom klubu zadnjeg veznog naravno
Nije bitno koja liga Spanija, Njemacka, Engleska samo da igra u tom klubu zadnjeg veznog naravno

- QUARTERBACK
- Kontakt:
harishp je napisao/la:Pa nisi valjda stidan?isx je napisao/la:Na sta sam ponosan?harishp je napisao/la: Ma dobro,ne mora citav forum znati da si na to ponosan.

DRUG NEBI TI PUNCA
- Goalgetter
- Kontakt:

Mume sa ocem.

Samo mi nije jasno kako ovi nasi mediji ne mogu stupit sa Besicem u kontakt pa da se vise sazna o Evertonu,2 dana pise u Engleskim medijama al nikako da stigne nesto konkretnije
Ni jedan ozbiljniji engleski medij nije objavio niti interesovanje, a kamoli potpis za Everton. Talksport englezi zovu Talkshit.
Cuj doveo hodze da klanjajuGoalgetter je napisao/la:
Mume sa ocem.

Stari mu je lud ko struja.
Fakat nije pomoglo...Allah nije dao pobjedu BiH nego poraz...slicnim metodama se koristi David Luiz i mnogi drugi Brazilci a ni njima nije Bog pomogao 1-7 i 0-3 u zadnje dvije utakmice 

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
To ti je isto kao u onom vicu o poplavama.
Rijeka poplavila cijelo selo, svi pobjegli, samo Mujo ostao sam u kući. Kad je drugog dana voda potopila prizemlje popeo se on na kat, pa otamo ugledao čamac. “Hajd, upadaj!”, doviknuse mu. “Neka vas, ja ostajem”, odgovorio mu Mujo, “molit ću se Bogu i On će me spasiti!” Trećeg dana voda poplavila i prvi kat, pa se popeo na drugi, kad eto ti vojne amfibije. “Hajd, upadaj!”, doviknuo mu ovaj, a Mujo mu odgovori: “Neka vas, ja ću se moliti Bogu i On će me spasiti!” Četvrtog dana voda prekrila cijelu kuću i Mujo se popeo na krov, kad ugleda iznad sebe helikopter. Specijalci na konopcu pružajući Muji ruku, ali ovaj tvrdoglavo ostao pri svome. “Neka vas, ja ću se moliti Bogu i On će me spasiti!”
Peti dan, jasno, podivljala bujica odnijela i kuću i krov i Muju, završio nesretnik na nebu, pa stao pred Gospodara Sudbine. “Nema u selu većeg vjernika od mene”, požalio Mu se Mujo, “pet dana sam se molio, a Ti ništa!” “Ne znam stvarno u čemu je bio problem”, odgovorio mu Gospodar, “tri puta sam ti slao pomoć.”
Nece nam Bog postavit lijevog beka.
Rijeka poplavila cijelo selo, svi pobjegli, samo Mujo ostao sam u kući. Kad je drugog dana voda potopila prizemlje popeo se on na kat, pa otamo ugledao čamac. “Hajd, upadaj!”, doviknuse mu. “Neka vas, ja ostajem”, odgovorio mu Mujo, “molit ću se Bogu i On će me spasiti!” Trećeg dana voda poplavila i prvi kat, pa se popeo na drugi, kad eto ti vojne amfibije. “Hajd, upadaj!”, doviknuo mu ovaj, a Mujo mu odgovori: “Neka vas, ja ću se moliti Bogu i On će me spasiti!” Četvrtog dana voda prekrila cijelu kuću i Mujo se popeo na krov, kad ugleda iznad sebe helikopter. Specijalci na konopcu pružajući Muji ruku, ali ovaj tvrdoglavo ostao pri svome. “Neka vas, ja ću se moliti Bogu i On će me spasiti!”
Peti dan, jasno, podivljala bujica odnijela i kuću i krov i Muju, završio nesretnik na nebu, pa stao pred Gospodara Sudbine. “Nema u selu većeg vjernika od mene”, požalio Mu se Mujo, “pet dana sam se molio, a Ti ništa!” “Ne znam stvarno u čemu je bio problem”, odgovorio mu Gospodar, “tri puta sam ti slao pomoć.”
Nece nam Bog postavit lijevog beka.
Trenutno korisnika/ca: Baci13, Coolpanda24, Google Adsense [Bot], Lavcina i 23 gosta.