NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Bratstvo Gračanica
Amir Mrković povrijeđen. Danas bio kod mene na kontroli :3 lakši lom lijeve noge. Bit će spreman do početka sezone..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Moderator
- Kontakt:
Da znamo drug....NkBratstvoGracanica je napisao/la:Amir Mrković povrijeđen. Danas bio kod mene na kontroli :3 lakši lom lijeve noge. Bit će spreman do početka sezone..

Danas vidim u gradu Milosa Galina i cujem da se je vratio u Bratstvo,po meni nije los igrac ali ima tu drugi repova,ja msm da je on u teškoj svadji sa Edom Šušom jer kad god sam gledo da igraju jedan protiv drugog uvijek bude "svega" pa reko nezz kako ce na to reagovati Šuša a ima jos sa nekim nije bas u dobrim odnosima,mene licno sto se tice mogo bi nam Galin dobro pomoci,mada znam kakav je Šuša u glavi dbg da on predje preko toga,dolazi nam danas jos nekoliko igraca na probu pa da se vidi da li ima sta od toga.
Galin je zavrsio sve sa upravom i danas dolazi na trening. Takode nacelnik je imao sastanak sa tim igracima i prvi Susa je bio saglasan za dolazak Galina jer nam moze pomoci. Zamolio bi sve vas da se ne pise javno o tim svadama ovde jer samo narusavat atmosferu na relaciji klub - navijaci.... Smetalo vam je sto piju pojedini momci a oni vas demantovase , sad vam bezbeli smetaju sto su se porjeckali par puta... Nema potrebe za tim.ado78 je napisao/la:Danas vidim u gradu Milosa Galina i cujem da se je vratio u Bratstvo,po meni nije los igrac ali ima tu drugi repova,ja msm da je on u teškoj svadji sa Edom Šušom jer kad god sam gledo da igraju jedan protiv drugog uvijek bude "svega" pa reko nezz kako ce na to reagovati Šuša a ima jos sa nekim nije bas u dobrim odnosima,mene licno sto se tice mogo bi nam Galin dobro pomoci,mada znam kakav je Šuša u glavi dbg da on predje preko toga,dolazi nam danas jos nekoliko igraca na probu pa da se vidi da li ima sta od toga.
www.nkbratstvogracanica.com
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
je.o vas Galin ako vec hocete u PL..nikako se ne uklapa u stil igre Bratstva..dovedi Bajru Spahica ako nista drugo
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Sa Galinom zaboravite PL 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
-
- Moderator
- Kontakt:
Jerane ba polahko, di si pozurio sa tim ????Bihac96 je napisao/la:Sa Galinom zaboravite PL
- 7aprildomemoj
I ja sam odmah govorio da je Bajro Spahić Haubica najbolje rješenje za napadačaultrasstyle_tz je napisao/la:je.o vas Galin ako vec hocete u PL..nikako se ne uklapa u stil igre Bratstva..dovedi Bajru Spahica ako nista drugo

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
-
- Moderator
- Kontakt:
Eto Milos Galin je novi igrac Bratstva.....
- 7aprildomemoj
Taraba od igrača, ko letva samo čeka da ga lopta pogodi u glavuGracanicaAA je napisao/la:Eto Milos Galin je novi igrac Bratstva.....

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
-
- Moderator
- Kontakt:
Eeheheheh nemoj tako drug, vidit ces kad proradi....7aprildomemoj je napisao/la:Taraba od igrača, ko letva samo čeka da ga lopta pogodi u glavuGracanicaAA je napisao/la:Eto Milos Galin je novi igrac Bratstva.....

Danas trebali igrat medusobno al nisu radi kise.
- 7aprildomemoj
Daj Bože da proradi kako on tako i Smajlović i Suljić
. A najviše nade polažem u Poturalića
to je nada gračaničkog nogometa i novi Jurica akobogda

-
- Moderator
- Kontakt:
ABD, ABD7aprildomemoj je napisao/la:Daj Bože da proradi kako on tako i Smajlović i Suljić. A najviše nade polažem u Poturalića

Poslije Ferida Imamovića i Nermina Gope(JURICE) dugo nismo imali dobrog špica.7aprildomemoj je napisao/la:Daj Bože da proradi kako on tako i Smajlović i Suljić. A najviše nade polažem u Poturalića
a NENAD GAJIĆ......................BLUTUD je napisao/la:Poslije Ferida Imamovića i Nermina Gope(JURICE) dugo nismo imali dobrog špica.7aprildomemoj je napisao/la:Daj Bože da proradi kako on tako i Smajlović i Suljić. A najviše nade polažem u Poturalića
- 7aprildomemoj
A Nenad je rođeni Gračanlija7april je napisao/la:a NENAD GAJIĆ......................BLUTUD je napisao/la:Poslije Ferida Imamovića i Nermina Gope(JURICE) dugo nismo imali dobrog špica.7aprildomemoj je napisao/la:Daj Bože da proradi kako on tako i Smajlović i Suljić. A najviše nade polažem u Poturalića

Adnan Osmic....nije mozda rodjen u carsiji al je odrasto u Bratstvu...BLUTUD je napisao/la:Poslije Ferida Imamovića i Nermina Gope(JURICE) dugo nismo imali dobrog špica.7aprildomemoj je napisao/la:Daj Bože da proradi kako on tako i Smajlović i Suljić. A najviše nade polažem u Poturalića
- 7aprildomemoj
Osmić je bio ekstra napadač
imao je filing za loptu i znao se dobro postaviti. A i komšija je iz Doboj istoka 

Znaci dobili smo plitku kao 6to pojacanje...haj mozda ga krene...mozda podje tresti mreze protivnika
....ako nista drugo, visok je...moze pomoc taci da postavi mreze na golove...

ako se miloš galin može nazvat pojačanjem onda sve čestitke našem klubu na njegovom dovođenju,poturalić je institucija za galina.................
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.