FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 12 jul 2014, 23:01

emirati je napisao/la:pa ne treba 20 utakmica da vidis konje igrac. pa culum tek dosao prva protiv cibalije odmah se vidjelo da je igrac.
nije protiv cibalije, fulio si.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 jul 2014, 23:02

Kad Aldin kaže da je protiv Cibalije, onda je protiv Cibalije :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 12 jul 2014, 23:03

Ovakve iste priče bile i za Adilovića, a prizivasmo ga da se vrati :(

Al čudna smo mi sorta ljudi, da ne kažem izlobotomizirana, ograničena, kod nas je napadač pravi ako prođe cijelu odbranu i obruka golmana nekim super extra potezom.. J3bo vas i Messi i Ronaldo i Suarez, jestel' normalni vi?
Ja te volim, volim Željo..

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 12 jul 2014, 23:09

sta je ba sa bekricem imal ga il ga nema ? btw jamak jel vec otiso ili moze odigrat protiv metalurga ?
=\_1921_/=

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 12 jul 2014, 23:13

Covjek odigrao ravno 2 tekme, nije imao upotrebljivih lopti, Lovcen obje utakmice 90% vremena igrao bunker, kako da protrci, da se oktrije? Stvarno ovdje ima strucnjaka, odlicnih skauta, 2 utakmice sa protivnikom ciji stoperi ne izlaze naprijed, momak koji je tek dosao u ekipu, koji zeli da se nametne, koji se tek upoznava sa nacinom Zeljine igre, sa nasim ubacajima, pa nije to bolan covjece ne ljuti se, fudbal je kompleksna igra, treba mu dati vremena, siguran sam da je dobar igrac a najbitnije je da moze trcati i da se bori, a golovi ce doci, Zeljina je to skola...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 12 jul 2014, 23:15

Baja_Zvjerka je napisao/la:Covjek odigrao ravno 2 tekme, nije imao upotrebljivih lopti, Lovcen obje utakmice 90% vremena igrao bunker, kako da protrci, da se oktrije? Stvarno ovdje ima strucnjaka, odlicnih skauta, 2 utakmice sa protivnikom ciji stoperi ne izlaze naprijed, momak koji je tek dosao u ekipu, koji zeli da se nametne, koji se tek upoznava sa nacinom Zeljine igre, sa nasim ubacajima, pa nije to bolan covjece ne ljuti se, fudbal je kompleksna igra, treba mu dati vremena, siguran sam da je dobar igrac a najbitnije je da moze trcati i da se bori, a golovi ce doci, Zeljina je to skola...
vala ako ga budemo cekali ko sto su pojedini lazara je.bo ti to ....
=\_1921_/=

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 12 jul 2014, 23:19

Ma jok, ajmo kenjat nakon 2 tekme gdje niko ne bi Bog zna sta pokazao... A podrzavali smo Aru kad je fulao sansu za sansom...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 12 jul 2014, 23:24

ma nema frajer pojma. niste mogli cekati ramica za njega ste znali da jekanta

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 12 jul 2014, 23:26

kako su razliciti arsini za igrace ramic je igro 2 tekme a baja zvjekaje pisao kako je odron, a sad za nedu treba sacekati, ma nemoj

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 12 jul 2014, 23:28

kako su razliciti arsini za igrace ramic je igro 2 tekme a baja zvjerka pisao kako je odron, a sad za nedu treba sacekati, ma nemoj

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 12 jul 2014, 23:32

Kako ti znaš šta je Baja pisao za Ramića a ti 30. juna registrovan na forum? Hej moj Aldine, idi se drogiraj, bolje ti je to nego ovo što praviš milion acc-ova na jadnom forumu, preopteretiće server samo tvoji nickovi..

Ramić se pljuvao zato što je imao izuzetno dosta kontakata sa loptom, dobijao je upotrebljive lopte, ali svaka se odbijala od njega, Nedo je dobio 2-3 lopte kako treba i sa jednom je zabio poništeni gol a druga mu je pobjegla al opet se nije predao i izborio je korner. Ostale lopte koje je dobio je maximalno iskoristio i služio za protok iste na krilo, ili namještanje šansi a Tomić je imao 2 izuzetne šanse nakon njegovog dodavanja te Dadina šansa. Hajd zdra'o i prestanite pljuvati po momku

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 12 jul 2014, 23:35

nemoj biti smijesan kakve veze ima kad sam ja registrovan. uostalom ako ti se ne svida moj post lagano ga preskocis. hajd sad razguli i ti aldin

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 12 jul 2014, 23:42

emirati je napisao/la:ramic je igro 2 tekme a baja zvjerka pisao kako je odron
emirati je napisao/la:nemoj biti smijesan kakve veze ima kad sam ja registrovan

:lol:
emirati je napisao/la:uostalom ako ti se ne svida moj post lagano ga preskocis
emirati je napisao/la:kako su razliciti arsini za igrace.. a sad za nedu treba sacekati, ma nemoj
Samo argumentovano odgovorio na ovaj tvoj..
emirati je napisao/la:hajd sad razguli
Ok, šefe, kad opet budu trebale lekcije iz fudbala, na pp pošalji šta te interesuje :zviz:
emirati je napisao/la:i ti aldin
Uh kakav si ti psiho ybt :urnebes:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 12 jul 2014, 23:46

Mozda jer je Ramic duze puno kod nas, trenirao sa ekipom, nije mogao izboriti ni 15 min sanse po utakmici, a da ne govorim startnu postavu sa losijim protivnicima, a i ono sanse sto dobije ukenja? Ramic je i prije Travnika bio u Zelji ako niti dnao... Iako sam ja govorio da ce biti dobar igrac, moze naci post sigurno, ali da se mora vise truditi, da mora biti jaci u duelima i trenirati, kod njega se to nije vidjelo, nije imao zelje da se pokaze...

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Amir81
Kontakt:

Post Postao/la Amir81 » 12 jul 2014, 23:58

Mi smo bili obje ove utakmice pod velikim pritiskom, tako da se nema sta zamjeriti igracima.Iskustva iz Evropskih utakmica, gdje smo u prvim kolima ispadali su teret ovim igracima kakav god da je bio protivnik.Ako se ovome doda pocetak sezone, novi trener... onda im se bas nema sta prigovorit.Treba stvari i realno posmatrati, a to je po meni da ova ekipa nema neki veliki kvalitet. Ako bi igracima htjeli traziti zamjerke onda ne da bi nasli Turkovicu, neko bi svima redom. Igracima treba dati punu podrsku, pogotovo sto oni daju svoj maksimum pa kakav god da je, al se bore.....Mene vise brine sto u sred Evropskih utakmica pustamo igraca da ide na nekakve probe.Realno Jamak je jos uvijek kod nas igrac koij ima mjesta medju prvih 11.....Covjek igra Evropske utakmice, a u glavi mu misli o nekakvih probama, transferima, i normalno da nece pruzit maksimum.Vjerovatno je slicna situacija i s Tomicem...Ovo definitivno nije dobro

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 13 jul 2014, 00:04

SAMIR BEKRIC - LEGENDA :!: :!: :!:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 13 jul 2014, 00:12

Baja_Zvjerka je napisao/la:Mozda jer je Ramic duze puno kod nas, trenirao sa ekipom, nije mogao izboriti ni 15 min sanse po utakmici, a da ne govorim startnu postavu sa losijim protivnicima, a i ono sanse sto dobije ukenja? Ramic je i prije Travnika bio u Zelji ako niti dnao... Iako sam ja govorio da ce biti dobar igrac, moze naci post sigurno, ali da se mora vise truditi, da mora biti jaci u duelima i trenirati, kod njega se to nije vidjelo, nije imao zelje da se pokaze...
izvini tad je u napadu prva opcija bio ara koji je bolji igrac od ramica, ali nije to poenta, nego je poenta da je ramic odigrao dvije utakmice po 60 minuta i vec se znalo da je kanta, tjerali ga iz zelje, a ovom treba dati priliku 120 utakmica da vidimo kao kakav je. 4 pripremne i dvije evropske nije dao gola, ali njega cekamo jos, a ramica smo otjerali. znaci vi mozete pisati protiv ramica, a ako neko kaze da je nedo kanta obicna on je aldin, kunto i panto. a ja vam glupave price majka mu stara. uostalom svako ima pravo na svoje misljenje ako se nekome to misljenje ne svida neka ga preskoci ili ako vec replicira na normalan nacin to uradi. ja sam samo konstatovao sta se pisalo za ramica koji nije imao sanse da pokaze sta zna a to je da odigra 160 minuta u evropi naprimjer kao nedo, a da je sad igrao ramic pisali bi da je kanta, to je bit samo. arsini nisu isti nista drugo. a sjecam se da si ti prvi pisao da je ramic kanta, mrsko mi je traziti. nista lose se ne mislim samo cinjenica.

naprimjer meni ramic nije los, u drugu ruku nista nije losiji od nede. znaci nije se morao dovoditi nedo kad smo jednog nedu imali i trebali smo ga samo gurati..ali ne ramic je kanta, nama trebo nedo da odigra 20 utakmica jer mi smo neznalice.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 13 jul 2014, 00:22

Sama cinjenica da ti za Ramica kazes da je odigrao 2 tekme za nas te iskljucuje iz diskusije, kao i ona da si na osnovu 2 koje si pogledao zakljucio da je Nedo los igrac, ali vjerovatno nisi ni jednu od te 2, jer nije bilo prenosa, pregledao si prilike vjerovatno, te takodje iskljucuju iz diskusija... Ja ne kazem za Nedu ni da je dobar ni da je los, nego cu mu pruziti priliku. Za sad nije razocarao ni blizu, bori se, vrsi presing, otkriva se, dok se uklopi sa igracima na treninzima, dok se navikne na njihove pasove, centarsuteve, mentalitet, jaranstvo, sve se to mora uklopiti. Ramic je 3 ebene godine sa nama trenirao i nije se uspio nametnuti, meni to dovoljno govori, al tebi ne, ti si Aldin dosadni, smaras i Bog i narod...

I kaze, nije poenta, igrao je Ara tada, bolji igrac pa Ramic nije mogao izboriti mjesto... Da je znao mogao je, jer ni Aru nije islo toliko iako je bolji igrac, falilo nam je u zavrsnicama pritiska, golova, al taj panj kojeg ti branis nije dobijao priliku ni kad gubimo, tek poslije kada nam je 10 igraca bilo povrijedjeno sjetili su se da i on igra za nas...

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 13 jul 2014, 00:28

ma ti nemas pojma sta pises, ti mene iskljucujes iz diskusije :) ramic je odigrao dvije utakmice jer je ara bio bolji od njega sto u komparaciji znaci da nedo pored are bi odigrao isto dvije utakmice, kontas sad ? dalje, ja bio na utakmici, prvoj, a drugu gledao u snimku na bht-u istu noc u 23:00, eto koliko si ti upucen da nisi ni gledao snimak a moja tv vjerovatno nemas, ali ti mozes u diskusiji i ti mene iskljucujes :D
nedo nije nista bolji od ramica!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 13 jul 2014, 00:31

:lol: :lol: :lol:

Ramic odigrao 2 utakmice za 3 godine u Zelji...

:lol: :lol: :lol:

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, b00t, Cwirek, Google Adsense [Bot], Levin i 52 gosta.