Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Paradajz
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Paradajz » 12 jul 2014, 20:09

Raul_64 je napisao/la:Ne vjerujes deloitu/forbesu i godisnjim izvjestajima kluba ili ?
Deloitte pokazuje samo prihod klubova, ne i onu drugu stranu. Za Reala i mogu da verujem, za Barcu i ne bas. Da li su po godisnjim izvestajima oba kluba napravila profit prosle godine ?

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 jul 2014, 20:13

Dakle logicno ako neki klub zaradi da moze trositi, onda bi Barca i Real morali zaraditi bar 80 miliona godisnje da bi mogli slijedeci rok dati te pare za igraca.
Celik!3,2,2.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 12 jul 2014, 20:16

Paradajz je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:Ne vjerujes deloitu/forbesu i godisnjim izvjestajima kluba ili ?
Deloitte pokazuje samo prihod klubova, ne i onu drugu stranu. Za Reala i mogu da verujem, za Barcu i ne bas. Da li su po godisnjim izvestajima oba kluba napravila profit prosle godine ?
Ne znam za barcelonu , prije par godina je bila u minusu malom al generalno u plusu od novog ugovora od tv prava.
(necu ni ja prodavati maglu , svi ovi najveci transferi su odradjeni od tog famoznog ugovora za tv prava od 150 mil. za oba kluba)

A Real je ostvarivao minus do 2006 , od tada vec osmu sezonu s vecim ili manjim profitom.
Prihod - rashod.
A eksterni dug ce uvijek postojati , drugi biti lakse regulisani zbog poreskih olaksica na udruzenje gradjanja.
Svakako nije ova cifra koju je angela merkel izguglala sa jednog Škotskog sajta.

Tako da jee ,Tv prava oba kluba prave duplu razliku u odnosu na najbolje premierligaske i boga pitaj koliku u odnosu na Talijane i sve ostale..

Razlika izmedju onoga sto je dobila barcelona i liverpool ove godine samo na osnovu tv prava je upravo 1 Luis Suarez.
AllGunsBlazing je napisao/la:Dakle logicno ako neki klub zaradi da moze trositi, onda bi Barca i Real morali zaraditi bar 80 miliona godisnje da bi mogli slijedeci rok dati te pare za igraca.
I bale se isplacuje u 4 rate od 20+ miliona
Nit se trose nit se dobivaju sve pare iste sezone kad se obavi transfer.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 12 jul 2014, 21:27

Ovo je tema LIVERPOOLA.@AGB ne znam što si započinjao ovakve diskusije na ovoj temi, baš ste offtopic :roll:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 12 jul 2014, 21:59

I protiv Prestona utakmnica na AS :opaopa: :opaopa:

Nadam se da ce biti sve pripremne utakmnice :kafa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 12 jul 2014, 22:16

Otelo je napisao/la:Arena prenosi prijateljsku protiv Brondbya :clap:
kad je tacno ova utakmica da je pogledam.....
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 12 jul 2014, 22:19

phily je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Arena prenosi prijateljsku protiv Brondbya :clap:
kad je tacno ova utakmica da je pogledam.....
Srijeda u 18:00h
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 12 jul 2014, 22:19

kutinjo je boq za sve ove brazilice sto trenutno igraju za repku

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 12 jul 2014, 22:48

Ne znam sta vi mislite, ali ja bi kupio Soriana iz RedBull Salzburga..covjeku je Austrijska liga sprdnja postala, a da ima kvalitet pokazao je i u Europa Ligi..evo i vcrs u nekom kupu dao opet hattrick a igrac je tipa Suarez, znaci all round napadac koji igra onu ss poziciju, daje golove i iz slobodnjaka, asistira i sl.Koštao bi 15-ak miliona maksimalno i necu da budem pogresno protumačen, ne moze on sam zamijenit Suareza, niko ne moze, ali mislim da bi dosta pomogao ekipi i da bi se super nadograđivao sa Danijem u napadu isto kao sto to radi i sa Alanom u sadasnjem klubu (koji je također postigao hat trick vcrs :mrgreen: )
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Dennis
Kontakt:

Post Postao/la Dennis » 12 jul 2014, 23:35

Torres_9 je napisao/la:kutinjo je boq za sve ove brazilice sto trenutno igraju za repku
X
I nije jedini...

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 13 jul 2014, 00:37

Dennis je napisao/la:
Torres_9 je napisao/la:kutinjo je boq za sve ove brazilice sto trenutno igraju za repku
X
I nije jedini...
Za paulinja je i Lucas mag.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 13 jul 2014, 00:46

Dobar je taj Soriano, ali nije to to, dosta je on spor iako ima fudbal u malom prstu. Bony je verovatno jaci igrac.

Evo Mirror pise Jay Rodriguez. Sjajan igrac sto se mene tice, steta sto je imao ovu povredu ligamenata, voleo bih kada bi ga ispod cene doveli, ali dozivecemo jos jedno preplacivanje sigurno. Iako je on jos jedan u nizu igrac, koji je idealan za ovo sto mi igramo.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 13 jul 2014, 00:49

Najbolje je da kupimo cijeli Soton i da to bude Liverpool B :kafa:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 13 jul 2014, 00:53

Paradajz je napisao/la:
barca je prosle godine bila u plusu 32 miliona eura a predprosle 48 miliona
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 13 jul 2014, 01:05

@Raul_64 Jos od 2006 u plusu ? Ja sam cak mislio da su dosta kasnije probili tu barijeru. Inace se moj post odnosio na duzi niz godina kada sam rekao "diskutabilno" posto je momak pre toga naveo da u svakoj godini klubovi posluju u plusu, ali priznajem da zaista nisam znao uopste da li posluju u plusu, znam samo da klubovi dosta zaradjuju. Hvala na razjasnjenju iako se otislo u off.

Inace ne verujem da je tolika razlika u novcima od tv prava, jer je Liverpool sam prosle sezone zaradio 97m funti, sto je otprilike oko 120m evra, dakle 30m manje od dua iz Spanije (ako je tacno da oni uzimaju po 150m).

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 13 jul 2014, 01:22

barca_87 je napisao/la:
Paradajz je napisao/la:
barca je prosle godine bila u plusu 32 miliona eura a predprosle 48 miliona
Aha, a Neymara ste platili 19 miliona...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 13 jul 2014, 02:32

gaston je napisao/la:Ne znam sta vi mislite, ali ja bi kupio Soriana iz RedBull Salzburga..covjeku je Austrijska liga sprdnja postala, a da ima kvalitet pokazao je i u Europa Ligi..evo i vcrs u nekom kupu dao opet hattrick a igrac je tipa Suarez, znaci all round napadac koji igra onu ss poziciju, daje golove i iz slobodnjaka, asistira i sl.Koštao bi 15-ak miliona maksimalno i necu da budem pogresno protumačen, ne moze on sam zamijenit Suareza, niko ne moze, ali mislim da bi dosta pomogao ekipi i da bi se super nadograđivao sa Danijem u napadu isto kao sto to radi i sa Alanom u sadasnjem klubu (koji je također postigao hat trick vcrs :mrgreen: )
Ma i M.Janko se sprdao u Austriji pa kasnije corak..

Nego kad se sjetim ovog..
[youtube][/youtube]

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 13 jul 2014, 03:13

MB7 je napisao/la:
gaston je napisao/la:Ne znam sta vi mislite, ali ja bi kupio Soriana iz RedBull Salzburga..covjeku je Austrijska liga sprdnja postala, a da ima kvalitet pokazao je i u Europa Ligi..evo i vcrs u nekom kupu dao opet hattrick a igrac je tipa Suarez, znaci all round napadac koji igra onu ss poziciju, daje golove i iz slobodnjaka, asistira i sl.Koštao bi 15-ak miliona maksimalno i necu da budem pogresno protumačen, ne moze on sam zamijenit Suareza, niko ne moze, ali mislim da bi dosta pomogao ekipi i da bi se super nadograđivao sa Danijem u napadu isto kao sto to radi i sa Alanom u sadasnjem klubu (koji je također postigao hat trick vcrs :mrgreen: )
Ma i M.Janko se sprdao u Austriji pa kasnije corak..

Nego kad se sjetim ovog..
[youtube][/youtube]

ovakvim udarcem se ni NFL igrači ne mogu pohvalit, eto još jedna preporuka, jak udarac :mrgreen:

Bez zezanja, tip ne bi bio skup, a hara..pri tome ima 28 godina

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Liverpool FC

Post Postao/la JoseMourinho » 13 jul 2014, 03:25

Nadam se da se šališ, suareza mjenjat sa igračem iz austrijske lige??:o:o pa onda je mogo i ara ostat igrat hahaha
ma alexisa ste fulili, rojsa ne mozete tj. ne ide ove godine, ostaju grizman i saqiri ili ezo Jay koji je predobro igrao ove godine grehota za povredu na svjetskom bi bio sigurno ;)

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 13 jul 2014, 03:36

@paja nije 19 nego 17

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.