Deloitte pokazuje samo prihod klubova, ne i onu drugu stranu. Za Reala i mogu da verujem, za Barcu i ne bas. Da li su po godisnjim izvestajima oba kluba napravila profit prosle godine ?Raul_64 je napisao/la:Ne vjerujes deloitu/forbesu i godisnjim izvjestajima kluba ili ?
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Dakle logicno ako neki klub zaradi da moze trositi, onda bi Barca i Real morali zaraditi bar 80 miliona godisnje da bi mogli slijedeci rok dati te pare za igraca.
Celik!3,2,2.
Ne znam za barcelonu , prije par godina je bila u minusu malom al generalno u plusu od novog ugovora od tv prava.Paradajz je napisao/la:Deloitte pokazuje samo prihod klubova, ne i onu drugu stranu. Za Reala i mogu da verujem, za Barcu i ne bas. Da li su po godisnjim izvestajima oba kluba napravila profit prosle godine ?Raul_64 je napisao/la:Ne vjerujes deloitu/forbesu i godisnjim izvjestajima kluba ili ?
(necu ni ja prodavati maglu , svi ovi najveci transferi su odradjeni od tog famoznog ugovora za tv prava od 150 mil. za oba kluba)
A Real je ostvarivao minus do 2006 , od tada vec osmu sezonu s vecim ili manjim profitom.
Prihod - rashod.
A eksterni dug ce uvijek postojati , drugi biti lakse regulisani zbog poreskih olaksica na udruzenje gradjanja.
Svakako nije ova cifra koju je angela merkel izguglala sa jednog Škotskog sajta.
Tako da jee ,Tv prava oba kluba prave duplu razliku u odnosu na najbolje premierligaske i boga pitaj koliku u odnosu na Talijane i sve ostale..
Razlika izmedju onoga sto je dobila barcelona i liverpool ove godine samo na osnovu tv prava je upravo 1 Luis Suarez.
I bale se isplacuje u 4 rate od 20+ milionaAllGunsBlazing je napisao/la:Dakle logicno ako neki klub zaradi da moze trositi, onda bi Barca i Real morali zaraditi bar 80 miliona godisnje da bi mogli slijedeci rok dati te pare za igraca.
Nit se trose nit se dobivaju sve pare iste sezone kad se obavi transfer.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- BeyKopites
- Kontakt:
Ovo je tema LIVERPOOLA.@AGB ne znam što si započinjao ovakve diskusije na ovoj temi, baš ste offtopic 

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
I protiv Prestona utakmnica na AS
Nadam se da ce biti sve pripremne utakmnice

Nadam se da ce biti sve pripremne utakmnice

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
kad je tacno ova utakmica da je pogledam.....Otelo je napisao/la:Arena prenosi prijateljsku protiv Brondbya
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Srijeda u 18:00hphily je napisao/la:kad je tacno ova utakmica da je pogledam.....Otelo je napisao/la:Arena prenosi prijateljsku protiv Brondbya
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
kutinjo je boq za sve ove brazilice sto trenutno igraju za repku
Ne znam sta vi mislite, ali ja bi kupio Soriana iz RedBull Salzburga..covjeku je Austrijska liga sprdnja postala, a da ima kvalitet pokazao je i u Europa Ligi..evo i vcrs u nekom kupu dao opet hattrick a igrac je tipa Suarez, znaci all round napadac koji igra onu ss poziciju, daje golove i iz slobodnjaka, asistira i sl.Koštao bi 15-ak miliona maksimalno i necu da budem pogresno protumačen, ne moze on sam zamijenit Suareza, niko ne moze, ali mislim da bi dosta pomogao ekipi i da bi se super nadograđivao sa Danijem u napadu isto kao sto to radi i sa Alanom u sadasnjem klubu (koji je također postigao hat trick vcrs
)

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
XTorres_9 je napisao/la:kutinjo je boq za sve ove brazilice sto trenutno igraju za repku
I nije jedini...
Za paulinja je i Lucas mag.Dennis je napisao/la:XTorres_9 je napisao/la:kutinjo je boq za sve ove brazilice sto trenutno igraju za repku
I nije jedini...
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Dobar je taj Soriano, ali nije to to, dosta je on spor iako ima fudbal u malom prstu. Bony je verovatno jaci igrac.
Evo Mirror pise Jay Rodriguez. Sjajan igrac sto se mene tice, steta sto je imao ovu povredu ligamenata, voleo bih kada bi ga ispod cene doveli, ali dozivecemo jos jedno preplacivanje sigurno. Iako je on jos jedan u nizu igrac, koji je idealan za ovo sto mi igramo.
Evo Mirror pise Jay Rodriguez. Sjajan igrac sto se mene tice, steta sto je imao ovu povredu ligamenata, voleo bih kada bi ga ispod cene doveli, ali dozivecemo jos jedno preplacivanje sigurno. Iako je on jos jedan u nizu igrac, koji je idealan za ovo sto mi igramo.
- BeyKopites
- Kontakt:
Najbolje je da kupimo cijeli Soton i da to bude Liverpool B 

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
barca je prosle godine bila u plusu 32 miliona eura a predprosle 48 milionaParadajz je napisao/la:Deloitte pokazuje samo prihod klubova, ne i onu drugu stranu. Za Reala i mogu da verujem, za Barcu i ne bas. Da li su po godisnjim izvestajima oba kluba napravila profit prosle godine ?Raul_64 je napisao/la:Ne vjerujes deloitu/forbesu i godisnjim izvjestajima kluba ili ?
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
@Raul_64 Jos od 2006 u plusu ? Ja sam cak mislio da su dosta kasnije probili tu barijeru. Inace se moj post odnosio na duzi niz godina kada sam rekao "diskutabilno" posto je momak pre toga naveo da u svakoj godini klubovi posluju u plusu, ali priznajem da zaista nisam znao uopste da li posluju u plusu, znam samo da klubovi dosta zaradjuju. Hvala na razjasnjenju iako se otislo u off.
Inace ne verujem da je tolika razlika u novcima od tv prava, jer je Liverpool sam prosle sezone zaradio 97m funti, sto je otprilike oko 120m evra, dakle 30m manje od dua iz Spanije (ako je tacno da oni uzimaju po 150m).
Inace ne verujem da je tolika razlika u novcima od tv prava, jer je Liverpool sam prosle sezone zaradio 97m funti, sto je otprilike oko 120m evra, dakle 30m manje od dua iz Spanije (ako je tacno da oni uzimaju po 150m).
-
- Kontakt:
Aha, a Neymara ste platili 19 miliona...barca_87 je napisao/la:barca je prosle godine bila u plusu 32 miliona eura a predprosle 48 milionaParadajz je napisao/la:Deloitte pokazuje samo prihod klubova, ne i onu drugu stranu. Za Reala i mogu da verujem, za Barcu i ne bas. Da li su po godisnjim izvestajima oba kluba napravila profit prosle godine ?Raul_64 je napisao/la:Ne vjerujes deloitu/forbesu i godisnjim izvjestajima kluba ili ?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ma i M.Janko se sprdao u Austriji pa kasnije corak..gaston je napisao/la:Ne znam sta vi mislite, ali ja bi kupio Soriana iz RedBull Salzburga..covjeku je Austrijska liga sprdnja postala, a da ima kvalitet pokazao je i u Europa Ligi..evo i vcrs u nekom kupu dao opet hattrick a igrac je tipa Suarez, znaci all round napadac koji igra onu ss poziciju, daje golove i iz slobodnjaka, asistira i sl.Koštao bi 15-ak miliona maksimalno i necu da budem pogresno protumačen, ne moze on sam zamijenit Suareza, niko ne moze, ali mislim da bi dosta pomogao ekipi i da bi se super nadograđivao sa Danijem u napadu isto kao sto to radi i sa Alanom u sadasnjem klubu (koji je također postigao hat trick vcrs)
Nego kad se sjetim ovog..
[youtube][/youtube]
MB7 je napisao/la:Ma i M.Janko se sprdao u Austriji pa kasnije corak..gaston je napisao/la:Ne znam sta vi mislite, ali ja bi kupio Soriana iz RedBull Salzburga..covjeku je Austrijska liga sprdnja postala, a da ima kvalitet pokazao je i u Europa Ligi..evo i vcrs u nekom kupu dao opet hattrick a igrac je tipa Suarez, znaci all round napadac koji igra onu ss poziciju, daje golove i iz slobodnjaka, asistira i sl.Koštao bi 15-ak miliona maksimalno i necu da budem pogresno protumačen, ne moze on sam zamijenit Suareza, niko ne moze, ali mislim da bi dosta pomogao ekipi i da bi se super nadograđivao sa Danijem u napadu isto kao sto to radi i sa Alanom u sadasnjem klubu (koji je također postigao hat trick vcrs)
Nego kad se sjetim ovog..
[youtube][/youtube]
ovakvim udarcem se ni NFL igrači ne mogu pohvalit, eto još jedna preporuka, jak udarac

Bez zezanja, tip ne bi bio skup, a hara..pri tome ima 28 godina
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Liverpool FC
Nadam se da se šališ, suareza mjenjat sa igračem iz austrijske lige??gaston je napisao/la:Ne znam sta vi mislite, ali ja bi kupio Soriana iz RedBull Salzburga..covjeku je Austrijska liga sprdnja postala, a da ima kvalitet pokazao je i u Europa Ligi..evo i vcrs u nekom kupu dao opet hattrick a igrac je tipa Suarez, znaci all round napadac koji igra onu ss poziciju, daje golove i iz slobodnjaka, asistira i sl.Koštao bi 15-ak miliona maksimalno i necu da budem pogresno protumačen, ne moze on sam zamijenit Suareza, niko ne moze, ali mislim da bi dosta pomogao ekipi i da bi se super nadograđivao sa Danijem u napadu isto kao sto to radi i sa Alanom u sadasnjem klubu (koji je također postigao hat trick vcrs)
ma alexisa ste fulili, rojsa ne mozete tj. ne ide ove godine, ostaju grizman i saqiri ili ezo Jay koji je predobro igrao ove godine grehota za povredu na svjetskom bi bio sigurno

@paja nije 19 nego 17
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.