Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Romeo Agresti
Lunedì ufficiale Evra, Morata ufficiale martedì, Iturbe ad inizio settimane in Italia, lunedì scambio di documenti tra Juve e Verona.
Lunedì ufficiale Evra, Morata ufficiale martedì, Iturbe ad inizio settimane in Italia, lunedì scambio di documenti tra Juve e Verona.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Re: $: Juventus F.C.
moze prijevod ?Sissoko je napisao/la:Romeo Agresti
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Paul Pogba’s agent laughed off reports of a move to Chelsea as “just fantasy football. He’s perfect at Juventus.”
The rumours emerged after Pogba was spotted in London this week, but Mino Raiola assured he was simply on vacation.
“Paul to Chelsea? It’s just fantasy football,” agent Mino Raiola told Tuttosport.
“Everything is perfect at Juventus and no meetings are planned.”
Pogba is on his holidays after France went out of the World Cup at the quarter-final stage.
His performances in the tournament earned him a nomination for the FIFA Young Player Award.
The rumours emerged after Pogba was spotted in London this week, but Mino Raiola assured he was simply on vacation.
“Paul to Chelsea? It’s just fantasy football,” agent Mino Raiola told Tuttosport.
“Everything is perfect at Juventus and no meetings are planned.”
Pogba is on his holidays after France went out of the World Cup at the quarter-final stage.
His performances in the tournament earned him a nomination for the FIFA Young Player Award.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
Ma pustite ove sto pisu da ce i Pogba i Vidal u njihove klubove.. molim vas ne idite na njihove teme tako ispadamo pateticni i inferiorni kad im se pravdamo da nece ici nigdje....
Nek sanjaju, snovi su besplatni... nek prave igrace u formacijama i to je besplatno... samo nek se u vezi Pogbe dogovore sa "Realovcima" ciji je... a Vidal je "manchesterov" ...
Mi ovdje jedini znamo sta je istina i da je to blasfemija al hajd...Vidal nikad nece napustiti Juve, covjek tetovirao zvjezdice na vratu, produzio nedavno ugovor.. al Pogba hoce ici al tek za 2-3 god kad produzi ugovor sad po povratku u Torino zbog agenta koji svoje igrace stalno salje iz jednog u dr klub... al opet Raiola sa nasim klubom ima najbolje odnose...
A sto se tice prelaznog roka sad zasad je odlicno, mozda jedino mi Moratta smeta, al hajd fino su to sa klauzulom uradilu.. Iturbe perfektno pojacanje a Evra fin back up, a Coman je najbolji od svih pojacanja.. buduci igrac koga ce svi klubovi praviti u svojim formacijama bas kao i Pigbu i Vidala.... vidjet cemo da li ce jos nekog dovesti....ja se nadam jos nekom veznjaku za back up recimo Guarin, ako vec ne mogne mladjahni Rabiot, i nekom polivalentnom back up krilu... ne mora biti bas neka klasa... Coman back up na jedno krilo, a taj "drugi" na dr..
Nek sanjaju, snovi su besplatni... nek prave igrace u formacijama i to je besplatno... samo nek se u vezi Pogbe dogovore sa "Realovcima" ciji je... a Vidal je "manchesterov" ...
Mi ovdje jedini znamo sta je istina i da je to blasfemija al hajd...Vidal nikad nece napustiti Juve, covjek tetovirao zvjezdice na vratu, produzio nedavno ugovor.. al Pogba hoce ici al tek za 2-3 god kad produzi ugovor sad po povratku u Torino zbog agenta koji svoje igrace stalno salje iz jednog u dr klub... al opet Raiola sa nasim klubom ima najbolje odnose...
A sto se tice prelaznog roka sad zasad je odlicno, mozda jedino mi Moratta smeta, al hajd fino su to sa klauzulom uradilu.. Iturbe perfektno pojacanje a Evra fin back up, a Coman je najbolji od svih pojacanja.. buduci igrac koga ce svi klubovi praviti u svojim formacijama bas kao i Pigbu i Vidala.... vidjet cemo da li ce jos nekog dovesti....ja se nadam jos nekom veznjaku za back up recimo Guarin, ako vec ne mogne mladjahni Rabiot, i nekom polivalentnom back up krilu... ne mora biti bas neka klasa... Coman back up na jedno krilo, a taj "drugi" na dr..
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Re: $: Juventus F.C.
da od ponedeljak stizu Evra,Morata i Iturbe OFFICIALbrazzo je napisao/la:moze prijevod ?Sissoko je napisao/la:Romeo Agresti
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
The young Parisian explained refusing English clubs.
Kingsley Coman has left PSG for Juventus. In a given Corriere dello Sport interview, the young striker said to have refused the Premier League. "Newcastle, Arsenal and Tottenham were also interested. But I chose Juventus because I love history. This is the club Platini, Zidane and Trezeguet."

Kingsley Coman has left PSG for Juventus. In a given Corriere dello Sport interview, the young striker said to have refused the Premier League. "Newcastle, Arsenal and Tottenham were also interested. But I chose Juventus because I love history. This is the club Platini, Zidane and Trezeguet."
- Burberry46
- Kontakt:
Caeruleus je napisao/la:Da se unaprijed zahvalim za Pogbu. Čujem da nam dolazi odmah poslije Svjetskog.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Već se neko vrijeme govori o interesu Juventusa za Matiju Nastasića a torinski klub će, kako ekskluzivno tvrdi portal Tuttojuve.com, uskoro poslati i zvaničnu ponudu na adresu Manchester Cityja.
Engleski prvak je dogovorio dovođenje Mangale iz Porta te se sada očekuje da će pustiti Nastasića. Ovog fudbalera mnogo cijene Juventus i Roma a Stara dama će uskoro napraviti prvi konkretan korak.
Juventus želi da igrača dovede na posudbu sa opcijom otkupa ugovora a prvi kontakti su ostvareni tokom boravka predstavnika Juventusa u Manchesteru kada su dogovarali transfer Patricea Evre.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Mlad, a tako pametanSissoko je napisao/la:The young Parisian explained refusing English clubs.
![]()
Max Allegri
ovaj mali ce igracina biti , nisam ga previse ni gledao iskreno , al po ovom sta ima na youtubeu , mali ubija , dobar ulov moram priznati .Mig_Mig je napisao/la:Mlad, a tako pametanSissoko je napisao/la:The young Parisian explained refusing English clubs.
![]()
Bez obzira na ogorčenje i razočarenje iskazano u ovom tvom postu, ovo mi je jedino važno. Znači svjestan si da će otići, da ga nemožete zadržati, napravi od takve klase jednu klupsku legendu. Paaa jbg, to je zakon tržišta. Znaš onu ''jači tlači''. Juve ima možda više titula od Chelseaja, ali Chelsea je u zadnjih 10 godina daleko ispred Juventusa: atraktivniji i bolji klub, bolja prilika za svakog igrača. Tako da u suštini kad Pogba odluči napredovati doći će u jaču ligu i jači klub (Premiership, Chelsea). Jasno kao dan. Ja ipak i dalje mislim da će on doći ovog ljeta, a priče ovog njegovog agenta, tko zna zna - veliki je manipulator i očito pokušava da izmuze što veću lovu.Mig_Mig je napisao/la:Ti navijas za taj klub u kojem nista osim romanovih para nije bitno ! Rijetko koji igrac cijeni klub, i ono sto mu je klub dao, a i oni koju su pokusali to, nisu imali priliku da iskazu ! Prema tome, ne brini se, kad mali Paul bude odlazio, otici ce kad ga Juve odluci prodati, kad on da maksimum za Juve, navijace, upravu ! naranvo za gomilu usranih ruskih para ! Nazalost po tebe i tvoj ruski klub, to se nece desiti uskoro !
- Trezeguet17
- Kontakt:
u Englskoj postoje klubovi sa tradiciom i zasluženim poštovanjem (Man U, Liverpool, Arsenal) a ovi tvoji to nisu. Da se Abramović nije rodio Chelsea bi i dan danas bio u zlatnoj sredini Engleske lige.Caeruleus je napisao/la:Bez obzira na ogorčenje i razočarenje iskazano u ovom tvom postu, ovo mi je jedino važno. Znači svjestan si da će otići, da ga nemožete zadržati, napravi od takve klase jednu klupsku legendu. Paaa jbg, to je zakon tržišta. Znaš onu ''jači tlači''. Juve ima možda više titula od Chelseaja, ali Chelsea je u zadnjih 10 godina daleko ispred Juventusa: atraktivniji i bolji klub, bolja prilika za svakog igrača. Tako da u suštini kad Pogba odluči napredovati doći će u jaču ligu i jači klub (Premiership, Chelsea). Jasno kao dan. Ja ipak i dalje mislim da će on doći ovog ljeta, a priče ovog njegovog agenta, tko zna zna - veliki je manipulator i očito pokušava da izmuze što veću lovu.Mig_Mig je napisao/la:Ti navijas za taj klub u kojem nista osim romanovih para nije bitno ! Rijetko koji igrac cijeni klub, i ono sto mu je klub dao, a i oni koju su pokusali to, nisu imali priliku da iskazu ! Prema tome, ne brini se, kad mali Paul bude odlazio, otici ce kad ga Juve odluci prodati, kad on da maksimum za Juve, navijace, upravu ! naranvo za gomilu usranih ruskih para ! Nazalost po tebe i tvoj ruski klub, to se nece desiti uskoro !
al dosta o timu bez historije, Iturbe bi trebao biti zvaničan najdalje u utorak a Morata je na medicinskim pregledima u srijedu zakazan
36 SCUDETTI Forza Juve !!!
Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!
Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!
Chelsea je klub osnovan 1905 u kolijevci nogometa (Londonu), klub kroz koje su prošle svjetske legende od Georgea Weaha, Didiera Dechampesa, Gianfranca Zole, Eto'oa i dalje da ne nabrajam. Ali to se tebi ne može objasniti.Trezeguet17 je napisao/la:u Englskoj postoje klubovi sa tradiciom i zasluženim poštovanjem (Man U, Liverpool, Arsenal) a ovi tvoji to nisu. Da se Abramović nije rodio Chelsea bi i dan danas bio u zlatnoj sredini Engleske lige.Caeruleus je napisao/la:Bez obzira na ogorčenje i razočarenje iskazano u ovom tvom postu, ovo mi je jedino važno. Znači svjestan si da će otići, da ga nemožete zadržati, napravi od takve klase jednu klupsku legendu. Paaa jbg, to je zakon tržišta. Znaš onu ''jači tlači''. Juve ima možda više titula od Chelseaja, ali Chelsea je u zadnjih 10 godina daleko ispred Juventusa: atraktivniji i bolji klub, bolja prilika za svakog igrača. Tako da u suštini kad Pogba odluči napredovati doći će u jaču ligu i jači klub (Premiership, Chelsea). Jasno kao dan. Ja ipak i dalje mislim da će on doći ovog ljeta, a priče ovog njegovog agenta, tko zna zna - veliki je manipulator i očito pokušava da izmuze što veću lovu.Mig_Mig je napisao/la:Ti navijas za taj klub u kojem nista osim romanovih para nije bitno ! Rijetko koji igrac cijeni klub, i ono sto mu je klub dao, a i oni koju su pokusali to, nisu imali priliku da iskazu ! Prema tome, ne brini se, kad mali Paul bude odlazio, otici ce kad ga Juve odluci prodati, kad on da maksimum za Juve, navijace, upravu ! naranvo za gomilu usranih ruskih para ! Nazalost po tebe i tvoj ruski klub, to se nece desiti uskoro !
al dosta o timu bez historije, Iturbe bi trebao biti zvaničan najdalje u utorak a Morata je na medicinskim pregledima u srijedu zakazan
Sretno vam s Moratom, ali morat ću vas razočarati na ovoj temi činjenicom da mi je FC Internazionale Milano najdraži klub u Italiji.
Caeruleus je napisao/la:
Chelsea je klub osnovan 1905 u kolijevci nogometa (Londonu), klub kroz koje su prošle svjetske legende od Georgea Weaha, Didiera Dechampesa, Gianfranca Zole, Eto'oa i dalje da ne nabrajam. Ali to se tebi ne može objasniti.
Prije Abramovicha to je bio cesto dom penzionera za igrace koji su osvojili sve u vrhu karijere pa odlucili da jos malo trckaraju po slabo poznatom klubu iz Londona.
Sigurno je da će Pogba otići ako ne ove sezone onda sigurno naredne.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Isprljale ti se kašike.Saurman je napisao/la:Sigurno je da će Pogba otići ako ne ove sezone onda sigurno naredne.
Ne vidim da je produžio ugovor a o njemu pričate još od prošle sezone.Sissoko je napisao/la:Isprljale ti se kašike.Saurman je napisao/la:Sigurno je da će Pogba otići ako ne ove sezone onda sigurno naredne.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Zbog čega bi dovodili Romula koji se spominje ako je već tu isla svakako se neće naigrati ni jedan...
A Pogba će otići ja sam uvjeren u to ako ne ove onda već sledeće sezone..
A Pogba će otići ja sam uvjeren u to ako ne ove onda već sledeće sezone..
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.