FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

themaniaks
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la themaniaks » 12 jul 2014, 19:24

arma je napisao/la:Ja sam uvijek govorio da je mali bajic strasan potencijal bgm...a ako je tako za napadaca ,po meni onda odlaskom jamaka i svrake mjesto otvoriti bekricu i to je to ...sasvim dobra ekipa za nasu ligu :)
potencijal je al meni toliko nezainteresovano djeluje na terenu da ponekad kontam da mu je 40 a ne 20 godina
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 12 jul 2014, 19:32

arma je napisao/la:http://www.****/sport/nogome ... se-kosoric
Dvojica novih

Inače, Željo je za utakmicu protiv Metalurga prijavio i Anesa Nuspahića, koji će nositi broj 2, a do srijede ima mogućnost da prijavi i stopera Aleksandra Kosorića (broj 5), koji još nije dobio certifikat potreban za nastupe. Ukoliko do srijede dobije dokumente iz Srbije i Kosorić će pronaći svoje mjesto u ekipi koja će se suprotstaviti Metalurgu.
Mogli ste Nuspahicu broj 17 obezbijedit,to mu je omiljeni broj :)
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 12 jul 2014, 19:42

Pošto je Kajkut otišao u drugi klub, mi se moramo posvetiti Nedi i dati njemu podršku. Siguran sam da nema ni jedan napadač na tržištu da je slobodan a da je bolji od Nede.. Ako dovedemo nekog napadača to će biti bespotrebno bacanje novca..

Već sam pisao da Nedo nije kao Adilović da nema baš taj šmek kad se treba ubaciti, da sebi nađe prostor, ali čovjek je borac, veliki work-rate, pretrčao dosta, hrvao se i na kraju krajeva napravio nekoliko šansi za druge igrače i vukao po 2-3 igrača na sebe oslobodivši prostor za druge..

Istina, primarni cilj je da zabija golove, al hajmo realno, imao je samo jednu dobru loptu, kada mu je neko uputio a on je lošije primio i izbio je onaj iz odbrane Lovćena, ni jednu više upotrebljivu loptu nije dobio. Sabura ljudi, pljuvali smo i Eldina a nismo znali da je klasa za ove naše lige, biće i Nedo dobar, samo polako ;)
Ja te volim, volim Željo..

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 12 jul 2014, 19:47

Jesu li taj Basa i Kolicic potpisali ugovor?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

CARSON

Post Postao/la CARSON » 12 jul 2014, 19:51

gio10 je napisao/la:Pošto je Kajkut otišao u drugi klub, mi se moramo posvetiti Nedi i dati njemu podršku. Siguran sam da nema ni jedan napadač na tržištu da je slobodan a da je bolji od Nede.. Ako dovedemo nekog napadača to će biti bespotrebno bacanje novca..

Već sam pisao da Nedo nije kao Adilović da nema baš taj šmek kad se treba ubaciti, da sebi nađe prostor, ali čovjek je borac, veliki work-rate, pretrčao dosta, hrvao se i na kraju krajeva napravio nekoliko šansi za druge igrače i vukao po 2-3 igrača na sebe oslobodivši prostor za druge..

Istina, primarni cilj je da zabija golove, al hajmo realno, imao je samo jednu dobru loptu, kada mu je neko uputio a on je lošije primio i izbio je onaj iz odbrane Lovćena, ni jednu više upotrebljivu loptu nije dobio. Sabura ljudi, pljuvali smo i Eldina a nismo znali da je klasa za ove naše lige, biće i Nedo dobar, samo polako ;)

Razabu ne lupaj molim te cuj nedo hahaha mi smo propali I to je cinjenica jedini igrac Jamak koji zna igrati lopte je otisao a ovdje se neki cak I raduju
samo mogu reci da odavno nismo imali losiju ekipu loncaric,hodzic,jamak,svraka,selimovic,kerla,urdinov,zolotic,adilovic su za ove igrace zvijeri

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 12 jul 2014, 19:55

Momčino, vidim da se razumiješ pravo u fudbal pa napadač je po tebi napadač samo ako prođe 5 igrača i zabije ga golmanu "kroz none"...

Ni jedan argument nisi meni uputio, nego si rekao da ja lupam a i ti nastavio lupati sa tim da smo propali. Ako nemaš šta pametno napisati za zdravu diskusiju, zdravo

Ustvari, reci mi samo jednog napadača koji je slobodan na tržištu da je bolji od Nede, bujrum, čekam :zviz:

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 12 jul 2014, 19:56

Odavno mi nismo imali losiju ekipu, i trebamo se sto prije sa tim pomiriti, kakvi crni kolicici, base, nuspahici
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jul 2014, 19:57

gio10 je napisao/la:Već sam pisao da Nedo nije kao Adilović da nema baš taj šmek kad se treba ubaciti, da sebi nađe prostor, ali čovjek je borac, veliki work-rate, pretrčao dosta, hrvao se i na kraju krajeva napravio nekoliko šansi za druge igrače i vukao po 2-3 igrača na sebe oslobodivši prostor za druge..
Sve je to lijepo, ali nama trebaju golovi. Ako se po jutru dan poznaje, izuzetno teško ćemo zabijati golove, a to je posao napadača. Nedo mi ne ulijeva povjerenje, ali vidjet ćemo... ne bi nam bilo prvi put da pogriješimo sa prognozama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 12 jul 2014, 20:00

@Virtu Pa kažem ti, kad se Stanić posveti malo više ofanzivnom dijelu svoje igre i kad nauči centrirati kao i Sejo da digne glavu i da mu daju dobre lopte, biće i golovi siguran sam u to. Opet ti kažem, stvorili su mu samo jednu dobru šansu, gdje on nije bio baš najbolje koncentrisan i pri prijemu mu je pobjegla ali je opet izborio korner, što ti govori da nikad ne odustaje, da se ne pravi manekenom na terenu već gine i bori se, trči za svaku loptu, pravi taj presing koji rijetki vide ovdje...

Da su Dado i Tomić iskoristili one prilike koje im je kreirao Nedo, ovdje bi se dizao na nebesa čovjek

Ali ne, kod nas ako prođeš 5 igrača zabiješ gol onda si dobar napadač.. Zabiće Nedo makar 10 golova, samo da ovi iza njega nauče davati lopte.. Čekamo Bekriju za to :kafa:

jahija

Post Postao/la jahija » 12 jul 2014, 20:02

Ja sam zadovoljan kakva god ekipa presretan moj klub igra zapaženu ulogu u ligi konstantno i šta će meni bolje, i sve podržavam što se radi u mom klubu.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 12 jul 2014, 20:04

da, tri su totalna zicera promašena gdje bi nedo bio asistent.

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 12 jul 2014, 20:07

FOTO: Pogledajte fotogaleriju sa današnjeg treninga

http://fkzeljeznicar.ba/foto-pogledajte ... inga/9860/" onclick="window.open(this.href);return false;

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 12 jul 2014, 20:08

Ma Nedi treba samo jos jednog igraca pridodati u vrhu,ne moze sam..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 12 jul 2014, 20:10

Ustvari, reci mi samo jednog napadača koji je slobodan na tržištu da je bolji od Nede, bujrum, čekam :zviz:[/quote]
Jasmin Mesanovic :mrgreen:
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 12 jul 2014, 20:13

jahija je napisao/la:Lako je potrošit pare, sad će od jamaka i od svrake vjerovatno leći pare, ali treba šparati i popravljati šta je uprskano da se isplovi u mirnije vode, pa imamo mi finu ekipicu i uigranu nekog juniora ubacit nek igra i nek se kali.
Jedino mi i prodajemo u ovoj ligi te i široki takođe ovo ostalo sve ide na blic da se pojača trenutno da napravi rezultat ali to je kratkog daha.
prodali smo zolotica za fine pare, ako sad prodamo svraku i jamaka imamo para da dovedemo nekog igraca, nece biti naravno ronaldo ali da je bolji od prethodnih. isto tako dovesti jednog veznog i onda mozemo fino konkurisati i u evropi i u ligi. ako odu ovi a ne dode niko vezni red ce biti na tri normalna igraca a ne moze se tako liga igrati. prodali smo zolotica za 600.000 ili ne znam tacno, nekad sad odu ova dvojica za 400.00KM i evropa to je vise od milion. a vala ako za te pare ne nadu neka dva dobra igraca onda ne znam.

i pustite vise pricu da je nedo uradio ovo, da je dado ono uradio. da su babi mud.a bio bi deda. treba nam napadac ko ozeblo sunce nema ko gola dati ljudi dragi, nije to neki hir i preseravanje to je prijeko potrebno trenutno uz jednog kreativca.

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 12 jul 2014, 20:16

Bio na treningu večeras, po onome što sam mogao primjetiti, ovaj mali iz Pule, na prvu, djeluje kao vrlo dobar igrač. Igrao po desnoj strani, ljevak je, veoma brz, lagan na nogama i djeluje mi da je dobro tehnički potkovan. Ali, što kažu, dok ga ne vidimo šta zna u avliji, svaka druga priča je suvišna.

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 12 jul 2014, 20:18

najvjerovatnije ce se ici tura na Makedoniju preko Novog Pazara,blizi je put oko 460km a tamo ona prva ruta je bila oko 620km (na Niš)..sto znaci da bi se za 6 ili 6 i po sati moglo doci :thumbup:
Al sutra ce svi detalji biti poznati kao i cijene i sve ce se znati jer su ponude gotove! :clap:
:bih:
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

tplink
Kontakt:

Post Postao/la tplink » 12 jul 2014, 20:20

Beeeeeeeekriiiiiiiiić se vraćaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
hvala ti Bože! intervju na rado sa

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 12 jul 2014, 20:24

Zadnja izmjena: Željooooo, dana/u 12 jul 2014, 20:25, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 12 jul 2014, 20:24

Virtu4l je napisao/la:
gio10 je napisao/la:Već sam pisao da Nedo nije kao Adilović da nema baš taj šmek kad se treba ubaciti, da sebi nađe prostor, ali čovjek je borac, veliki work-rate, pretrčao dosta, hrvao se i na kraju krajeva napravio nekoliko šansi za druge igrače i vukao po 2-3 igrača na sebe oslobodivši prostor za druge..
Sve je to lijepo, ali nama trebaju golovi. Ako se po jutru dan poznaje, izuzetno teško ćemo zabijati golove, a to je posao napadača. Nedo mi ne ulijeva povjerenje, ali vidjet ćemo... ne bi nam bilo prvi put da pogriješimo sa prognozama.
Kako će zabijati, kad dvije lopte po utakmici primi, u ove dvije je primio tri sve ukupno, čim je jednu upotrebljivu dobio zabio je gol, ali je bio ofsajd, lik je rutiner samo takav. Kada ga budu hranili loptama a ne bude zabijao, onda ćemo suditi!
Grbavica naš je Hram!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, tutankamon1905 i 45 gostiju.