Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Sta smo poletili, ja prije 10 dana govorim realno nam je 10-11 mjesto na kraju sezone i tako ce nesto i biti..samozeljo1987 je napisao/la:Neka ste se malo spustili na zemlju, i jeste bili poletili previsoko ? realno ?
tuzlak1987 je napisao/la:Ciljevi u naredno vrijeme trebaju biti:
1.Pun sjever, svi platiti kartu.
2.Otpisivanje sitnijih dugova
3.Opstanak u ligi.
4. Dobiti Želju 3:0
Vece stvari ce se moci kada opstina i kanton pomognu tj nikad
samozeljo1987 je napisao/la:Ironija je kad napišeš 4-5 postova, a nije ironija kad pišeš 10 stranica o tome.
vedin Music,muhamed konjic,mirza Mesic,said Husejnovic,...jel dostamukitmovac je napisao/la:TzBulevar87 je napisao/la:Pioniri opet pregazili Zrinjski, rezultat je glasio 2-0...
I evo da opet ispadnem smijesan; IMAMO NAJBOLJU ŠKOLU FUDBALA U BiH !!!
Nabroj mi 5 igraca koji su prosli vasu skolu, i napravili karijeru kakvu takvu van granica BiH
Joj care, pa zar stvarno mislis da Sloboda moze u Europu odmah nakon povratka iz nizeg ranga i jos sa jednom ne toliko kvalitetnom ekipom?samozeljo1987 je napisao/la:Ironija je kad napišeš 4-5 postova, a nije ironija kad pišeš 10 stranica o tome.
kakvi ste vi ljudi jbt.ja se i dalje nadam Evropi,jer Imam pravo,i vjeruj znam vise od tebe,barem sta se planira.ja nisam rekao da cemo sigurno napast evropu.reko sam da cemo na polusezoni vidjeti gdje smo,i ako budemo u gornjem dijelu tabele,onda cemo napasti zasto ne,..nikad nisam reko evropa sto posto,nego da joj se nadam,i realno,zasto nebi.fukaratz je napisao/la:svi znamo od pocetka da nam je ekipa losa, ali ovaj poraz je dosao u pravo vrijeme jer moguce da nas pojacaju jos 2 igracas trenutnim kadrom bi se grcevito borili za opstanak
gdje je wien da opet pametuje o Europi
[/quote]mukitmovac je napisao/la:Nabroj mi 5 igraca koji su prosli vasu skolu, i napravili karijeru kakvu takvu van granica BiH
To je braca vec druga tema, a ove godine juniori i kadeti prvacimukitmovac je napisao/la:uzecemo primjer zelje,on redovno ima taj tip igraca,pa isto grca u dugovima.i sklapa kraj sa krajem...i vjecito im je omladina na tabeli iza nase...neznam sta to vrijedi ako ich prodajes,ako od Toga ne napravis nesto
Trenutno korisnika/ca: prisonbreak, VivaLaLiberta i 1 gost.