FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukaratz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukaratz » 12 jul 2014, 19:16

svi znamo od pocetka da nam je ekipa losa, ali ovaj poraz je dosao u pravo vrijeme jer moguce da nas pojacaju jos 2 igraca :!: s trenutnim kadrom bi se grcevito borili za opstanak ;) gdje je wien da opet pametuje o Europi
Sloboda Tuzla

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 jul 2014, 19:19

samozeljo1987 je napisao/la:Neka ste se malo spustili na zemlju, i jeste bili poletili previsoko ? realno ? :lol:
Sta smo poletili, ja prije 10 dana govorim realno nam je 10-11 mjesto na kraju sezone i tako ce nesto i biti..

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 jul 2014, 19:22

Ciljevi u naredno vrijeme trebaju biti:

1.Pun sjever, svi platiti kartu.
2.Otpisivanje sitnijih dugova
3.Opstanak u ligi.

Vece stvari ce se moci kada opstina i kanton pomognu tj nikad :mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 jul 2014, 19:28

Meni samo nije jasno kako pojedini padobranci svaki napisani post shvataju bukvalno?
Pa valjda nije tesko prepoznati ironiju, pogotovo kada se Sloboda dovodila u kontekst sa Europom ili borbom za sami vrh PL-e.

Slobodin cilj je stabilizacija kluba i povratav u bolje dane a sve ce to doci godinama, pa tako i Europa.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 12 jul 2014, 19:36

Ironija je kad napišeš 4-5 postova, a nije ironija kad pišeš 10 stranica o tome.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 12 jul 2014, 19:38

tuzlak1987 je napisao/la:Ciljevi u naredno vrijeme trebaju biti:

1.Pun sjever, svi platiti kartu.
2.Otpisivanje sitnijih dugova
3.Opstanak u ligi.
4. Dobiti Želju 3:0

Vece stvari ce se moci kada opstina i kanton pomognu tj nikad :mrgreen:
:mrgreen:
Ja te volim, volim Željo..

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 12 jul 2014, 19:43

samozeljo1987 je napisao/la:Ironija je kad napišeš 4-5 postova, a nije ironija kad pišeš 10 stranica o tome.

Niko nije rekao da imamo para k'o NATO, jer da imamo, bili bi na nuli ili pozitivni, a ne sa ovolikim dugom. Nisi skontao ironiju.Evropa ovo, ono, nabrijavanje. Al ne sad. Ako i dalje nisi skužio, tvoj problem.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 12 jul 2014, 19:57

Pioniri opet pregazili Zrinjski, rezultat je glasio 2-0...
I evo da opet ispadnem smijesan; IMAMO NAJBOLJU ŠKOLU FUDBALA U BiH !!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 12 jul 2014, 20:02

[quote="TzBulevar87"]Pioniri opet pregazili Zrinjski, rezultat je glasio 2-0...

Nabroj mi 5 igraca koji su prosli vasu skolu, i napravili karijeru kakvu takvu van granica BiH
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 12 jul 2014, 20:04

mukitmovac je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:Pioniri opet pregazili Zrinjski, rezultat je glasio 2-0...

Nabroj mi 5 igraca koji su prosli vasu skolu, i napravili karijeru kakvu takvu van granica BiH
vedin Music,muhamed konjic,mirza Mesic,said Husejnovic,...jel dosta
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 jul 2014, 20:04

čestitke malcima na tituli :cool: koje dijete je potpisalo za Genk, je l' napadač Smajić? ako je on, stvarno šteta, mali će biti igrač :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 jul 2014, 20:05

samozeljo1987 je napisao/la:Ironija je kad napišeš 4-5 postova, a nije ironija kad pišeš 10 stranica o tome.
Joj care, pa zar stvarno mislis da Sloboda moze u Europu odmah nakon povratka iz nizeg ranga i jos sa jednom ne toliko kvalitetnom ekipom?

Samo nemojte biti bukvalci i sve ce biti super.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 12 jul 2014, 20:06

fukaratz je napisao/la:svi znamo od pocetka da nam je ekipa losa, ali ovaj poraz je dosao u pravo vrijeme jer moguce da nas pojacaju jos 2 igraca :!: s trenutnim kadrom bi se grcevito borili za opstanak ;) gdje je wien da opet pametuje o Europi
kakvi ste vi ljudi jbt.ja se i dalje nadam Evropi,jer Imam pravo,i vjeruj znam vise od tebe,barem sta se planira.ja nisam rekao da cemo sigurno napast evropu.reko sam da cemo na polusezoni vidjeti gdje smo,i ako budemo u gornjem dijelu tabele,onda cemo napasti zasto ne,..nikad nisam reko evropa sto posto,nego da joj se nadam,i realno,zasto nebi.

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 12 jul 2014, 20:07

Nabroj mi 5 igraca koji su prosli vasu skolu, i napravili karijeru kakvu takvu van granica BiH[/quote][/quote]
vedin Music,muhamed konjic,mirza Mesic,said Husejnovic,...jel dosta[/quote]
:lol: Rahmetli Hukic, Vahid Secerebegovic, znaci Mesic i Said i to je to u novijoj historiji
Liverpool !

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 12 jul 2014, 20:07

dobar poraz, odlican- da se malo otvore oci i dovedu sto prije stoper (vrati Jasko), vezni igrac i desno krilo..da hoce jos koji ovakav bit pa da se mora intervenisat..ako cemo dobit jos 3 igraca gdje skripi potpisao bih da izgubimo sve pripremne do kraja
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 12 jul 2014, 20:10

mukitmovac je napisao/la:Nabroj mi 5 igraca koji su prosli vasu skolu, i napravili karijeru kakvu takvu van granica BiH
[/quote]
vedin Music,muhamed konjic,mirza Mesic,said Husejnovic,...jel dosta[/quote]
:lol: Rahmetli Hukic, Vahid Secerebegovic, znaci Mesic i Said i to je to u novijoj historiji[/quote]
uzecemo primjer zelje,on redovno ima taj tip igraca,pa isto grca u dugovima.i sklapa kraj sa krajem...i vjecito im je omladina na tabeli iza nase...neznam sta to vrijedi ako ich prodajes,ako od Toga ne napravis nesto :kafa:

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 12 jul 2014, 20:11

Rutinska pobjeda i zasluzena sampionska titula prvaka BiH Slobode. Da li neko ima poslijeratnu statistiku prvaka drzave u juniorskim i pionirskim kategorijama ? Bilo bi stvarno zanimljivo vidjeti.

Cinjenica je da imamo najbolju skolu fudbala u drzavi i bespotrebno je o tome diskutovati ako iole pratis ovaj rang takmicenja. Kakvi ce uspjesi biti ne zavisi samo od talenta igraca vec i mnogo drugih stvari nazalost, tu su menadzeri, treneri, da li ces uletiti selektoru da te zovne u repku i dosta toga.
samo Sloboda

Dzanelemi
Kontakt:

Post Postao/la Dzanelemi » 12 jul 2014, 20:11

Jel vam se vratio Azmir iz USA?

Malo mi je glupo da glavni operativac i mogu reci kostur uprave vaseg kluba u momentima kada najvishe treba klubu pred sezonu u PL BiH ide na svjetsko prvenstvo pa na odmor poslije... Umjesto da bude u klubu i pokusava sklopiti tim ua PL BiH...

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 12 jul 2014, 20:12

uzecemo primjer zelje,on redovno ima taj tip igraca,pa isto grca u dugovima.i sklapa kraj sa krajem...i vjecito im je omladina na tabeli iza nase...neznam sta to vrijedi ako ich prodajes,ako od Toga ne napravis nesto :kafa:[/quote]
To je braca vec druga tema, a ove godine juniori i kadeti prvaci ;)
Liverpool !

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 12 jul 2014, 20:16

mukitmovac je napisao/la:uzecemo primjer zelje,on redovno ima taj tip igraca,pa isto grca u dugovima.i sklapa kraj sa krajem...i vjecito im je omladina na tabeli iza nase...neznam sta to vrijedi ako ich prodajes,ako od Toga ne napravis nesto :kafa:
To je braca vec druga tema, a ove godine juniori i kadeti prvaci ;)[/quote]
sto je druga tema,nepase ti odgovor :) jbg,ali tako je.
i da,crnogorac je bio reprzentativac,igrao u rusiji,nikolic,romeo mitrovic i td i td,neke smo cak unovcili u milionskim ciframa,mesic,husejnovic,ali jbg nismo znali,uprava je odradila sto je odradila.o tome ti pricam,dzaba sve,kada neznas jbg. :(

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: prisonbreak, VivaLaLiberta i 1 gost.