Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
postao nije 100%keno94 je napisao/la:Prije tacno 40 godina, Bill Shankly je postao trener Liverpoola.
Greska pri prevodu, halal'te ispravio samfera je napisao/la:postao nije 100%
DobarQUARTERBACK je napisao/la:Trebao je dogovor da bude da ovih 75m za Suareza, Barselona isplati u Sautemptonovim vaučerima.
Nekad su u Liverpulu igrale legende poput Tedi Šeringema, Alana Širera, Dvajta Jorka... A danas dovode jednog Lazara Markovića. Zbogom Liverpule, nestaješ sa fudbalske mape evrope.
(menađer, 12. jul 2014 13:28)
kada sam procitao komentar na prvu loptu sam se u potpunosti slozio sa tobom...
i dalje je sve sto si rekao tacno i stoji, ali jedna stvar mi bode oci:
Zar je moguce da si pored svih legendi koje si naveo zaboravio najvecu Djordja Besta!!!
Lik je celu karijeru proveo u liver-u, doneo 3 LS-a (pamticemo onaj legendarni gol protiv ajaksa iz kornera u nadoknadi vremena '73), 5 PL-a, 2 FA-a, 3 CC-a, 2 zlatne lopte. Umalo da zaboravim doneo Engleskoj jedino SP u istoriji (kada su bili domacini 66). U finalu na Vembliju dao 2 gola Z. Nemackoj (onaj prvi je bio neregularan, jedina mrlja na njegovu bogatu karijeru, vidi se na usporenom snimku da se lopta od precke odbila naliniju)!!!
Ti i nisi neki vatreni navijac LFC-a.
YNWA idemo do titule sledece sezone!!1
(menhentn, 12. jul 2014 14:43)
Caeruleus je napisao/la: Jadno je što se brojka predstavlja u funtama konstantno, pa to ne zvuči baš ono woooow, ali činjenica je da je to drugi najveći transfer svih vremena, kužiš?
75.000.000 £ = 94.335.000 €
Tri najveća transfera svih vremena:
1. Gareth Bale 100.000 € (Tottenham Hotspur to Real Madrid)
2. Luis Suarez 94.335.000 € (Liverpool to Barcelona)
3. Cristiano Ronaldo 93.800.000 € (Manchester United to Real Madrid)
Bez obzira koliko klasan bio Suarez i važan za Liverpool, a to je svakako bio, 94 mil eura su toliko veliki novci da te glava zaboli od same pomisli. Samo da ih je pametno potrošiti. Nešto me ne ohrabruju vaša pojačanja ovog ljeta, mislim da se moglo i bolje kupovati. Bolje da ste energiju uložili na pregovore oko dolaska Sancheza, koji je završio u Topnicima, nego na igrače tipa Can, Marković i šta li već. To je moje mišljenje. To što sam navijač Chelseaja, ne znači da želim slabiji Liverpool, Arsenal, ManU, ManC, Tottenham, Everton...Dapače, želim da ove sezone liga bude što jača, klubovi što jači pa da bude zanimljiva borba za prvaka i da nam i dalje zavide ostale lige petice.
Jesi siguran ?Ahonen je napisao/la:barca i real posluju u plusu svake godine daleko, daleko ispred ostalih klubova. zdrave pare, sigurno nije dosao vlasnik i svoje pare ubrizgao u klub kao kod arapa, rusa itd.
Netacno.Saurman je napisao/la:Jesi siguran ?Ahonen je napisao/la:barca i real posluju u plusu svake godine daleko, daleko ispred ostalih klubova. zdrave pare, sigurno nije dosao vlasnik i svoje pare ubrizgao u klub kao kod arapa, rusa itd.![]()
Imaju velike prihode ali i veće rashode,.
Ogroman dug govori drugačije.Raul_64 je napisao/la:Netacno.Saurman je napisao/la:Jesi siguran ?Ahonen je napisao/la:barca i real posluju u plusu svake godine daleko, daleko ispred ostalih klubova. zdrave pare, sigurno nije dosao vlasnik i svoje pare ubrizgao u klub kao kod arapa, rusa itd.![]()
Imaju velike prihode ali i veće rashode,.
Svih 81m evra ? Transfer je vredan 75m funti, koliko Tony Barrett iz Timesa i Liverpool Echo prenose i toliko i jeste jer su to najpouzdaniji ljudi kada je Liverpool u pitanju.barca_87 je napisao/la: i to liverpool nije ni dobio svih 81 milion ,dobio je 76 miliona eura a 5 miliona je otislo klubovima za koje je prije igrao suarez
Posluju u plusu ? Diskutabilno.Ahonen je napisao/la:barca i real posluju u plusu svake godine daleko, daleko ispred ostalih klubova. zdrave pare, sigurno nije dosao vlasnik i svoje pare ubrizgao u klub kao kod arapa, rusa itd.
Saurman je napisao/la:Imaju velike prihode ali i veće rashode
I kakve veze ima dug s tim da su vec godinama prihodi veci od rashoda?Saurman je napisao/la:Ogroman dug govori drugačije.
Ne vjerujes deloitu/forbesu i godisnjim izvjestajima kluba ili ?Paradajz je napisao/la:Posluju u plusu ? Diskutabilno.
Iznos transfera Suareza je 94 mil eura tj 75mil funti.Paradajz je napisao/la:Svih 81m evra ? Transfer je vredan 75m funti, koliko Tony Barrett iz Timesa i Liverpool Echo prenose i toliko i jeste jer su to najpouzdaniji ljudi kada je Liverpool u pitanju.barca_87 je napisao/la: i to liverpool nije ni dobio svih 81 milion ,dobio je 76 miliona eura a 5 miliona je otislo klubovima za koje je prije igrao suarez
Now here is the debts those teams seem to have:
1. Real Madrid £600million
2. Manchester United £359.7million
3. Barcelona £369.5million
4. Arsenal £104million
5. Bayern Munich- NO DEBT they have been in profit ever since the 2011-12 season.
6. AC Milan £298.8million
7. Chelsea- NO DEBT they made a profit of 1.2million dated April 10th 2013
8. Juventus £48.65million
9. Manchester City- NO DEBT but have yet to release their profit margins
10. Liverpool £237million
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.