Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Jel Muhammed Mumme Bešić, sin Abdurrahma Ahmme Bešića iz Loznice kraj Goradža pred potpisom za Eferton, efendijski klub? Da mu bude fino i s kulajlukom ako pređe.
Ajde Mume u Karamele!
Ajde Mume u Karamele!
- Nerminovic
- Kontakt:
jbg sad. dominacija nasih na forum evertona, sad ljudi kontaju da je covjek bog a ne muhamed besic.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Nije to nista. Kada/ako slucajno potpise tek tada slijedi navala Bosanaca.Nerminovic je napisao/la:jbg sad. dominacija nasih na forum evertona, sad ljudi kontaju da je covjek bog a ne muhamed besic.

Samo da im nasi ne sjebu forum ako Mume nebude igrao par utakmica zaredom.
- Nerminovic
- Kontakt:
Ajax je napisao/la:Nije to nista. Kada/ako slucajno potpise tek tada slijedi navala Bosanaca.Nerminovic je napisao/la:jbg sad. dominacija nasih na forum evertona, sad ljudi kontaju da je covjek bog a ne muhamed besic.![]()
Samo da im nasi ne sjebu forum ako Mume nebude igrao par utakmica zaredom.

Kao na Bluemoon!!
BackSpace United
BackSpace United
Ako slucajno potpise za Swansea ili West Ham. Mislim da tamo nebi bilo tih problema sa forumima. Jer u tim klubovima bi ipak igrao sigurno. Inace koliko vidim navijaci Evertona su skoro svi odusevljeni sa njim. Samo tako je uvijek sa navijacim kada potpise novi igrac. To nista ne mora da znaci. Nadam se da ce Mume izabrati pravi klubNerminovic je napisao/la:
Kao na Bluemoon!!

- Nerminovic
- Kontakt:
evo vidim teme besica ima vec 35 stranica, joj kako bi sad bilo smijesno ako potpisuje za koji drugi klubAjax je napisao/la:Ako slucajno potpise za Swansea ili West Ham. Mislim da tamo nebi bilo tih problema sa forumima. Jer u tim klubovima bi ipak igrao sigurno. Inace koliko vidim navijaci Evertona su skoro svi odusevljeni sa njim. Samo tako je uvijek sa navijacim kada potpise novi igrac. To nista ne mora da znaci. Nadam se da ce Mume izabrati pravi klubNerminovic je napisao/la:
Kao na Bluemoon!!![]()
i da nece ona Papetova izjava uticati na njega previse.

BackSpace United
BackSpace United
Steta da ne zaigra u Bundesligi. Ja da se pitam ja bi sve nase prebacio u Bundesligu. Bar 15 igraca. I Dzeku bi vratio u npr. Dortmund. I samo Sky Sport HDNerminovic je napisao/la:Ajax je napisao/la:evo vidim teme besica ima vec 35 stranica, joj kako bi sad bilo smijesno ako potpisuje za koji drugi klubNerminovic je napisao/la:
Kao na Bluemoon!!![]()

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 12 jul 2014, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
- Nerminovic
- Kontakt:
Nerminovic je napisao/la:slazem se
samo bundesliga

- Nerminovic
- Kontakt:
Ajax je napisao/la:Nerminovic je napisao/la:slazem se
samo bundesliga
![]()
![]()
![]()
![]()

''Sign up for the Bundesliga YouTube channel, here, here, here.''
5:46
[youtube][/youtube]
BackSpace United
BackSpace United
Ovaj gori od Bale-a prosle godine
Fura se na LeBrona.mirzatele je napisao/la:Ovaj gori od Bale-a prosle godine

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
RiNo je napisao/la:Evo i YouTube je objavioCaeruleus je napisao/la:Još nije objavio Sky, ali je objavila Wikipedia i navijački forum Evertona tako da mislim da je to to. Sretno Mume u Karamelama

Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
- Goalgetter
- Kontakt:

Vesela Sveska uz ovu sliku objavila da je trasnfer perfektan.

transfer zavrsen MuMe uslikan na stadionu
Zadnja izmjena: BKwizard, dana/u 12 jul 2014, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
- Nerminovic
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Da se prisjetimo njegove izjave kad je imao onu svadju sa Thorsten Finkom:
Moja reakcija je bila velika greska. Jako emocionalno reagujem kad me neko dira. Mrzim to! Takodjer ne volim kad se neko dere na mene. Kod nas Bosanaca je to manjak respekta, kad nekoga diras ili uhvatis za vrat.
Prevod:Besic sagt heute: „Meine Reaktion war sicher ein großer Fehler." Und weiter: „Ich reagiere sehr emotional, wenn ich angefasst werde. Ich hasse das! Ich mag es auch nicht, wenn man mich anschreit. Es gilt bei uns Bosniern als äußerst respektlos, wenn man einen anderen anfasst.“
Moja reakcija je bila velika greska. Jako emocionalno reagujem kad me neko dira. Mrzim to! Takodjer ne volim kad se neko dere na mene. Kod nas Bosanaca je to manjak respekta, kad nekoga diras ili uhvatis za vrat.
Muhamed Bešić
Ko je ona ubleha Ramizzmaj ili tako nesto na evertonovom forumu koji nas sramoti samo tako?
One interesting thing, if Everton put poll on the internet like "Who is the best Everton player in Decembr?" and if Muhamed Besic is one of nominated be sure that thousands of Bosnians will vote for Muhamed and win poll. Because Bosnians are kings of polls.
Hem sto je Ramiz zmaj,hem sto je covjek u pravu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.