FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

OdStruke
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la OdStruke » 12 jul 2014, 16:32

JosipBukal je napisao/la:
rammstein je napisao/la:MENE BI STID BILO DA VEČERAS NE ODEM NA HASETA DA GLEDAM SVOJE SARAJEVO POSLIJE SVIH OVIH PRELIJEPIH STVARI KOJE SU NAM SE DESILE I KOJE ĆE NAM SE DESITI!!!

POKAŽIMO DA SMO UZ KLUB, VEČERAS!!!

Stvarno ste za smijanje. Vidim da več spremate operaciju kako da se što više uvučet e š.... onom jadovanu iz Malezije ( svaki put kad mu vidim sliku pomislim : pa jeli moguče da je naša država i naš grad spao na to da ga kupuju ovakvi kreteni, a onda se sjetim da se klub koji volim nikad ne bi prodao takvom i bude mi lakše ) i da pravite spektakl od utakmice sa omladincima kardifa. ako vi budete brojali doći če vas pravo puno a u stvarnosti pored karata čija je cijena smiješna i pored toga što se dijele besplatno neče vas baš biti puno jer nisu ljudi slijepi. Malo me samo iritira ova marketing kampanja : DIO prihoda za Srebrenicu kada se zna da taj dio prihoda ne može biti veći zbog gore nabrojanog od 500 km i žaloste me te kampanje pokušavanja uzimanja nekih jeftinih poena na napačenom narodu. Mora da je to po savjetu Tana jer se mi u Sarajevu nismo nikad tako ponašali. Kad je več humanitarac i milijarder brine se za Srebrenicu što nije donirao jedno 50000 KM da se pokaže da je sa svojim parama došao u našu napačenu zemlju zbog želje da nam pomogne.
A šta ti je klub radio na SBF-u? Sadaku tražio ili investitora? Josipe, ne želim ti zlo kao ti nama ali će te mržnja izjesti. De da ti se pomogne, danas se sve liječi pa i frustracije.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 jul 2014, 16:33

rammstein je napisao/la: :D p aimas i od ranije :D skoro svaki dan sa igmana imaš klip, iz slovenije isto :mrgreen:
Jahorine @ramo, Jahorine :D :D :D

Dobra bi stvar bila kada bi se sa nekom produkcijom ili TV kucom sklopio ugovor, pa da se snimi cijela utakmica ono pravo (ne kao na TV Vogosca), i da se emituje u snimku, ili da se postavi u fan zonu na sluzbenu. Evo Hayat nam je medijski partner ali osim onih priloga koje objave sve TV kuce nista posebno nema, pa ss.ba ima vise video priloga o FKS nego Hayat TV.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 12 jul 2014, 16:46

:urnebes: :urnebes:
Sta se bolan hvatate zar ne vidite da vas lik trola. :lolno:
Da imate Messija u timu,lik bi dosao i rekao kakav Messi nije postigao gol u polufinalu :mrgreen:
U neku ruku vas i razumijem,administracija ne radi svoj dio posla al dzaba se raspravljate jer ce uvijek naci nacin da vas za nesto zeza.Onda se pojedini uspale na njegove provokacije i pocnu pljuvati po Zelji i bezveze navuku jos 10 normalnih navijaca Zelje na ovu temu da se raspravlja.Onda se pocnu vrijedjati legende,ljudi,timovi i sve tako ispocetka. :kafa:
Uhodana matrica ba,iskulirajte i zaspite moderatora sa porukama i prijavama.

Zanima me hoce li biti neki stream da se pogleda vecerasnja utakmica za one koji nisu u mogucnosti gledati na Moja TV,ako moze i na pp jer imam zelju da vidim kako izgleda Sarajevo pred nastup u cetvrtak posto ste pripreme pravo dobro odradili.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 12 jul 2014, 16:51

arhimed89 je napisao/la::urnebes: :urnebes:
Da imate Messija u timu,lik bi dosao i rekao kakav Messi nije postigao gol u polufinalu :mrgreen:
U neku ruku vas i razumijem,administracija ne radi svoj dio posla al dzaba se raspravljate jer ce uvijek naci nacin da vas za nesto zeza.Onda se pojedini uspale na njegove provokacije i pocnu pljuvati po Zelji i bezveze navuku jos 10 normalnih navijaca Zelje na ovu temu da se raspravlja.Onda se pocnu vrijedjati legende,ljudi,timovi i sve tako ispocetka. :kafa:

Zanima me hoce li biti neki stream da se pogleda vecerasnja utakmica za one koji nisu u mogucnosti gledati na Moja TV,ako moze i na pp jer imam zelju da vidim kako izgleda Sarajevo pred nastup u cetvrtak posto ste pripreme pravo dobro odradili.
sta ti fali dati šest markica i na istok :mrgreen:

Amar_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Amar_BiH » 12 jul 2014, 17:05

slika

Snimak od 00:30.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 12 jul 2014, 17:08

rammstein je napisao/la: sta ti fali dati šest markica i na istok :mrgreen:
Fali mi sto bi morao usput nasuti za jedno 50 maraka goriva,putovati 6 sati u oba smijera,i jos par maraka za jelo,pice,ulaz i tak dalje hehe
Ukratko,iz Gracanice sam. :x
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 jul 2014, 17:09

Bas lijepo kad ti i drzavna televizija pusta ove prijateljske :kafa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 12 jul 2014, 17:10

arhimed89 je napisao/la::urnebes: :urnebes:

Odi na temu Zelje pa trolaj,pa ces vidjeti jel radi. :idea: :oops:

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 12 jul 2014, 17:37

Hoce li biti organizovanog navijanja danas, da znam na koju tribinu da idemm :) ? Moze i na PP
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 12 jul 2014, 17:38

tarikhordas je napisao/la:Hoce li biti organizovanog navijanja danas, da znam na koju tribinu da idemm :) ? Moze i na PP
Ako si ikad bio na prijateljskim utakmicama znas odgovor. ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 12 jul 2014, 17:40

Sarajlijc@ je napisao/la:
tarikhordas je napisao/la:Hoce li biti organizovanog navijanja danas, da znam na koju tribinu da idemm :) ? Moze i na PP
Ako si ikad bio na prijateljskim utakmicama znas odgovor. ;)
Naravno da jesam, ali znas i sam da ovo nije obicna prijateljska utakmica ;)
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 12 jul 2014, 17:41

Ama bice.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 12 jul 2014, 18:15

Vrijeme je da se krene. Sretno nam večeras.

SARAJEVO ŠAMPION :opaopa:
SRETAN BROJ - 1725

High

Post Postao/la High » 12 jul 2014, 18:37

Josipe, kakvi su kriteriji u Elektrotehničkoj?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 12 jul 2014, 19:05

Evolution87 je napisao/la:Ama bice.
Nece biti navijanja sa sjevera. Mada ne sumnjam da ce istok raditi svoj posao :D
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 12 jul 2014, 20:54

Hoce li biti neki stream ?

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 12 jul 2014, 20:57

Kolika je posjeta?
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 12 jul 2014, 21:15

Adma je napisao/la:Hoce li biti neki stream ?
nece cini mi se..al imas snimak u pola jedan na BHT kako je neko vec gore postavio.

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 12 jul 2014, 21:23

.

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 12 jul 2014, 21:34

nisu valjda svi sa foruma na utakmici, kakva je posjeta ??

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 16 gostiju.