A šta ti je klub radio na SBF-u? Sadaku tražio ili investitora? Josipe, ne želim ti zlo kao ti nama ali će te mržnja izjesti. De da ti se pomogne, danas se sve liječi pa i frustracije.JosipBukal je napisao/la:rammstein je napisao/la:MENE BI STID BILO DA VEČERAS NE ODEM NA HASETA DA GLEDAM SVOJE SARAJEVO POSLIJE SVIH OVIH PRELIJEPIH STVARI KOJE SU NAM SE DESILE I KOJE ĆE NAM SE DESITI!!!
POKAŽIMO DA SMO UZ KLUB, VEČERAS!!!
Stvarno ste za smijanje. Vidim da več spremate operaciju kako da se što više uvučet e š.... onom jadovanu iz Malezije ( svaki put kad mu vidim sliku pomislim : pa jeli moguče da je naša država i naš grad spao na to da ga kupuju ovakvi kreteni, a onda se sjetim da se klub koji volim nikad ne bi prodao takvom i bude mi lakše ) i da pravite spektakl od utakmice sa omladincima kardifa. ako vi budete brojali doći če vas pravo puno a u stvarnosti pored karata čija je cijena smiješna i pored toga što se dijele besplatno neče vas baš biti puno jer nisu ljudi slijepi. Malo me samo iritira ova marketing kampanja : DIO prihoda za Srebrenicu kada se zna da taj dio prihoda ne može biti veći zbog gore nabrojanog od 500 km i žaloste me te kampanje pokušavanja uzimanja nekih jeftinih poena na napačenom narodu. Mora da je to po savjetu Tana jer se mi u Sarajevu nismo nikad tako ponašali. Kad je več humanitarac i milijarder brine se za Srebrenicu što nije donirao jedno 50000 KM da se pokaže da je sa svojim parama došao u našu napačenu zemlju zbog želje da nam pomogne.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jahorine @ramo, Jahorinerammstein je napisao/la:p aimas i od ranije
skoro svaki dan sa igmana imaš klip, iz slovenije isto

Dobra bi stvar bila kada bi se sa nekom produkcijom ili TV kucom sklopio ugovor, pa da se snimi cijela utakmica ono pravo (ne kao na TV Vogosca), i da se emituje u snimku, ili da se postavi u fan zonu na sluzbenu. Evo Hayat nam je medijski partner ali osim onih priloga koje objave sve TV kuce nista posebno nema, pa ss.ba ima vise video priloga o FKS nego Hayat TV.

Sta se bolan hvatate zar ne vidite da vas lik trola.

Da imate Messija u timu,lik bi dosao i rekao kakav Messi nije postigao gol u polufinalu

U neku ruku vas i razumijem,administracija ne radi svoj dio posla al dzaba se raspravljate jer ce uvijek naci nacin da vas za nesto zeza.Onda se pojedini uspale na njegove provokacije i pocnu pljuvati po Zelji i bezveze navuku jos 10 normalnih navijaca Zelje na ovu temu da se raspravlja.Onda se pocnu vrijedjati legende,ljudi,timovi i sve tako ispocetka.

Uhodana matrica ba,iskulirajte i zaspite moderatora sa porukama i prijavama.
Zanima me hoce li biti neki stream da se pogleda vecerasnja utakmica za one koji nisu u mogucnosti gledati na Moja TV,ako moze i na pp jer imam zelju da vidim kako izgleda Sarajevo pred nastup u cetvrtak posto ste pripreme pravo dobro odradili.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
sta ti fali dati šest markica i na istokarhimed89 je napisao/la:![]()
![]()
Sta se bolan hvatate zar ne vidite da vas lik trola.![]()
Da imate Messija u timu,lik bi dosao i rekao kakav Messi nije postigao gol u polufinalu![]()
U neku ruku vas i razumijem,administracija ne radi svoj dio posla al dzaba se raspravljate jer ce uvijek naci nacin da vas za nesto zeza.Onda se pojedini uspale na njegove provokacije i pocnu pljuvati po Zelji i bezveze navuku jos 10 normalnih navijaca Zelje na ovu temu da se raspravlja.Onda se pocnu vrijedjati legende,ljudi,timovi i sve tako ispocetka.![]()
Zanima me hoce li biti neki stream da se pogleda vecerasnja utakmica za one koji nisu u mogucnosti gledati na Moja TV,ako moze i na pp jer imam zelju da vidim kako izgleda Sarajevo pred nastup u cetvrtak posto ste pripreme pravo dobro odradili.

Snimak od 00:30.
Fali mi sto bi morao usput nasuti za jedno 50 maraka goriva,putovati 6 sati u oba smijera,i jos par maraka za jelo,pice,ulaz i tak dalje heherammstein je napisao/la: sta ti fali dati šest markica i na istok
Ukratko,iz Gracanice sam.

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Bas lijepo kad ti i drzavna televizija pusta ove prijateljske 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
arhimed89 je napisao/la:![]()
![]()
Sta se bolan hvatate zar ne vidite da vas lik trola.![]()
Da imate Messija u timu,lik bi dosao i rekao kakav Messi nije postigao gol u polufinalu![]()
U neku ruku vas i razumijem,administracija ne radi svoj dio posla al dzaba se raspravljate jer ce uvijek naci nacin da vas za nesto zeza.Onda se pojedini uspale na njegove provokacije i pocnu pljuvati po Zelji i bezveze navuku jos 10 normalnih navijaca Zelje na ovu temu da se raspravlja.Onda se pocnu vrijedjati legende,ljudi,timovi i sve tako ispocetka.![]()
Odi na temu Zelje pa trolaj,pa ces vidjeti jel radi.

- tarikhordas
- Kontakt:
Hoce li biti organizovanog navijanja danas, da znam na koju tribinu da idemm
? Moze i na PP

I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ako si ikad bio na prijateljskim utakmicama znas odgovor.tarikhordas je napisao/la:Hoce li biti organizovanog navijanja danas, da znam na koju tribinu da idemm? Moze i na PP

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- tarikhordas
- Kontakt:
Naravno da jesam, ali znas i sam da ovo nije obicna prijateljska utakmicaSarajlijc@ je napisao/la:Ako si ikad bio na prijateljskim utakmicama znas odgovor.tarikhordas je napisao/la:Hoce li biti organizovanog navijanja danas, da znam na koju tribinu da idemm? Moze i na PP

I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
- Evolution87
- Kontakt:
Ama bice.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Josipe, kakvi su kriteriji u Elektrotehničkoj?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nece biti navijanja sa sjevera. Mada ne sumnjam da ce istok raditi svoj posaoEvolution87 je napisao/la:Ama bice.

Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Hoce li biti neki stream ?
nece cini mi se..al imas snimak u pola jedan na BHT kako je neko vec gore postavio.Adma je napisao/la:Hoce li biti neki stream ?
nisu valjda svi sa foruma na utakmici, kakva je posjeta ??
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 16 gostiju.