rammstein je napisao/la:MENE BI STID BILO DA VEČERAS NE ODEM NA HASETA DA GLEDAM SVOJE SARAJEVO POSLIJE SVIH OVIH PRELIJEPIH STVARI KOJE SU NAM SE DESILE I KOJE ĆE NAM SE DESITI!!!
POKAŽIMO DA SMO UZ KLUB, VEČERAS!!!
Stvarno ste za smijanje. Vidim da več spremate operaciju kako da se što više uvučet e š.... onom jadovanu iz Malezije ( svaki put kad mu vidim sliku pomislim : pa jeli moguče da je naša država i naš grad spao na to da ga kupuju ovakvi kreteni, a onda se sjetim da se klub koji volim nikad ne bi prodao takvom i bude mi lakše ) i da pravite spektakl od utakmice sa omladincima kardifa. ako vi budete brojali doći če vas pravo puno a u stvarnosti pored karata čija je cijena smiješna i pored toga što se dijele besplatno neče vas baš biti puno jer nisu ljudi slijepi. Malo me samo iritira ova marketing kampanja : DIO prihoda za Srebrenicu kada se zna da taj dio prihoda ne može biti veći zbog gore nabrojanog od 500 km i žaloste me te kampanje pokušavanja uzimanja nekih jeftinih poena na napačenom narodu. Mora da je to po savjetu Tana jer se mi u Sarajevu nismo nikad tako ponašali. Kad je več humanitarac i milijarder brine se za Srebrenicu što nije donirao jedno 50000 KM da se pokaže da je sa svojim parama došao u našu napačenu zemlju zbog želje da nam pomogne.
Kako li ces ti pacenice preziviti naredne godine?
Zar moze neko ovoliko biti napacen i iskompleskiran???!!!!
Ostavi se ti Tana i Sarajeva, lakse ces prezivjeti naredne godine koje dolaze.
Idi na krmetnjak i gledaj kako trava na pomocnom raste, idi cekaj Sasu Kajkuta i propalog Bekrica i pricaj o fantomskom podmladjivanju.
FK Sarajevo bi trebalo sada kada je sve u klubu na višem nivou platiti nekoj firmi ili pojedincu sa HD kamerom da pravi ovako slične klipove i intervijue od igrača i uprave , sa tim bi privukli još raje na stadion ... nešto kao što je Željo imao kada je Amar Osim tek stigao na Grbavicu "ŽEljoTV" ...
[youtube][/youtube]
no rules je napisao/la:FK Sarajevo bi trebalo sada kada je sve u klubu na višem nivou platiti nekoj firmi ili pojedincu sa HD kamerom da pravi ovako slične klipove i intervijue od igrača i uprave , sa tim bi privukli još raje na stadion ... nešto kao što je Željo imao kada je Amar Osim tek stigao na Grbavicu "ŽEljoTV" ...
[youtube][/youtube]
postoji to vec, ne znam kako nisi upratio od reportaza sa treninga, utakmica i priprema
no rules je napisao/la:FK Sarajevo bi trebalo sada kada je sve u klubu na višem nivou platiti nekoj firmi ili pojedincu sa HD kamerom da pravi ovako slične klipove i intervijue od igrača i uprave , sa tim bi privukli još raje na stadion ... nešto kao što je Željo imao kada je Amar Osim tek stigao na Grbavicu "ŽEljoTV" ...
[youtube][/youtube]
postoji to vec, ne znam kako nisi upratio od reportaza sa treninga, utakmica i priprema
Ramo legendo ,ako ima sta novo napisi na PP.
Cestitam majstore na info za Kalasija,i kad su svi digli ruke,ti si govorio da ce doci.
Josipe,, ja sam čovjek dobrog srca pa mi te je žao što si takav kakav jesi, stoga ću da ti proučim jednu lijepu Dovu molim cu dragog Allaha da ti se smiluje...
evo baš danas objavljen , znači OK klip , bilo bi dobro ih da češće prave , makar do početka prvenstva , a onda je dovoljan i 1 sedmično ...
[youtube][/youtube]
valter22 je napisao/la:Josipe,, ja sam čovjek dobrog srca pa mi te je žao što si takav kakav jesi, stoga ću da ti proučim jednu lijepu Dovu molim cu dragog Allaha da ti se smiluje...
no rules je napisao/la:evo baš danas objavljen , znači OK klip , bilo bi dobro ih da češće prave , makar do početka prvenstva , a onda je dovoljan i 1 sedmično ...
[youtube][/youtube]
p aimas i od ranije skoro svaki dan sa igmana imaš klip, iz slovenije isto