FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

terabajt
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la terabajt » 12 jul 2014, 15:14

Kolika se posjeta ocekuje.

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 12 jul 2014, 15:15

rammstein je napisao/la:MENE BI STID BILO DA VEČERAS NE ODEM NA HASETA DA GLEDAM SVOJE SARAJEVO POSLIJE SVIH OVIH PRELIJEPIH STVARI KOJE SU NAM SE DESILE I KOJE ĆE NAM SE DESITI!!!

POKAŽIMO DA SMO UZ KLUB, VEČERAS!!!

Stvarno ste za smijanje. Vidim da več spremate operaciju kako da se što više uvučet e š.... onom jadovanu iz Malezije ( svaki put kad mu vidim sliku pomislim : pa jeli moguče da je naša država i naš grad spao na to da ga kupuju ovakvi kreteni, a onda se sjetim da se klub koji volim nikad ne bi prodao takvom i bude mi lakše ) i da pravite spektakl od utakmice sa omladincima kardifa. ako vi budete brojali doći če vas pravo puno a u stvarnosti pored karata čija je cijena smiješna i pored toga što se dijele besplatno neče vas baš biti puno jer nisu ljudi slijepi. Malo me samo iritira ova marketing kampanja : DIO prihoda za Srebrenicu kada se zna da taj dio prihoda ne može biti veći zbog gore nabrojanog od 500 km i žaloste me te kampanje pokušavanja uzimanja nekih jeftinih poena na napačenom narodu. Mora da je to po savjetu Tana jer se mi u Sarajevu nismo nikad tako ponašali. Kad je več humanitarac i milijarder brine se za Srebrenicu što nije donirao jedno 50000 KM da se pokaže da je sa svojim parama došao u našu napačenu zemlju zbog želje da nam pomogne.
Zadnja izmjena: JosipBukal, dana/u 12 jul 2014, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 12 jul 2014, 15:15

Mislim da ono navijaca sto dođe veceras ,to su oni koji iskreno vole ovaj klub,i to su navijaci koje Sarajevo ima. Mrzim navijace koji samo dolaze na evropske i derbi utakmice,tim navijacima karta nije skupa ni 50 km.
Veceras akb.lijepo vrijeme,dobar sparing partner-bratski klub,cijene pristupacene( nemaju ni za to razlog, da nedođu) sta ljudima jos treba da dođu, i podrze nesto sto kazu da vole. :roll:

Nervoza
Kontakt:

Post Postao/la Nervoza » 12 jul 2014, 15:16

JosipBukal je napisao/la:
rammstein je napisao/la:MENE BI STID BILO DA VEČERAS NE ODEM NA HASETA DA GLEDAM SVOJE SARAJEVO POSLIJE SVIH OVIH PRELIJEPIH STVARI KOJE SU NAM SE DESILE I KOJE ĆE NAM SE DESITI!!!

Stvarno ste za smijanje. Vidim da več spremate operaciju kako da se što više uvučet e š.... onom jadovanu iz Malezije ( svaki put kad mu vidim sliku pomislim : pa jeli moguče da je naša država i naš grad spao na to da ga kupuju ovakvi kreteni, a onda se sjetim da se klub koji volim nikad ne bi prodao takvom i bude mi lakše ) i da pravite spektakl od utakmice sa omladincima kardifa. ako vi budete brojali doći če vas pravo puno a u stvarnosti pored karata čija je cijena smiješna i pored toga što se dijele besplatno neče vas baš biti puno jer nisu ljudi slijepi. Malo me samo iritira ova marketing kampanja : DIO prihoda za Srebrenicu kada se zna da taj dio prihoda ne može biti veći zbog gore nabrojanog od 500 km i žaloste me te kampanje pokušavanja uzimanja nekih jeftinih poena na napačenom narodu. Mora da je to po savjetu Tana jer se mi u Sarajevu nismo nikad tako ponašali. Kad je več humanitarac i brine se za Srebrenicu što nije donirao jedno 50000 KM da se pokaže da je sa svojim parama došao u našu napačenu zemlju zbog želje da nam pomogne.
JOSIPE mozes nas lagano povuci za... :tralala: :beba:

pao
Kontakt:

Post Postao/la pao » 12 jul 2014, 15:17

Stvarno ste za smijanje. Vidim da več spremate operaciju kako da se što više uvučet e š.... onom jadovanu iz Malezije ( svaki put kad mu vidim sliku pomislim : pa jeli moguče da je naša država i naš grad spao na to da ga kupuju ovakvi kreteni, a onda se sjetim da se klub koji volim nikad ne bi prodao takvom i bude mi lakše ) i da pravite spektakl od utakmice sa omladincima kardifa. ako vi budete brojali doći če vas pravo puno a u stvarnosti pored karata čija je cijena smiješna i pored toga što se dijele besplatno neče vas baš biti puno jer nisu ljudi slijepi. Malo me samo iritira ova marketing kampanja : DIO prihoda za Srebrenicu kada se zna da taj dio prihoda ne može biti veći zbog gore nabrojanog od 500 km i žaloste me te kampanje pokušavanja uzimanja nekih jeftinih poena na napačenom narodu. Mora da je to po savjetu Tana jer se mi u Sarajevu nismo nikad tako ponašali. Kad je več humanitarac i brine se za Srebrenicu što nije donirao jedno 50000 KM da se pokaže da je sa svojim parama došao u našu napačenu zemlju zbog želje da nam pomogne.

Dusa.ako kome treba privezati termin napacen onda si to ti.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 12 jul 2014, 15:21

Jesi jadan bukale. Idi ba na svoj krmetljak i brini se o svom jadnom klubi idi plusiraj malo ko vas ajfel. I idi slusaj sta ce ti reci onaj lutvo. Pripremaj se za bekrica i kajkuta i **** sa ove teme jade jadni onaj pogani ne znas nista pametno reci papak jedan
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 12 jul 2014, 15:21

Nikad nisam komentarisao tvoje postove, iz razloga sto si bolestan frajer, i sto te na neki nacin sazaljavam.
Ovo je zadnji i poslednji put, da nesto napisem na tvoj komentar.Tan je do sada donirao licno 250 hiljada km,za ugrozena podrucja polavama,a njegova fondacija je dosad skupila oko 1 milion km,za iste svrhe.Taj nick sto koristis ako mozes da izbrises,jer nemoj ljudima gaditi ,jednu fudbalsku legendu. :puke:

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 12 jul 2014, 15:22

Kakav psihopata, ne vjerujem. :wtf:
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

hordeezla
Kontakt:

Post Postao/la hordeezla » 12 jul 2014, 15:22

Stvarno ste za smijanje. Vidim da več spremate operaciju kako da se što više uvučet e š.... onom jadovanu iz Malezije ( svaki put kad mu vidim sliku pomislim : pa jeli moguče da je naša država i naš grad spao na to da ga kupuju ovakvi kreteni, a onda se sjetim da se klub koji volim nikad ne bi prodao takvom i bude mi lakše ) i da pravite spektakl od utakmice sa omladincima kardifa. ako vi budete brojali doći če vas pravo puno a u stvarnosti pored karata čija je cijena smiješna i pored toga što se dijele besplatno neče vas baš biti puno jer nisu ljudi slijepi. Malo me samo iritira ova marketing kampanja : DIO prihoda za Srebrenicu kada se zna da taj dio prihoda ne može biti veći zbog gore nabrojanog od 500 km i žaloste me te kampanje pokušavanja uzimanja nekih jeftinih poena na napačenom narodu. Mora da je to po savjetu Tana jer se mi u Sarajevu nismo nikad tako ponašali. Kad je več humanitarac i milijarder brine se za Srebrenicu što nije donirao jedno 50000 KM da se pokaže da je sa svojim parama došao u našu napačenu zemlju zbog želje da nam pomogne.
a ti si brate opsjednut sarajevom, umjesto da pratis svoj klub ti dolazis na nasu temu i jalovo pokusavas nama nabiti komplekse ali ti ne uspijeva! :beba:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 12 jul 2014, 15:23

slika
1946

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 12 jul 2014, 15:27

Head je napisao/la:slika

E to je to o čemu sam pisao. Slika govori više od hiljadu riječi.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 12 jul 2014, 15:28

slika
1946

male87
Kontakt:

Post Postao/la male87 » 12 jul 2014, 15:30

prosle godine se moglo na stadion unijeti sok od litar u tetrapaku
Jedan je cilj,
Jedan je put i
Samo je Jedan dom.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 12 jul 2014, 15:33

male87 je napisao/la:prosle godine se moglo na stadion unijeti sok od litar u tetrapaku

Ma utakmica nije takmicarskog karaktera,igramo sa bratskom ekipom, znaci bez ikakvog bezbjedonsnog rizika.Tako da ne vidim razlog, da se zabrani da se unese hrana, i da ljudi iftare na Hasetu.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 jul 2014, 15:34

..... Kad je več humanitarac i milijarder brine se za Srebrenicu što nije donirao jedno 50000 KM da se pokaže da je sa svojim parama došao u našu napačenu zemlju zbog želje da nam pomogne.
Stava sam kao i @amy i samo cu ti sad replirirati i to na jedan dio posta, jer su ostalo nebuloze.

U ovom lezi nas najveci problem, mi samo zelimo donacije i da nam neko daje na lijepe oci. A zaboravljamo da smo zahvaljujuci nekim ljudima pali u ocima svijetskih humanitaraca jer je nasa zemlja od rata na ovamo dobila donacija preko 15 milijardi KM i gdje su pare? Da su pravilno rasporedjene mogli smo biti jaci od Svicarske.
Ali nema toga vise, u svijetu kapitalizma postoje samo projekti i investicije u kojima ce ljudi zaradjivati. Napravi projekat i ambijent i eto para da svi zarade, i nasi ljudi i firme a Bogami i investitori.
Dovidjenja :!: :!:

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 12 jul 2014, 15:40

nemojte mu zamjeriti ljudi, nije on kriv, bolest je to ;)

okrenimo se tekmi, nasem sjajnom marketingu, kad god otvoris SS.BA, I ostale portale samo SARAJEVO-SARAJEVO, odem u grad cijeli grad pod plakatima ove tekme, mogu zamisliti tek sa norvezanima sta ce biti :) :clap:

onda cujem price kako su igraci prezadovoljni, pa vidimneki nece ni raskid ugovora :mrgreen:

pa onda cujem da jos nije zavrsen prelazni rok

pa onda cujem da tan tek pocinje projekat "Sarajevo" i da ne dolazi u cetvrtak tek onako :)

JA UZIVAM, VI UZIVATE, SVI UZIVAMO...pustite ih, nisu bitni

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 12 jul 2014, 15:41

Neka dođe 5000 ljudi bit ce dovoljno da se stanarina isfinansira jednom djetetu za godinu dana. A i Dino je rekao 1-2 djece ce biti podrzano. Svaka cast upravi, naravno da se nadam boljoj posjeti od gore navedene. I svi na Kosevo, igra Saraj'vo :)

Dzanelemi
Kontakt:

Post Postao/la Dzanelemi » 12 jul 2014, 15:45

[youtube][/youtube]

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 12 jul 2014, 15:49

Treba upravi javiti da odvoje nesta i za ovog bukala, da mu plate lijecenje.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 12 jul 2014, 15:51

Evolution87 je napisao/la:Treba upravi javiti da odvoje nesta i za ovog bukala, da mu plate lijecenje.
Moze od Europe jer ce prihodi biti veci posto je on hitan i tezak slucaj i lijecenje je skuplje.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”