FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kolika se posjeta ocekuje.
- JosipBukal
- Kontakt:
rammstein je napisao/la:MENE BI STID BILO DA VEČERAS NE ODEM NA HASETA DA GLEDAM SVOJE SARAJEVO POSLIJE SVIH OVIH PRELIJEPIH STVARI KOJE SU NAM SE DESILE I KOJE ĆE NAM SE DESITI!!!
POKAŽIMO DA SMO UZ KLUB, VEČERAS!!!
Stvarno ste za smijanje. Vidim da več spremate operaciju kako da se što više uvučet e š.... onom jadovanu iz Malezije ( svaki put kad mu vidim sliku pomislim : pa jeli moguče da je naša država i naš grad spao na to da ga kupuju ovakvi kreteni, a onda se sjetim da se klub koji volim nikad ne bi prodao takvom i bude mi lakše ) i da pravite spektakl od utakmice sa omladincima kardifa. ako vi budete brojali doći če vas pravo puno a u stvarnosti pored karata čija je cijena smiješna i pored toga što se dijele besplatno neče vas baš biti puno jer nisu ljudi slijepi. Malo me samo iritira ova marketing kampanja : DIO prihoda za Srebrenicu kada se zna da taj dio prihoda ne može biti veći zbog gore nabrojanog od 500 km i žaloste me te kampanje pokušavanja uzimanja nekih jeftinih poena na napačenom narodu. Mora da je to po savjetu Tana jer se mi u Sarajevu nismo nikad tako ponašali. Kad je več humanitarac i milijarder brine se za Srebrenicu što nije donirao jedno 50000 KM da se pokaže da je sa svojim parama došao u našu napačenu zemlju zbog želje da nam pomogne.
Zadnja izmjena: JosipBukal, dana/u 12 jul 2014, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da ono navijaca sto dođe veceras ,to su oni koji iskreno vole ovaj klub,i to su navijaci koje Sarajevo ima. Mrzim navijace koji samo dolaze na evropske i derbi utakmice,tim navijacima karta nije skupa ni 50 km.
Veceras akb.lijepo vrijeme,dobar sparing partner-bratski klub,cijene pristupacene( nemaju ni za to razlog, da nedođu) sta ljudima jos treba da dođu, i podrze nesto sto kazu da vole.
Veceras akb.lijepo vrijeme,dobar sparing partner-bratski klub,cijene pristupacene( nemaju ni za to razlog, da nedođu) sta ljudima jos treba da dođu, i podrze nesto sto kazu da vole.

JOSIPE mozes nas lagano povuci za...JosipBukal je napisao/la:rammstein je napisao/la:MENE BI STID BILO DA VEČERAS NE ODEM NA HASETA DA GLEDAM SVOJE SARAJEVO POSLIJE SVIH OVIH PRELIJEPIH STVARI KOJE SU NAM SE DESILE I KOJE ĆE NAM SE DESITI!!!
Stvarno ste za smijanje. Vidim da več spremate operaciju kako da se što više uvučet e š.... onom jadovanu iz Malezije ( svaki put kad mu vidim sliku pomislim : pa jeli moguče da je naša država i naš grad spao na to da ga kupuju ovakvi kreteni, a onda se sjetim da se klub koji volim nikad ne bi prodao takvom i bude mi lakše ) i da pravite spektakl od utakmice sa omladincima kardifa. ako vi budete brojali doći če vas pravo puno a u stvarnosti pored karata čija je cijena smiješna i pored toga što se dijele besplatno neče vas baš biti puno jer nisu ljudi slijepi. Malo me samo iritira ova marketing kampanja : DIO prihoda za Srebrenicu kada se zna da taj dio prihoda ne može biti veći zbog gore nabrojanog od 500 km i žaloste me te kampanje pokušavanja uzimanja nekih jeftinih poena na napačenom narodu. Mora da je to po savjetu Tana jer se mi u Sarajevu nismo nikad tako ponašali. Kad je več humanitarac i brine se za Srebrenicu što nije donirao jedno 50000 KM da se pokaže da je sa svojim parama došao u našu napačenu zemlju zbog želje da nam pomogne.

JosipBukal je napisao/la:rammstein je napisao/la:MENE BI STID BILO DA VEČERAS NE ODEM NA HASETA DA GLEDAM SVOJE SARAJEVO POSLIJE SVIH OVIH PRELIJEPIH STVARI KOJE SU NAM SE DESILE I KOJE ĆE NAM SE DESITI!!!
Stvarno ste za smijanje. Vidim da več spremate operaciju kako da se što više uvučet e š.... onom jadovanu iz Malezije ( svaki put kad mu vidim sliku pomislim : pa jeli moguče da je naša država i naš grad spao na to da ga kupuju ovakvi kreteni, a onda se sjetim da se klub koji volim nikad ne bi prodao takvom i bude mi lakše ) i da pravite spektakl od utakmice sa omladincima kardifa. ako vi budete brojali doći če vas pravo puno a u stvarnosti pored karata čija je cijena smiješna i pored toga što se dijele besplatno neče vas baš biti puno jer nisu ljudi slijepi. Malo me samo iritira ova marketing kampanja : DIO prihoda za Srebrenicu kada se zna da taj dio prihoda ne može biti veći zbog gore nabrojanog od 500 km i žaloste me te kampanje pokušavanja uzimanja nekih jeftinih poena na napačenom narodu. Mora da je to po savjetu Tana jer se mi u Sarajevu nismo nikad tako ponašali. Kad je več humanitarac i brine se za Srebrenicu što nije donirao jedno 50000 KM da se pokaže da je sa svojim parama došao u našu napačenu zemlju zbog želje da nam pomogne.
Dusa.ako kome treba privezati termin napacen onda si to ti.
Jesi jadan bukale. Idi ba na svoj krmetljak i brini se o svom jadnom klubi idi plusiraj malo ko vas ajfel. I idi slusaj sta ce ti reci onaj lutvo. Pripremaj se za bekrica i kajkuta i **** sa ove teme jade jadni onaj pogani ne znas nista pametno reci papak jedan
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
JosipBukal je napisao/la:rammstein je napisao/la:MENE BI STID BILO DA VEČERAS NE ODEM NA HASETA DA GLEDAM SVOJE SARAJEVO POSLIJE SVIH OVIH PRELIJEPIH STVARI KOJE SU NAM SE DESILE I KOJE ĆE NAM SE DESITI!!!
Nikad nisam komentarisao tvoje postove, iz razloga sto si bolestan frajer, i sto te na neki nacin sazaljavam.
Ovo je zadnji i poslednji put, da nesto napisem na tvoj komentar.Tan je do sada donirao licno 250 hiljada km,za ugrozena podrucja polavama,a njegova fondacija je dosad skupila oko 1 milion km,za iste svrhe.Taj nick sto koristis ako mozes da izbrises,jer nemoj ljudima gaditi ,jednu fudbalsku legendu.

Kakav psihopata, ne vjerujem. 

„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
a ti si brate opsjednut sarajevom, umjesto da pratis svoj klub ti dolazis na nasu temu i jalovo pokusavas nama nabiti komplekse ali ti ne uspijeva!JosipBukal je napisao/la:rammstein je napisao/la:MENE BI STID BILO DA VEČERAS NE ODEM NA HASETA DA GLEDAM SVOJE SARAJEVO POSLIJE SVIH OVIH PRELIJEPIH STVARI KOJE SU NAM SE DESILE I KOJE ĆE NAM SE DESITI!!!
Stvarno ste za smijanje. Vidim da več spremate operaciju kako da se što više uvučet e š.... onom jadovanu iz Malezije ( svaki put kad mu vidim sliku pomislim : pa jeli moguče da je naša država i naš grad spao na to da ga kupuju ovakvi kreteni, a onda se sjetim da se klub koji volim nikad ne bi prodao takvom i bude mi lakše ) i da pravite spektakl od utakmice sa omladincima kardifa. ako vi budete brojali doći če vas pravo puno a u stvarnosti pored karata čija je cijena smiješna i pored toga što se dijele besplatno neče vas baš biti puno jer nisu ljudi slijepi. Malo me samo iritira ova marketing kampanja : DIO prihoda za Srebrenicu kada se zna da taj dio prihoda ne može biti veći zbog gore nabrojanog od 500 km i žaloste me te kampanje pokušavanja uzimanja nekih jeftinih poena na napačenom narodu. Mora da je to po savjetu Tana jer se mi u Sarajevu nismo nikad tako ponašali. Kad je več humanitarac i milijarder brine se za Srebrenicu što nije donirao jedno 50000 KM da se pokaže da je sa svojim parama došao u našu napačenu zemlju zbog želje da nam pomogne.

- JosipBukal
- Kontakt:
Head je napisao/la:
E to je to o čemu sam pisao. Slika govori više od hiljadu riječi.
prosle godine se moglo na stadion unijeti sok od litar u tetrapaku
Jedan je cilj,
Jedan je put i
Samo je Jedan dom.
Jedan je put i
Samo je Jedan dom.
male87 je napisao/la:prosle godine se moglo na stadion unijeti sok od litar u tetrapaku
Ma utakmica nije takmicarskog karaktera,igramo sa bratskom ekipom, znaci bez ikakvog bezbjedonsnog rizika.Tako da ne vidim razlog, da se zabrani da se unese hrana, i da ljudi iftare na Hasetu.
Stava sam kao i @amy i samo cu ti sad replirirati i to na jedan dio posta, jer su ostalo nebuloze.JosipBukal je napisao/la:
..... Kad je več humanitarac i milijarder brine se za Srebrenicu što nije donirao jedno 50000 KM da se pokaže da je sa svojim parama došao u našu napačenu zemlju zbog želje da nam pomogne.
U ovom lezi nas najveci problem, mi samo zelimo donacije i da nam neko daje na lijepe oci. A zaboravljamo da smo zahvaljujuci nekim ljudima pali u ocima svijetskih humanitaraca jer je nasa zemlja od rata na ovamo dobila donacija preko 15 milijardi KM i gdje su pare? Da su pravilno rasporedjene mogli smo biti jaci od Svicarske.
Ali nema toga vise, u svijetu kapitalizma postoje samo projekti i investicije u kojima ce ljudi zaradjivati. Napravi projekat i ambijent i eto para da svi zarade, i nasi ljudi i firme a Bogami i investitori.
Dovidjenja

nemojte mu zamjeriti ljudi, nije on kriv, bolest je to
okrenimo se tekmi, nasem sjajnom marketingu, kad god otvoris SS.BA, I ostale portale samo SARAJEVO-SARAJEVO, odem u grad cijeli grad pod plakatima ove tekme, mogu zamisliti tek sa norvezanima sta ce biti
onda cujem price kako su igraci prezadovoljni, pa vidimneki nece ni raskid ugovora
pa onda cujem da jos nije zavrsen prelazni rok
pa onda cujem da tan tek pocinje projekat "Sarajevo" i da ne dolazi u cetvrtak tek onako
JA UZIVAM, VI UZIVATE, SVI UZIVAMO...pustite ih, nisu bitni

okrenimo se tekmi, nasem sjajnom marketingu, kad god otvoris SS.BA, I ostale portale samo SARAJEVO-SARAJEVO, odem u grad cijeli grad pod plakatima ove tekme, mogu zamisliti tek sa norvezanima sta ce biti

onda cujem price kako su igraci prezadovoljni, pa vidimneki nece ni raskid ugovora

pa onda cujem da jos nije zavrsen prelazni rok
pa onda cujem da tan tek pocinje projekat "Sarajevo" i da ne dolazi u cetvrtak tek onako

JA UZIVAM, VI UZIVATE, SVI UZIVAMO...pustite ih, nisu bitni
Neka dođe 5000 ljudi bit ce dovoljno da se stanarina isfinansira jednom djetetu za godinu dana. A i Dino je rekao 1-2 djece ce biti podrzano. Svaka cast upravi, naravno da se nadam boljoj posjeti od gore navedene. I svi na Kosevo, igra Saraj'vo 

[youtube][/youtube]JosipBukal je napisao/la:rammstein je napisao/la:MENE BI STID BILO DA VEČERAS NE ODEM NA HASETA DA GLEDAM SVOJE SARAJEVO POSLIJE SVIH OVIH PRELIJEPIH STVARI KOJE SU NAM SE DESILE I KOJE ĆE NAM SE DESITI!!!
- Evolution87
- Kontakt:
Treba upravi javiti da odvoje nesta i za ovog bukala, da mu plate lijecenje.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Moze od Europe jer ce prihodi biti veci posto je on hitan i tezak slucaj i lijecenje je skuplje.Evolution87 je napisao/la:Treba upravi javiti da odvoje nesta i za ovog bukala, da mu plate lijecenje.
Trenutno korisnika/ca: Dave, MaroonBjelave, plisek i 31 gost.