FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Donnie Darko
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Donnie Darko » 12 jul 2014, 12:32

miki_92 je napisao/la:ma male su sanse za Benatiu
pa City-u su trazili 40 mil. + Nastasic :crazy:

ja ne kontam ovo ovoliko smaranje sa Marquinhosom, kao da drugog stoperam nema na svijetu
ista situacija kao sa T. Silvom :?
Meni se sviđa Marquinhos, i govorio sam da nemam problema sa njim kao pojačanjem, ali samo uz još jednog WC štopera kao Hummels recimo.

A njima Marqunhos i Mathieu prioriteti, a rezervne opcije Hummels i Verthongen, direktori svemira za ove :facepalm:

Jedan štoper ni u kojem slučaju nije dovoljan, onda bi bio u istoj situaciji kao prošle sezone. Jednu povredu udaljen od pakla.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 12 jul 2014, 12:35

Samo jedno pitanje, zasto ne Mathieu ?

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 12 jul 2014, 12:36

[youtube][/youtube]

ROBOCOP!!!

:urnebes: :urnebes: :urnebes:

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 12 jul 2014, 12:39

Donnie Darko je napisao/la:
miki_92 je napisao/la:ma male su sanse za Benatiu
pa City-u su trazili 40 mil. + Nastasic :crazy:

ja ne kontam ovo ovoliko smaranje sa Marquinhosom, kao da drugog stoperam nema na svijetu
ista situacija kao sa T. Silvom :?
Meni se sviđa Marquinhos, i govorio sam da nemam problema sa njim kao pojačanjem, ali samo uz još jednog WC štopera kao Hummels recimo.

A njima Marqunhos i Mathieu prioriteti, a rezervne opcije Hummels i Verthongen, direktori svemira za ove :facepalm:

Jedan štoper ni u kojem slučaju nije dovoljan, onda bi bio u istoj situaciji kao prošle sezone. Jednu povredu udaljen od pakla.
ma 2 stopera su "must", tu nema price
nemam ja nista protiv Marquinhosa, samo ovo se brate oteglo previse
za mene 2 najbolje opcije su Hummels (navodno blizu Uniteda) i Verthongen (moze i LB pokriti) i da bio nudjen Barci za 12 mil oni to ladno odbili, yebem te logiko

@rajaz
nek dodje Mathieu, ali prije toga treba jedan WC stoper, on moze samo kao back-up sluziti ;)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 12 jul 2014, 12:39

Rajaz je napisao/la:Samo jedno pitanje, zasto ne Mathieu ?
zato sto je je starac foco od 31.godinu koji ustvari nije stoper nego bek,nikakav kvalitet ,dosta je tih "stopera" u barci ,
kupi ga za 15 miliona pa opet za godinu i po trazi ponovo stopera jer vec tad ce bit zreo za penziju :urnebes:
zar nije bolje dodat jos 5-10 mil i uzet stopera koji moze biti makar 4-5 godina ,
nije da barca uzima stopera svake godine :roll: :roll:

pa mogu vratiti i marqueza sta njemu fali ,tu su slicnog godista on i mathieu :urnebes:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 12 jul 2014, 12:40

Zato što ima pun **** boljih rješenja, a Valencia ga očigledno neće pustiti za siću. A i preko 30 godina ima :roll:

Ako je WC stoper + Mathieu, onda ok.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 12 jul 2014, 12:42

Donnie Darko je napisao/la: Ako je WC stoper + Mathieu, onda ok.
:thumbup:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 12 jul 2014, 12:43

mandraX je napisao/la:[youtube][/youtube]

ROBOCOP!!!

pravo stopera igra na ovom klipu,**** albu :urnebes:
i ovo da nam igra stopera i da bude pojacanje ,pa ovaj nikom ne bi bio pojacanje u odbrani

robocop :urnebes: :urnebes: :urnebes:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 12 jul 2014, 12:45

barca_87 je napisao/la:
mandraX je napisao/la:[youtube][/youtube]

ROBOCOP!!!

pravo stopera igra na ovom klipu,**** albu :urnebes:
i ovo da nam igra stopera i da bude pojacanje ,pa ovaj nikom ne bi bio pojacanje u odbrani

robocop :urnebes: :urnebes: :urnebes:
ne sudi na osnovu YT klipova, zlobnici rade ovo da miniraju Grande Jermy-a :rol:

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 12 jul 2014, 12:49

Barcelona će imati jedan od najboljih napada koje je svijet ikad vidio. Neymar - Suarez - Messi, kako samo ovo strašno zvuči. :o Ako ih Enrique bude znao koristiti zajedno u formaciji koja će najvjerovatnije izgledati 4-3-3, onda je uradio pola posla. Druga polovina se odnosi na pronalazak najmanje jednog WC štopera (iako bi najbolje bilo s dvojicom dugoročno riješiti problem) i eventualne zamjene za Alvesa. Ako bi Xavi ostao još jednu sezonu, smatram da bi veza bila zadovoljavajuća.

Sve u svemu, evidentno je da se ponovo gradi tim koji će biti strah i trepet ne samo u Španiji, nego u cijeloj Evropi. Da li će projekt doživjeti fijasko ili veliki uspjeh, zavisi od nekoliko ključnih faktora, prije svega uigravanja ekipe za nove izazove.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 12 jul 2014, 12:52

Donnie Darko je napisao/la:
Zato što ima pun **** boljih rješenja, a Valencia ga očigledno neće pustiti za siću. A i preko 30 godina ima :roll:

Ako je WC stoper + Mathieu, onda ok.
ma ima jasta nego,radije bi fazia iz seville ,iste pare su u pitanju,mussacchia iz villareala (dzaba lik) ,

onda sto da ne ovog dovest martinsa indija ili de vriija ,pa ima stopera metar ,od kojih ces imat neke koristi
ovog mathieua samo sezonu koristi i sutni ,pare otisle u vjetar :?

ma ne bi ga ni u kakvoj kombinaciji ,da dodje thiago silva i on opet bi on bio promasaj jer za te pare mozes dovest 2 puta bolje i mladje

on vrijedi nekih 7-8 miliona ,ako ga za te pare mogu dovest bujrum ,preko je vec velika kradja a pogotovo 15 -20 miliona :? :facepalm:,ljudi dovedose mangalu za 39 mil a ovaj da kosta 20 :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

MES QUE UN CLUB !!!

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 12 jul 2014, 12:57

Taj klip je iz vremena kada je igrao lijevog beka, od prosle sezone igra stopera i fantasticno je obavio taj zadatak. Najbolji igrac Valencije uz Pareja. Spoj brzine, snage i inteligencije, tesko je naci boljeg za 15 miliona. Najbrzi stoper lige, agresivan, zna s loptom, visok, jak u duelu, veliki radnik i profesionalac. Bas kakve L. Enrique voli.
@Donnie pa i ja tako kontam, WC stoper i Mathieu.
Upariti tromog Hummelsa sa jos gorim Piqueom i postavit ih na 40m od gola je samoubistvo.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 12 jul 2014, 12:57

@barca87 zasto ne ovaj lik :mrgreen:
slika

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 12 jul 2014, 13:00

I ja bih bio prezadovoljan da dodje neki WC stoper i Mathieu. Ali nevjerovatno je koliko je Barci prosle godine nedostajao desni bek. Ubleha ode u napad ,pa se ne moze vratiti. I onda stoperi u belaju. Jos ako se sjetimo da je prosle godine vezni red katastrofalno pomagao odbrani,stoperi nisu ni mogli bolje,iako su se oni uklopili u sivilo.

Ubleha nije imao jedan upotrebljiv prodor i centarsut po utakmici,a u odbrani nije postojao uopste. Nosi ga vise. Dao je svoj maksimum,bio je par sezona najbolji bek na svijetu,ali gotovo je. Mijenjaaaaj :D

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 12 jul 2014, 13:05

miki_92 je napisao/la:@barca87 zasto ne ovaj lik :mrgreen:
slika
uu hektor moreno,pa za njega sam zaboravio,steta sto je teze povrijedjen
ovaj lik je ubica ,bas kad sam gledo SP i meksiko kontam vidi jbt igraca za odbrane top,
evo npr bolje opcije od mathieua uz ove mladje holandjane koji nista skuplji ne bi bili od francuske ublehe i starca foce

[youtube][/youtube]
vidis ti snalazljivosti :mrgreen:
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 12 jul 2014, 13:08, ukupno mijenjano 1 put.

MES QUE UN CLUB !!!

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 12 jul 2014, 13:08

pa backup nije bitan , nista protiv Mathieua ne bi mi imali da nam dodje Hummels ..

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 12 jul 2014, 13:41

Ma strasan je igrac Mathieu.Najbrzi stoper svemira 100%.Bio bi veliko pojacanje, uz njega bi volio vidjeti Marquinosa, oko 45 miliona bi kostala njih dvoica :)

Alba-Mathieu-Pique-Marquinos

Idealna kombinacija.Alba i Mathieu se poznaju fenomenalno, oboica brzi kao vjetar, Marquinos na beka radi balansa u ekipi.

Zadrzati Adriana i Montoyu kao rezervne bekove,kao i Bartru kao igraca koji ce otjerati na klupu Shakiru.

Alvesa nabiti nogom.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 12 jul 2014, 13:45

Johny je napisao/la:Ma strasan je igrac Mathieu.Najbrzi stoper svemira 100%.Bio bi veliko pojacanje, uz njega bi volio vidjeti Marquinosa, oko 45 miliona bi kostala njih dvoica :)

Alba-Mathieu-Pique-Marquinos

Idealna kombinacija.Alba i Mathieu se poznaju fenomenalno, oboica brzi kao vjetar, Marquinos na beka radi balansa u ekipi.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
pa opet imas samo jednog stopera ko zamjenu ,onda moras uzet uz marquinhosa jos dva stopera ako ces ovog na beka :mrgreen:

MES QUE UN CLUB !!!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 12 jul 2014, 13:46

Ne mogu dovest beka ako Alvesa ne prodaju. Ne ide, imali bi 3 beka jbemu :lol: ..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.