Cleveland just signed Delonte West to make LeBron James mom happy also.
Cleveland Cavaliers
-
RiverPlate
- Kontakt:
Re: Cleveland Cavaliers
Grbavica naš je Hram!!!
Umalo da ispustim suzu radi odluke James-a. Koja priča, nije mi više dno dna zbog izdaja. Vratio se tamo gdje je počeo, uzme li prsten sa Cavs-ima snimat će se film.
Cavs-i sa James-om kao liderom i potencijalom najjačom ekipom u ligi (uz 76ers-e sa Embiid-om) Cavs-i mogu jako daleko. Možda uđu malo lošije u sezone ali kako bude odmicala trpati će svakome. Sa James-om je došlo mnogo iskustva, snage, ma svega.
Dirnut sam
Cavs-i sa James-om kao liderom i potencijalom najjačom ekipom u ligi (uz 76ers-e sa Embiid-om) Cavs-i mogu jako daleko. Možda uđu malo lošije u sezone ali kako bude odmicala trpati će svakome. Sa James-om je došlo mnogo iskustva, snage, ma svega.
Dirnut sam
GO CAVS GO !
Zna znanje.
Mislim da mu je sve oprošteno u Clevelandu, još samo @adriano da oprosti.
Zna znanje.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- adriano_leite
- Kontakt:
Gee trejdan u Pelicane, a dobili smo zasticeni pick druge runde koji su oni dobili od Clippersa, sto znaci da je bilo u pitanju samo kreiranje TPE, a to ce iznositi 3.25 miliona. Zbog toga Gee nije samo bio otpusten.
U odvojenom trejdu, Hopson je trejdan za Haywooda i Powella, sto znaci da smo zaista zeljeli ovog momka Powella uzeti na draftu.
Griffin je odradio odlican posao i pokazuje koliko je kreativan. Ide se na Allena i Millera, Allen za vet minimum a Miller vjerovatno ce se uklopiti u TPE kreiran trejdom Alonza. Ostaje MLE, ostaju vet minimum ugovori, kao i to da konacno mozemo dati ugovor Wigginsu i Harrisu kada sve bude gotovo.
GO CAVS GO!!!
Edit: bust
[youtube][/youtube]
No trade for you boy
.
U odvojenom trejdu, Hopson je trejdan za Haywooda i Powella, sto znaci da smo zaista zeljeli ovog momka Powella uzeti na draftu.
Griffin je odradio odlican posao i pokazuje koliko je kreativan. Ide se na Allena i Millera, Allen za vet minimum a Miller vjerovatno ce se uklopiti u TPE kreiran trejdom Alonza. Ostaje MLE, ostaju vet minimum ugovori, kao i to da konacno mozemo dati ugovor Wigginsu i Harrisu kada sve bude gotovo.
GO CAVS GO!!!
Edit: bust
[youtube][/youtube]
No trade for you boy
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Odigra odlicnu odbranu, izblokira Parkera i nastavlja trcati kao da se nista nije desilo, a Delly je to dobro prepoznao i dao mu loptu u kontri, nakon cega ide and 1. Ovaj momak bi fakat mogao biti odlican igrac. Jos uvijek je dijete, toliko hypea oko njega, a on se ne kurci, nego ima misiju da bude sto bolji. Ne bih ga dao za 2 Kevina Lovea i nadam se da necemo napraviti tu gresku.
On i James kao SG i SF bi mogli raditi cuda, jos im tu dodati Irvinga i to je nesto strasno. Wiggins i James mogu krpati Irvingove propuste u odbrani, a u napadu bi bili ubojiti, iako Wiggins nema neki sut, ali konstantno je u pokretu, sto Blatt trazi od svojih igraca. Puno bolji fit je Wiggins od Waitersa u ovakvoj situaciji za Cavse. S druge strane, Waiters kao 6. covjek bi bio odlican za nas. Zaista je tesko odluciti se sta uraditi sa Waitersom i Wigginsom.
Moguce je da obojica ostanu jer je James rekao da ne ocekuje mnogo prve sezone, tako da mislim da se nece bas jurnjati za Loveom, nego je moguce da ga sacekamo iduce sezone kada bude FA.
Odigra odlicnu odbranu, izblokira Parkera i nastavlja trcati kao da se nista nije desilo, a Delly je to dobro prepoznao i dao mu loptu u kontri, nakon cega ide and 1. Ovaj momak bi fakat mogao biti odlican igrac. Jos uvijek je dijete, toliko hypea oko njega, a on se ne kurci, nego ima misiju da bude sto bolji. Ne bih ga dao za 2 Kevina Lovea i nadam se da necemo napraviti tu gresku.
On i James kao SG i SF bi mogli raditi cuda, jos im tu dodati Irvinga i to je nesto strasno. Wiggins i James mogu krpati Irvingove propuste u odbrani, a u napadu bi bili ubojiti, iako Wiggins nema neki sut, ali konstantno je u pokretu, sto Blatt trazi od svojih igraca. Puno bolji fit je Wiggins od Waitersa u ovakvoj situaciji za Cavse. S druge strane, Waiters kao 6. covjek bi bio odlican za nas. Zaista je tesko odluciti se sta uraditi sa Waitersom i Wigginsom.
Moguce je da obojica ostanu jer je James rekao da ne ocekuje mnogo prve sezone, tako da mislim da se nece bas jurnjati za Loveom, nego je moguce da ga sacekamo iduce sezone kada bude FA.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Sa Lebronom ste dobili 2 Lovea,vama on i ne treba vise 
- adriano_leite
- Kontakt:
Znam da nam ne treba, ali izgleda da FO zeli jos da pojaca ekipu, sto je i normalno, ali drago mi je sto su dali rijec Wigginsu da nece biti trejdan.lumani je napisao/la:Sa Lebronom ste dobili 2 Lovea,vama on i ne treba vise
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Nema potrebe za pojacanja..Dobili ste wigginsa,jamesa..Kevin ovdje samo gubi ako dode,nece on imati tu slobodu kao kod vukova...
[youtube][/youtube]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- adriano_leite
- Kontakt:
Vidio sam to i bilo je pitanje momenta kad ce to neko postavitimiki_92 je napisao/la:![]()
[youtube][/youtube]
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
not my cup of tea kad je u pitanju izgledadriano_leite je napisao/la:Vidio sam to i bilo je pitanje momenta kad ce to neko postavitimiki_92 je napisao/la:![]()
[youtube][/youtube]. Ako zanemarimo svrhu, cura predobro pjeva i ima ono nesto
.
al slusati je mogu svakako
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
wiggins nema sut, a james ima vrhunski sut 
- adriano_leite
- Kontakt:
OOOOOO Dzemila, sta ima? Odose svi iz ClevelandaMickoSAS je napisao/la:wiggins nema sut, a james ima vrhunski sut
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
adriano_leite je napisao/la:OOOOOO Dzemila, sta ima? Odose svi iz ClevelandaMickoSAS je napisao/la:wiggins nema sut, a james ima vrhunski sut. Wiggins jos uvijek ne moze kreirati sebi nista, a nije ni spot up suter, Kyrie ima sut i jako je sposoban da sebi kreira, a James moze kreirati sebi situacije kad bi samo isao na ulaz, svojom snagom. Na to se odnosilo to da Wiggins nema suta, ali bukvalac odmah pomislio da racunam na to da James ima sut
. 4 godine koliko sam na forumu, u raznim diskusijama, govorim kako James nije siguran suter, ali eto ti se nadjes pametan da izvrces moje rijeci
.
James ima dobar sut, ne znam o cemu prica taj gore
zato uvek resava utakmicu snagom i prodoromlumani je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:OOOOOO Dzemila, sta ima? Odose svi iz ClevelandaMickoSAS je napisao/la:wiggins nema sut, a james ima vrhunski sut. Wiggins jos uvijek ne moze kreirati sebi nista, a nije ni spot up suter, Kyrie ima sut i jako je sposoban da sebi kreira, a James moze kreirati sebi situacije kad bi samo isao na ulaz, svojom snagom. Na to se odnosilo to da Wiggins nema suta, ali bukvalac odmah pomislio da racunam na to da James ima sut
. 4 godine koliko sam na forumu, u raznim diskusijama, govorim kako James nije siguran suter, ali eto ti se nadjes pametan da izvrces moje rijeci
.
James ima dobar sut, ne znam o cemu prica taj gore![]()
Zna sam sebi kreirati kao sto Adriano rece,zna tricu pogoditi,post up fade away itd.....mnogi zaboravljaju da Jamesu nije potrebno samo da sutira,kada covjek ima snagu i prodor.
pozdravio ga Kawhi
adriano se prvo posere po wigginsu

pa ga onda nahvali kao da je jordan, james, magic i bird u jednomadriano_leite je napisao/la:Po mom misljenju, McDermott, Nurkic i neki suter uzet pickom 32 ili 33 je puno bolje od Wigginsa
adriano_leite je napisao/la:Ovaj momak bi fakat mogao biti odlican igrac. Jos uvijek je dijete, toliko hypea oko njega, a on se ne kurci, nego ima misiju da bude sto bolji. Ne bih ga dao za 2 Kevina Lovea i nadam se da necemo napraviti tu gresku.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- Kobe Bryant
- Kontakt:
nemoj ga dirati , momak konacno moze da odahne , konacno u slijedece 4 sezone ima pravo da se nada tituli , valjalo je istrpiti i braniti Bennetta
Wiggins je legitimni prospekt , ali @adrinao druze sa Love-om bi bili medju 4 kandidnata za titulu , doduse Love nije na odbrani toliko jak ali je bolji suter od Bosh-a a Varejao i TT mogu pomoci u odbrani.
Doduse Love je rizik Wiggins ce ti ostati min 6-7 god ... Lebron moze igrati PF , trebate se rjesiti Bennetta za kvlaitetnog PF-C igraca i beckup play + suteri Ray i MM
Wiggins je legitimni prospekt , ali @adrinao druze sa Love-om bi bili medju 4 kandidnata za titulu , doduse Love nije na odbrani toliko jak ali je bolji suter od Bosh-a a Varejao i TT mogu pomoci u odbrani.
Doduse Love je rizik Wiggins ce ti ostati min 6-7 god ... Lebron moze igrati PF , trebate se rjesiti Bennetta za kvlaitetnog PF-C igraca i beckup play + suteri Ray i MM
mislim nema logike, prvo se zalaze da wigginsa da za mcdermonta i nurkica
pa onda ga ne bi dao za lovea 
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- adriano_leite
- Kontakt:
Ja sam rekao sta je po mom misljenju bolje za tim, jer tada nije bilo pojma o tome da ce James doci i Jukom i McDermottom bi pokrio 2 najtanje pozicije u timu. S druge strane, za Wigginsa nisam nikada rekao da je los igrac, niti da je los izbor, a samo ti izgleda vidis da sam ga nahvalio kao da je sve to u jednom. Momak je oduvijek potencijal i jednom sam prilikom rekao da je Jabari trenutno bolji igrac, ali da Wiggins vjerovatno ima vise potencijala, iskopaj i to. Sto se tice toga da ga ne bih dao za 2 Lovea, ko god pogleda roster, skontat ce da smo jako dobro popunjeni na svim pozicijama, da cemo dovesti jos FA igraca, pa eto i vjerovatno veterana poput Allena i nema potrebe zuriti sa davanjem Wigginsa za Lovea kada se moze Lovea potpisati iduce godine (da, sada Cavsi imaju vece sanse da potpisu Lovea nego Lakersi i svi ostali timovi).KK_Bosna je napisao/la:adriano se prvo posere po wigginsu
pa ga onda nahvali kao da je jordan, james, magic i bird u jednomadriano_leite je napisao/la:Po mom misljenju, McDermott, Nurkic i neki suter uzet pickom 32 ili 33 je puno bolje od Wigginsa
adriano_leite je napisao/la:Ovaj momak bi fakat mogao biti odlican igrac. Jos uvijek je dijete, toliko hypea oko njega, a on se ne kurci, nego ima misiju da bude sto bolji. Ne bih ga dao za 2 Kevina Lovea i nadam se da necemo napraviti tu gresku.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Jason Lloyd @JasonLloydABJ about 10 minutes ago
#Cavs David Blatt on Wiggins trade rumors: "There’s no reason for worry on his part because Andrew’s not going anywhere, as far as I know."
odlicna vijest ako je tacna, a sumnjam da bi Blattu FO slagao da nece trejdati Wigginsa.
#Cavs David Blatt on Wiggins trade rumors: "There’s no reason for worry on his part because Andrew’s not going anywhere, as far as I know."
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.