Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Niko nije zamena 100%, ali kada bih birao najidealniju mogucu, Reus, Alexis, Benzema, bas tim redosledom.OTNYS_YNWA je napisao/la:A za koga ti smatras da je zamjena za Suareza?
Kao prvo, 28. godina - najbolje godine za jednog napadaca. Suarez je novim ugovorom imao astronomsku platu i siguran sam da bi Falcao bio zadovoljan istom. Razumio bih ja da pricamo o nekom igracu koji nije kalibar Falcao, ali ne razumijem zasto to pises o njemu. Ne mozes ti da znas zasto se ne bi uklopio sa Sturidgeom, po meni je jedini igrac sa kojim bih bio zadovoljan u napadu za sljedecu sezonu, kada vec Sule odlazi.
Bony, Origi i njima slicni su ok, ali su igraci koji ni u ludilu ne mogu zamijeniti Urugvajca.
Ja zato i ne navodim krila, Reus i Alexis nisu krila a la Sterling, vec krilni napadaci, poluspicevi, kompletni ofanzivni igraci. Suarez je to isto na neki nacin, zato je ovo sto je Brendan izumeo sa SaS i funkcionisalo.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne slazem se ali ok, svako ima svoje misljenje. Najbolji primjer za ovo su Pjetlici, uzeli su krila, doveli Soldada, ubicu u sesnaestercu i corak. Nisu mogli da se sastave. Liverpoolu bi odlicno dosao Reus, neko ko Sanchez i slicno, ali najvise je potreban igrac koji moze sa sigurnoscu da prebaci preko 20 golova u sezoni.
Odlicno napisano, posebno drugi pasus.Paradajz je napisao/la:Niko nije zamena 100%, ali kada bih birao najidealniju mogucu, Reus, Alexis, Benzema, bas tim redosledom.OTNYS_YNWA je napisao/la:A za koga ti smatras da je zamjena za Suareza?
Kao prvo, 28. godina - najbolje godine za jednog napadaca. Suarez je novim ugovorom imao astronomsku platu i siguran sam da bi Falcao bio zadovoljan istom. Razumio bih ja da pricamo o nekom igracu koji nije kalibar Falcao, ali ne razumijem zasto to pises o njemu. Ne mozes ti da znas zasto se ne bi uklopio sa Sturidgeom, po meni je jedini igrac sa kojim bih bio zadovoljan u napadu za sljedecu sezonu, kada vec Sule odlazi.
Bony, Origi i njima slicni su ok, ali su igraci koji ni u ludilu ne mogu zamijeniti Urugvajca.
Jesu to odlicne godine, ali ce transfer biti preskup za nas, druga je prica da on bude placen kao van Persie npr, a bice double that.
Sumnjam da bi bio zadovoljan istom platom kao ovaj, jer je Suarez imao 200k funti nedeljno ili 12,5m evra godisnje, dok ovaj ima 18m evra godisnje i to tax free, znaci racunaj da ima skoro pa duplo vise. Pa ludak samo moze da prihvati manje.
Ma ne moze da se uklopi na nacin na kakav Brendan zeli, jer svaki igrac pored njega bi bio zakljucan na krilo, kao sto je to Diego Costa bio u Atleticu, covek igrao krilo. I cak su njih dvojica uspevala da saradjuju u par slucajeva u 4-4-2, samo zbog neverovatnog work rate-a Coste. Nama treba napadac koji ce da pravi prostor Sturridgeu, da izlazi na krilo, pozadi da se vraca, ne da zauzima prostor. Sturridge opet nije tip igraca koji ce da radi za drugog napadaca, i bice jednostavno zrtvovan na krilu, gde nece osloboditi 100% svojih mogucnosti.
De Telegraaf : Ajax have received €2m (£1.69m) from Luis Suárez transfer to Barcelona. #lfc #ajax
Veci jesu, ali bolji, bar po meni, nisu.Otelo je napisao/la:Odlazili su i veci od Suareza pa se je klub vracao jos jaci.
Samo, hvala mu sto je otisao sad a ne u zadnje sekunde prelaznog roka.
Jos je dovoljno vremana i da se razmisli sta nam treba najvise i da se pronadje najbolje moguce rjesenje
Nije ovo u Liverpoolu, nego na aerodromu u Lisabonu sinoc. Navodno krenuo prema LiverpooluEDO299 je napisao/la:
Tu je napokon
WalesOnline:
Swansea City striker Wilfried Bony today appears to be heading closer to a £19m move to Liverpool with Brendan Rodgers told he can snatch the Ivory Cost star by matching the player's release clause.
ago Aspas ready to take pay cut to join Sevilla. Agent to hold talks with LFC next week. He could be included in Moreno deal [ElDesmarque]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.