Mićo je već u inostranstvu....mma_hz je napisao/la:Sta je sa onim Micom iz Zvijezde..gio10 je napisao/la:Doći će ako Bog da jedan dobar igrač, potpisaće vjerovatno Hadžiahmetović koji je po nekima i veći talent od Gojaka ( tu se ja ne slažem ) a imaćemo para sigurno za bar još 2 pojačanja ( napadač i def. vezni )
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bez obzira, kresanje dugova i to, mislim da moraju makar 2 dobra igrača doći da bi se mi mogli nadati Evropi do godine, a ako se ne plasiramo u Evropu to bi već bio belaj...
Što se odbrane tiče imamo Fejzića, Memiju, Zeljkovića, Kosorića i Bogdanovića. Zeljković i Memija mogu igrati desnog beka, ne znam za Fejzića. Desno Čolić, već sam mu nabrojao zamjene, a lijevo Kvesić a zamjena Dedić
Sredina - Hasanović, Tomić & Sadiković ; Zamjene za Tomića i Hasanovića nema i drugi Sadiković im zamjena ne može biti jer bi previše izgubili na terenu. Dakle, trebamo dovesti zadnjeg veznog i nadati se da će Tomića povrede zaobići.. Nadam se Bekriji i Hadžiahmetoviću jer nam ta dva igrača trebaju
Krila - Stanić, Bučan, Bajić, Nuspahić - solidno popunjene pozicije, mada bi mogao još jedan igrač uskočiti.
Napad Količić, Nedo i taj Basa. Tanko za 15+ golova u sezoni jednog igrača, ali ako će ginuti svaku utakmicu kao Nedo protiv Lovćena mogu biti izuzetno dobri napadači, sa malim brojem golova ali sigurno sa puno učestvovanja u igri i otkrivanja prostora za druge igrače
Da rezimiramo: Trebaju nam 3 igrača: Def. vezni, krilo te možda napadač. ( U ova 3 igrača nisam računao Bekriju i Amira jer njih računam kao da su naši
)
Što se odbrane tiče imamo Fejzića, Memiju, Zeljkovića, Kosorića i Bogdanovića. Zeljković i Memija mogu igrati desnog beka, ne znam za Fejzića. Desno Čolić, već sam mu nabrojao zamjene, a lijevo Kvesić a zamjena Dedić
Sredina - Hasanović, Tomić & Sadiković ; Zamjene za Tomića i Hasanovića nema i drugi Sadiković im zamjena ne može biti jer bi previše izgubili na terenu. Dakle, trebamo dovesti zadnjeg veznog i nadati se da će Tomića povrede zaobići.. Nadam se Bekriji i Hadžiahmetoviću jer nam ta dva igrača trebaju
Krila - Stanić, Bučan, Bajić, Nuspahić - solidno popunjene pozicije, mada bi mogao još jedan igrač uskočiti.
Napad Količić, Nedo i taj Basa. Tanko za 15+ golova u sezoni jednog igrača, ali ako će ginuti svaku utakmicu kao Nedo protiv Lovćena mogu biti izuzetno dobri napadači, sa malim brojem golova ali sigurno sa puno učestvovanja u igri i otkrivanja prostora za druge igrače
Da rezimiramo: Trebaju nam 3 igrača: Def. vezni, krilo te možda napadač. ( U ova 3 igrača nisam računao Bekriju i Amira jer njih računam kao da su naši

Ja te volim, volim Željo..
Neznam ljudi ali ponovo krecemo ispocetka a to sve zahvaljujuci hadaljima u upravi dok je bio amar trener nisu mogli ispratiti rezulatate umjesto da smo za ovi 5.6 godina sto smo harali ligom iskoristili za iskorak mi se vracamo ponovo na pocetak i ponovo građenje ekipe neznam ovo je bila sansa kao i onda 2000 pa do 2005 kad smo isto ovako dominirali i onda na kraju sve propade pa sve ispocetka .
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.
Samo kod vas Osim ima kredita bruku, sto je i razumljivo. Koliko ce trebati vremena da shvatite da je Osim najveci krivac za situaciju u kojoj se nalazite 

Nije ovo ni blizu takva situacija, sad imamo Amara.blu je napisao/la:ovo je bila sansa kao i onda 2000 pa do 2005 kad smo isto ovako dominirali i onda na kraju sve propade pa sve ispocetka .
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- SarajlijaTM
Re: Odg: FK Željezničar
Zar još pokusavate s tom pricom?Dzanelemi je napisao/la:Samo kod vas Osim ima kredita bruku, sto je i razumljivo. Koliko ce trebati vremena da shvatite da je Osim najveci krivac za situaciju u kojoj se nalazite

Sve dok im odgovarate oni će pokušavati 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Za sve je kriv amar puna vitrina trofeja, u pravu su pitari.
Pa ne pokusavam... boli me briga vala onako dosadno mi pa razglabam.
Samo konstatujem da kada je sve kod vas bilo OK, Osim je bio zasluzan sto su se dovodili igraci, Osim je placao igrace, Osim je bio sve i glava i rep. Sada kada se vidi da je tu bilo nesto truhlo, to nesto nije bio Osim, bio je prvo Zujo, pa Muharemovic, pa Djurbuzovic...?!
Kako sad to odjednom, evo gore neko iznad napisa Dzelo da je kriv za trenutno stanje?!
Nije li Osim taj koji je "donio svoje pare" i ulagao u klub, pa ste zimus pisali da je on i trener i uprava sve da je, i da vam ne treba niko osim njeg... I sad odjednom neko je drugi napravio dug, neko je drugi kriv za neshto... OK
P.S. Ako moze neki normalan odgovor, ako ce biti ala ovaj tvoj iznad nemoj majke ti.
Samo konstatujem da kada je sve kod vas bilo OK, Osim je bio zasluzan sto su se dovodili igraci, Osim je placao igrace, Osim je bio sve i glava i rep. Sada kada se vidi da je tu bilo nesto truhlo, to nesto nije bio Osim, bio je prvo Zujo, pa Muharemovic, pa Djurbuzovic...?!
Kako sad to odjednom, evo gore neko iznad napisa Dzelo da je kriv za trenutno stanje?!
Nije li Osim taj koji je "donio svoje pare" i ulagao u klub, pa ste zimus pisali da je on i trener i uprava sve da je, i da vam ne treba niko osim njeg... I sad odjednom neko je drugi napravio dug, neko je drugi kriv za neshto... OK
P.S. Ako moze neki normalan odgovor, ako ce biti ala ovaj tvoj iznad nemoj majke ti.
-
- Kontakt:
Sta ce ti odgovor? U pravu si,mi smo u zabludi i time je vama olaksan put ka tituli. Vuci siti,a ovce na broju. 

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
- SarajlijaTM
Evo normalan odgovor.
Dzelo i prethodne uprave su gurali pod sto dugove i umalo nas u crno zavise, ali da te razocaram od toga sad nema nista.
U vrijeme pravljenja tih dugova osim nije bio u klubu jedan dio, a drugi dio kad je bio tu je vodio racuna o igri i nije imao kontakta sa bilo kakvim reprogramima dugova i sl.
Taj covjek sta god da je radio u klubu je bilo kako treba, a to sto je vama antipatican nema veze sa dugovima. Kontas?
Sta ti još nije jasno?
Dzelo i prethodne uprave su gurali pod sto dugove i umalo nas u crno zavise, ali da te razocaram od toga sad nema nista.
U vrijeme pravljenja tih dugova osim nije bio u klubu jedan dio, a drugi dio kad je bio tu je vodio racuna o igri i nije imao kontakta sa bilo kakvim reprogramima dugova i sl.
Taj covjek sta god da je radio u klubu je bilo kako treba, a to sto je vama antipatican nema veze sa dugovima. Kontas?
Sta ti još nije jasno?
Bolan što peglaš više molim te?Dzanelemi je napisao/la:Pa ne pokusavam... boli me briga vala onako dosadno mi pa razglabam.
Nista... ocigledno da ne mozes dati ikakav smislen odgovor jer ga ne znas... Nas put je isti bio Osim tu ili ne bio. Vi ste od kluba koji se mogao lansirati u nebo BH Fudbala i zauvijek zakovati za vrh, dosli do kluba koji ce se boriti za Evropu, i to ako bude, bice uspjeh. A sto je najgore jos uvijek idealizirate to stanje i sami sebi mazete oci. Sto nama u sustini i odgovara. Nego nako eto naglabam sa vama, interesuje me taj vas stav... kratim vrijeme do iftara.neroazzuro je napisao/la:Sta ce ti odgovor? U pravu si,mi smo u zabludi i time je vama olaksan put ka tituli. Vuci siti,a ovce na broju.
Mi ćemo biti konkurenti za titulu do zadnjeg kola kao i ove godine a to sto nas vi svrstavate negdje drugo to je vas problem. I jos da se zahvalim na tvojoj velikoj brigi za zeljezničar to je pravi komsija.
Džaba postiš kad imaš prljave i zle misli u podsvijesti i svaki tako većina to malo radi publike, a onaj drugi čovjek u vama je umro.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- SarajlijaTM
To sto pricas ima veze samo sa srecom, citaj nesrecom ili povredama.
Trebao se prodati kvesa nesuđeni reprezentativac, benjo u extra formi, zola, svraka i to bi nas lansiralo iznad, ali takva je sportska sreca.
Evo ko tebi moze garantovati da neko nece stojcevu nogu shebati i znas gdje ste onda vi?
Trebao se prodati kvesa nesuđeni reprezentativac, benjo u extra formi, zola, svraka i to bi nas lansiralo iznad, ali takva je sportska sreca.
Evo ko tebi moze garantovati da neko nece stojcevu nogu shebati i znas gdje ste onda vi?
- JosipBukal
- Kontakt:
Dzanelemi je napisao/la:Samo kod vas Osim ima kredita bruku, sto je i razumljivo. Koliko ce trebati vremena da shvatite da je Osim najveci krivac za situaciju u kojoj se nalazite

- corleone87
- Kontakt:
I vi se debili raspravljate sa njim jbt.Pa vidite da samo dodje da vas prca.Kad god neku normalnu pricu napravimo na forumu dodje neki padobranac i uvede vas u raspravu.Ignorisite ga jbt..Ovo sto sad pise je vec jedno 1000 puta bila tema rasprave i bice i narednih 1000 puta ako ih ne budete ignorisali..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Levin, nindza i 54 gosta.