To ne mozes da znas, medicina ne moze sve da objasni tj. medicina malo toga moze da objasni. Ako nastavimo u ovom smeru skrenucemo u nadri teme po savremenom shvatanju.DANTES je napisao/la: to medicinski nije moguće...,
Najveće svjetske misterije
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najveće svjetske misterije
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
egoista, koji ne bi poznao zezu taman ga gađao njomenedim93 je napisao/la:
iskren čovjek.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
@DANTES i @ Nedim ko na onom dvouglu na b92 
toliko načina da se zezaš a ti odlučio podbadat.DANTES je napisao/la:egoista, koji ne bi poznao zezu taman ga gađao njomenedim93 je napisao/la:
iskren čovjek.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Ja sam tako procitao negdje ali je to bilo davno.DANTES je napisao/la:to medicinski nije moguće... da je to radio umro bi za par mjeseci, nijednu suvislu misao ne bi imao...Otelo je napisao/la:Da Vinci je spavao 45min dnevno i to je dijelio na 3x po 15min![]()
Da mi ja takav mozak.......
znaš da su pojedini režimi nesanicu koristili kao sredstvo mučenja
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
naravno da je moguće da ljudi tako malo spavaju, ne zato što to žele nego što ne mogu da zaspe, ali to je već neki poremećaj koji ostavlja ogromne posljedice na organizam.
http://aktualno.hr/novosti/tag/%C4%8Dov ... 8A08PmSwrU" onclick="window.open(this.href);return false;
kakva nebuloza od teksta, ovaj kao nikad ne spava a dalje u tekstu *Rekord u nespavanju, po Guinessovoj knjizi drži Randy Gardner koji kao 17-ogodišnjak 1964. nije spavao 264 sati.
Ja ako ne odspavam 10 sati nisam svoj
http://aktualno.hr/novosti/tag/%C4%8Dov ... 8A08PmSwrU" onclick="window.open(this.href);return false;
kakva nebuloza od teksta, ovaj kao nikad ne spava a dalje u tekstu *Rekord u nespavanju, po Guinessovoj knjizi drži Randy Gardner koji kao 17-ogodišnjak 1964. nije spavao 264 sati.
Ja ako ne odspavam 10 sati nisam svoj
Pustiću sunce da topi ljubav!
neću više kad se ljutiš...nedim93 je napisao/la:toliko načina da se zezaš a ti odlučio podbadat.DANTES je napisao/la:egoista, koji ne bi poznao zezu taman ga gađao njomenedim93 je napisao/la:
iskren čovjek.
eto @Tribaliane mOgu tebe podbadati?
@otelo ma neko pretjeruje garant....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
pametnoDANTES je napisao/la: neću više kad se ljutiš...
eto @Tribaliane mOgu tebe podbadati?
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
@hoshafka isti sam i ako je sve preko 8h sna previse sna i tretira se kao blazi poremecaj.
@DANTES vjerovatno
@DANTES vjerovatno
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Moze brateDANTES je napisao/la: eto @Tribaliane mOgu tebe podbadati?
ma već jesam... još da magica ne smetaTribalian je napisao/la:Moze brateDANTES je napisao/la: eto @Tribaliane mOgu tebe podbadati?
ooooo sreća, radost, radost sreća..@nedim je rekao da sAm pametan
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
@ Magica ga munu par puta iskusno.DANTES je napisao/la: ma već jesam... još da magica ne smeta
tokom spavanja luči se hormon melatonin koji obnavlja moždane ćelije, tako da mi je skroz nelogično da neko ne spava( ili spava malo) a da je genijalac 
Iako sam imao profesora koji nam je tvrdio da je nekoliko mjeseci spavao samo po 3-4 sata od 24, ostatak vremena je provodio u svom potkrovlju pisajući naučne radove, ali se često tuširao i to mu je kao pomoglo, jer je poboljšavao cirkulaciju krvi, i pio je kafu stalno.
A ovo za mučenje nesanicom sam i ja negdje čuo, mislim da je ruski komunistički sistem primjenjivao takve metode. Naime zatvarali su neistomišljenike u ćelije i puštali su kapljice vode da padaju u neku posudu.
Neko će reći pa ne može me to omesti da zaspim, ali kad skontaš da je to tu upravo da bi te spriječilo da zaspiš i usmjeriš svoju pažnju na to, onda je to druga priča. Strašno.
Iako sam imao profesora koji nam je tvrdio da je nekoliko mjeseci spavao samo po 3-4 sata od 24, ostatak vremena je provodio u svom potkrovlju pisajući naučne radove, ali se često tuširao i to mu je kao pomoglo, jer je poboljšavao cirkulaciju krvi, i pio je kafu stalno.
A ovo za mučenje nesanicom sam i ja negdje čuo, mislim da je ruski komunistički sistem primjenjivao takve metode. Naime zatvarali su neistomišljenike u ćelije i puštali su kapljice vode da padaju u neku posudu.
Neko će reći pa ne može me to omesti da zaspim, ali kad skontaš da je to tu upravo da bi te spriječilo da zaspiš i usmjeriš svoju pažnju na to, onda je to druga priča. Strašno.
Pustiću sunce da topi ljubav!
- Evolution87
- Kontakt:
A kako se je budio nakon 15min spavanja? 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
to su radili kod nas udbasihoshafka je napisao/la:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Sklopio oka nisam vec oko 40 sati, prekuco Teslu i LDVa. Sad samo čekam halucinacije. 
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Čito sam podatak da je u lijevoj ruci,dok je radioo za radnim stolom ili gdje već,uvijek držao supenu kašiku jer kada bi zaspao nakon nekoliko minuta bi mu ona ispala iz ruke na pod i probudila ga.Evolution87 je napisao/la:A kako se je budio nakon 15min spavanja?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Jeli ovo moguće
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 176 gostiju.