gio10 je napisao/la:Ne znam, nešto se pisalo da se treba Zvijezdi obeštećenje dati i da on hoće malo veću platu.. Uglavnom, došao je Nuspahić i imamo Stanića, Bučana, Bajića koji mogu igrati na poziciji krilnog napadača, a tu može uletiti svakako i Dedić ukoliko Kvesu zaobiđu povrede i uhvati formu.
U napadu za sad imamo Količića i Turkovića, solidni igrači, jedan mlad i zelen, drugi ima iskustva i bori se, ali ipak nije na nivou Adilovića npr. koji je isto imao izuzetan work-rate kao Turković, ali je i zabijao golove. Doduše, Nedo još nije imao pravih šansi u ove dvije utakmice, a ruku na srce napravio je dvije dobre koje naši igrači nisu iskoristili.. Poslije prvog gola će njemu biti lakše, ali on je jedan izuzetno dobar back-up napadač, Želji je trebao taj Kajkut, ali j3bi ga, čovjek neodlučan
Edi Baša je također napadač,neka ekipa iz istre koja je bolje upucena mi ga nahvali pravo.Pa ćemo da vidimo ima li istine u tome.
Kako god,ja se nadam pojacanju u vezi,s obzirom na to da su poslje svrake i jamaka,po odlascima najblizi tomic,stanic,kvesic,tim redosljedom.vjerovatno ne odmah,ali na polusezoni da.
Btw. jedva cekam da kajkut bilo gdje potpise ,samo da ne slusam vise tu standardnu pricu prelaznih rokova...