RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

emil02in
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la emil02in » 11 jul 2014, 21:24

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Info friska 2 minute. Sasa Kajkut pregovori
Odličan igrač,ali ako neće bar na 1 godinu potpisati mislim da se ne isplati.Opet bi morali na polusezoni tražiti nekog napadača.
MOŽDA SAM PRISTRASAN AL SVAKA ČAST RAja ZA DANAŠNJU TIŠINU TOKOM KOMEMORACIJE U SREBRENICI.
DA SE NE PONOVI I NE ZABORAVI 11.05.1995.-11.05.2014.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 jul 2014, 22:15

Nisam pobornik Kajkutovog dolaska. Vidite i sami da gleda da se uhljebi prije penzije. Volio bih da to ne bude preko leđa našeg starca jer mi nismo neki katarski, korejski ili bilo kakav arapski klub da dopuštamo sebi takve transfere. Možda samo nagađam ali uslovljavanja će sigurno da budu velika, neće dopustiti da ga se veže na duže vrijeme a ni plaća koju bi mogao tražiti neće biti mala.

Na stranu njegovi kvaliteti u premijerligaškim okvirima, ipak mislim da nije isplativa investicija. Naš klub ne teži instant uspjesima i kroz sve ove godine vidjeli smo da takva politika nije bila jer nismo mogli dosad da odlučujemo na takav jedan način. Moj izbor bi prije bio neki talentovani mladić i naša skauting politika koja donosi rezultate evo već par godina.

Ne kažem, možda je RAji dopi.zdilo čekati na rezultate, ali ipak mislim da nismo toliko ovisni o napadaču kao prošle sezone. Doveli smo jednog, pojačali smo se u svim linijama i mislim da ćemo mnogo lakše probijati postavke ekipa koje dođu na naš teren da se brane. Znači, ako želimo tog napadača, još jednog, svakako bi bilo dobro da to bude neka ne mnogo velika ali investicija na neke duže staze.

I ZA KRAJ DA ODAM POČAST ŽRTVAMA OD STRANE AGRESORA. DA SE NE PONOVI I NE ZABORAVI.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 11 jul 2014, 22:18

1) Prestanite pricat o radovima na stadionu (osim pomocnog) - NISTA OD TOGA NIJE ISTINA - 100% potvrdjena info. Iz prve ruke. Velez nije Manchester City da moze dovest 5-6 jakih pojacanja + imat para za stadion. Neko izgleda siri informacije o stadionu da bi podigao ocekivanja raje i time zatrovao ovu pozitivnu atmosferu kad nista od toga ne bude istina. Nikakvih radova na stadionu nece biti (osim pomocnog)- pare su otisle na pojacanja.

2) Pomocni stadion se HOCE gradit, to jes zavrsiti. Sredstva koje je Velez trebao uplatiti iznose preko 150,000KM, I te pare su se dobile od ovog poslovnog puta u Tursku, kad je uprava isla I kad se srela sa sponzorima u Turskoj, to jest Tanovic - jer koliko sam skonto, on jedino prica Turski u ekipi.

3) Reflektori kostaju ni manje ni vise nego 500,000km - I nema TEORIJE da ce se to radit ove godine, a mozda ni sljedece. Jako je tesko skupiti novac za takvo nesto - osim naravno ako Velez ne osvoji nesto ove sezone I ne zaradi neku lovu u Evropskim takmicenjima. Ali to je, naravno, o dugu stapu.

Eto vam info 100% provjerene.

Poz.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 11 jul 2014, 22:36

MostaracVelezovac je napisao/la:1) Prestanite pricat o radovima na stadionu (osim pomocnog) - NISTA OD TOGA NIJE ISTINA - 100% potvrdjena info. Iz prve ruke. Velez nije Manchester City da moze dovest 5-6 jakih pojacanja + imat para za stadion. Neko izgleda siri informacije o stadionu da bi podigao ocekivanja raje i time zatrovao ovu pozitivnu atmosferu kad nista od toga ne bude istina. Nikakvih radova na stadionu nece biti (osim pomocnog)- pare su otisle na pojacanja.

2) Pomocni stadion se HOCE gradit, to jes zavrsiti. Sredstva koje je Velez trebao uplatiti iznose preko 150,000KM, I te pare su se dobile od ovog poslovnog puta u Tursku, kad je uprava isla I kad se srela sa sponzorima u Turskoj, to jest Tanovic - jer koliko sam skonto, on jedino prica Turski u ekipi.

3) Reflektori kostaju ni manje ni vise nego 500,000km - I nema TEORIJE da ce se to radit ove godine, a mozda ni sljedece. Jako je tesko skupiti novac za takvo nesto - osim naravno ako Velez ne osvoji nesto ove sezone I ne zaradi neku lovu u Evropskim takmicenjima. Ali to je, naravno, o dugu stapu.

Eto vam info 100% provjerene.

Pretpostavljo sam da je tako drug.Znam da reflektori kostaju jako puno i da u ovom momentu za to nemamo sanage.Ali ova info nikako nemoze zasjeniti rezultate rada uprave.Meni su ti reflektori nesto sto bi bilo ravno cudu u ovom momentu.Vjerovatno cemo napraviti neki plan da se i to rijesi u bliskoj buducnosti,a do tada realizovati vec postavljene zadatke.Nadam se da je klubu ove god. prioritet dohvatiti pozicuju koja vodi u Evropu a onda u nove pobjede abd.
Poz.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 11 jul 2014, 23:24

I ovo za Kajkuta je supljak. To neko uzima Pastrmku zestoko. (Pastrvo, vrijeme je da klempe pocnes pucat, zajebaju se raja). :urnebes:

I ovo je 100% potvrdjeno. Uz to, ja iskreno I nebi zelio vidjeti jos jednog igraca na zalasku karijere u Velezu. Mi smo kontraofanzivna ekipa I nama ne prija star igrac u napadu. Upravo zato je Feja i odbacio par igraca iz ekipe prosle godine. Nema razloga za tim.

Velez se pojacao sto ce se pojacavati, osim ako ne upadne neki igrac koji je krenuo u Evropu, izvisio, i onda dodje na vrata i moli da ga se primi za male pare. Ono kad uplatis loto i dobijes glavni zgoditak - a bez takvog necega, ovo je nasa ekipa.

Sad Feja isprobava ekipu i gleda ko valja ko ne valja. Ovi porazi ili pobjede nisu bitne. Plus, da se razumijemo, Rumunska liga je mnogo jaca od nase, sve da i nije igrao 2 tim.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 11 jul 2014, 23:55

RodjeniSA - naravno. NP.

A kad skontas da Velez od grada Mostara nije dobio ni 10,000 km u zadnje dvije godine (sve ukupno) nevjerovatan je uspjeh skupiti pare da se vrate ovi dugovi plus da se plate ovakvi igraci. Plus uz to, s obzirom da od dusmana u gradskoj upravi Velez nije dobio NISTA ove godine golemo je skupit 150,000km od tamo nekih donatora u Turskoj od kojih vecina nije nikad ni vidila Mostara i BiH uopste da bi se djeci napravio pomocni.

edgardavids
Kontakt:

Post Postao/la edgardavids » 12 jul 2014, 00:07

Evo RAja taman iz Srebrenice, svaka vam cast na danasnjoj "sutnji" imate pozdrave od mnogih navijačkih grupa.
Šta reći za poraz, nije to toliko crno, imak je to rumunjska liga i jedan veoma jak klub. Nema veze, Feja će to posložiti kako treba aBd i bit će ovo puno bolje.
Kajkutov dolazak lično priželjkujem, treba nam igrač koji dere protivničke mreže, iskusan, koji zna iskoristiti šansu. Svaka čast i Popu ali mislim da je Saša provjereniji igrač.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 12 jul 2014, 00:44

MostaracVelezovac je napisao/la:RodjeniSA - naravno. NP.

A kad skontas da Velez od grada Mostara nije dobio ni 10,000 km u zadnje dvije godine (sve ukupno) nevjerovatan je uspjeh skupiti pare da se vrate ovi dugovi plus da se plate ovakvi igraci. Plus uz to, s obzirom da od dusmana u gradskoj upravi Velez nije dobio NISTA ove godine golemo je skupit 150,000km od tamo nekih donatora u Turskoj od kojih vecina nije nikad ni vidila Mostara i BiH uopste da bi se djeci napravio pomocni.
Jasno je to meni ko dan.Evo kako sam se registrovao ko papagaj ponavljam koliko je vazno podrzati ovu upravu.
Cesto spomenem u svojim postovima ljude koji me nerviraju(nasi negativci koji pljuju po svemu sto mi postignemo)
i misljena sam da je jako bitno svim simpatizerima,navijacima objasniti u koliko teskim vremenima i teskim uslovima rade ovi ljudi.Nasi ljudi jednostavno moraju znati da mi nemamo mnogo prijatelja u gradskim i kantonalnim vlastima,da nas nece sponzorirati jaki privredni subjekti u Hercegovini.Njihove pare odose nasim konkurentima.Ist tako jaki privredni subjekti smjesteni u Sarajevu a koji bi trebali imati jednaku drustvenu odgovornost prema klubovima realno puno vise daju drugima,ponovo nasim konkurentima.
Kad na ovako jasne stvari neko zatvori oci i pocne lajati na Veleza,ili ocekivati neke spektakularne rezultate ja bi im yebo pleme.
Dakle da zavrsim,sve dosad uradjeno zasluzuje respekt i svaku pohvalu a ja jos jednom pozivam sve nase navijace da se ujedinimo i sada kad smo blizu nasim ciljevima pomognemo velikim odzivom na tekme i gromoglasnim navijanjem za nase Rodjene
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 12 jul 2014, 08:19

MostaracVelezovac je napisao/la:I ovo za Kajkuta je supljak. To neko uzima Pastrmku zestoko. (Pastrvo, vrijeme je da klempe pocnes pucat, zajebaju se raja). :urnebes:

I ovo je 100% potvrdjeno. Uz to, ja iskreno I nebi zelio vidjeti jos jednog igraca na zalasku karijere u Velezu. Mi smo kontraofanzivna ekipa I nama ne prija star igrac u napadu. Upravo zato je Feja i odbacio par igraca iz ekipe prosle godine. Nema razloga za tim.

Velez se pojacao sto ce se pojacavati, osim ako ne upadne neki igrac koji je krenuo u Evropu, izvisio, i onda dodje na vrata i moli da ga se primi za male pare. Ono kad uplatis loto i dobijes glavni zgoditak - a bez takvog necega, ovo je nasa ekipa.

Sad Feja isprobava ekipu i gleda ko valja ko ne valja. Ovi porazi ili pobjede nisu bitne. Plus, da se razumijemo, Rumunska liga je mnogo jaca od nase, sve da i nije igrao 2 tim.
Brato bez ljutnje ali ti iz Kanade ili USA meni govoris da mene neko lozi za informacije koji sam svaki dan s ljudima koji vise pomazu Velezu indirektno nego i grad i PM. Ako sam napisao da se pregovara s Kajkutom nisam napisao da smo otisli u Banjaluku po njega. Ne sumnjaj u pastrmku koji je 95-te s kadet suzom isao u Bec da se preuzme garnitura dresova i kopacki. Evo ja necu vise nista iznosit sto saznam,ostavit cu to tebi ali nemoj mi vise ni pp slat o raspitivanju u vezi kluba jer si najbrzi od svih i imas tako friske informacije i bolje u USA nego mi u Mostaru. Znaci brato nemoj se ljutit. Nisam te mislio ni vrijedjat ni ista drugo(nedo mi bog)
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 12 jul 2014, 09:51

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:I ovo za Kajkuta je supljak. To neko uzima Pastrmku zestoko. (Pastrvo, vrijeme je da klempe pocnes pucat, zajebaju se raja). :urnebes:

Brato bez ljutnje ali ti iz Kanade ili USA meni govoris da mene neko lozi za informacije koji sam svaki dan s ljudima koji vise pomazu Velezu indirektno nego i grad i PM. Ako sam napisao da se pregovara s Kajkutom nisam napisao da smo otisli u Banjaluku po njega. Ne sumnjaj u pastrmku koji je 95-te s kadet suzom isao u Bec da se preuzme garnitura dresova i kopacki. Evo ja necu vise nista iznosit sto saznam,ostavit cu to tebi ali nemoj mi vise ni pp slat o raspitivanju u vezi kluba jer si najbrzi od svih i imas tako friske informacije i bolje u USA nego mi u Mostaru. Znaci brato nemoj se ljutit. Nisam te mislio ni vrijedjat ni ista drugo(nedo mi bog)
Sto si bola ters odma. Sta se ljutis? :damn: pa zar se ti.mozes ljutit bola. :mrgreen:
Ako sam u Americi nisam u dzungli. I ja mogu pricat s ljudima u MO ko i ti. Valjda ima telefon. Internet. Cudesa.

A da te pitam - koliko sam puta u zadnjih godinu dana rekao "evo info provjerena" - nisam ni ni 2-3put sigurno. Ako i toliko. Ja ne dobivam info svaki dan i zato ih i ne postavljam stalni ali kad imam onda postavim.

Zato ako ti kazem jednom u godini da imam info onda imam i nemoj me odma napadat "e sad ti znas sve" - pa jednom sam ti dao info koji ti nemas, a ti meni dao 300 puta. Sta se odma ljutis. Odma si kreno po dijasporskoj i ono "e nemoj meni pp pitat, ovo ono". Hos cokoladu? :mrgreen:

Reko sam ti info i reko sam ti da je provjerena i bila je 100% tacna juce. Sad je vec 9:45 12tog dole. Ko zna hoce li se ista novo desit u medjuvremenu ali kad sam ti napisao info - nije bilo govora o dovodjenju Kajkuta 100% tacno. Pu titove mi pete. I mojne se ljutit bezze.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 12 jul 2014, 09:57

A da ne dodje do nesporazuma s ostalom rajom - neam stvarno ja nikakvih informacija osim ovih sto sam napiso. Neka raja vec pitaju o nekim pojacanjima il sta ja znam, valjda radi ova zadnja 2-3 posta, al ja stvarno veze neam o tome. Ono sto sam znao i formacija ispuco sam odma - ne znam ja to na pp pa umotat.

Ta ne zove se Mostar svaki dan. Impulsi. Skupo. :mrgreen:

Pastrmko, dje si bola. :angel: jesi se odljutio? :angel:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 12 jul 2014, 09:58

Ma ne ljutim se babe ali ono sereš se po meni beze. Nemoj da na javno iznosim ime i prezime covjeka koji mi je to prenio i koji najvise gura Velez. Nisam ni napisao bio da ce se dovest nego da se pregovara sto je nesto sasvim drugo. Ono nastupio si ko da sam papak žešci pa mi malo zasmetalo. Nista drug kako ti napisa nissm te imao namjeru vrijeđat ;)
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 12 jul 2014, 10:01

Ma sta cu se odljutit kad se nisam ni ljutio. Moramo mi mostarci malo tersat :lol: :lol: :lol: tabijat smo mi žešći :D
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 12 jul 2014, 11:07

Nakon što je Saši Kajkutu istekao ugovor sa ekipom iz Hong Konga, South China AA, postojala je mogućnost da se vrati na premijerligaške terene, međutim neće biti ništa od toga.
Kajkut je trenutno u Grčkoj gdje je dogovorio saradnju sa PAE Kerkyra, koji je prošle sezone završio na drugom mjestu u drugoj ligi, te tako izborio plasman u društvo najboljih.

Kajkuta su u svojim redovima željeli vidjeti Željezničar, zatim Sloboda, a posljednje informacije su govorile da bi se mogao vratiti u Borac, međutim sada je jasno da od povratka u Premijer ligu neće biti ništa.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 12 jul 2014, 11:17

drakensang je napisao/la:Nakon što je Saši Kajkutu istekao ugovor sa ekipom iz Hong Konga, South China AA, postojala je mogućnost da se vrati na premijerligaške terene, međutim neće biti ništa od toga.
Kajkut je trenutno u Grčkoj gdje je dogovorio saradnju sa PAE Kerkyra, koji je prošle sezone završio na drugom mjestu u drugoj ligi, te tako izborio plasman u društvo najboljih.

Kajkuta su u svojim redovima željeli vidjeti Željezničar, zatim Sloboda, a posljednje informacije su govorile da bi se mogao vratiti u Borac, međutim sada je jasno da od povratka u Premijer ligu neće biti ništa.
Sta se zajebavas bola?
Kuku tebi sad od pastrmke. :mrgreen:
Vidis ga da je usto na lijevu nogu danas. Tersa od jutros. :mrgreen:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 jul 2014, 11:29

Evo još jedna dobra vijest. A što nas je krenulo. :rol:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 12 jul 2014, 11:32

e ovako. @MostaracVelezovc moram ti replicirati, i nemoj se ljutiti. Još u mjesecu martu/aprilu @NeretvanskaPastrmka je najavio da nas na ljeto čekaju super stvari, ali je to precizirao na pp, da se ne bi otkrilo. Isto su napisali i potvrdili putem pp @EaglesOld_School, VELEZDOGROBA i dr. forumaši. Također na jednom hercegovačkom portau u rubrici komentari, jedan lik je isto napisao da nas na ljeto čekaju dobre vijesti i abd za buduća vremena.

Sve što su ovi naši forumaši dosad meni napisali putem pp se dosad pokazalo tačnim, tako da apsolutno ne sumnjam u njihov izvor informacija, jer čim oni meni javljaju putem pp, znači da se radi o tačnim informacijama. A što se tiče reflektora, pogledaj malo u svojoj arhivi privatnh poruka, kako će se oni raditi, tako da sam 100% siguran da ćemo abd uskoro dobiti i reflektore, jer to od nas traži licenca.

Zadnji primjer tačnosti privatnih poruka je bila ona sa Kladarom. Niko nije znao šta se dešava s njim, ali kada sam na pp dobio info, pokazalo se tačnim.

Eto toliko.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 12 jul 2014, 12:03

Znaci svaku informaciju koja je iz prve ruke prosljedjene su na pp provjerenim forumasima. Ove manje bitne a isto istinite objavljivao sam na javno. Od sada ne pisem vise nista vezano za tu tematiku jer nisam imao nikakvu losu namjeru ni ložu nego čisto da podijelim taze informacije ljudima koji su slabije upuceni kao i oni koji zive u inostranstvu pa iskljucivo zbog toga nisu u mogucnosti da saznaju vise. Vidim ima izvora jacih od mojih pa da se nebih ofirao beze. Da se niko ne naljuti ostavljam to ovim bolje informisanim.

S postovanjem....drug Pastrmka
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 12 jul 2014, 12:08

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Znaci svaku informaciju koja je iz prve ruke prosljedjene su na pp provjerenim forumasima. Ove manje bitne a isto istinite objavljivao sam na javno. Od sada ne pisem vise nista vezano za tu tematiku jer nisam imao nikakvu losu namjeru ni ložu nego čisto da podijelim taze informacije ljudima koji su slabije upuceni kao i oni koji zive u inostranstvu pa iskljucivo zbog toga nisu u mogucnosti da saznaju vise. Vidim ima izvora jacih od mojih pa da se nebih ofirao beze. Da se niko ne naljuti ostavljam to ovim bolje informisanim.

S postovanjem....drug Pastrmka
da se nisi usudio ne pisati više na pp :twisted: pa ti si nam jedan od tačnijih izvora informacija, barem si meni. samo nastavi pastrmko. ;)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 jul 2014, 12:11

@Pastrmko, ima da te tražim po starom gradu ako se budeš puno zayebav'o. :tralala:
Nemojte bola bezveze tenzije dizat' yeb'o mu ja mater. :nedam:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.