FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ZahaKING
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZahaKING » 12 jul 2014, 03:38

obrisano..

ko hoce da se raspituje, diskutuje o dešavanjima na bliskom istoku, toplo preporucujem "militaryphotos.com" :)

samo nemojte ovdje boga Vam, otiće na široko jer svako ima svoje mišljenje, a svi znamo da ima određene osjetljivosti zbog povezanosti s tim narodom/narodima po određenim pitanjima..stay away from fire :opaopa:
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 12 jul 2014, 05:01

insider je napisao/la:Svi koji trenutno raspravljate o stvarima koje apsolutno nemaju nikakve veze o FK Željezničar smatrajte se upozorenim posljednji put. Sljedeći post nevezan za temu bit će automatski obrisan, a autor istog na duži period banovan.
:thumbup:

Tebi na ovome svaka čast! Kada bi se poštovli pravilnici koji pišu za upotrebu foruma, kao prvo, ono što piše u pravilniku foruma. "svi oni koji budu ukazivali na onog kojeg treba banovati će biti banovani", ako vratimo par stranica, takvih ima dosta. Tebi opet pohvala što si kulturno završio raspravu. A mene banuj ako sam nešto pogriješio, neki su ovdje zaslužili mnogo više nego ja (ne mislim na dzole željo, on je dobar forumaš)
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 12 jul 2014, 05:09

ZahaKING je napisao/la:obrisano..

ko hoce da se raspituje, diskutuje o dešavanjima na bliskom istoku, toplo preporucujem "militaryphotos.com" :)

samo nemojte ovdje boga Vam, otiće na široko jer svako ima svoje mišljenje, a svi znamo da ima određene osjetljivosti zbog povezanosti s tim narodom/narodima po određenim pitanjima..stay away from fire :opaopa:
ma necemo diskutovati o dešavanjima, imamo pravo diskutovati da li je tome mjesto na našim utakmicama jer smo i sami navijači tog tima i klub može biti direktno oštećen time... sto se tice zastave nadat se da delegat nije skontao cikicu sa puskom na zastavi, a zastava kao zastava ne bi trebala biti problem pa da nas kazne al eto nikad se ne zna... al mislim da se pokazala ako je trebalo i da protiv metalurga ipak nije tome mjesto, nismo lazio ni roma ni peti ni deseti da nam 20.000 eura ne znaci mnogo...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

jahija

Post Postao/la jahija » 12 jul 2014, 08:37

Nemojte više bilo kakve zastave nek se svako bori za sebe i vodi svoju politiku u institucijama, nemojte sebi dozvoliti da budete bilo čiji predmet ili igračka, a opet preko leđa kluba jer će klub imati mrlju i imati sankciju, a vi ćete se računati da ste otišli bodrili klub na gostovanju, ali mu napravili više štete to nije lijepo, i mi volimo naš klub nikad vjera nit nacionalnost nisu krasili naš klub. :stop:
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 12 jul 2014, 09:17

„Desetog jula će biti pušten u pogon pomoćni stadion. Biće velikih zahvata tu, ali ćemo napraviti da je stvarno dobar. Kada pogledate sad, vidjećemo 10. jula kakav će biti“, najavio je Šiljak.

Da li je ovo oko pomoćnog završeno? Rok je istekao prije dva dana. Ima li iko slike. Znam da je rečeno da se neće završiti do datog roka, pa me interesuje dokle je sve ovo stiglo i kada će biti otvoren pomoćni teren.?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

jahija

Post Postao/la jahija » 12 jul 2014, 10:31

Gdje je Svraka otišao, ili ide, valjda danas i zvanično objave za jamaka da je potpisao kontrakt.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

blu

Post Postao/la blu » 12 jul 2014, 11:04

Evo kajkut potpisao za kerkia grčka liga.Ja od ove trenutne ekipe sa kojom raspolazemo neocekujem puno u nastavku sezone mozda borba za europu.
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 12 jul 2014, 11:06

mukitmovac je napisao/la:
Rizzla je napisao/la:Posto kazes da izmisljam hajde da se kladimo ovako ako ne dodju u naredi max max 15 dana ja trazim od admina ban na mjesec dana ili vise ti isto to radis ako dodju ?
Ma moze nije problem , Aleksandre citaj :D
AJd ga sad Aco banuj zbog mlacenja gluposti, Kajkut otisao u Grcku
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 jul 2014, 11:11

:shock: :shock:
Pa ko ce vam igrati,spominjul se neki igraci kao pojacanja...sigurno da bi vrijedilo da odu Jamak i Svraka da se napravi mjesto za jednog Bekrica..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 12 jul 2014, 11:12

mma_hz je napisao/la::shock: :shock:
Pa ko ce vam igrati,spominjul se neki igraci kao pojacanja...sigurno da bi vrijedilo da odu Jamak i Svraka da se napravi mjesto za jednog Bekrica..
Jamak i Svraka su svakako na klupi tako da njihov odlazak ne brine previse, igrace u sredini Sadikovic, Hasanovic i Tomic
FKŽ !

Dzanelemi
Kontakt:

Post Postao/la Dzanelemi » 12 jul 2014, 11:13

TeaM87 je napisao/la:
Jamak i Svraka su svakako na klupi tako da njihov odlazak ne brine previse, igrace u sredini Sadikovic, Hasanovic i Tomic
Ako vam sredina terena ostane na ovim igracima, nece ti vi ni 6. biti. Morat cete nekog dovesti.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 jul 2014, 11:14

TeaM87 je napisao/la:
Ma mislio sam na to da je sezona duga ,tu je naravno i KUP,a da ne govorim kako nashi igraci budu umorni od 2 tekme u Europi a kamoli vishe koliko ce te vi igrati...
FK SARAJEVO.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 12 jul 2014, 11:17

Doći će ako Bog da jedan dobar igrač, potpisaće vjerovatno Hadžiahmetović koji je po nekima i veći talent od Gojaka ( tu se ja ne slažem ) a imaćemo para sigurno za bar još 2 pojačanja ( napadač i def. vezni )
Ja te volim, volim Željo..

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 jul 2014, 11:19

gio10 je napisao/la:Doći će ako Bog da jedan dobar igrač, potpisaće vjerovatno Hadžiahmetović koji je po nekima i veći talent od Gojaka ( tu se ja ne slažem ) a imaćemo para sigurno za bar još 2 pojačanja ( napadač i def. vezni )
Sta je sa onim Micom iz Zvijezde.. :?:
FK SARAJEVO.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 12 jul 2014, 11:24

Ne znam, nešto se pisalo da se treba Zvijezdi obeštećenje dati i da on hoće malo veću platu.. Uglavnom, došao je Nuspahić i imamo Stanića, Bučana, Bajića koji mogu igrati na poziciji krilnog napadača, a tu može uletiti svakako i Dedić ukoliko Kvesu zaobiđu povrede i uhvati formu.

U napadu za sad imamo Količića i Turkovića, solidni igrači, jedan mlad i zelen, drugi ima iskustva i bori se, ali ipak nije na nivou Adilovića npr. koji je isto imao izuzetan work-rate kao Turković, ali je i zabijao golove. Doduše, Nedo još nije imao pravih šansi u ove dvije utakmice, a ruku na srce napravio je dvije dobre koje naši igrači nisu iskoristili.. Poslije prvog gola će njemu biti lakše, ali on je jedan izuzetno dobar back-up napadač, Želji je trebao taj Kajkut, ali j3bi ga, čovjek neodlučan
Ja te volim, volim Željo..

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 12 jul 2014, 11:39

gio10 je napisao/la:Ne znam, nešto se pisalo da se treba Zvijezdi obeštećenje dati i da on hoće malo veću platu.. Uglavnom, došao je Nuspahić i imamo Stanića, Bučana, Bajića koji mogu igrati na poziciji krilnog napadača, a tu može uletiti svakako i Dedić ukoliko Kvesu zaobiđu povrede i uhvati formu.

U napadu za sad imamo Količića i Turkovića, solidni igrači, jedan mlad i zelen, drugi ima iskustva i bori se, ali ipak nije na nivou Adilovića npr. koji je isto imao izuzetan work-rate kao Turković, ali je i zabijao golove. Doduše, Nedo još nije imao pravih šansi u ove dvije utakmice, a ruku na srce napravio je dvije dobre koje naši igrači nisu iskoristili.. Poslije prvog gola će njemu biti lakše, ali on je jedan izuzetno dobar back-up napadač, Želji je trebao taj Kajkut, ali j3bi ga, čovjek neodlučan
Edi Baša je također napadač,neka ekipa iz istre koja je bolje upucena mi ga nahvali pravo.Pa ćemo da vidimo ima li istine u tome.

Kako god,ja se nadam pojacanju u vezi,s obzirom na to da su poslje svrake i jamaka,po odlascima najblizi tomic,stanic,kvesic,tim redosljedom.vjerovatno ne odmah,ali na polusezoni da.

Btw. jedva cekam da kajkut bilo gdje potpise ,samo da ne slusam vise tu standardnu pricu prelaznih rokova... :thumbdown:
Zadnja izmjena: SarajlijaTM, dana/u 12 jul 2014, 11:40, ukupno mijenjano 1 put.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 12 jul 2014, 11:40

za 100.000 eur se mogu dovesti i platiti jednu godinu barem tri igrača kvaliteta jamaka i svrake, ako ne i više. sigurno će se dovesti dobre zamjene ako oni odu. a ruku na srce, ono što je svraka prikazivao proteklih godinu i po do dvije može nadoknaditi bilo koji solidan igrač iz naše lige.

nije niko iz struke ni slijep ni glup pa da ne vidi šta nam fali, pare od UEFE neće odmah, ali su sigurne i zato je sjajna stvar što smo ovo prošli i obezbjedili barem još 130.000 eur (plus karte za utakmicu), a ni prolaz u treće pretkolo nije uopšte na dugom štapu.

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 12 jul 2014, 11:43

Btw. jedva cekam da kajkut bilo gdje potpise ,samo da ne slusam vise tu standardnu pricu prelaznih rokova... :thumbdown:[/quote]
Pa citaj bolje Kajkut je potpisao za novog Grckog prvoligasa ;)
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 12 jul 2014, 11:44

ChWilla je napisao/la:za 100.000 eur se mogu dovesti i platiti jednu godinu barem tri igrača kvaliteta jamaka i svrake, ako ne i više. sigurno će se dovesti dobre zamjene ako oni odu. a ruku na srce, ono što je svraka prikazivao proteklih godinu i po do dvije može nadoknaditi bilo koji solidan igrač iz naše lige.

nije niko iz struke ni slijep ni glup pa da ne vidi šta nam fali, pare od UEFE neće odmah, ali su sigurne i zato je sjajna stvar što smo ovo prošli i obezbjedili barem još 130.000 eur (plus karte za utakmicu), a ni prolaz u treće pretkolo nije uopšte na dugom štapu.
Sve pare koje pristizu,idu na tekuce troskove,nemojte bezze gajiti nadu o nekim parama za igrace.S druge strane,sve sto bude potrebno ce doci...

Puni smo dugova,dzelo i kompanija su nas u crno zavili,sad se radi na sanaciji toga i to je to.Ne ocekujte previse od pojacanja,vec podrzite ove sadasnje,potreniji smo nego ikad.

@mukitmovac- treba da prodje ljekarski i to je to,neka bude zvanicno,na to sam mislio...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 12 jul 2014, 11:46

nisam svakako mislio da ćemo dovoditi nekoga uz odštetu jer to deceniju nismo uradili. i plata zamjeni je tekući trošak, neće više svraki i jamaku nego nekom drugom i to je to.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.