Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
pa upravo zato sto je dominantan i ima toliko licnih, u usporedbi s njim ostali momci izgleadju kao djeca u obdanistu.
+cinjenica da je tek poceo sa koliko-toliko ozbiljnim treninzima.
+cinjenica da je tek poceo sa koliko-toliko ozbiljnim treninzima.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
Sljedeće godine ćemo napraviti najbolji rezultat reprezentacije, a za tri godine ćemo se boriti za medalju.suhakrpa je napisao/la:Volio bih da neko strucniji kaze kolike su sanse da sa ovim momcima za nekoliko godina u seniorskoj selekciji budemo jedni od boljih u Evropi?
Nekako mi se cini da ova generacija ima ogroman potencijal i da bi za par godina mogli biti strasan tim. Kada na to dodamo Djedovica, Mirzu i Sulejmanovica moje misljenje je da bi trebali redovno prolaziti u drugi krug na velikim takmicenjima.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
suhakrpa je napisao/la:Volio bih da neko strucniji kaze kolike su sanse da sa ovim momcima za nekoliko godina u seniorskoj selekciji budemo jedni od boljih u Evropi?
Nekako mi se cini da ova generacija ima ogroman potencijal i da bi za par godina mogli biti strasan tim. Kada na to dodamo Djedovica, Mirzu i Sulejmanovica moje misljenje je da bi trebali redovno prolaziti u drugi krug na velikim takmicenjima.
rano je jos o tome pricati,ovo je b-divizija

Mislim da pretjerujte oko Nurkica. Da, ima problema sa licnim ali to je samo zbog toga sto je on fizički superiorniji od ostalih.. Uveliko igra seniorsku košarku a protivnici ovdje izgledaju kao djeca naspram njega, svaki kontakt mu se svira faul a vjerujem da on nije ni svjestan da tu ima nekog kontakta.. Frajer jednostavno prejak!!
Uostalom to malo minuta na terenu - dominacija...
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
Batko je napisao/la:Mislim da pretjerujte oko Nurkica. Da, ima problema sa licnim ali to je samo zbog toga sto je on fizički superiorniji od ostalih.. Uveliko igra seniorsku košarku a protivnici ovdje izgledaju kao djeca naspram njega, svaki kontakt mu se svira faul a vjerujem da on nije ni svjestan da tu ima nekog kontakta.. Frajer jednostavno prejak!!
Sent from Angelina's bed
zbog toga sam ga i ocekivao u ljetnoj ligi.
Ovaj Markus Loncar izabrao Hrvatsku,a nema ga u njihovom rosteru za prvenstvo.Dok je kod nas prijavljen za prvenstvo 

Loncar je U-18Lotus je napisao/la:Ovaj Markus Loncar izabrao Hrvatsku,a nema ga u njihovom rosteru za prvenstvo.Dok je kod nas prijavljen za prvenstvo
Kod nas jel?Jer znam da si govorio da je Hrvatsku izabrao..Chstal je napisao/la:Loncar je U-18Lotus je napisao/la:Ovaj Markus Loncar izabrao Hrvatsku,a nema ga u njihovom rosteru za prvenstvo.Dok je kod nas prijavljen za prvenstvo
izabrao je Hrvatsku i u njihovom je sastavuLotus je napisao/la:Kod nas jel?Jer znam da si govorio da je Hrvatsku izabrao..Chstal je napisao/la:Loncar je U-18Lotus je napisao/la:Ovaj Markus Loncar izabrao Hrvatsku,a nema ga u njihovom rosteru za prvenstvo.Dok je kod nas prijavljen za prvenstvo
e jbg .. ja konto da se nije predomislio,jer sam vidio rostere ekipa na fibinoj stranici pa se obradovao,el to
hvala ti na informaciji..

- storm_raider
- Kontakt:
Finci vise ne prave problem, samo FIBA. Finci su se pomirili da su izgubili Emira:
https://www.facebook.com/sulejmanovicemir" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/sulejmanovicemir" onclick="window.open(this.href);return false;
Sport je lijek za tijelo i duh.
to oni onako nabacuju igrace, finalni rosteri ce biti za 3 dana ali obicno objave 1 dan prije utakmiceLotus je napisao/la:e jbg .. ja konto da se nije predomislio,jer sam vidio rostere ekipa na fibinoj stranici pa se obradovao,el to![]()
Ovo je lazni profil Emira Sulejmanovica. Ko god moze neka prijavi facebooku.storm_raider je napisao/la:Finci vise ne prave problem, samo FIBA. Finci su se pomirili da su izgubili Emira:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- storm_raider
- Kontakt:
To nije lazni profil Emira Sulejmanovica, to je Fan Page, kojim upravlja njegov otac od jucer.neno#4 je napisao/la:Ovo je lazni profil Emira Sulejmanovica. Ko god moze neka prijavi facebooku.storm_raider je napisao/la:Finci vise ne prave problem, samo FIBA. Finci su se pomirili da su izgubili Emira:
Drzis ti, a ne Emirov otac.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- storm_raider
- Kontakt:
Napisao sam da upravlja Emirov otac, mogu i ponoviti. Ja sto drzim ti dobro znas.
Juka standardno : za 5 min - 8 poena i opet 2 faula 
EDIT: 8min - 12p 6sk - laganica
Od ostalih Buza ima 5p,Dedic i Damjanovic su pogodili po trojku,mada se Dedic previse ispucava ( 5 trojki za 5 min )

EDIT: 8min - 12p 6sk - laganica
Od ostalih Buza ima 5p,Dedic i Damjanovic su pogodili po trojku,mada se Dedic previse ispucava ( 5 trojki za 5 min )
Juka se dize u formi 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nisam znao da i veceras igramo
Vidim Juka odmah na pocetku rijesio pitanje pobjednika

20 razlike vec
Ovo je smijesno sta im radimo

Ovo je smijesno sta im radimo

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.