Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

the scouser
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la the scouser » 12 jul 2014, 01:33

Prošle godine je marquee signing bio Sakho za 17 miliona. Čovjek bio višak u PSG-u, dakle sigurno su gledali da ga se riješe za bilo kakve pare, a 'pool je za njega 17 milki isplatio :lol: Ayre :salut: .
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 jul 2014, 01:34

A za koga ti smatras da je zamjena za Suareza?
Kao prvo, 28. godina - najbolje godine za jednog napadaca. Suarez je novim ugovorom imao astronomsku platu i siguran sam da bi Falcao bio zadovoljan istom. Razumio bih ja da pricamo o nekom igracu koji nije kalibar Falcao, ali ne razumijem zasto to pises o njemu. Ne mozes ti da znas zasto se ne bi uklopio sa Sturidgeom, po meni je jedini igrac sa kojim bih bio zadovoljan u napadu za sljedecu sezonu, kada vec Sule odlazi.
Bony, Origi i njima slicni su ok, ali su igraci koji ni u ludilu ne mogu zamijeniti Urugvajca.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 12 jul 2014, 01:40

slika
slika
slika
:pray:

Eto para, eto novih igrača iz Sotona :njanjanja:
Ja te volim, volim Željo..

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 12 jul 2014, 01:49

Nije loše ovo gore od @gio ;)

Moje tri želje:
slika
slika
slika

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 12 jul 2014, 01:52

Odlazili su i veci od Suareza pa se je klub vracao jos jaci.

Samo, hvala mu sto je otisao sad a ne u zadnje sekunde prelaznog roka.
Jos je dovoljno vremana i da se razmisli sta nam treba najvise i da se pronadje najbolje moguce rjesenje :cool:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 12 jul 2014, 01:55

OTNYS_YNWA je napisao/la:A za koga ti smatras da je zamjena za Suareza?
Kao prvo, 28. godina - najbolje godine za jednog napadaca. Suarez je novim ugovorom imao astronomsku platu i siguran sam da bi Falcao bio zadovoljan istom. Razumio bih ja da pricamo o nekom igracu koji nije kalibar Falcao, ali ne razumijem zasto to pises o njemu. Ne mozes ti da znas zasto se ne bi uklopio sa Sturidgeom, po meni je jedini igrac sa kojim bih bio zadovoljan u napadu za sljedecu sezonu, kada vec Sule odlazi.
Bony, Origi i njima slicni su ok, ali su igraci koji ni u ludilu ne mogu zamijeniti Urugvajca.
Niko nije zamena 100%, ali kada bih birao najidealniju mogucu, Reus, Alexis, Benzema, bas tim redosledom.
Jesu to odlicne godine, ali ce transfer biti preskup za nas, druga je prica da on bude placen kao van Persie npr, a bice double that.
Sumnjam da bi bio zadovoljan istom platom kao ovaj, jer je Suarez imao 200k funti nedeljno ili 12,5m evra godisnje, dok ovaj ima 18m evra godisnje i to tax free, znaci racunaj da ima skoro pa duplo vise. Pa ludak samo moze da prihvati manje.

Ma ne moze da se uklopi na nacin na kakav Brendan zeli, jer svaki igrac pored njega bi bio zakljucan na krilo, kao sto je to Diego Costa bio u Atleticu, covek igrao krilo. I cak su njih dvojica uspevala da saradjuju u par slucajeva u 4-4-2, samo zbog neverovatnog work rate-a Coste. Nama treba napadac koji ce da pravi prostor Sturridgeu, da izlazi na krilo, pozadi da se vraca, ne da zauzima prostor. Sturridge opet nije tip igraca koji ce da radi za drugog napadaca, i bice jednostavno zrtvovan na krilu, gde nece osloboditi 100% svojih mogucnosti.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 jul 2014, 02:51

Ne slazem se ali ok, svako ima svoje misljenje. Najbolji primjer za ovo su Pjetlici, uzeli su krila, doveli Soldada, ubicu u sesnaestercu i corak. Nisu mogli da se sastave. Liverpoolu bi odlicno dosao Reus, neko ko Sanchez i slicno, ali najvise je potreban igrac koji moze sa sigurnoscu da prebaci preko 20 golova u sezoni. :D

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Liverpool FC

Post Postao/la JoseMourinho » 12 jul 2014, 02:54

Može li samo objašnjenje kako je to falcao tip igrača ko Suárez i da on treba lpoolu??? Mislim kako uklopit ga sa sturidgeom?? Ponovo njega na krilo gdje je slab ili??
hvala ;)

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 12 jul 2014, 02:58

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne slazem se ali ok, svako ima svoje misljenje. Najbolji primjer za ovo su Pjetlici, uzeli su krila, doveli Soldada, ubicu u sesnaestercu i corak. Nisu mogli da se sastave. Liverpoolu bi odlicno dosao Reus, neko ko Sanchez i slicno, ali najvise je potreban igrac koji moze sa sigurnoscu da prebaci preko 20 golova u sezoni. :D
Ja zato i ne navodim krila, Reus i Alexis nisu krila a la Sterling, vec krilni napadaci, poluspicevi, kompletni ofanzivni igraci. Suarez je to isto na neki nacin, zato je ovo sto je Brendan izumeo sa SaS i funkcionisalo.
Ja ti kazem, provereno Alexis i Reus prebacuju 20 golova u sistemu BR-a, bez da guse Sturridgea koji daje isto toliko.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 12 jul 2014, 08:03

Paradajz je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:A za koga ti smatras da je zamjena za Suareza?
Niko nije zamena 100%, ali kada bih birao najidealniju mogucu, Reus, Alexis, Benzema, bas tim redosledom.
Jesu to odlicne godine, ali ce transfer biti preskup za nas, druga je prica da on bude placen kao van Persie npr, a bice double that.
Sumnjam da bi bio zadovoljan istom platom kao ovaj, jer je Suarez imao 200k funti nedeljno ili 12,5m evra godisnje, dok ovaj ima 18m evra godisnje i to tax free, znaci racunaj da ima skoro pa duplo vise. Pa ludak samo moze da prihvati manje.

Ma ne moze da se uklopi na nacin na kakav Brendan zeli, jer svaki igrac pored njega bi bio zakljucan na krilo, kao sto je to Diego Costa bio u Atleticu, covek igrao krilo. I cak su njih dvojica uspevala da saradjuju u par slucajeva u 4-4-2, samo zbog neverovatnog work rate-a Coste. Nama treba napadac koji ce da pravi prostor Sturridgeu, da izlazi na krilo, pozadi da se vraca, ne da zauzima prostor. Sturridge opet nije tip igraca koji ce da radi za drugog napadaca, i bice jednostavno zrtvovan na krilu, gde nece osloboditi 100% svojih mogucnosti.
Odlicno napisano, posebno drugi pasus.

Problem sa igracima poput Rojsa je trenutna reputacija Liverpula. Momak nema nijednu titulu u karijeri. Koja je logika da iz Dortmunda predja u LFC, iz kluba svoga djetinjstva i rodnog gradu u klub koji ima jos manje sanse za trofeje!?

Niko ne moze tvrditi da ce LFC osigurati Ligu prvaka u narednoj sezoni, a kamoli uzeti EPL.

Liverpul bi njega ili igrace poput njega mogao privuci ambicioznim projektom koji obecava ravnopravnu borbu za titule ODMAH. To podrazumjeva dovodjenje vise vrhunskih igraca istovremeno. Recimo, Rojs, Gece i Vidal istovremeno.

Tesko da je Liverpul za to sposoban.

Realnost su igraci poput Grizmana, Markovica itd.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 12 jul 2014, 11:15

Bravo Brendane.

Suarez je jedna hinja, mogao je fino zatražiti transfer a ne praviti problem kao i prošle godine kada je ujeo Ivanovića..
Ali, ni jedan pojedinac nije iznad kluba

Sretno mu, i sve najbolje

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 12 jul 2014, 11:26

De Telegraaf : Ajax have received €2m (£1.69m) from Luis Suárez transfer to Barcelona. #lfc #ajax

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 12 jul 2014, 11:43

Arena prenosi prijateljsku protiv Brondbya :clap:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 12 jul 2014, 12:12

Otelo je napisao/la:Odlazili su i veci od Suareza pa se je klub vracao jos jaci.

Samo, hvala mu sto je otisao sad a ne u zadnje sekunde prelaznog roka.
Jos je dovoljno vremana i da se razmisli sta nam treba najvise i da se pronadje najbolje moguce rjesenje :cool:
Veci jesu, ali bolji, bar po meni, nisu.
Naravno da ce se klub oporaviti, samo se nadam da nas vrijeme oporavka nece kostati top 4 sljedece sezone.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 12 jul 2014, 12:39

Suarez je igrač koji ima "ono nešto" i kao takav se ne može zamijeniti jednim igračem. Jednostavno, ne može se dovesti jedan igrač, zvao se on James Rodriguez ili Marco Reus, te očekivati od njega da ima učinak jednak Luisovom. Podsjećam da je Urugvajac imao nestvarnu statistiku u Ajaxu, Liverpoolu i reprezentaciji.

Da skratim, Redsi bi morali dovesti nekoliko (najmanje dva) WC ofanzivaca koji će moći nadomjestiti odlazak najboljeg igrača i vođe tima. Ako to ne urade i spiskaju zarađen novac na jednog igrača (mada opet ne vidim ko bi u njihovom dometu mogao koštati toliko), onda mislim da će se grdno prevariti. 88 miliona nije sitnica i treba dobro razmisliti kakvi profili igrača su potrebni da bi se što više ublažio Suarezov odlazak.

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 12 jul 2014, 12:41

slika
Tu je napokon
At the end of the storm there's a golden sky..

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 12 jul 2014, 12:47

EDO299 je napisao/la:slika
Tu je napokon
Nije ovo u Liverpoolu, nego na aerodromu u Lisabonu sinoc. Navodno krenuo prema Liverpoolu :mrgreen:
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 12 jul 2014, 12:54

Evo sad sam vidio. Ovako bi put trebao izgledati slika

:urnebes: :mrgreen:
At the end of the storm there's a golden sky..

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 12 jul 2014, 13:51

WalesOnline:

Swansea City striker Wilfried Bony today appears to be heading closer to a £19m move to Liverpool with Brendan Rodgers told he can snatch the Ivory Cost star by matching the player's release clause.
:njanjanja:
ago Aspas ready to take pay cut to join Sevilla. Agent to hold talks with LFC next week. He could be included in Moreno deal [ElDesmarque]
:njanjanja:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 12 jul 2014, 13:54

19 miliona za Bonya? :roll:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.