Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Otelo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Otelo » 11 jul 2014, 23:17

Dennis je napisao/la:Odbio vas marković
:yawn:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 11 jul 2014, 23:55

OnlyUnited je napisao/la:Kakav udarac za pool, a taman stali na noge.. :kafa:
Ova cuzna provodi više vremena na ovoj temi nego na onoj kojoj prema avataru pripada :mrgreen:

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 12 jul 2014, 00:03

Dusa me boli, kada vidim kako stari rival tone.. :mrgreen:
- Ed Woodward for Prime Minister !

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 12 jul 2014, 00:09

Ovaj je najjači lik, prošle sezone je do januara ubijeđivao sam sebe da će United biti ispred Liverpoola, pa je onda negdje do marta računao da će United u LP :mrgreen: . U međuvremenu je i banovan, ali ne posustaje :mrgreen: .
Vjerujem da mu je drago kad mu raja odgovori nešto, voli da bude primjećen, godi mu valjda :mrgreen: .
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 12 jul 2014, 00:12

**** close to the deal have indicated that Liverpool achieved the full £75m contained in Luis Suárez’s buyout clause. Brendan Rodgers will be handed the full proceeds from Luis Suárez’s club-record sale to Barcelona to reinvest in his squad. There is an acceptance that Liverpool are highly unlikely to find a like-for-like replacement for Suárez this summer. A £20 million offer to Southampton for Lovren remains on the table, as does a £16 million bid to Seville for Moreno, and inquiries have been made to Swansea City for Ben Davies and Wilfried Bony. (Tony Barrett)
Dakle 75m funti, full klauzula je otkupljena, a bilo bi suludo da je LFC pristao na manje.
Ostatak procitajte i procenite sami.

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 12 jul 2014, 00:13

Naravno, jedva cekam da mi neko nesto odgovori, posebno na specijalnoj temi ovog tipa..
- Ed Woodward for Prime Minister !

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 12 jul 2014, 00:15

Koliko sam upratio, Balague je pisao da je su u pitanju 64 miliona, a negdje drugo sam čitao da je klauzula 100.
U svakom slučaju, i da je klauzula 75 miliona, pokazali su nestručnost kad su takvu klauzulu ugovorili. Sigurno su mogli Luisa/njegovog agenta nagovoriti da pristane na veću kad je potpisivao taj famozni novi ugovor. Priča je bila da je u pitanju cifra 100-120 miliona, u ovisnosti da li je klub koji nudi van EPL ili ne, i da li se Liverpool plasirao u LP ili ne.

U svakom slučaju, bagatelna cijena je u pitanju, moralo se više izvući.

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 12 jul 2014, 00:19

Sad krenut po Reusa pa kud puklo da puklo,neka kosta koliko kosta istrest i posljedni peni ako treba

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 12 jul 2014, 00:21

LiverpoolREDS je napisao/la:Sad krenut po Reusa pa kud puklo da puklo,neka kosta koliko kosta istrest i posljedni peni ako treba

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
:tokralju: :tokralju:

Ako on dodje nista se nije izgubilo :pray: :pray:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 12 jul 2014, 00:22

@the scouser

Izgleda da Balague laže u korist Barce. Valjda je i prošlog ljeta napisao kako je Neymar plaćen 40m eura. :lol:

Danas (sada već jučer) ga je baš nalijepio Jay Riley :D , ali ugl., 75m funti odnosno oko 95m eura je konačna cifra.

A opet, kad se malo bolje sagleda, Brendanu ne preostaje ništa drugo nego novac uložiti u ostatak tima. U ovom trenutku ne postoji igrač koji bi direktno mogao zamijeniti Suareza pa je možda i pametnije iskoristiti novac za nadogradnju zadnje linije. Ne treba se više cjenkati oko Morena, vidjeti druge opcije osim Lovrena za štopera i, po meni, potražiti i zadnjeg veznog.

Mislim da napad neće u tolikoj mjeri ispaštati odlaskom Luisa i da će se ostatak ofanzivaca snaći bez njega.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 12 jul 2014, 00:39

Puno je rupa u timu bilo i bez odlaska Suareza, u svakom slučaju, transfere moraju raditi dijametralno suporotno dosadašnjim, bez bacanja para na izvikane Engleze i davanja nekih solidnih iznosa na anonimuse (tipa Charlie Adam 8 miliona, Aspas 9, Alberto 6...), već uzeti par klasnih igrača.
Slažem se da je odbrana krizna, ali isto tako mora se bar djelomično nadomjestiti tih 30 golova Suareza, ne može Stu sve sam, nije kapacitet.

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 12 jul 2014, 01:00

Imaju 75m funti i trebaju potrosit na Morena, stopera a da nije Lovren ako mora biti on onda da ne bude 20m i ostatak para potroši na zvijer u napadu poput Reusa, Benzemu (iako baš nisam za njega), Vidala, Griezmann i slične...
Ako je to toliko teško onda nemamo šta trazit u ligi i ligi prvaka ove sezone ;)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 jul 2014, 01:09

I dalje crna mamba u napadu

slika

i dalje pobjednicki ples

slika

i dalje imamo muda da se kacimo sa vecim od sebe

slika

i dalje ce madzionicar da hrani crnu mambu

slika

i dalje Sterling napreduje

slika

pridruzit ce nam se i Belgijsko cudo od djeteta

slika

Lallana moze igrati po strani

slika

A moze i u sredinu

slika

Sve pod prismotrom Kapitena

slika

I najvaznije:

POD VODSTVOM OVOG COVJEKA:

slika

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 12 jul 2014, 01:16

Paradajz je napisao/la:
**** close to the deal have indicated that Liverpool achieved the full £75m contained in Luis Suárez’s buyout clause. Brendan Rodgers will be handed the full proceeds from Luis Suárez’s club-record sale to Barcelona to reinvest in his squad. There is an acceptance that Liverpool are highly unlikely to find a like-for-like replacement for Suárez this summer. A £20 million offer to Southampton for Lovren remains on the table, as does a £16 million bid to Seville for Moreno, and inquiries have been made to Swansea City for Ben Davies and Wilfried Bony. (Tony Barrett)
Dakle 75m funti, full klauzula je otkupljena, a bilo bi suludo da je LFC pristao na manje.
Ostatak procitajte i procenite sami.
Jadno je što se brojka predstavlja u funtama konstantno, pa to ne zvuči baš ono woooow, ali činjenica je da je to drugi najveći transfer svih vremena, kužiš?

75.000.000 £ = 94.335.000 €

Tri najveća transfera svih vremena:

1. Gareth Bale 100.000 € (Tottenham Hotspur to Real Madrid)

2. Luis Suarez 94.335.000 € (Liverpool to Barcelona)

3. Cristiano Ronaldo 93.800.000 € (Manchester United to Real Madrid)

Bez obzira koliko klasan bio Suarez i važan za Liverpool, a to je svakako bio, 94 mil eura su toliko veliki novci da te glava zaboli od same pomisli. Samo da ih je pametno potrošiti. Nešto me ne ohrabruju vaša pojačanja ovog ljeta, mislim da se moglo i bolje kupovati. Bolje da ste energiju uložili na pregovore oko dolaska Sancheza, koji je završio u Topnicima, nego na igrače tipa Can, Marković i šta li već. To je moje mišljenje. To što sam navijač Chelseaja, ne znači da želim slabiji Liverpool, Arsenal, ManU, ManC, Tottenham, Everton...Dapače, želim da ove sezone liga bude što jača, klubovi što jači pa da bude zanimljiva borba za prvaka i da nam i dalje zavide ostale lige petice.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 12 jul 2014, 01:17

Moje saučešće. :hmmmm:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 jul 2014, 01:18

Ja mislim da slijede velika 2 transfera kada je Liverpool u pitanju. Za ove pare od Suareza se apsolutno ne treba pretrpavati tim, sto je uradio Tottenham. Po meni bi bilo puno bolje da se kupi ako treba i jedan kvalitetan napadac, Falcao, a ne 15 Lovrena, Markovica, Lallana itd. :|

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 12 jul 2014, 01:26

OTNYS_YNWA je napisao/la:Po meni bi bilo puno bolje da se kupi ako treba i jedan kvalitetan napadac, Falcao, a ne 15 Lovrena, Markovica, Lallana itd. :|
Sve bih razumeo da trazis bilo kojeg drugog napadaca, ali zasto bre Falcao ? Igrac koji bi kostao prvo sumanut novac, a ima 28 godina, drugo sto je povredjen i u ko zna kakvom stanju ce se vratiti, a trece, skroz je nekompatibilan sa Sturridgeom. A ima i cetvrto, plata mu je astronomska.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 12 jul 2014, 01:29

Ne znam što se podcjenjuje Marković, neće biti uberpojačanje, ali će to sigurno biti/bi bile bolje utrošene pare nego kupovina Lallane. Jedino je problem što je možda prerano za njegov dolazak, a ako ostane u Benfici, eksplodiraće 100% .

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 12 jul 2014, 01:30

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja mislim da slijede velika 2 transfera kada je Liverpool u pitanju. Za ove pare od Suareza se apsolutno ne treba pretrpavati tim, sto je uradio Tottenham. Po meni bi bilo puno bolje da se kupi ako treba i jedan kvalitetan napadac, Falcao, a ne 15 Lovrena, Markovica, Lallana itd. :|
E o tome ja govorim, ovo prodaja Suareza ko prodaja Balea, a onda dovesti milijardu i jednog igrača koji nije dorastao zadatku - to je pogrešno. Bolje za ove novce dovesti tri vrhunska igrača, a može se.

@Paradajz - ja mislim da je OTNYS mislio ''tipa Falcao'', a ne konkretno na Falcaa ;)

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 12 jul 2014, 01:31

Alexis je odbio Liverpool i otisao u Arsenal, sigurno je da su ga htjeli u klubu ali London je London.

20 miliona za Lovrena, pa oni nisu normalni.

Bas me zanima ko ce biti ta 'zvijezda' koju ce oni dovesti ovaj rok.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.