FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Koliko je sigurno ovo za Jamaka?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
pa jeste normalni ljudi dragi ? pa tema je FK.Željezničar sta ste ovo uradili od teme ccc
Je li to opet prvu kuci igramo ? Ko ima prednost mi ili sarajevo? I kad se igra ?
NO PYRO NO PARTY
Svi koji trenutno raspravljate o stvarima koje apsolutno nemaju nikakve veze o FK Željezničar smatrajte se upozorenim posljednji put. Sljedeći post nevezan za temu bit će automatski obrisan, a autor istog na duži period banovan.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Šta kaže ovaj trener Metalurga, da smo giganti?За &, тој & &-$ за $ " на ?, ?.
„" ? " го пратеа " $ '. " се ? ", но ќе се $ $ " ? % е ' повеќе " $ " $ " ? ". За ? $ " $ $, ? " е ? " " ќе се $ $ $ со % повеќе " за "“, ?.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pancer regulara lik, iznio je mišljenje da bi mogli kaznu popušit zbog transa, što se mene tiče trans nek stoji, ako cionistička evropa to kazni treba je posrat i njih i njihovu civlizaciju
- Pancer
- Kontakt:
ako sam nekog uvrijedio ispričavam se ... ako netko nije shvatio što sam želio reći neka se slobodno javi u pp
Nogomet SEX pa opet malo nogometa
Brazil 1:7 NJEMAČKA
NK Široki Brijeg
HKK Široki Brijeg
Panceri Vatreni Zmajevi
Brazil 1:7 NJEMAČKA
NK Široki Brijeg
HKK Široki Brijeg
Panceri Vatreni Zmajevi
ode jamak.
- invincible1921
- Kontakt:
joj rasprave nepotrebe
nego jel istina da ide jamak ako ode mi necemo imat 11 kako smo krenuli :S

=\_1921_/=
ode i svraka..invincible1921 je napisao/la:joj rasprave nepotrebenego jel istina da ide jamak ako ode mi necemo imat 11 kako smo krenuli :S
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Banuj ga zdravlja tiinsider je napisao/la:Svi koji trenutno raspravljate o stvarima koje apsolutno nemaju nikakve veze o FK Željezničar smatrajte se upozorenim posljednji put. Sljedeći post nevezan za temu bit će automatski obrisan, a autor istog na duži period banovan.

Kad čovjek pomisli da Džole sitVacija ne može više ništa izvaliti, on lupi toliku glupost da se forum sruši.

U nedjelju prijateljska u Goraždu

DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
zna se za svraku odavno, fina je svota za njega, a i za jamalu nije lose 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Imaćemo, radi se na dovođenju novih igrača.invincible1921 je napisao/la:joj rasprave nepotrebenego jel istina da ide jamak ako ode mi necemo imat 11 kako smo krenuli :S
Avaz kaže da je Jamak otputovao,
Ekipa Željezničara vratila se iz Crne Gore gdje je pobjedom protiv Lovćena (1:0) osigurala prolazak u drugo pretkolo Evropske lige, ali među igračima nije bilo Nermina Jamaka.
Kako saznajemo, iskusni veznjak (28 godina) iz Cetinja je otputovao u Poljsku gdje bi trebao pojačati jednog prvoligaša. Za Jamaka su navodno zainteresirani Belchatow i Gornik Leczna.
Iz kluba s Grbavice dozvolili su Jamaku da ode na pregovore i odredili obeštećenje za koje može preći u novi klub.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ako ode jamaka za 100 milja eura odmah bekricu gurnut 15 milja eura i nek suti i igra. 

iz tvojih usta u božije uši. Jamale mi je čak i žao al Svraka nek ide pa i djabemma_hz je napisao/la:ode i svraka..invincible1921 je napisao/la:joj rasprave nepotrebenego jel istina da ide jamak ako ode mi necemo imat 11 kako smo krenuli :S
- BolanBolan
- Kontakt:
Dnevni avaz 11.07.2014

LINK
Je li iko primijetio da je ova vijest objavljena u 19:21?! Ništa se ne dešava slučajno...

LINK
Je li iko primijetio da je ova vijest objavljena u 19:21?! Ništa se ne dešava slučajno...

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
ma hvala im, i jednom i drugom, nek pare kanu u budzet a njihov doprinos ovom klubu ce se uvijek cijeniti. vrijeme je za nove vjetrove 

Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
Ma dobro je da se dođe do para, preguraćemo nekako.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kao sto jedan rece tih 100 milja od jamaka samo produziti i dati bekriji i kajkutu.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 12 jul 2014, 01:24, ukupno mijenjano 1 put.