FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pa eto, mi smo svi glupi, a ti jedini pametan, prosvijetli nas...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ja vas opet pitam, kakve veze ima Zeljo sa vanjskom politikom a posebno Palestinom?
Dakle, to sto sam ja Sarajevski zidov, to je druga stvar?
nema veze sa vanjskom politikom, a sa palestinom klub direktno nikakve, al navijaci imaju pravo da solidarisu sa cim god zele, ako tebi ne valja bujrum druze prvu utakmicu kad vidis tu zastavu sidjes u prvi red i pobunis se 

Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
A stani, sto se onda ne solidarisu sa Izraelom kada frakcije Hamasa ili Fataha ispaljuju rakete po ljudima u Izraelu?bluesaa je napisao/la:nema veze sa vanjskom politikom, a sa palestinom klub direktno nikakve, al navijaci imaju pravo da solidarisu sa cim god zele, ako tebi ne valja bujrum druze prvu utakmicu kad vidis tu zastavu sidjes u prvi red i pobunis se
Sto se onda ne solidarisu sa 7 mil zidova koje Hilter poubijao?
Jbg, svatam ja to sve, ali ne valjda kako god da okrenes jer se ce se uvijek neko naci uvrijeden.
Zbog toga je bolje ne postavljati nista, posebno jer to nema nikakve veze sa Zeljom jer smo ipak mi tu radi Zelje a ne radi politike.

Zidovi su saveznici bili agresoru koji na danasnji dan ubise legendu drzave i grada Djildu, a na isti taj dan ti pljujes po Palestincima i uzdizes cionisticki rezim koji je bio i sada je saveznik agresoru koji je na danasnji dan pocinio genocid.DzoleZeljo je napisao/la:Ja vas opet pitam, kakve veze ima Zeljo sa vanjskom politikom a posebno Palestinom?
Sta se navijaci trebaju, solidarisat sa Sharonom i ostalim cionistickim psima?
Izvinjavam se na ulazenju na vasu temu al ovo nos mogo presutit.
Ubij se momak.Odma olaksaj roditeljima i porodici.DzoleZeljo je napisao/la:A stani, sto se onda ne solidarisu sa Izraelom kada frakcije Hamasa ili Fataha ispaljuju rakete po ljudima u Izraelu?bluesaa je napisao/la:nema veze sa vanjskom politikom, a sa palestinom klub direktno nikakve, al navijaci imaju pravo da solidarisu sa cim god zele, ako tebi ne valja bujrum druze prvu utakmicu kad vidis tu zastavu sidjes u prvi red i pobunis se
Sto se onda ne solidarisu sa 7 mil zidova koje Hilter poubijao?
Jbg, svatam ja to sve, ali ne valjda kako god da okrenes jer se ce se uvijek neko naci uvrijeden.
Zbog toga je bolje ne postavljati nista, posebno jer to nema nikakve veze sa Zeljom jer smo ipak mi tu radi Zelje a ne radi politike.![]()
Pobi bagra cionisticka djecu u Gazi,isto kao sto su nas ubijali ovda i nama bi to trebalo da bude onako nbt jel...
pgt jer smo prolazili isto...svakakvih idiota i budala ima u ovom gradu al ovaj jole je nesto novo,neimenovano..
gamad zidovska..

gamad zidovska..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Pa nisu svi zidovi kako vi to predstavljate bili saveznizni supcima sa brda!pitar079 je napisao/la:Zidovi su saveznici bili agresoru koji na danasnji dan ubise legendu drzave i grada Djildu, a na isti taj dan ti pljujes po Palestincima i uzdizes cionisticki rezim koji je bio i sada je saveznik agresoru koji je na danasnji dan pocinio genocid.DzoleZeljo je napisao/la:Ja vas opet pitam, kakve veze ima Zeljo sa vanjskom politikom a posebno Palestinom?
Sta se navijaci trebaju, solidarisat sa Sharonom i ostalim cionistickim psima?
Izvinjavam se na ulazenju na vasu temu al ovo nos mogo presutit.
Ne treba stvari gledati crno ili bijelo. To je poenta svega.
Je li to znaci da podrzavas ono sto Zidovi rade Palestincima?DzoleZeljo je napisao/la:Ja vas opet pitam, kakve veze ima Zeljo sa vanjskom politikom a posebno Palestinom?
Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ne podrzavam ja nikakvo nasilje, niti bilo koju stranu koja podrzava krvoprolice.vrbanjusa je napisao/la:Je li to znaci da podrzavas ono sto Zidovi rade Palestincima?DzoleZeljo je napisao/la:Ja vas opet pitam, kakve veze ima Zeljo sa vanjskom politikom a posebno Palestinom?
Obje strane ubijaju neduzne iz neke osvete a to ne vodi nigdje. Taj rat nema kraja, isto kao i kod nas sto su napravili status Q!
Sa vremena na vrijeme stanja se smiri pa pogorsa, samo eto sto se kod nas ne puca iz oruzja vec rijecima.
Zato ne znam koji se vrag imaju ovi nesto solidarisati sa drugom stranom koja isto ubija neduzne.
Ne podrzavam ja nikakvo nasilje, niti bilo koju stranu koja podrzava krvoprolice.DzoleZeljo je napisao/la:vrbanjusa je napisao/la:Je li to znaci da podrzavas ono sto Zidovi rade Palestincima?DzoleZeljo je napisao/la:Ja vas opet pitam, kakve veze ima Zeljo sa vanjskom politikom a posebno Palestinom?
Obje strane ubijaju neduzne iz neke osvete a to ne vodi nigdje.
Zato ne znam koji se vrag imaju ovi nesto solidarisati sa drugom stranom koja isto ubija neduzne.[/quote]

FK SARAJEVO.
- TzBulevar87
- Kontakt:
- molotovljev
Zašto onda pričaš o politici kada veze nemaš sa istom ? Ljudi ti fino kažu zbog čega zastava, a ti u kontru.
E moj Džole... razočarao si me ..
Moja životna želja je da bacim molotovljev koktel na izraelski tenk ..
E moj Džole... razočarao si me ..
Moja životna želja je da bacim molotovljev koktel na izraelski tenk ..
F.K.SARAJEVO
Cekaj ba pitajte decka jel **** prvo, jer tako zraci pricom.Samo zato sto su bile zrtve prije 50 godina ne daje im za pravo da se izivljavaju nad palestincima kako hoce, kontas.Ti koji si zatucan ko ekser, ekser je za tebe pojam i sto gledas previse cnn i nase medije i svu propagandu koju naravno oni i kontrolisu i plasiraju, mene bi bilo stid da sam ti i bilo bi me stid da te poznajem (hvala Bogu pa te ne poznajem) i zalim te s takvim plitkim mozgom.Ne znam gdje si i gdje su tvoji bili u ratu, da si osjetio ovo samo na sekund a to se njima desava evo svaki prokleti dan, pitao bi te bi li tako razmisljao plitki mozgu, takodjer isti ti se lizu sa cetnicima i obostrano se podrzavaju treba li ti jos nesto? uzmi procitaj neku knjigu mimo lektire (mada sumnjam da si i njih citao) malo obrazovanja..ccc
Aco halali i svi ostali, pogodilo me posebno na ovaj DANJASNJI DAN.Fuj sta zivi sve u danasnjem Sarajevu.
Aco halali i svi ostali, pogodilo me posebno na ovaj DANJASNJI DAN.Fuj sta zivi sve u danasnjem Sarajevu.
Dodje neko u tvoju kucu i vremenom te otjera u "halu" i onda te gadja granatama u toj istoj hali ,ubija sve zivo i ti to mjeris sa ispaljene dvije rakete koje ne pogode nigdje...prljava zidovska propaganda..tjeraju ljude sa njihovih ognjista..jel te tako shalom tata ucio jole ha..

FK SARAJEVO.
E ne mogu vjerovati.DzoleZeljo je napisao/la:Ne podrzavam ja nikakvo nasilje, niti bilo koju stranu koja podrzava krvoprolice.vrbanjusa je napisao/la:Je li to znaci da podrzavas ono sto Zidovi rade Palestincima?DzoleZeljo je napisao/la:Ja vas opet pitam, kakve veze ima Zeljo sa vanjskom politikom a posebno Palestinom?
Obje strane ubijaju neduzne iz neke osvete a to ne vodi nigdje. Taj rat nema kraja, isto kao i kod nas sto su napravili status Q!
Sa vremena na vrijeme stanja se smiri pa pogorsa, samo eto sto se kod nas ne puca iz oruzja vec rijecima.
Zato ne znam koji se vrag imaju ovi nesto solidarisati sa drugom stranom koja isto ubija neduzne.
Cim si izjednacio zrtvu i ubicu sve mi je jasno.
Zadnja izmjena: vrbanjusa, dana/u 11 jul 2014, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
E svakakvih ima i kod vas i kod nas,al mislim da je ovaj neka nova vrsta...Buu je napisao/la:Još se nisi obrisao

samo kada covjek vidi kako tuku zene i djecu naoruzani do zuba...pobit gamad zidovsku--
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 11 jul 2014, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Mislite vi sta hocete, mozemo mi ovdje do zore raspravljati o tim stvarima, iako to nije tema rasprave.
Kada klub dobije cestitku od UEFE zbog zastave onda je treba proslijediti istim tim koji su je istakli.
Kada klub dobije cestitku od UEFE zbog zastave onda je treba proslijediti istim tim koji su je istakli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 129 gostiju.