? Kouadio?

nije taj

Pa nemoj brate opet hahahaha, sta je reci Ajde PP
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
S obzirom da je generalna proba pred početak sezone, ja ovu utakmicu shvatam veoma ozbiljno i za ozbiljno ću uzeti ishod, pa bilo kakav bio.combe80 je napisao/la:Kakva su očekivanja za sutrašnju utakmicu? jeli protivnik ovaj Cardiff jači od ovih dosadasnjih sto ste igrali? Koji ce sasstav izaci'
A najzalosnije je sto je Bilbija ovde jedan od "losijih"amypitar je napisao/la:ArsenalSA je napisao/la:Nebi bilo lose da prodamo nekog igraca, da rasteretimo malo roster.. mislim da imamo previse igraca, bojim se da ne dodje do ljubomore i lose atmosfere... to nam nebi odgovaralo, al iskreno iscekujem utakmice ko jackpotABd treba samo imati dobre psihologe u klubu, malo ih i s te strane pripremiti i mislim da smo spremni pucatii na neki veci rezultat ove sezone, pocevsi od cetvrtka
Ovo su vec profesionalci i oni igraju za lovu.Nama tu ljubomore,oni su profesionalci i znaju svoj posao.Pa sta bi onda bilo u Barsi ,Bajernu,i ostalim velikanima, koji imaju 25 i vise fudbalera istih kvaliteta.Slazem se da imamo sad previse igraca,pa pogledaj samo krila;Duljevic,Okic,Velkoski,Todorovic,Vusljanin,Puric pa evo i Kalasi.Zadni vezni ;Cimirot,Kovacevic,Kostic,Radovac.Desni bocni;Berberovic,Baric,tu jos moze igrati Kalasi,Tatko.Mislim da nam fali jos golman, i jedan klasicni napadac sidras,uz Bilbiju u napadu.
Imamo strasnu ekipu ,sad to treba dobro posloziti,te krenuti u borbu za titulu.
Jeste. Crnac.cobefks je napisao/la:@farukzidane
Je l` napadac?
Jel to opet A.D. aktuelan hhahahpitar079 je napisao/la:Jeste. Crnac.cobefks je napisao/la:@farukzidane
Je l` napadac?
Sta ceka, sto ne dolazi?pitar079 je napisao/la:Jeste. Crnac.cobefks je napisao/la:@farukzidane
Je l` napadac?
pitar079 je napisao/la:Jeste. Crnac.cobefks je napisao/la:@farukzidane
Je l` napadac?
opusteno ljudicobefks je napisao/la:Sta ceka, sto ne dolazi?pitar079 je napisao/la:Jeste. Crnac.cobefks je napisao/la:@farukzidane
Je l` napadac?
Mora da je i u njegovoj zemlji ratno stanjecobefks je napisao/la: Sta ceka, sto ne dolazi?
na 2 godinecobefks je napisao/la:Na koliko Kalasi potpisuje?
Samo dvije godine.cobefks je napisao/la:Na koliko Kalasi potpisuje?
Ujutro ce se znati, bice press vjerovatno i predstavljanje.cobefks je napisao/la:Na koliko Kalasi potpisuje?
Sto tako malo, ocekivao sam kao i ostali na 3 godine?!hilmo je napisao/la:Samo dvije godine.cobefks je napisao/la:Na koliko Kalasi potpisuje?