Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Carragher23
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
sretno Luise majstorcino samo mi je malo krivo sto si otisao u ovaj smradalonski klub ali sta je tu je YNWA ajmo sad Brendane po Benzemu, Morena, RB i CB i da zakljucimo ovaj prelazni rok
LIVERPOOL FC
Carragher23 je napisao/la:sretno Luise majstorcino samo mi je malo krivo sto si otisao u ovaj smradalonski klub ali sta je tu je YNWA ajmo sad Brendane po Benzemu, Morena, RB i CB i da zakljucimo ovaj prelazni rok

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Nakon svakog ovakvog transfera sve više i više volim i cijenim Gerrarda. Nije bilo lako odabrati da se ostane kad je mogao birati klub i platu.
Suarez je ispao mnogo više fer, jer je otišao izvan Engleske, ali opet nikad neću moći shatiti i opravdati odlazak iz kluba kakav je Liverpool. Anfield, navijače, kop, strast za fudbalom kakva postoji samo u Engleskoj, ne mogu zamijeniti ni Real ni Barcelona.
Titula se ne osvaja jednim igračem, nego timom. Naravno da treba neka prevaga, ali to je danas Suarez, a sutra neko drugi. Sad možda ne postoji takav igrač koji bi mogao zamijeniti Luisa, ali ko je vjerovao kada je Suarez dolazio, da će baš on, i to u Liverpoolu, postati treći najbolji igrač svijeta. Možda je naš idući Suarez baš Lazar Marković...ili ipak neko drugi.
Falit će nam njegovi genijalni potezi, ali ovo nam garantuje još 2-3 kvalitetna pojačanja. Svakako ne bi bio tu do kraja oktobra, a obzirom da ne bi prošao pripreme sa klubom, vjerovatno bi u formi bio tek nekad od januara. Zamjena u napadu je svakako neophodna, ali ove pare omogućuju i dosta više. Šteta što je Alexis odabrao Arsenal, jer bi bio idealna zamjena, ali naći će se nešto. Zajedno sa parama od Luisa očekujem da se potroši i preko 100 miliona, čime se mogu popuniti sve pozicije koje škripe (lijevi bek, štoper, veznjak, krilo i napadač).
Obzirom na špekulacije da se naslutiti ko su kandidati za dolazak. Potpisali su Lambert, Lallana i Can, što su po meni izuzetna pojačanja (jeftini, željni dokazivanja, kvalitetni, a neće se buniti da budu u rotaciji zbog čega su i dovedeni).
Bilo bi lijepo da još dođe Marković, jer je nevjerovatan talenat. Shaquiri bi nam također odlično legao i to je već 40-50 miliona. Lovren je po meni vrlo dobra opcija, iako ja lično ne bih dao 20 miliona za njega, ali šta me briga nisu moje pare
. Što se tiče lijevog beka, za mene postoje samo dvije opcije. Prednost bih dao Rodriguezu, ali ako ne može on onda Alberto Moreno. I još samo ovaj Origi, ali da se vrati na posudbu u Lille, i to je to. Eventualno još napokon dovesti Hughesa iz Derbya, pa možda i njega ostaviti na posudbi.
Suarez je ispao mnogo više fer, jer je otišao izvan Engleske, ali opet nikad neću moći shatiti i opravdati odlazak iz kluba kakav je Liverpool. Anfield, navijače, kop, strast za fudbalom kakva postoji samo u Engleskoj, ne mogu zamijeniti ni Real ni Barcelona.
Titula se ne osvaja jednim igračem, nego timom. Naravno da treba neka prevaga, ali to je danas Suarez, a sutra neko drugi. Sad možda ne postoji takav igrač koji bi mogao zamijeniti Luisa, ali ko je vjerovao kada je Suarez dolazio, da će baš on, i to u Liverpoolu, postati treći najbolji igrač svijeta. Možda je naš idući Suarez baš Lazar Marković...ili ipak neko drugi.
Falit će nam njegovi genijalni potezi, ali ovo nam garantuje još 2-3 kvalitetna pojačanja. Svakako ne bi bio tu do kraja oktobra, a obzirom da ne bi prošao pripreme sa klubom, vjerovatno bi u formi bio tek nekad od januara. Zamjena u napadu je svakako neophodna, ali ove pare omogućuju i dosta više. Šteta što je Alexis odabrao Arsenal, jer bi bio idealna zamjena, ali naći će se nešto. Zajedno sa parama od Luisa očekujem da se potroši i preko 100 miliona, čime se mogu popuniti sve pozicije koje škripe (lijevi bek, štoper, veznjak, krilo i napadač).
Obzirom na špekulacije da se naslutiti ko su kandidati za dolazak. Potpisali su Lambert, Lallana i Can, što su po meni izuzetna pojačanja (jeftini, željni dokazivanja, kvalitetni, a neće se buniti da budu u rotaciji zbog čega su i dovedeni).
Bilo bi lijepo da još dođe Marković, jer je nevjerovatan talenat. Shaquiri bi nam također odlično legao i to je već 40-50 miliona. Lovren je po meni vrlo dobra opcija, iako ja lično ne bih dao 20 miliona za njega, ali šta me briga nisu moje pare

Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

- donCorleone1892
- Kontakt:
Daj Božeibish1995 je napisao/la:Sljedeca 7 Griezmann

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sretno Sule, sto se mene licno tice ostavio je veliki pecat u klubu za ovo vrijeme provedeno u njemu. Bilo je tu lijepih i losih trenutaka, ali pamtit cemo samo one lijepe naravno. Ono sto mora da nas raduje jeste da je Liverpool uvijek imao odlicne napadace, pa ne znam zasto ne bi i ove godine prokljucao neko i zamijenio momka koji je za kratko vrijeme oborio mnoge rekorde.
Just can't get enough. Zelim mu puno lijepih trenutaka u Barceloni, puno golova, ali kada se sretnemo u finalu lige prvaka da ne bude njegova noc.
Just can't get enough. Zelim mu puno lijepih trenutaka u Barceloni, puno golova, ali kada se sretnemo u finalu lige prvaka da ne bude njegova noc.

- OnlyUnited
- Kontakt:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Sretno Sule, sto se mene licno tice ostavio je veliki pecat u klubu za ovo vrijeme provedeno u njemu. Bilo je tu lijepih i losih trenutaka, ali pamtit cemo samo one lijepe naravno. Ono sto mora da nas raduje jeste da je Liverpool uvijek imao odlicne napadace, pa ne znam zasto ne bi i ove godine prokljucao neko i zamijenio momka koji je za kratko vrijeme oborio mnoge rekorde.

- Ed Woodward for Prime Minister !
optimisto????? xpOTNYS_YNWA je napisao/la:Sretno Sule, sto se mene licno tice ostavio je veliki pecat u klubu za ovo vrijeme provedeno u njemu. Bilo je tu lijepih i losih trenutaka, ali pamtit cemo samo one lijepe naravno. Ono sto mora da nas raduje jeste da je Liverpool uvijek imao odlicne napadace, pa ne znam zasto ne bi i ove godine prokljucao neko i zamijenio momka koji je za kratko vrijeme oborio mnoge rekorde.
A.F.C. Bournemouth!
Kup takmnicenje su uvijek bila specijalitet Liverpoola.
Ako se prodje grupa pitat ce se Rafa za savjet a ova ekipa u 90min moze i dream team dobiti (na finale aludiram)
Ako se prodje grupa pitat ce se Rafa za savjet a ova ekipa u 90min moze i dream team dobiti (na finale aludiram)

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Mogu reći da vam je greška što niste doveli Sancheza. To ste mogli dogovoriti prodajom Suareza. Ali eto.
Nisu.Caeruleus je napisao/la:To ste mogli dogovoriti prodajom Suareza. Ali eto.
Ne može sa Arsenalom nikoBelmin6 je napisao/la:Nisu.Caeruleus je napisao/la:To ste mogli dogovoriti prodajom Suareza. Ali eto.

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
"It was a rocky marriage,but the sex was great". Best description I've read.

“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- BeyKopites
- Kontakt:
Kako moćna slikakeno94 je napisao/la:"It was a rocky marriage,but the sex was great". Best description I've read.

Steven Gerrard, ZA MENE najveća legenda Liverpoola u historiji

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- OnlyUnited
- Kontakt:
Strasan udarac!OnlyUnited je napisao/la:Kakav udarac za pool, a taman stali na noge..
Al vidjet cemo kako ce odgovoriti...
Samo da ne rasture lovu na igrace tipa Aspas, Voronjin, Sisoko, Dauning i slicno.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Samo da Sturridge ostane zdrav tokom sezone 

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Odbio vas marković
Tebi javio?Dennis je napisao/la:Odbio vas marković

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 0 gostiju.