Po meni nije nikakva steta izgubiti pripremni mec,koliko god bolje zvuci pobjeda ona moze i zavarati.Jasno je da sve ekipe experimentisu i nikad nisi nacisto sta si uradio.Jbt sinoc Sloboda dobi dobi B tim Maribora,danas ludnica na njihovoj fb stranici.Maestro^^ je napisao/la:Sa Panduriima smo igrali.
Šteta za poraz.
Priča li se Šta o Sjevernom?RockyMaivia je napisao/la:U Sjevernom ili sad ovom??AlemC85 je napisao/la:raja ima li šta u vezi stadiona, pošto svi šute?
Koliko znam,reflektori i umjetna ovog ljeta...
treba iskeširati 20 milion eura da bi se završio stadion, a odakle namaknuti taj novac? možda jedino kada postanemo kandidat za ulazak u EU, pa da ganjamo novac preko IPA fondova, a kada će to, samo BOG zna?Mostarac1971 je napisao/la:Priča li se Šta o Sjevernom?RockyMaivia je napisao/la:U Sjevernom ili sad ovom??AlemC85 je napisao/la:raja ima li šta u vezi stadiona, pošto svi šute?
Gradnja cetvrtog stadiona bi bila preseravanjeMostarac1971 je napisao/la:Haj valjda ćemo i to dočekati... Kad Uprava sreduje za reflektore onda možemo samo zamisliti njihov sljedeći projekat!
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Info friska 2 minute. Sasa Kajkut pregovori
Cmok srce za ovu vijestNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Info friska 2 minute. Sasa Kajkut pregovori
Nije smjesno a ni loža brato ,evo sad mi govori ovaj kolega iz kluba culi se telefonom. Zvao ga ja da piram kako smo igrali i lik mi prenio. Znaci pregovoripravnik1981 je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Info friska 2 minute. Sasa Kajkut pregovori![]()
![]()
![]()
![]()
????
Ma ove smajlice sto sam stavio odmah me prisjeti od celikovih navijaca kad su govorili Kajkut Sasa Dzamija nasa nisam nista lose mislio..zivio ti meniNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nije smjesno a ni loža brato ,evo sad mi govori ovaj kolega iz kluba culi se telefonom. Zvao ga ja da piram kako smo igrali i lik mi prenio. Znaci pregovoripravnik1981 je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Info friska 2 minute. Sasa Kajkut pregovori![]()
![]()
![]()
![]()
????
Mislim da ga neće biti teško dovesti, ako je Feja baš zainteresovan, došao bi nam kao kec na desetku..NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Info friska 2 minute. Sasa Kajkut pregovori
Vidis,volio bih i ja nesto saznati o tomeMostarac1971 je napisao/la:Priča li se Šta o Sjevernom?RockyMaivia je napisao/la:U Sjevernom ili sad ovom??AlemC85 je napisao/la:raja ima li šta u vezi stadiona, pošto svi šute?
kimbo je napisao/la:al reci mu da ne srlja glavom naprijed i ne pada ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.