A sad, neka jurnjava krene

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Dan Gilbert @cavsdan
Welcome Home @kingjames. I am excited for the fans and people of Cleveland and Ohio. No fans and people deserve a winner more than them.....
Kakav posao PR-a s ovim njegovim esejem!?
Mene stvarno zaboli.. Znamo da je u neku ruku pogrijesio, ali to je tesko skontat s nase strane... Jbga sad se vraca i iono, za njega idealan scenarij.NEZALAGANJE je napisao/la:Kakav posao PR-a s ovim njegovim esejem!?Svaka cast,cak sam i ja nakon citanja pomislio da je pravi covjek.
Neutral je napisao/la:
Drago mi je radi @Adriana, ne vjerujem da će mnogi pisati po temi Cavs-a, ipak ima i nešto se zove stid, moral.
Welcome back homie kuknjava .Belmin6 je napisao/la:Napokon i CLE da dogura do PO.
dscile je napisao/la:
Inace sam fan Bostona od kako pratim i znam za NBA.. ali i Klivlend gotivim, mahom zbog Irvinga.. tako da sam stvarno odusevljen sto ce biti konkurenti za titulu i sto ce Kajri imati priliku zaigrati u PO.
Uživaj, zaslužio si.adriano_leite je napisao/la:Welcome back homie kuknjava .Belmin6 je napisao/la:Napokon i CLE da dogura do PO.
Lillard je napisao/la:A u pm, neko prica o moralu navijanaj za ekipu udaljenu bogzna koliko od nas. svaka cast ovima u sad-u, al' sad da se napada likove koji ce mijenjat klubove, ne vidim razloga...
to je meni normalno, qrac cu se ja vezat za blazerse kao onaj u portlandu, tako i svatko od nas koji simpatiziramo neku ekipu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.