Ma opusteno samo.Ja isto bas zelim da vidim tu vasu tekmu veceras,a taman je prije SA.Nakon ovih nekoliko dana SL u ORL,spreman sam da gledam neke druge ekipe.Ne mogu vise ovih.adriano_leite je napisao/la:Brate, ocekivao sam ja takvo nesto, o tome danima pisem, tako da me plaho ne dotice njegova odluka, samo zelim da bude sto prije. Trenutno sam baziran na vecerasnju utakmicu i prvi uvid u sposobnosti Wigginsa i "novog Bennetta". Medjutim, tesko je ostati imun na ove forumase, pa tako da im moram i odgovoriti, bar do definitivnog Jamesovog odredista, a tada gospoda ide na ignore, jer ce izigravati navijace Cavsa, sto meni ide na kitu.NEZALAGANJE je napisao/la:Poceli su vec lagani napadi na @adriana s ciljem boljeg pripremanja terena za povratak Jamesa.![]()
@adriano Kako te nije sramota pisati da zeljno ne iscekujes povratak kralja?Mislim, to je najbolji igrac na svijetu,on kad ti se vrati ima da zaboravis sve sto je bilo i jos svi treba da mu se izvinite zato sto vas je napustio 2010.
Inace,u pocetku me odluke njega i Mela nisu ni doticale,jer treba uzeti vremena i razmisliti o svojoj buducnosti.Medjutim,vec je 11. dan od otvaranja FA i opasno su poceli da se pre.seravaju.Zbog svega ovoga,svaki dan zahvalim Bogu sto navijam za tim koji radi svoj posao na pravi nacin,ne trci za ovakvim likovima(ma kako kvalitetni oni bili) i dok 'pola lige' iscekuje njihove odluke,SAS veceras pocinje SL u kojem ce igraci uciti sistem kluba i tako se razvijati da doprinesu timu svojim individualnim rastom unutar organizacije.