I ja upravo sada citam na stranici njihovog saveza. I vidim na par slika ove stadione, zaista slabo. Ovaj Gostivar ima ledinu, a ne stadion. Redom da nabrajam, imamo 15 kvalitetnijih stadiona od ovih njihovih. Zenica, Tuzla, Orasje, Banja Luka, Siroki, Mostar, Grbavica, lavor, Otoka, Gradacac, realno, sve bolji stadioni. Mi smo jos dobri kakvo je kod njih stanje.lisander je napisao/la:Evo citam pola im stadiona nema uslove za njihovu prvu ligu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
Postao/la white1950 dana 11 jul 2014, 11:19
Mislim da bi ispadanja zelje donijelo dosta polemika i negativne energije u klubu za daljnji dio sezone i da bi vas vec(neki) otpisali kao potencijalnog prvaka PL.ovako ste pokazali karakter i zato je dobro sto ste pobijedili i prosli dalje radi morala igraca(a pogotovo navijaca).cestitke i sretno u sljedecem kolu!
Korektan post.Tačno je da bi loš rezultat donio dosta ako ne i previše loše energije u i oko kluba.Pobijedilo se,i ovakvoj pobjedi se ne gleda u zube.Uvjeren sam da je struka uvidjela gdje škripi i na čemu treba raditi.Samozadovoljstvu nema mjesta ali da se naziru drugačiji vjetrovi je izvjesno.Zadovoljan sam i borbenošću.Ono što moramo promijeniti je komunikacija sa sudijama.Glupost onog crnogorca je lako tako mogla biti anulirana glupošću Turkovića i povlačenjem sudije za dres,Hasanović je također u par navrata dobrano pretjerao.Sjetimo se kartonijade na koševu.Stanić jeste i treba da je kapiten i treba da preuzme svu komunikaciju sa sudijom
Kako je rečeno danas svi igraju lopte pa i makedonci.Biće to teške dvije tekme i tako im treba i prići.Što se tiče stadiona u pitanju je nacionalni projekat makedonske države.Slično se ponašaju i u drugim sferama.Napravili su naj moderniji najskuplji stadion,teatar,itd na ex Yu prostorima.takvi projekti nemaju veze sa pojedinačnim klubovima nego je u pitanju nacionalni interes tako da bilo kakva poređenja sa našim Željom,Grbavicom naprosto ne stoje
Mislim da bi ispadanja zelje donijelo dosta polemika i negativne energije u klubu za daljnji dio sezone i da bi vas vec(neki) otpisali kao potencijalnog prvaka PL.ovako ste pokazali karakter i zato je dobro sto ste pobijedili i prosli dalje radi morala igraca(a pogotovo navijaca).cestitke i sretno u sljedecem kolu!
Korektan post.Tačno je da bi loš rezultat donio dosta ako ne i previše loše energije u i oko kluba.Pobijedilo se,i ovakvoj pobjedi se ne gleda u zube.Uvjeren sam da je struka uvidjela gdje škripi i na čemu treba raditi.Samozadovoljstvu nema mjesta ali da se naziru drugačiji vjetrovi je izvjesno.Zadovoljan sam i borbenošću.Ono što moramo promijeniti je komunikacija sa sudijama.Glupost onog crnogorca je lako tako mogla biti anulirana glupošću Turkovića i povlačenjem sudije za dres,Hasanović je također u par navrata dobrano pretjerao.Sjetimo se kartonijade na koševu.Stanić jeste i treba da je kapiten i treba da preuzme svu komunikaciju sa sudijom
Kako je rečeno danas svi igraju lopte pa i makedonci.Biće to teške dvije tekme i tako im treba i prići.Što se tiče stadiona u pitanju je nacionalni projekat makedonske države.Slično se ponašaju i u drugim sferama.Napravili su naj moderniji najskuplji stadion,teatar,itd na ex Yu prostorima.takvi projekti nemaju veze sa pojedinačnim klubovima nego je u pitanju nacionalni interes tako da bilo kakva poređenja sa našim Željom,Grbavicom naprosto ne stoje
Jaci smo za giganta Samira Bekrica i Sasu Kajkuta

Neka ti je vjecni rahmet dusi, i lahka zemlja bosanska
Dzevad Begic - Dzilda !
Dzevad Begic - Dzilda !
M.Delac 2
Jašta neg' gigant
http://sportmedia.mk/bosanskiot-gigant- ... -metalurg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Večeras u 18:30 ćemo se okupiti na mjestu pogibije heroja ovoga grada rahmetli Dževada Begića Đilde, i bilo bi dobro da nas dođe u što većem broju.

http://sportmedia.mk/bosanskiot-gigant- ... -metalurg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Večeras u 18:30 ćemo se okupiti na mjestu pogibije heroja ovoga grada rahmetli Dževada Begića Đilde, i bilo bi dobro da nas dođe u što većem broju.
DRUG NEBI TI PUNCA
gledam ove makedonce,najskuplji im igrac golman 500.000eura a sto upada u oci vrlo je mlad 92.god i branio je u 1.kolu..Znaci za golmana to je NEISKUSTVO koje bi se moglo iskoristiti,a citava ekipa vrijedi 3,5 mil. eura naspram nas koji smo teski 4,25 mil. eura (mada su ove cijene po transfermarktu,iako nasim polovini igraca nema ni cijene
)..
Nadam se da ce se igraci stici oporaviti i spremiti jos jace od ovih putovanja i autobusa..
samo jako muski pa sta bude..

Nadam se da ce se igraci stici oporaviti i spremiti jos jace od ovih putovanja i autobusa..

Zadnja izmjena: Southboy, dana/u 11 jul 2014, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Cilj je bio prolazak u drugo predkolo, ostvaren je i to je jedino važno. Trebamo se navikavati da su jedino rezultati bitni i relevantni. Prolazak uz ovakvu igru mi je pokazatelj da smo stekli određeno iskustvo igranja evropskih utakmica, i to vrlo značajno.
Od ove ekipe očekujem bolju igru u narednim utakmicama. Led je probijen, skinuti je težak teret s leđa i igrača i šefa struke.
Svi mogu puno bolje, uvjeren sam da će tako i biti.
Ono što, po meni, ne trebamo raditi je sljedece:
-ne analizirati previše pojedinačne učinke igrača, prerano je i nerealno.Svi su daleko ispod svojih realnih mogućnosti, zaplesti ćemo se u diskusije koje mogu imati samo negativne efekte;
-drugo o čemu ne trebamo pričati je tema:ko bi nam mogao biti protivnik u trećem predkolu. Ne treba nam to, nismo početnici, prolazili smo kroz ovakve situacije, i trebamo pokazati zrelost;
-ne trebamo po svaku cijenu prizivati pojačanja. Znam da svi želimo bolju i jaču ekipu, ali, najbolja i najjača je ona koju imamo.Iza ekipe i kluba u cjelini trebamo stati, i to je to. Ne mogu prihvatiti prizivanje igrača kojima bi Željo mogao biti opcija ako sve druge otpadnu.Nikako, kako god dobri bili.
Od ove ekipe očekujem bolju igru u narednim utakmicama. Led je probijen, skinuti je težak teret s leđa i igrača i šefa struke.
-ne analizirati previše pojedinačne učinke igrača, prerano je i nerealno.Svi su daleko ispod svojih realnih mogućnosti, zaplesti ćemo se u diskusije koje mogu imati samo negativne efekte;
-drugo o čemu ne trebamo pričati je tema:ko bi nam mogao biti protivnik u trećem predkolu. Ne treba nam to, nismo početnici, prolazili smo kroz ovakve situacije, i trebamo pokazati zrelost;
-ne trebamo po svaku cijenu prizivati pojačanja. Znam da svi želimo bolju i jaču ekipu, ali, najbolja i najjača je ona koju imamo.Iza ekipe i kluba u cjelini trebamo stati, i to je to. Ne mogu prihvatiti prizivanje igrača kojima bi Željo mogao biti opcija ako sve druge otpadnu.Nikako, kako god dobri bili.
bagrcavi je napisao/la:Jašta neg' gigant![]()

I crnogorci su nas ovako predstavili, al' šta oni znaju

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kako je danas tužan dan za sve nas.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
I sa ovom ekipom ih mozemo proci uz maksimalno zalaganje i ozbiljnost. Al trebaju nam pojacanja za ligu ako zelimo ponovo biti prvaci.
To je bit zelio bi dodati da ovakve utakmice ma koliko teske i negledive bile nose odredjeno iskustvo i sazrijevanje za mladje igrace, ovako se prave i igraci i stvara ekipa.FKZ1921 je napisao/la:Cilj je bio prolazak u drugo predkolo, ostvaren je i to je jedino važno. Trebamo se navikavati da su jedino rezultati bitni i relevantni. Prolazak uz ovakvu igru mi je pokazatelj da smo stekli određeno iskustvo igranja evropskih utakmica, i to vrlo značajno.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
i jos nesta,posto je neko pitao da li ce biti 100% organizovano gostovanje?
Hoce
,bice vise informacija u sljedecim danima..
“Info za Skopje.
Kontaktirani su prevoznici, ceka se ponuda/e. U opciji ce biti odlazak sa spavanjem i bez. Grupa ce odluciti kako. Nezna se jos nista za ulaznice. Pratite obavjestenja.
Ps. Nemojte nikoga privatno kontaktirati, bit ce obavijest na grupi i http://www.themaniacs.org" onclick="window.open(this.href);return false;.”

Hoce

“Info za Skopje.
Kontaktirani su prevoznici, ceka se ponuda/e. U opciji ce biti odlazak sa spavanjem i bez. Grupa ce odluciti kako. Nezna se jos nista za ulaznice. Pratite obavjestenja.
Ps. Nemojte nikoga privatno kontaktirati, bit ce obavijest na grupi i http://www.themaniacs.org" onclick="window.open(this.href);return false;.”

19TM87
- undefined007
- Kontakt:
RAHMET TI DUŠI LEGENDO GRADA SARAJEVA ! DŽEVAD BEGIĆ ĐILDA 11.7.1992 - 11.7.2014
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
Sigurno. Ukoliko ovako ostane, ja iskreno kod nas ne vidim igraca koji cu u PL moci svojim ulaskom u igru uraditi "nesto" da recimo preokrene rezultat. Ova ekipa je takva kakav jeste, i realno, zalaganje i borbenost, bar sto smo vidjeli u ove dvije utakmica ce biti glavna snaga ovog tima. Kad sam vidio da Nedo pravi klizece, da se zaista bore svi oni, bilo mi je srce kao Trebevic... Realnost je da ce biti i povreda (daj Boze da nas zaobidju), bice i kartona, i umora, i nekih drugih stvari, pa nece svi oni moci igrati, tako da je moj stav da nam zaista trebaju, evo za pocetak jos jedan spic, ali iskusan, i taj famozni Bekric. Duga je sezona, pa jos Kup, a tesko da ova ekipa moze sve to iznijeti na plecima. A sto se prolaska dalje tice, evo citam da smo vec zaradili dobre pare, sto je super, a Uefa dobro nagradi svaki prolaz dalje. Neprocjenjiva bi bila i ta finansijska dobit, ovi Makedonci jesu dobri, i jesu bolji od Lovcena, ali nisu neprelazni. Mislim da bi bila super stvar da mobilisemo ovu raju, da u uzvratu napunimo sto je vise moguce tribine, da to zagrmi kad krene. Moram reci da su MANIJACI u ove dvije utakmice maksimalno dobro navijali. Svaka cast momci. Ovo gostovanje me je zbog posla sprijecili da budem na tribini (kao i do sada), a Makedonija me nece zaobici. Uzimam godisnji. I na kraju NEKA JE VJECNI RAHMET NASEM DJILDI.terabajt je napisao/la:I sa ovom ekipom ih mozemo proci uz maksimalno zalaganje i ozbiljnost. Al trebaju nam pojacanja za ligu ako zelimo ponovo biti prvaci.
- champions1921
Sve mogu razumjeti.. I losu formu i tesku povredu i sta sve ne ali ne mogu razumjeti kako jedan profesionalni fudbaler koji trenira deset+ godina nije naucio izvesti korner kako treba.. Razumijem i sto ne zna iz trka centrirati ali iz dvadeset kornera u dvije utakmice ne dobaciti do prve stative dvaput e to ne mogu nikako da svarim.. Ne vazi to samo za Benju nego i za vecinu ostalih ali komentar je upucen prije svih njemu jer je on, iz meni nepoznatih razloga, postavljen da bude glavni izvodjac prekida..ChWilla je napisao/la:koliko god da je truntav namjestio je gol.
Prekidi su jako bitan segment u igri a taj segment kod nas ne postoji od kako je Zeba otisao i po meni je najveci prioritet sto se ekipe tice dovesti nekog ko zna normalno izvesti prekid..
BUDI ŽELJO !!!
Rahmet ti duši Đilda !!!
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
nije znao ni prije povrede izvesti korner. ne znam zaista zašto ga stavljaju da to radi.champions1921 je napisao/la:Sve mogu razumjeti.. I losu formu i tesku povredu i sta sve ne ali ne mogu razumjeti kako jedan profesionalni fudbaler koji trenira deset+ godina nije naucio izvesti korner kako treba.. Razumijem i sto ne zna iz trka centrirati ali iz dvadeset kornera u dvije utakmice ne dobaciti do prve stative dvaput e to ne mogu nikako da svarim.. Ne vazi to samo za Benju nego i za vecinu ostalih ali komentar je upucen prije svih njemu jer je on, iz meni nepoznatih razloga, postavljen da bude glavni izvodjac prekida..ChWilla je napisao/la:koliko god da je truntav namjestio je gol.
Prekidi su jako bitan segment u igri a taj segment kod nas ne postoji od kako je Zeba otisao i po meni je najveci prioritet sto se ekipe tice dovesti nekog ko zna normalno izvesti prekid..
- DzoleZeljo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Momci znam da nije tema ali morao sam ovo ovdje da ubacim radi sljedeceg.
Pa picka im materina, ovaj Kanadski vojnik UN postade heroj a nisu naveli zasto je nas vojnik tu izgubio zivout! u U U ovom slucaju (rahmetli Dzilda)...
Gledaj od 29.00 min do 32.40 min...
Ovo je klasicno izvrtanje istine...
Materm im ****, sto supak nije naveo kako su nasi vojnici prvo spasavali civile od snajperista, pa onda ovi intervenisali.
Isto prije istice, kako su im nasi pokusali oteti hranu, tj da im je neki nas vojnik uperio pistolj u njih, a ovaj na masincu odozgor ga prepolovio...
Koja propagadna... Picka ima materina...
Pa picka im materina, ovaj Kanadski vojnik UN postade heroj a nisu naveli zasto je nas vojnik tu izgubio zivout! u U U ovom slucaju (rahmetli Dzilda)...
Materm im ****, sto supak nije naveo kako su nasi vojnici prvo spasavali civile od snajperista, pa onda ovi intervenisali.
Isto prije istice, kako su im nasi pokusali oteti hranu, tj da im je neki nas vojnik uperio pistolj u njih, a ovaj na masincu odozgor ga prepolovio...
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 11 jul 2014, 14:43, ukupno mijenjano 2 puta.
PONOS GRADA I HEROJ ĐILDA , RAHMET TI DUSI LEGENDO
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Mogu pricati sta god hoce, i lagati do kraja svijeta, ALI MI ZNAMO KAKO JE BILO.DzoleZeljo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.