FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
toliko o namjestanu,cestitke Borcu na pobjedi i u nastavku za titulu!
HSK Zrinjski Mostar
Ево управо $ " па $ " $ ". Посјета $, по " & 6 $.
" ' ? него ? ?, е $ $ ? је то зато % су ¥ ? ? % су ", то - % $, за & $ ? % рано. Прво ' $ на ? " $ " $ у & $ &, ја - $ " $, ? ' ' " у оној ? " $ је & $ остао ' $ " јер је $ " ? ?, ух
. $ не " о ' ? је " а " ? не ' " & центра. ? су " &, " ¥(& 24) " - " $ ¥, " ?, $ се $ је / $. $ % " се не " је % ", & ? " репа, " с ", сва она / & нас је ? у ' $ сезоне је ? у $, % " " јасан " ", & су " " & $ ?? ' " по " $, ? ?, ? пао " " -, у 96.($ $ $ јер су се ? ? & $ " ") " " гужве, $ се $ / %... ето &.
" ' ? него ? ?, е $ $ ? је то зато % су ¥ ? ? % су ", то - % $, за & $ ? % рано. Прво ' $ на ? " $ " $ у & $ &, ја - $ " $, ? ' ' " у оној ? " $ је & $ остао ' $ " јер је $ " ? ?, ух

"" ПУТ ""
-
- Kontakt:
cupo je inace stevanovic,,ne znam jel se za**** ili si ozboiljan
lik je meni promasaj teski,,,ima zelje tacno imao bi je i ja da igram
slab mu je centarsut a on je izvodio vecinu prekida...ne znam zasto,mada teren je katastrofa,mozda je i dotoga ne znam...
inace igra je krajnje losa,al' sta bi za nadati se da ce se popraviti

DUPLA MAJSTORE
У $ на ? је ". Прво ? је $ ", у $ се " а " " " су ? $ по ? ". ", $ $ је % ?.
"" ПУТ ""
Eh, kao što sam i pretpostavljao, gospodin Marić, je promašaj živi... Jao kako smo slabi...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
evo i ja dodjoh sa tekme,pa da napisem koju... Igru brisi,bodove pisi...dobaci neko na izlaznoj kapiji... Golman,solidan..malo da uvjezba ispucavanje...nikako da prebaci pola...onaj cupo 24 nosio..prvo poluvrjeme odlican,u drugom se malo izgubio...jojjj kako je promasio onaj vole u II polu. uffff a svi sa istoka dobacuju "daj cupi, trazi cupu
)" napad los.. ma ne znam..ne mogu vise...sve u svemu,ovo mora dosta bolje...drago mi je sto smo pobjedili gradski trac o prodaji tekme..i drago mi je zbog publike na stadonu..dokazali smo da bl zivi za borac...

nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Prijatelju, ne znam zasto bi se neko zajebavao vezano za Stevanovica. Momak je sasvim korektno odigrao prvo poluvrijeme. U drugom je pao prije svega zbog ulaska degenerika Puzigace i prebacivanja akcija na njegovu stranu. I da, Olja je izvodio skoro sve prekide. Znamo i kako...opustenoBL je napisao/la:cupo je inace stevanovic,,ne znam jel se za**** ili si ozboiljanlik je meni promasaj teski,,,ima zelje tacno imao bi je i ja da igram
slab mu je centarsut a on je izvodio vecinu prekida...ne znam zasto,mada teren je katastrofa,mozda je i dotoga ne znam...
A sad da rezimiram.
Koliko sam bio bijesan, da nisam vodio malog j.bao bih im sve po spisku! Idemo redom:
- Teren je sramota, prava njiva.
- Trener je kreten, Damjanovic i Zaric u prvoj postavi su samarcina svim navijacima Borca.
- Novi golman( nisam cuo ko je bio na golu zbog idiotski slabog razglasa) je siguran u petercu, ali je veliki problem sto je linijas i sto ne zna degazirati. Definitivno na njega ne mozemo racunati kao na "treceg beka".
- Damjanovic i Zaric su kompletni idioti, toliki da ne zasluzuju zasebnu crticu, a pogotovo Damjanovic. Majku j.bem i njemu i onom ko ga gura. Vec duze vrijeme mi ide na zivce. Konjina izgubi loptu na centru i onda hoda i brise sline umjesto da pokusa da ispravi gresku! Nek' se tjera u tri materine!!!
- Coric je ocistio sve sto je trebalo, mada je i on petljao u pojedinim trenucima.
- Petric je danas bio slab, vidi se da je van forme zbog one povrede.
- Stanceski je ocajan, slab u duelu, petlja. Njega na klupu!
- Vukobratovic je plac majke Bozije! Pravi menadzerski igrac, ruina! Uzas!
- Stanic je banjalucki Ronaldo!

- Olja- Nadam se da je kapitenu ovo zadnja sezona. Jeste zabio gol, ali ovo sto on pruza je lose. O zapucavanju slobodnjaka u zivi zid da ne pricam!
- Vukelja nista specijalno, ali mu i ne zamjeram. Kakve retarde ima iza ledja i ovo je dobro.
- Stevanovic je vrlo dobro odigrao prvo pol. Vidi se da mali "razumije" loptu. Takodje, jasno je da ima daleko najbolji pregled igre. U drugom je pao zato smo prebacili napade na lijevu stranu i na debila Puzija. Jedini novajlija kojim sam zadovoljan. Banjalucki Jovetic!

Zamjene:
- Puzi je debil. Ne znam da li je zbog grbavog terena, ali taj covjek je toliko fudbalski neinteligentan da to nije normalno. Ima fizicke predispozicije, ali dzaba kad nema u glavi.
- Vule solidan. Imao je i i jedan dobar prodor. Mora u prvu postavu!
- Bojic je novi Mazalica.
Posjeta odlicna, rekao bih 6-7 hiljada.
Lesinari lose navijali. A gdje i nece kad onakva antipropaganda fudbala ubija u mozak i najvece fanatike!
Jedino sto je donekle pozitivno je nagradna igra na poluvremenu.
I to je to. Ovi nasi mongoloidi se trebaju potruditi da dobiju sve u BL, na gostovanjima nemamo sta da trazimo.
Ovo sve su moji prvi utisci. Da li je do njive na kojoj se igralo ili su stvarno losi vidjecemo u nastavku. Nadam se da ce me demantovati.
P.S. Jos jedna pozitivna stvar je sto su konkurenti dobili po usima.

" ' ја ? пута, Џо везе ', $ % он $ је ". $ ' $ $ он " ? ' $ је готово, $ ", на сву - $ се " на &. " је пропао, " је " ", " у ? су га ? $. ' - ' ?, & су ? " ? то је $ се ". " $ ", $ $...
"" ПУТ ""
- Simpatizer
- Kontakt:
Ma neka smo samo prezivjeli ovu, nece Laktasi vise gubiti bodove tako lako.
", ? су $. Вјероватно - се ", $ " ? " " '. ? то нас не "...
$ ?, ? $ ту ' % ".

$ ?, ? $ ту ' % ".

"" ПУТ ""
- Simpatizer
- Kontakt:
Tesko sa ovakvom igrom. Primarni cilj je da dobijemo sve domace i Evropa je sigurna.
-
- Kontakt:
cuvajte se dole...fizickiEastStand je napisao/la:", ? су $. Вјероватно - се ", $ " ? " " '. ? то нас не "...![]()
$ ?, ? $ ту ' % ".

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
- Simpatizer
- Kontakt:
Nemamo sta da se cuvamo, nasi i njihovi igraci se redovno mlate u Trebinju.
Ne sjecam se kad je dole utakmica prosla bez iskljucenja.

Ne sjecam se kad je dole utakmica prosla bez iskljucenja.
Ocaj ovo sto sam danas vidio...Sve se pokusava nekim centarsutevima sa strane a u napadu nema ko da skoci
Mozda je i zbog terena,ali losa je utakmica bila skroz
Trenutak utakmice kad je onaj iz Laktasa promasio loptu

Mozda je i zbog terena,ali losa je utakmica bila skroz

Trenutak utakmice kad je onaj iz Laktasa promasio loptu

" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &
Izadjem presrecan sa stadiona zbog pobjede nad jako neugodnim protivnikom i to najsladje moguce u zadnjoj sekundi,i sve to po nemogucem terenu i sa sasvim novim timom,uz maximalno posteno sudjenje,odem sa rajom da zalijemo pobjedu sa par piva,dodjem ovde na forum da podjelim radost sa vama i dozivim shok kad u desetak postova od nekoliko clanova nadjem ove izraze za nase igrace:
-idiot
-degenerik
-j.bo bi im sve po spisku
-kreten
-kompletan idiot
-**** majku i njemu i onom ko ga gura
-ide mi na zivce
-konjina
-Nek' se tjera u tri materine
- plac majke Bozije
-Glupan!
-Puzi je debil
-neinteligentan
-nema u glavi
-Ovi nasi mongoloidi
-Џо везе '
-Ocaj
Kako neko ko navija za Borac moze tako pisati o nasim igracima,cak i da su izgubili 5-0 a kamoli kad pobjede! Pa ljudi,kakvi su takvi su,ali nasi su i brane boje naseg kluba!
Moram priznati da sam jako tuzan zbog ovoga sto citam,pa ljudi mi smo pobijedili! Pa nismo mi Barcelona da gazimo sve leprsavon igrom,ove Laktase ce malo ko uopste pobjediti ovog proljeca,pazite sta vam kazem.
Najvise sam ushicen ponasanjem publike,kompletnog stadiona,koja nije klonula duhom do samog kraja i mozda je najzasluznija za ovu veliku i vaznu pobjedu,kojom smo na milimetar od Evrope,pobjegli smo Sarajevu 6 bodova,Velezu 7,izbili na prvo mjesto!
Ne slazem se ni sa kolegom koji je napisao da nemamo sta traziti u Trebinju,jesenas smo ih tamo u Kupu oderali 3-0,doduse sa drugacijim timom....ali ja mislim da je to nasa najveca sansa za bodove u gostima ovog proljeca,jer nakon toga gostujemo Zeljeznicaru,Zrinjskom,Sirokom,Sarajevu,Slobodi,Velezu....
Nemojte se ljutiti na mene sto kritikujem,ali tesko mi je sve ove epitete citati u veceri kad smo izbili na prvo mjesto,a jos nasi svi konkurenti osim Zeljeznicara izgubili!Treba da budemo presretni...
Inace,ne bih se upustao u strucno-takticke analize,nije mi to jaca strana,jedino mogu reci da je po mom misljenju ovaj mali cupo super igrac i da smo postali mnogo opasniji od kad je Puzi zamjenio mislim Stanceskog.
-idiot
-degenerik
-kreten
-kompletan idiot
-ide mi na zivce
-konjina
- plac majke Bozije
-Glupan!
-Puzi je debil
-neinteligentan
-nema u glavi
-Ovi nasi mongoloidi
-Џо везе '
-Ocaj
Kako neko ko navija za Borac moze tako pisati o nasim igracima,cak i da su izgubili 5-0 a kamoli kad pobjede! Pa ljudi,kakvi su takvi su,ali nasi su i brane boje naseg kluba!
Moram priznati da sam jako tuzan zbog ovoga sto citam,pa ljudi mi smo pobijedili! Pa nismo mi Barcelona da gazimo sve leprsavon igrom,ove Laktase ce malo ko uopste pobjediti ovog proljeca,pazite sta vam kazem.
Najvise sam ushicen ponasanjem publike,kompletnog stadiona,koja nije klonula duhom do samog kraja i mozda je najzasluznija za ovu veliku i vaznu pobjedu,kojom smo na milimetar od Evrope,pobjegli smo Sarajevu 6 bodova,Velezu 7,izbili na prvo mjesto!
Ne slazem se ni sa kolegom koji je napisao da nemamo sta traziti u Trebinju,jesenas smo ih tamo u Kupu oderali 3-0,doduse sa drugacijim timom....ali ja mislim da je to nasa najveca sansa za bodove u gostima ovog proljeca,jer nakon toga gostujemo Zeljeznicaru,Zrinjskom,Sirokom,Sarajevu,Slobodi,Velezu....
Nemojte se ljutiti na mene sto kritikujem,ali tesko mi je sve ove epitete citati u veceri kad smo izbili na prvo mjesto,a jos nasi svi konkurenti osim Zeljeznicara izgubili!Treba da budemo presretni...
Inace,ne bih se upustao u strucno-takticke analize,nije mi to jaca strana,jedino mogu reci da je po mom misljenju ovaj mali cupo super igrac i da smo postali mnogo opasniji od kad je Puzi zamjenio mislim Stanceskog.
- Simpatizer
- Kontakt:
Uvijek cu ispljuvati nase igrace zbog nezalaganja! Mozda sam i pretjerao, ali to je zato sto hocu da vidim borbenost pa makar nista ne znali. Danas te borbenosti nije bilo, cast izuzecima.
Koliko sam primijetio niko, na dijelu Istoka na kom sam bio, nije izasao presrecan zbog ove pobjede. A i zasto bi kad smo odigrali tragicno! Ne znam gdje si ti sjedio, ali ogromna vecina je toliko ispsovala Damjanovica zbog "lezernosti" da to nije normalno. I sam bih psovao da nisam poveo klinju. Razumijem da ne zna, ali da izgubi loptu i da mu se j.be zbog toga sto je zacetnik kontre Laktasa?!?!
Osim rudarske pobjede ne vidim nijedan razlog da budemo srecni.
Koliko sam primijetio niko, na dijelu Istoka na kom sam bio, nije izasao presrecan zbog ove pobjede. A i zasto bi kad smo odigrali tragicno! Ne znam gdje si ti sjedio, ali ogromna vecina je toliko ispsovala Damjanovica zbog "lezernosti" da to nije normalno. I sam bih psovao da nisam poveo klinju. Razumijem da ne zna, ali da izgubi loptu i da mu se j.be zbog toga sto je zacetnik kontre Laktasa?!?!
Osim rudarske pobjede ne vidim nijedan razlog da budemo srecni.
' све то " % " &, " управу " " у " ". ? " & ' " " ", поготово $ су се у " $ ? '. Не % а $ не " & ". Прво ја не ' о & " ", " $ $ " ја ' ? $ $ су се $ оне % " $ ?, " ? & ' & све по " " " " ", " ове нове " " "... На & ? $ " " $, " " ? " & па " " $ ?. % " ?, наравно $ " ? ' на јесен за готово све " то ?, ? је $ $ &, а ово $ ? ¥ туга " ', " с ". ' " ја $ је " ", $ $ & " ", ? опет $ " " тај - "(& у ? $ првенства) у % $ - ' ". На & & % " ' % све је ? $, " су ?, " $. ? " се % не " " на " ' $.
"" ПУТ ""
I ja sam bio na Istoku,u prvom poluvremenu kod sjevernog gola,u drugom kod juznog,promjenim poziciju da budem na strani gdje napadamo. Opasno je veselje bilo kad smo dali gol....Ne znam gdje si ti sjedio
No comment. Svaka čast za ovaj post. Opet smo PRVI. Idemo dalje.Schlager je napisao/la:Izadjem presrecan sa stadiona zbog pobjede nad jako neugodnim protivnikom i to najsladje moguce u zadnjoj sekundi,i sve to po nemogucem terenu i sa sasvim novim timom,uz maximalno posteno sudjenje,odem sa rajom da zalijemo pobjedu sa par piva,dodjem ovde na forum da podjelim radost sa vama i dozivim shok kad u desetak postova od nekoliko clanova nadjem ove izraze za nase igrace:
-idiot
-degenerik
-kreten
-kompletan idiot
-ide mi na zivce
-konjina
- plac majke Bozije
-Glupan!
-Puzi je debil
-neinteligentan
-nema u glavi
-Ovi nasi mongoloidi
-Џо везе '
-Ocaj
- Simpatizer
- Kontakt:
Naravno da je bilo veselje kad smo dali gol. Svako normalan se radovao, ali kada se zavrsilo vecina se pocesala po glavi i zapitala sta je gledala. Da se razumijemo, ovo je prvi put da sam ovako osuo po vecini igraca. To ne bih radio da nisam bio apsolutno razocaran prikazanim nezalaganjem. Treba biti realan i reci da je ovo bilo lose.Schlager je napisao/la:I ja sam bio na Istoku,u prvom poluvremenu kod sjevernog gola,u drugom kod juznog,promjenim poziciju da budem na strani gdje napadamo. Opasno je veselje bilo kad smo dali gol....Ne znam gdje si ti sjedio
J.bes ga, krenuo sam kuci, mali me pita neke gluposti oko igrackica a ja vrtim u glavi sta bi bilo da ovu nismo dobili. Svi znamo da bismo prosuli sve dobro sto smo uradili na jesen, da bi atmosfera u timu bila nikakva, da bi se posjeta prepolovila...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.