FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Tanbabuka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Tanbabuka » 11 jul 2014, 02:42

Legende žive vječno, neka ti je lahka zemlja bosanska.
Dzevad Begic Dzilda!

KogaBrigaZaNick
Kontakt:

Post Postao/la KogaBrigaZaNick » 11 jul 2014, 03:08

Adviser je napisao/la:Evo da i ja nešto napišem nakon pregledanog snimka ...

Utakmica loša! Ne toliko zbog naše "loše igre" koliko zbog bunkera Lovćena. Pošto su igrali kući, mislio sam da će se bar malo otvoriti ali, od toga nije bilo ništa. Kasnije je i onaj crveni doprinjeo da Lovćen još manje razmišlja o protivničkom golu.

Konkretno, što se naše igre tiče, nije mi izgledalo baš toliko loše kako ste govorili. Stvarno, teško je igrati protiv onakvog bunkera, posebno kada smo mi u pitanju! Mi nemamo igrača poteza koji može driblingom izbaciti igrača, napraviti višak, dati gol ni iz čega, zabiti iz slobodnog, gurnuti neku upotrebljivu loptu i slično ... I onog što bi nam mogao pomoći (Jamak), mi držimo na klupi. Po meni, to je jedino što nam je falilo pa da ova utakmica izgleda kao laganiji trening i da se pitanje prolaska riješi u prvih pola sata, a samim tim i da utakmica bude ugodnija za gledaje. Izgledali smo organizovanije nego na Koševu, nije bilo onih nabijanja iz odbrane. Mada, trebalo je i moralo mnogo bolje da bi bili zadovoljni. Teško je i suditi o našoj igri kada znaš protiv kakvog destruktivnog fudbala smo igrali. Vidjelo se pred kraj utakmice, kada su se i oni otvorili, koliko to bolje izgleda. Ipak, treba sačekati neku ofanzivniju ekipu, koja ne igra bunker, pa tek onda suditi o našoj igri. Definitivno, bolja ekipa je prošla!

Što se igrača tiče ...
Antolović - Šta o njemu reći u utakmici u kojoj protivnik ne ide dalje od 30 metara od svog gola. Onoliko koliko je imao dodira sa loptom može dobiti prolaznu ocjenu. Pred kraj utakmice je, kod onog nesporazuma, dobro reagovao i izbio loptu, a poslije toga je imao i onu odbranu tako da se može reći da je bio dobar.

Zeljković - Obzirom koliko je Lovćen (ne)napadao, on je bio vrlo dobar, jedan od boljih. Često je lopta kod njega bila jer su se oni branili, nije imao grešaka a pred kraj poluvremena je imao i onaj dobar prodor kroz sredinu te onaj (bekovski) šut.

Bogdanović - Slično kao i Zeljković ... U prvom poluvremenu oni centra nisu prelazili tako da o njegovoj igri se nema puno toga reći. U drugom poluvremenu, poslije gola, vjerovatno zbog malo otvorenije igre Lovćena, često je bio u centru pažnje. Moram priznati da sam iznenađen ali, pozitivno! On je meni djelovao kao totalni promašaj do ove utakmice. Vjerovatno nije od onih koji se brzo naviknu na novu sredinu, tek sad se uklopio u ekipu i oslobodio. Možda griješim ali, što se ove utakmice tiče, odigrao je skoro perfektno.

Kvesić - Prvo poluvrijeme se nije mnogo vidio ofanzivno, defanzivno svakako nije (zbog njihove zatvorene igre). U drugom poluvremenu je bio dobar, par centaršuteva, ubacio se par puta i šutao, sve u svemu, Solidan!

Hasanović - U prvom poluvremenu, na poziciji zadnjeg veznog, mnogo se trudio, trčao, često je lopta kod njega bila ... Može dobiti prolazn ocjenu! U drugom poluvremenu, na poziciji štopera, djelovao je nesigurno, griješio, vidjelo se da nije njegova prirodna pozicija. Ne znam što Adžem i Osim izmišljaju toplu vodu sa njim na štoperu kad je bilo drugih opcija, lik definitivno nije za štopera. Solidan!

Tomić - Ostao na pokušaju! Ofanzivno, pokušavao je cijelu utakmicu da organizuje napad ali, ništa mu nije polazilo za nogom. Borio se, trčao ali, defanzivno je loš. Imao je i nekih pogrešnih pasova te ona ne realizovana šansa 1 na 1 ... Ne znam, da ne kažem loš ali, definitivno nije bio njegov dan.

Stanić - Na desnom krilu, nije se vidio u prvom poluvremenu, a sudeći po ovoj taktici i znajući da se Lovćen branio, morao je mnogo više na toj poziciji. Kasnije je mnogo bolje odigrao na lijevom krilu, djelovalo je kao da mu više odgovara. Imao je par dobrih prodora, par šuteva. Solidan!

Bučan - Odlično odigrao, bar u prvom poluvremenu, onoliko koliko je igrao, jedan od boljih!

Turković - U prvoj polovini prvog poluvremena kontam, što ga napadaju svi kad lik nije dobio upotrebljive lopte. Kasnije, par loših poteza, jedno loše primanje i sve mi je jasnije bilo. Ali, pred kraj utakmice, kad se i Lovćen napokon otvorio i kada je dobio više prostora, djelovao je mnogo bolje. Kao rezultat nešto otvorenije igre Lovćena koja mu je ostavljala više prostora dolazi i taj gol, koji je doduše poništen ali, vidjela se odlična reakcija i dobar šut koja nas tjera da mu damo još vremena da bi o njemu sudili. Solidan!

Sadiković/Čolić - Namjerno sam ih ostavio za kraj i sa razlogom sam ih sastavio. Da Dado nije dao gol i da Benjo nije upisao asistenciju za njih se nebi imalo šta reći. Nisu se vidjeli! Dado je još imao jedan odličan pas, to je sve. Ne znam, po meni, skroz loše.

Jamak - Odličan! Par puta je malo komplikovao ali, dobro se snašao. Dobro se kretao, bilo ga je na svim djelovima trena i u svim fazama igre, djelio je lopte ... Željo je, zbog njega, mnogo bolje izgledao kao ekipa!

Bajić - Ne znam šta bih rekao ali, meni bar tako izgleda, on kad uđe, nama kao da fali igrač na desnom krilu. Borio se, trčao u odbrani, to mu se ne može zamjeriti ali, u napadu, nigdje lika. Ponekad mu dođe lopta van šesnaest, odmah šutne, ovaj put preloši šutevi. Pred kraj je imao onaj odličan šut, sa lijeve strane iz peterca, koji mu je golman jedva odbranio, to je sve.

Memija - Premalo igrao, vidjela se želja za igrom, mnogo trčao. Solidan!

Adžem - Izveo je dvojicu najboljih igrača (Zeljković, Bučan) u prvom poluvremenu. Za Seju znamo zašto ali, ako je mogao još, ne znam da li je ali, djelovao je kao da je mogao, onda zašto ga mijenjati. Isto tako za Zeljkovića, ako se nije šta povrijedio ili ako nije bilo nekog nesporazuma, smiješna izmjena gurati Hasanovića na neprirodnu poziciju a vaditi Zeljkovića pored onako lošeg Benje. Loši potezi, nikako se ne mogu složiti sa tim!
Ja ne znam jesmo li mi gledali istu utakmicu i iste igrače :).
Po meni je Dado Sadiković odigrao sasvim solidno, bez puno petljanja i zezanja na sredini terena, samo što u nekoliko navrata u prvom poluvremenu ostali igrači (Stanić, Bučan, te pogotovo Tomić) nisu bili na nivou da isprate njegove ideje i pasove. Momak ima veliki potencijal da postane pravi igrač, još samo malo snage mu treba te iskustva naravno. Nemojmo srati po mladiću koji ima tek 19 godina, talenat samo takav!
Stanić vrlo loš u prvom poluvremenu, nigdje ga nije bilo, dok je u drugom bolje zaigrao pogotovo nakon što je prešao na lijevu stranu. Imao čak i onaj fin pokušaj pred sami kraj utakmice.
Bučan po meni jedan od najgorih na terenu. Lopta dodje do njega, on je malo "pelja", te u većini slučajeva pokuša neki prodor i to mu ne prođe. Nijedan upotrebljiv centaršut i pas od njega nisam vidio danas.
Nedo Turković odigrao onako. Ne znam da li od umora ili od nečega drugog, ali vrlo loše primanje lopte u par navrata. Vrlo često se vraćao skoro do polovine terena da proslijedi neki pas. Nije ostavio neki poseban utisak, ali nije bio ni loš previše.
Kvesić i Benjo Čolić sasvim solidno odigrali u odbrani, vrlo sigurni. U napadu nisu mogli a ni željeli nešto više da urade. Prolazna ocjena za ovu dvojcu bekova, još samo nekoliko utakmica i doći će oni na svoje poslije teških povreda aBd.
Tomić je nešto pokušavao, ali danas ga nije išlo. Jedan od onih koji su razočarali danas. Previše gleda da nešto sam uradi, umjesto da doda loptu što mu je i posao. Kako sam se samo iznervirao u drugom poluvremenu kod one jedne situacije kada je morao da šuta van šesnaesterca, a on nešto dodaje u masu njihovih igrača.
Hasanović u prvom poluvremenu onako, dok u drugom vrlo siguran na štoperu, barem po meni. Vidjelo se da nam je potreban štoper koji fino zna proslijediti loptu u drugom poluvremenu, gdje oni idu na remi i gdje neće puno napadati, i to je Adžem vrlo majstorski procijenio i uvidio. Od mene pohvale za izmjenu Zeljković/Hasanović na štoperu.
Zeljković me nervira samo tako. Od prošle utakmice kada je bez razloga nabijao loptu u njihovu polovinu, pa do ove tekme gdje uzme loptu iz odbrane i pokušava da glumi veznjaka. Brate mili ti si štoper, predaj loptu Tomi ili Hasanoviću i pusti njih da organizuju napad, a ne pokušavaj nešto ti da kombinuješ jer ti ne ide. Vrlo loš po meni, samo zbog tog peljanja lopte i glumljenja veznjaka. U odbrani sasvim solidan kao i većina ekipe.
Bogdanović odigrao vrlo dobru utakmicu. Oslobađao se lopte mirno, bez nepotrebnog nabijanja kao u prošlim tekmama, te imao par odličnih uklizavanja gdje je dao do znanja protivničkim napadačima da nemaju šta da traže. Pozitivno me iznenadio.
Antolović siguran, mada nije imao previše posla. Branio se Lovćen koliko je mogao.
Jamak unio svježinu u našu igru. Mogao bi on umjesto Tome poslije ovih evropskih tekmi (ukoliko Toma ode) da uleti. Vidi se da je pravi fakin i da ima predobar zadnji pas.
Bajić po meni dobar. Vidi se da je momak školovan fudbaler i da ima dobru tehniku. Znam ja da vas nervira to što je malo letargičan al je imao par lijepih kombinacija sa Memijom na toj desnoj strani te onaj predobar šut koji mu je vrlo dobri golman Lovćena jedva odbranio. Sve u svemu prolazna ocjena i vidi se da momak sazrijeva kao fudbaler sa svakom tekmom koju odigra. Momak je nedavno napunio 20 godina, te on zajedno sa Sadikovićem i Memijom predstavlja istinski dragulj našeg omladinskog pogona.
Memija, po onome što je pokazao danas, vrlo školovan bek sa odličnom kretnjom (bolje se kretao od Benje u ovom susretu), te sa vrlo dobrim pasom. Momak je borben, te kao što sam rekao pravi dragulj Želje.

To je to moje neko viđenje tekme. Nadam se da nisam ugušio malo dužim postom. I za kraj molba da se istrpe ovi mladi momci, naši dragulji (Memija, Sadiković, Bajić i ostali koji su ove godine potpisali sa prvim timom) i da se ne sere po njima odmah. Moje mišljenje da ćemo većinu ovih igrača tušnuti za velike pare za nekoliko godina. Adžem vrlo kulturan i obrazovan trener koji će, ne sumnjam, da posloži ovu ekipu na pravi način i da nam u narednih nekoliko godina donese puno radosti. Pozdrav svim plavim navijačima.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 jul 2014, 03:10

Da sad neko čita tvoje ocjene a da ne zna rezultat, mislio bi da smo izgubili bar 3-0. Bučan je u prvom poluvremenu pretrčao k'o dvojica.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Glodar
Kontakt:

Post Postao/la Glodar » 11 jul 2014, 05:23

Da se malo uozbiljimo sa analizama :mrgreen:

Bez obzira na određene kritike koje je Adžem pretrpio, njegov rukopis se može primjetiti nakon par odgledanih utakmica našeg i vašeg omiljenog kluba.

Ukinuo je Svraku iz ekipe ( što je potpuno opravdano, jer ono što je pokazao u prošloj sezoni, onakvo nezalaganje, mlataranje rukama, hodanje i letargičnost je bila sramota za bilo kojeg igrača, a kamoli kapitena ) koji je usput ostao i bez kapitenske trake. Potpuno opraavdano.

Jamak je klupiran također, vjerujem da se to nije desilo zbog njegovog kvaliteta koji je evidentan nego zbog kurcobolje, nesportskog života, popijenih bokalića rakija nakon odigrane utakmice :shock: i ko zna kakvih vansportskih aktivnosti koje je ovaj upražvanjavao. Jamak koji je spreman, koji ne pije i ne gudrira se :mrgreen: je naš ubjedljivo najbolji igrač ( hint: Plzen ), Jamak koji ima kurcobolju, nespreman, koji cuga je tamo gdje i treba da bude, na klupi. Ako Adžem uspije da ga probudi i uozbilji, napraviće super posao za Želju, a bogme i za Jamaka. Jamak kada uđe sa klupe donese prevagu što će reći da Adžemove metode daju određeni efekat. Na Svraku više ne računam, ja bi mu dao slobodne papire. Zgadio mi se prošle sezone, Svaka čast za sve, ali tako se ne nosi sveti dres.

Adžem je dobio određene taktičke promjene, Stanić i Sejo su krila, a ne bekovi ( što su bili silom prilika, ali opet, kod Dine je Svraka bio lijevo krilo i igrač manje bilo u odbrani, bilo u napadu jedno 80% utakmice ) koja aktivno igraju odbranu, a ne samo napad, dupliraju bekove i automatski imamo mnogo jaču odbranu. Ako uporedimo krila kod Dine ( Selimović & Svraka ) :lol: kontra Stanića & Bučana dolatimo do zaključka da smo sada mnogo bolji u odbrani. To je kristalno jasno. Za napad je rano govoriti, dvije utakmice ne govore ništa. Oba igrača su sposobna proći 1 na 1 tako da ima mjesta za optimizam, barem po meni.

Adžem je također promijenio postavku veznog reda pa tako igramo sa jednim zadnjim veznim igračem ( Hasanovićem ) i dva ofanzivna veznjaka ( Tomićem i Sadikovićem ). Ovo je po meni greška jer Eldar ne može da kreira napade, a ova dvojica se previše zavlače u napad pa se dešava da bezidejno nabijamo lopte. Idealna rokada je Jamak umjesto Tomića/Sadikovića pa da onda neko od njih dvojice ulazi sa klupe. Trenutno, Tomić je u lošijoj formi.

Bogdanović djeluje veoma sigurno za razliku od Zeljkovića koji je poslao barem 15 lopti u bunar u ove dvije utakmice sa nabijanjem iste.

Na žalost, Benjo i Kvesić su jako loši, ofanzivno pogotovo. Povrede su uzele svoj danak, znamo kakvi su igrači ( bili, nadam se da i dalje jesu, barem približno ) tako da im treba pružiti priliku, bez psovanja majki i uže familije.

Nedo Turković je najborbeniji centarfor kojeg sam gledao u Želji :mrgreen: Jal je to situacija, automatski mi je drag i gotivim ga. Klizeći startovi, ganja odbranu, trudi se, al ****, trebao bi i koji gol da postigne. Zaslužuje šansu, još malo treba da se oslobodi treme, da dobije više upotrebljivih lopti ( Tomić x 2 u dvije utakmice ) pa da vidimo koliko može ili ne može. Ljudi seru bezveze, al se dečko stvarno trudi, a takvog igrača MORAŠ da cijeniš, kakav god bio.

Iako nemamo previše ideje i kreacije, ova ekipa je veoma, veoma borbena. Trče, uklizavaju, ganjaju protivnika, ne mašu rukama i hodaju pa nam Lovećn u dvije utakmice napravi ukupno 0 ( nula ) šansi. To nije lako postići taman igrali protiv ekipe mjesne zajednice Jarčedoli :mrgreen:

Mislim da ovoj ekipi, sa ovakvim stavom Široki NE MOŽE zabiti tri gola na Grbavici ili Velež poniziti u Mostaru. Meni lično, to je veoma bitno. Također, nakon što smo prošli prvo pretkolo i koliko-toliko skinuli pritisak sa leđa ( koji je bio očit ) mislim da možemo odigrati bolje, rasterećenije i efikasnije. Mi smo ovim levatima hladno trebali zabiti dva-tri gola na lavoru i cijelu priču riješiti u prvoj utakmici. To nismo uradili, sami sebi otežali, ali opet završili posao na pravi način. Ne znam zašto, ali imam osjećaj da ovaj tim može napatiti mnogo jaču ekipu od sebe ( volio bih da to dokažemo u Europi nakon što prođemo Metalurga ) :mrgreen: Isto tako, u najavi, će biti patnje sa ekipama koje dođu da parkiraju autobus pred svoj gol.

Fale nam štoper ( nadam se da je ovaj Kosorić dobar igrač, ako je tako onda nam ne treba štoper ), napadač i eventualno veznjak tipa Bekrića. Također, Bučar ne može igrati cijelu utakmicu tako da nam treba i kvalitetno krilo. Bajić je naše dijete, al je nekako mrljav. To me nervira. Možda je Nuspahić kakav talenat.

Eto, ukratko neka moja razmišljanja na temu omiljenog kluba :mrgreen:

ps ljudi bezveze seru i govore da smo loši. Ova ekipa, već sada, je mnogo borbenija od one prošlogodišnje. Igrači ginu za sveti dres, a to je VEOMA BITNO.

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 11 jul 2014, 07:20

Ima nas mnogo, mnogo smo jaki,
za svoga Želju, život bi dali,

Dok drugi pljuju, pjevamo pjesme,
mi Manijaci, duša smo Želje,

Gore sa neba, Džilda nas gleda,
porućuje nam, Bosna je jedna,

Ko voli Želju, živjet će vječno,
uz Božiju pomoć, nek nam je srečno.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 11 jul 2014, 08:21

al' kako se dobro sadiković snašao. on ima ono što se ne može naučiti, onaj neki šlif za igru prema naprijed i njega se mora nastaviti forsirati i istrpiti dječije bolesti.

jahija

Post Postao/la jahija » 11 jul 2014, 08:37

Moramo naći napadača pod hitno i jednog playmekera to je neminovno valjda je to jasno onom kome treba da bude.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 11 jul 2014, 09:04

@Glodar

Mislim da smo gledali istu utakmicu...90% se slazem s tobom.
Vezano za Nedu, teman da ne zabije gol u narednim tekmama, kad vidim kako gine i u 90 minuti leti po terenu i klizi kod mene je jedan veliki +. Trpili smo mnogo koji mu nisu ni do koljena, trpicu i njega teman 5 sezona jer frajer gine, a ne sumnjam da ce da zabija jer se frajer bori. Ruku na srce u ove dvije utakmice nije imao upotrebljivih lopti.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

jahija

Post Postao/la jahija » 11 jul 2014, 09:07

tm8782 je napisao/la:@Glodar

Mislim da smo gledali istu utakmicu...90% se slazem s tobom.
Vezano za Nedu, teman da ne zabije gol u narednim tekmama, kad vidim kako gine i u 90 minuti leti po terenu i klizi kod mene je jedan veliki +. Trpili smo mnogo koji mu nisu ni do koljena, trpicu i njega teman 5 sezona jer frajer gine, a ne sumnjam da ce da zabija jer se frajer bori. Ruku na srce u ove dvije utakmice nije imao upotrebljivih lopti.
Ma dobar je Nedo ali moramo imati i zamjenu prikladnu za nedaj bože nje zgoreg imati neko ko će i poentirati češće jer to donosi pobjedu i rezultat, i rasterećuje ostale linije, a igrali smo fino i vezli baš sam pratio.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 11 jul 2014, 09:14

Tele33 je napisao/la:Kako bi lijepo bilo da i Sarajevo i Željo odu do 3. pretkola. Da neke velike ekipe dođu u naš grad.

Još bi ljepše bilo da Sarajevo ispadne odmah a da mi prođemo i treče prtkolo. Neke se stvari ne mogu kupiti novcem.

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 11 jul 2014, 09:43

JosipBukal je napisao/la:
Tele33 je napisao/la:Kako bi lijepo bilo da i Sarajevo i Željo odu do 3. pretkola. Da neke velike ekipe dođu u naš grad.

Još bi ljepše bilo da Sarajevo ispadne odmah a da mi prođemo i treče prtkolo. Neke se stvari ne mogu kupiti novcem.

Hahahaha Bog ti dao sve najljepse, sto me fino nasmija :lol:
Volim te Zeljo!!!

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 11 jul 2014, 10:12

Ne znam kako mozete bit takvi pa pisat ovakve stvari,evo prvo za Tomica..sta je vama , pa covjek pola tima vodi,da njega izvede nista od nas nebi bilo...meni je Tomic bio sasvmim dobar,covjek borben .. da ne valja izveo bi njega Adzem.ako neddaje golove ,vama ne valja...

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 11 jul 2014, 10:17

jahija je napisao/la:Moramo naći napadača pod hitno i jednog playmekera to je neminovno valjda je to jasno onom kome treba da bude.
:thumbup:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 11 jul 2014, 10:31

---------------------------Antolović--------------------------
--Memija----Zeljković--------------Bogdanović----Kvesić--
---------------Jamak----------------Tomić------------------
--Stanić----------------------------------------------Bućan--
---------------Bajić------------------Turković---------------

Ovako bih ja nekako volio da odigramo kad recimo dođe neki bunkeraš na Grbavicu...

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 11 jul 2014, 10:33

pinki je napisao/la:---------------------------Antolović--------------------------
--Memija----Zeljković--------------Bogdanović----Kvesić--
---------------Jamak----------------Tomić------------------
--Stanić----------------------------------------------Bućan--
---------------Bajić------------------Turković---------------

Ovako bih ja nekako volio da odigramo kad recimo dođe neki bunkeraš na Grbavicu...
Tako bi bilo dobro,mora nekoga prikljuciti Nedi u vrhu,da mu pomogne.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 11 jul 2014, 10:34

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
slika
BUDI ŽELJO !!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 11 jul 2014, 10:35

iskrene čestitke na prolazu :thumbup:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 11 jul 2014, 10:43

Znao sam da ste losi, ali da se bas onako katastrofalno losi to nisam niti pretpostavljao.

teatar
Kontakt:

Post Postao/la teatar » 11 jul 2014, 10:49

lafomamone je napisao/la:Znao sam da ste losi, ali da se bas onako katastrofalno losi to nisam niti pretpostavljao.
Ma šta ti uopšte znaš? Ne znaš gdje si šupalj. Da nema foruma ne bi nigdje uspio sastaviti dvije rečenice.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 11 jul 2014, 10:53

lafomamone je napisao/la:Znao sam da ste losi, ali da se bas onako katastrofalno losi to nisam niti pretpostavljao.
Velike ekipe pobjedjuju igrajuci lose,ali ti to ne mozes znati...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Pact1921 i 42 gosta.